Restaurant Restaurant em v&h H\6Mlb: pii'lHtip: 'Restaurant 'De Mallemolen -Tf\ De Blauwe Reiger f47,50 Zmkeroord lp® TT 1 MENU DU CHEF f65,-p.p. jftaak uw ciqm bine*, en vitt een bitten üoot l 59,50 Voor a! uw IuncIhes en cEners Ron en TonneI<e dE BruIn-BoonstoppeI Petuniatuin 45, wijk 24, winkelcentrum Seghwaert, 2724 NB Zoetermeer. Telefoon: 079-41 25 66 - Telefax: 079-42 30 14 pagina 16 Hart van Holland/23 maart 1994 !§fM 7i§I 7 li Zoetervvoude, Hoge Rijndijk 123rtel.: 071-410148 Frisse salade van eendelever met uitjes, spekjes en cantarellen Haasbiefstuk gevuld met kalfs vlees geserveerd met honing- madeirasaus Verse ananas met kokosijs en romige advocaatsaus minimaal twee personen tot 21.00 uur L. de Vallouit Door vinoloog Hans Simon Wilt u kans maken op een diner voor 2 personen? Stel dan uw eigen 5-gangenmenu samen. Stuur dit naar Hart van Holland, Postbus 85, 27BO AB Zevenhuizen. Als uw menu als winnende uit de bus komt, krijgt u een diner voor 2 personen aangeboden bij een van de deelnemende restaurants Specialiteiten Restaurant (Nicola en Dyon Diana) of prijs p.p. PORTUGAL L'Europe a table Café-Restaurant Maand-menu-april Salade van grote garnalen met wijndressing Kikkererwtensoep Tonijnbiefstukjes met ansjovissaus Hocfweg 163 - 2665 LA Bletswtjk Telefoon: 01892 - 20707 Sinaasappeltaart met sinaasappelmousse Telefax: 01892-20645 Café - Restaurant - Zalen AkkEROORd l 2741 PZ WAddiNxvEEN TeL: 01 82Ö-T 6101 Fax: 01828-52105 KtukEN qEOpENd VANAf 1 7.50 UUR LuncIh qEopENd van 1 2.00-1 4.00 uur WoENsdAq qEsloiEN, ZATERdAq EN ZONdAq qEOpENd VANAf I 7.00 UUR Êk restaurant - 1 cfe HERbERGlER li- Het menu van deze maand werd ingestuurd door J. Hilderink 5 gangenmenu voor zwervertjes tijdens de vakantie periode - Knapzakbuideltjes: Pangsit Goreng hapjes gevuld met banaan, peer en iets hartigs - Overlevingspakket: Opgediend in boerenzakdoek met stok [kinderkruiswoord puzzel, moppen raadseltjes, verhalenwed- strijd, kleurpotloden etc. en tumtummetjes voor de inspiratie. - Zwerfstenensoep: Heldere soep met 3 eilandjes van duidelijk zichtbare stenen - Zwerversland: Klpfiléplakjes in tomaten crèmesaus, spinazie/ appelmoes, puree pattat - Ijscoupe hooiberg: ijs verstopt onder een dot suikerspin - Drank: wat een dorstige keel nodig heeft L. de Vallouit, gespecialiseerd in de grote Syrahwijnen van de noordelijke Rhone, is gevestigd in Saint-Vallier, enige kilometers ten noorden van Tain l'Hermitage. De heer en mevrouw de Vallouit, de derde generatie van deze familie van wijnbouwers, hebben I inmiddels een flink areaal aan wijngaarden opgebouwd. Hoewel het bedrijf tot de belangrijker aanbieders behoort van 'noordelijke Rhone-wijnen is het vanwege een bescheiden export-politiek in de Europese landen buiten Frankrijk nog relatief onbekend. Sinds eer paar jaar echter wordt er door de wijnpers steeds meer aandacht geschonken aan de wijnen van de Vallouit, waarvan u in documentatiemap enkele voorbeelden kunt aantreffen. De kritie-1 ken zijn bijna zonder uitzondering zeer positief. Met zijn ruim 2c hectare behoort de Vallouit tot de grotere wijnboeren van de streek. Men bezit wijngaarden in de volgende appellations: Cote Rotie: 11 hectare; Cote brue et Blonde [1Q van het totale oppervlak van Cote Rotie]; Hermitage: 1,6 hectare; L'Hermite Greffieux; CornasO,5 hectare, St. Joseph: 2 hectare; Coteauxde I Tournan, Sarras, Crozes Hermitage: 5,5 hectare, Vin de Pays des Coteaux Rhodiennes, Syrah: 3,5 hectare. Deze wijngaard grens: aan de appellation St. Joseph. i r -i; V- 2 «inniiiT Voorgerechten: Tussengerecht: Hoofdgerechten: Desserts: Oosthuven 72. Gouda. Parkeren op de Nieuwe Veerstal Salade met stukjes vers gebakken Lot en een spekjes- voorjaarsuitjessaus of Terrine van parelhoenfilet op een bedje van gebakken paddèstoeltjes Kopje Italiaanse tomatensoep of kopje dubbelgetrokken runderbouillon Lamsbiefstukjes met een marsalasaus of Gebakken scampi's met een room- Pernotsaus Tirami'su of Sorbetijs Italiaans cassataijs

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1994 | | pagina 16