JADE
Reserveer tijdigom
te voorkomen
dim csflnaolkstï
Rest
rant
L'ARTE DELLA CUCINA ITALIAN A
z
1e Kerstdag gesloten
2e Kerstdag geopend
van 12.00 tot 21.00 uur.
%erst6uffct 1992
9(erst hij u thuis
kerstdiner 1992
Italiaans - specialiteiten
Restaurant Pizzeria
BORGO ANTICO
CHINEES INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
Tijdens de feestdagen
kunt if ook a la carte eten!!
Reserveer tijdig voor de feestdagen
w
O
O
w
w
D
w
Pannekoeken
Petit Restaurant
Strandweg 1 Zevenhuizen Tel. 010-4212025 - Fax 010-4213593
pagina 12
Hart van Holland/2 december 1992
Dorpsstraat 141 -143, Zevenhuizen, tel. 01802-1589
Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.30 uur. Wij zijn ook 1 januari geopend.
Ook dit jaar presenteren wij een
gezellig, maar bovenal
voortreffelijk
Kerst- en Nieuwjaarsdiner.
Onder het genot van een aperitief,
in spanning afwachten welke
heerlijkheden u geserveerd worden.
Dit jaar is wederom getracht een
keur aan Chinese
specialiteiten voor u om te smeden
tot een waar culinair feest.
Eet eens anders:
Mongools,
Szechuanse, of
Kantonees en
ontdek 'n
nieuwe culinaire
wereld.
Uw gastheer: Eduardo Marfella
H
cf)
Arrivederci al BORGO ANTICO
Ieder weekend levende muziek!
PO
"Aan de Zevenhuizerplas"
aanvang 18.00 uur. Trijs: f82,50 p.p.
%oud buffet:
Warm buffet:
Ofagerecbtenbuffet
aanvang 19.00 uur. Trijs: f99,50 p.p.
1e Kerstdag gesloten, 2e Kerstdag bieden wij u ons uitgebreide Kerstbuffet
of Kerstdiner aan in ons specialiteitenrestaurant, (alleen op reservering)
-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê
SPECIAAL KERST- EN NIEUWJAARSMENU
f79,50 per persoon (minimaal 2 personen)
SPECIALE CHINESE HORS D'CEUVRE
LO SHUNG HONG MONG HA
(een overheerlijke combinatie van garnalen,
mango en verse asperges)
CHI MA KUEN EN FOR KAI PING
(garnalen en kippaté, gefrituurd met sesam
en stukjes kalkoenfilet)
le en 2e Kerstdag
geopend van
11.00 tot
22.30 uur.
Oudejaarsavond
van 11.00 tot
22.30 uur.
Nieuwjaarsdag
van 11.00 tot
22.30 uur.
Hoofdgerecht
CHIU Y1M PAK FA KUEN
(lichtbruin gebakken kippaté, bereid met speciale
Chinese kruiden)
HONG CHAN AB
(licht gepaneerde eendefilet met sinaasappel-likeursaus)
Tl PAN HAK CHIU LUK LAU
(reerug op Tipan-wijze met pittige zwarte pepersaus)
Dessert
KOFHE MET LIKEUR
IRISH COFFEE
of
VANILLE-ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN
EN SLAGROOM
KEUKEN IEDERE DAG GEOPEND
Tevens afhaalservice aanwezig!!
Dorpsstraat 63
2761 AA Zevenhuizen
Telefoon 01802-2688
120 zitplaatsen
Aparte ruimte voor recepties, partijen, e.d,
ook voor bruiloften, partijen, zakenlunch en koffietafels!
Wij zijn elke dag van het jaar geopend met de
gebruikelijke openingstijden van dinsdag t/m zondag van
10.00 tot 21.00 uur. 's maandags gesloten.
KRUISWEG 8 - 2665 HB BLEISWIJK - TEL. 01793-1945
de Stmdmpef
z,afmsafade
huzarensalade
italiaanse salade
bourgondische patés
gebraden kalfsrib met pruimen
rosbief
ardenner ham
chioriso met mais
gerookte heilbot
gerookte zalmforel
mosselen in vinaigrette
gerookte makreel
tomaatjes geimld met garnalen
gevulde komkommers met krab
diverse sausjes
kruidenboter
stokbrood
kerstbrood
gegrilde boerenbeenham
kalkpenrollade
kipfilet met kerriesaus
varkenshaasje met champignonroomsaus
frisse rauwkpsisalade s
tongrolletjes met dillesaus
inktvisringetjes
zalmfilet met garnalen en kreeftensaus
aardappeltaart
groentetaarten
Italiaanse tiramisu
omelet siberienne
appelbeignets met vanillesaus
casata-ijs met slagroom
salade van vers fruit
om mee te nemen
dien trio van hertelam, ardennerham en
boerenbeenham met een frisse waldorffsalade,
ananas/pijnboompitten en een notendressing
geserveerd met kleine warme broodjes en
roomboter
'Dubbelgetrokf^n runderbouillon met garni
tuur van preiwit, wortelrood en truffel,
geserveerd met kaasvlinders
lOarm zalmtaartje gevuld met tongfilet op een
spiegeltje van dillesaus en afgedekt met een
dafje van bladerdeeg
Zacht gebakken kalkpenbiefstufimet een
romige saus van cognac en madeira, geserveerd
met een moestuintje van diverse soorten
groente en aardappelgamituren
érstdessert: kaneel flensjes gevuld met
slagroom, vanilleroomijs en overgoten met
warme kersen
'Koffie met slagroom en bonbons
Huzarensalade9,50 p.p.
Kussische eierenf 14,50 p.p.
Kipsalade met ananas, noten en kerrymayonaisef 12,50 p.p.
fRgde zalmsalade met muskaatdruivenf 14,50 p.p.
Strandgapersalade van fijne vleeswaren, paté s, garnalen, zalm,
paling, forel en erotisch fruitf27,50 p.p.
Deze prijzen gelden bij een afname van
minimaal2 personen. Ï1 gelieve deze salades
minimaal één dag van te voren te bestellen.