Restaurant
Restaurant
em v&h
H\6Mlb:
pii'lHtip:
'Restaurant
'De Mallemolen
-Tf\
De Blauwe Reiger
f47,50
Zmkeroord
lp®
TT
1
MENU DU CHEF
f65,-p.p.
jftaak uw ciqm bine*, en vitt een bitten üoot l
59,50
Voor a! uw IuncIhes en cEners
Ron en TonneI<e dE BruIn-BoonstoppeI
Petuniatuin 45, wijk 24,
winkelcentrum Seghwaert, 2724 NB Zoetermeer.
Telefoon: 079-41 25 66 - Telefax: 079-42 30 14
pagina 16
Hart van Holland/23 maart 1994
!§fM
7i§I
7
li
Zoetervvoude, Hoge Rijndijk 123rtel.: 071-410148
Frisse salade van eendelever met
uitjes, spekjes en cantarellen
Haasbiefstuk gevuld met kalfs
vlees geserveerd met honing-
madeirasaus
Verse ananas met kokosijs en
romige advocaatsaus
minimaal twee personen
tot 21.00 uur
L. de Vallouit
Door vinoloog Hans Simon
Wilt u kans maken op een diner voor 2 personen?
Stel dan uw eigen 5-gangenmenu samen.
Stuur dit naar Hart van Holland, Postbus 85,
27BO AB Zevenhuizen.
Als uw menu als winnende uit de bus komt,
krijgt u een diner voor 2 personen aangeboden bij
een van de deelnemende restaurants
Specialiteiten Restaurant
(Nicola en Dyon Diana)
of
prijs p.p.
PORTUGAL
L'Europe a table
Café-Restaurant
Maand-menu-april
Salade van grote garnalen
met wijndressing
Kikkererwtensoep
Tonijnbiefstukjes met ansjovissaus
Hocfweg 163 - 2665 LA Bletswtjk
Telefoon: 01892 - 20707
Sinaasappeltaart met sinaasappelmousse
Telefax: 01892-20645
Café - Restaurant - Zalen
AkkEROORd l
2741 PZ WAddiNxvEEN
TeL: 01 82Ö-T 6101
Fax: 01828-52105
KtukEN qEOpENd VANAf 1 7.50 UUR
LuncIh qEopENd van 1 2.00-1 4.00 uur
WoENsdAq qEsloiEN, ZATERdAq EN ZONdAq
qEOpENd VANAf I 7.00 UUR
Êk restaurant
-
1
cfe HERbERGlER
li-
Het menu van deze maand werd
ingestuurd door
J. Hilderink
5 gangenmenu voor zwervertjes
tijdens de vakantie periode
- Knapzakbuideltjes: Pangsit Goreng hapjes
gevuld met banaan, peer en iets hartigs
- Overlevingspakket: Opgediend in
boerenzakdoek met stok [kinderkruiswoord
puzzel, moppen raadseltjes, verhalenwed-
strijd, kleurpotloden etc. en tumtummetjes
voor de inspiratie.
- Zwerfstenensoep: Heldere soep met 3
eilandjes van duidelijk zichtbare stenen
- Zwerversland: Klpfiléplakjes in tomaten
crèmesaus, spinazie/ appelmoes, puree
pattat
- Ijscoupe hooiberg: ijs verstopt onder een
dot suikerspin
- Drank: wat een dorstige keel nodig heeft
L. de Vallouit, gespecialiseerd in de grote Syrahwijnen van de
noordelijke Rhone, is gevestigd in Saint-Vallier, enige kilometers
ten noorden van Tain l'Hermitage. De heer en mevrouw de Vallouit,
de derde generatie van deze familie van wijnbouwers, hebben I
inmiddels een flink areaal aan wijngaarden opgebouwd. Hoewel het
bedrijf tot de belangrijker aanbieders behoort van 'noordelijke
Rhone-wijnen is het vanwege een bescheiden export-politiek in de
Europese landen buiten Frankrijk nog relatief onbekend. Sinds eer
paar jaar echter wordt er door de wijnpers steeds meer aandacht
geschonken aan de wijnen van de Vallouit, waarvan u in
documentatiemap enkele voorbeelden kunt aantreffen. De kritie-1
ken zijn bijna zonder uitzondering zeer positief. Met zijn ruim 2c
hectare behoort de Vallouit tot de grotere wijnboeren van de
streek. Men bezit wijngaarden in de volgende appellations: Cote
Rotie: 11 hectare; Cote brue et Blonde [1Q van het totale
oppervlak van Cote Rotie]; Hermitage: 1,6 hectare; L'Hermite
Greffieux; CornasO,5 hectare, St. Joseph: 2 hectare; Coteauxde I
Tournan, Sarras, Crozes Hermitage: 5,5 hectare, Vin de Pays des
Coteaux Rhodiennes, Syrah: 3,5 hectare. Deze wijngaard grens:
aan de appellation St. Joseph.
i
r -i; V-
2
«inniiiT
Voorgerechten:
Tussengerecht:
Hoofdgerechten:
Desserts:
Oosthuven 72. Gouda. Parkeren op de Nieuwe Veerstal
Salade met stukjes vers gebakken Lot en een spekjes- voorjaarsuitjessaus
of
Terrine van parelhoenfilet op een bedje van gebakken paddèstoeltjes
Kopje Italiaanse tomatensoep of kopje dubbelgetrokken runderbouillon
Lamsbiefstukjes met een marsalasaus
of
Gebakken scampi's met een room- Pernotsaus
Tirami'su of Sorbetijs
Italiaans cassataijs