JADE Reserveer tijdigom te voorkomen dim csflnaolkstï Rest rant L'ARTE DELLA CUCINA ITALIAN A z 1e Kerstdag gesloten 2e Kerstdag geopend van 12.00 tot 21.00 uur. %erst6uffct 1992 9(erst hij u thuis kerstdiner 1992 Italiaans - specialiteiten Restaurant Pizzeria BORGO ANTICO CHINEES INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Tijdens de feestdagen kunt if ook a la carte eten!! Reserveer tijdig voor de feestdagen w O O w w D w Pannekoeken Petit Restaurant Strandweg 1 Zevenhuizen Tel. 010-4212025 - Fax 010-4213593 pagina 12 Hart van Holland/2 december 1992 Dorpsstraat 141 -143, Zevenhuizen, tel. 01802-1589 Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.30 uur. Wij zijn ook 1 januari geopend. Ook dit jaar presenteren wij een gezellig, maar bovenal voortreffelijk Kerst- en Nieuwjaarsdiner. Onder het genot van een aperitief, in spanning afwachten welke heerlijkheden u geserveerd worden. Dit jaar is wederom getracht een keur aan Chinese specialiteiten voor u om te smeden tot een waar culinair feest. Eet eens anders: Mongools, Szechuanse, of Kantonees en ontdek 'n nieuwe culinaire wereld. Uw gastheer: Eduardo Marfella H cf) Arrivederci al BORGO ANTICO Ieder weekend levende muziek! PO "Aan de Zevenhuizerplas" aanvang 18.00 uur. Trijs: f82,50 p.p. %oud buffet: Warm buffet: Ofagerecbtenbuffet aanvang 19.00 uur. Trijs: f99,50 p.p. 1e Kerstdag gesloten, 2e Kerstdag bieden wij u ons uitgebreide Kerstbuffet of Kerstdiner aan in ons specialiteitenrestaurant, (alleen op reservering) -ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê-ê SPECIAAL KERST- EN NIEUWJAARSMENU f79,50 per persoon (minimaal 2 personen) SPECIALE CHINESE HORS D'CEUVRE LO SHUNG HONG MONG HA (een overheerlijke combinatie van garnalen, mango en verse asperges) CHI MA KUEN EN FOR KAI PING (garnalen en kippaté, gefrituurd met sesam en stukjes kalkoenfilet) le en 2e Kerstdag geopend van 11.00 tot 22.30 uur. Oudejaarsavond van 11.00 tot 22.30 uur. Nieuwjaarsdag van 11.00 tot 22.30 uur. Hoofdgerecht CHIU Y1M PAK FA KUEN (lichtbruin gebakken kippaté, bereid met speciale Chinese kruiden) HONG CHAN AB (licht gepaneerde eendefilet met sinaasappel-likeursaus) Tl PAN HAK CHIU LUK LAU (reerug op Tipan-wijze met pittige zwarte pepersaus) Dessert KOFHE MET LIKEUR IRISH COFFEE of VANILLE-ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN EN SLAGROOM KEUKEN IEDERE DAG GEOPEND Tevens afhaalservice aanwezig!! Dorpsstraat 63 2761 AA Zevenhuizen Telefoon 01802-2688 120 zitplaatsen Aparte ruimte voor recepties, partijen, e.d, ook voor bruiloften, partijen, zakenlunch en koffietafels! Wij zijn elke dag van het jaar geopend met de gebruikelijke openingstijden van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur. 's maandags gesloten. KRUISWEG 8 - 2665 HB BLEISWIJK - TEL. 01793-1945 de Stmdmpef z,afmsafade huzarensalade italiaanse salade bourgondische patés gebraden kalfsrib met pruimen rosbief ardenner ham chioriso met mais gerookte heilbot gerookte zalmforel mosselen in vinaigrette gerookte makreel tomaatjes geimld met garnalen gevulde komkommers met krab diverse sausjes kruidenboter stokbrood kerstbrood gegrilde boerenbeenham kalkpenrollade kipfilet met kerriesaus varkenshaasje met champignonroomsaus frisse rauwkpsisalade s tongrolletjes met dillesaus inktvisringetjes zalmfilet met garnalen en kreeftensaus aardappeltaart groentetaarten Italiaanse tiramisu omelet siberienne appelbeignets met vanillesaus casata-ijs met slagroom salade van vers fruit om mee te nemen dien trio van hertelam, ardennerham en boerenbeenham met een frisse waldorffsalade, ananas/pijnboompitten en een notendressing geserveerd met kleine warme broodjes en roomboter 'Dubbelgetrokf^n runderbouillon met garni tuur van preiwit, wortelrood en truffel, geserveerd met kaasvlinders lOarm zalmtaartje gevuld met tongfilet op een spiegeltje van dillesaus en afgedekt met een dafje van bladerdeeg Zacht gebakken kalkpenbiefstufimet een romige saus van cognac en madeira, geserveerd met een moestuintje van diverse soorten groente en aardappelgamituren érstdessert: kaneel flensjes gevuld met slagroom, vanilleroomijs en overgoten met warme kersen 'Koffie met slagroom en bonbons Huzarensalade9,50 p.p. Kussische eierenf 14,50 p.p. Kipsalade met ananas, noten en kerrymayonaisef 12,50 p.p. fRgde zalmsalade met muskaatdruivenf 14,50 p.p. Strandgapersalade van fijne vleeswaren, paté s, garnalen, zalm, paling, forel en erotisch fruitf27,50 p.p. Deze prijzen gelden bij een afname van minimaal2 personen. Ï1 gelieve deze salades minimaal één dag van te voren te bestellen.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1992 | | pagina 12