Grandcafé Bar Eetcafé Discotheek
ƒ59.50
ƒ62.50
ƒ61.50
ƒ62.50
27.50
Kerstmenu 1992 a ƒ77,50 p.p.
Stel zelf uw 4-gangen menu samen.
Maak een keuze uit de onderstaande gerechten.
KERSTMENU 1992 VOOR BEIDE KERSTDAGEN
Zuidplasweg 14 - 2761 JL Zevenhuizen - Tel. 01802-1041
l|cipi|faE1fnï^PE1[Eïn1faE1fnHlCN.O
üu]
IëjBI
Voorgerecht
1 Cocktail de Crabe
- crabcocktail
2 Truite fumée
- gerookte forel
3 Paté de Chasse
twee tranches jachtpaté
Tussengerecht
4 Consommé de Gibier
-heldere wildsoep
gearomatiseerd met
sherry
5 Bisque d' homard
- kreeftensoep
6 Consommé de queue
de Boeuf
- licht gebonden
ossestaartsoep
Hoofdgerechten
7 Filet de Dindonneau
au poivre
- kalkoenfilet in licht
gepeperde wildsaus
8 Entrecote Choron
- lendebiefstuk met geto-
matiseerde dragonsaus
9 Tournedos St. Hubert
- biefstuk van de runder
haas af gedekt met stukjes
wild in pikante wildsaus
Nagerechten
10 Polonaise de Noël
- schuimgebakje met ijs
en slagroom
11 Symphonie de Glacé
aux fruit de föret
- bolletjes cassisijs
gegarneerd met rode
bosvruchten
12 Bavarois de fraises
- aardbeienbavaroise
Beide Kerstdagen LIVE-MUZIEK
menu n
GRIEKS SPECIALITEITEN-
RESTAURANT
Ukunt reserveren voor beide kerstdagen voor 17.00-20.00 uur of voor20.00-24.00 uur.
Dorpstraat 17
Zoetermeer
Tel. 079-163636
lel Ca
"La Baraque"
MENU I
Aperitief:
OUZO of MARTINI
Voorgerecht:
KEFTADAKLA.
Pittige gehaktballetjes
in pikante saus
Hoofdgerecht:
SOUFLAKI-STEAK-
LAMSKOTELET-GIROS
Tzatziki, rijst, frites en
boerensalade
Nagerecht
RODAKINO
IJs met perziken en
slagroom
KOFFIE
Aperitief:
OUZO of MARTINI
Voorgerecht:
KREATOSOUPA-
GRIEKSE VLEESSOEP
Hoofdgerech t:
GIROS-ZUZUKI-
SOUFLAKI-
LAMSKOTELET-
SCHNITZEL
Tzatziki, rijst, frites en
boerensalade
Nagerecht:
BANANA ROYAL
IJs met banaan en
slagroom
KOFFIE
MENUm
Aperitief:
OUZO of MARTINI
Voorgerecht:
MELOEN MET HAM
Hoofdgerecht:
GESNEDEN
VARKENSHAAS
met champignons, ui en
pepersaus afgemaakt
met Metaxa rijst, frites
en boerensalade
Nagerecht:
IJS MET ANANAS
KOFFIE
MENU IV
Aperitief:
OUZO of MARTINI
Voorgerecht:
GARNALENCOCKTAIL
Hoofdgerecht:
VISSCHOTEL
Forel, 2 scampis,
mosselen, kalamaris
(inktvis) rijst, frites en
salade
Nagerecht:
DAME BLANCHE
IJs met chocoladesaus
en slagroom
KOFFIE
KINDERMENU
Voorgerecht:
HPPESOEP
Hoofdgerecht:
SOUFLAKI en KIPFILET
frites, rijst en salade
Nagerecht
IJS MET VRUCHTEN EN SLAGROOM
n