Wa l i IS LA BARAQUE de Stfegidggp Ristorante - Pizzeria BORGO ANTICO i/ STEENGRILL-RESTAURANT Telefoon: 01828-19398 Qcstmmnt pagina 14 Hart van Holland le Xerstdag; Diner Dansantaanvang 18.00 uur met medewerking van het duo "Partners in Music Menu: Salade van gerookte hazerugfilet met pijnboompitten en walnoten-vinaigrette Lichte soep van zalm, dille en cognac Luchtige taart van paddestoelen geserveerd met bosuitjes en veenbessensaus frisse sorbet van appelijs en calvados 'Biefstuk.van de haas met rode peper en een lichte dragonsaus 2e Kerstdag: 11.00 uur %erstbrunch f49,50 p.p. m.m.v. de Kerstman. 16.00 uur: familie ke rs t b uffe t f69,50 p.p. Kinderen halve prijs, (bel even voor onze speciale kerstfolder) Tropisch ijsgerecht f89,50 p.p. Xestaurant 'Jforida I tlllft' Chinees Indisch specialiteiten-restaurant JADE Op le en 2e kerstdag kunt u bij ons zoveel eten als uw wilt voor maar ƒ70,van 16.00 tot 19.30 uur of van 20.30 tot 00.00 uur. Voorgerecht: keuze uit garnalencocktail of meloenencocktail Hoofdgerecht: Vleesschotel met 7 verschillende soorten vlees. Nagerecht: Ijs en dit alles voor maar ƒ70,- p.p. maar dan met een muzikale verrassing Kinderen t/m 12 jaar: HALVE PRIJS tijdig reserveren. Reserveringen vanaf 16.00 uur Zitplaatsen voor 100 personen Nesse 12 - Waddinxveen Op lc en 2e kerstdag stellen wij u in de gelegenheid om zelf uw kerstmenu samen te stellen. Kosten: 69,50 p.p. '1111 Wfm Golden Tulip "De Plaza" Hotel heeft voor elk wat wils met Kerstmis dacht u van een Kerstbrunch a ƒ49,50 per persoon, ƒ25,00 per kind. een Kerst Buffet Dansant a ƒ62,50 per persoon, 29,50 per kind. een exclusief 7-gangen Diner Dansant in Restaurant "Patache" a 132,00 per persoon een overnachting in Golden Tulip "De Plaza" Hotel: met kerst slechts ƒ50,00 per persoon incl. ontbijt (op basis van een tweepersoonskamer). Bel voor meer informatie: Tel.nr.: 079-61 02 02 ,ev v\V Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel. 01802-1041 j "Aan de Zevenhuizerplas" GRILLROOM-SHOARMA Op 1e Kerstdag serveren wij in ons specialiteitenrestaurant een 7-gangen diner. Aanvang: 18.30 uur. Alleen op reservering Prijs p.p. ƒ119,50. En in ons beneden-restaurant serveren wij een gigantisch warm-, koud- en nagerechten-buffet-dansant o.l.v. het bekende Roland-trio. Aanvang 19.00 uur. Alleen op reservering. Prijs p.p. 97,50 Attentie: in ons beneden-restaurant is een beperkt aantal tafels beschikbaar voor 2 personen. Indien dit niet toereikend is dan reserveren wij een gezelschapstafel. Dorpsstraat 63 - Zevenhuizen - Tel. 01802-2688 ƒ55,- p.p. Op le en 2e Kerstdag kunt u bij ons 'gewoon' a la carte dineren. Desgewenst kunnen wij een specialiteit van het huis serveren. Wij zijn geopend vanaf 17.00 uur en verzoeken u tijdig te reserveren. Zitplaatsen voor 60 personen^/ sPHINx A:l'. van :\c.<laan 1. 2771 '1>E 'Boskoop. 'Jtgsenvringeit: 01727-14281 oj 14886 Dorpsstraat 141-143 - Zevenhuizen Tel. 01802-1589 Dagelijks geopend van 11.30 tot 22.30 uur. Wij zijn ook 1 januari geopend. 1e en 2e Kerstdag geopend van 11.30 tot 22.30 uur. Oudejaarsavond van 11.30 tot 21.00 uur Nieuwjaarsdag van 11.30 tot 22.30 uur. Tijdens de feestdagen kunt u ook a la carte eten. Reserveer tijdig voor de feestdagen. SPECIAAL KERST- EN NIEUWJAARSMENll ƒ83,00 per persoon (minimaal 2 personen) Feestelijke Hors d'oevre HONG YIP KA1 (kipfilet wordt verpakt in een kruidig blad, daarna gebakken) HA YUEN (gefrituurde garnalenballetjes) CHUNG SIK WAN TAN (fijn gehakt in een flensje verpakt, krokant gebakken) CHING SIEL LUK LAU (een heerlijke malse reerug in oosterse receptuur gegrild, zeer smaakvol) «tl!*® SUN LAP TONG (fijn gesneden gegrild varkensvlees en kalkoenfilet, asperges, chinese champignons, pittig gekruid) thstnjt* SZECHUAN NGAU LAU (ossehaas in plakjes gesneden, bereid in Szechuanse saus) TJAP KAM SAM SE (mixed vlees-schotels met een geraffineerde samenstelling van kruiden) Dessert VANILLE ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN EN SLAGROOM of IRISH COFFEE Deze bestaat uit een voorgerecht, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Op le en 2e kerstdag zijn wij geopend vanaf 1 7.00 uur. Reserveer tijdig. Ons kerstmenuformulier kunt u bij ons ophalen. Voorgerechten: Bouchee aux champignons (champignonpasteitje) Cocktail de Saumon '(zalmcocktail) Scampis a l'Orly (chinese garnalen in bierbeslag.) Hoofdgerechten: Filet de porc Montbazo (varkenshaasje in sherry-roomsaus) Filet de pintade pouvron (parelhoenfilet in zacht romige pepersaus) Cote de veau Madras (kalfskotelet met lichte kerrievruchten-saus) <sV^S' GOV** A\\ T ussengerechten: Consomme Celestine (kippebouillon afgemaakt met reepjes flensjes Consomme d' oignons (lichte uiensoep afgemaakt met parmesaanse kaas Creme de gourgettes (gebonden gourgette-soep) Nagerechten: Bavarois a la orange (sinaasappelpudding) Crepes de Noël (flensjes met kerstvulling) Coupe framboise (ijs met frambozen en slagroom) THE PLACE TO Hotel Restaurant De Plaza Zoetermeer, Danny Kayelaan 20,2719 LH Zoetermeer Tel. 079-610202-Fax 079-616349 Zijde 104 - Boskoop - Tel. 01727-17808 Grillroom Jerusalem biedt u op 1e en 2e kerstdag aan een kerstmenu bestaande uit: Voorgerecht: garnalencocktail of div. soorten soep Hoofdgerecht: vleesschotel bestaande uit 7 verschillende soorten vlees of een pizza naar eigen keuze. Verder kunf u ook bij ons terecht voor: Steengrillen v.a. 2 personen; Barbecue's; Bruiloften; Feestavonden. Familie-diners, enz. Evt. in een aparte ruimte. Geopend vanaf 11.00 uur. Let op!!: Wij zijn 's maandags dinsdags gesloten (m.u. v. reserveringen) Strandweg 1 - Zevenhuizen - Tel. 010-4212025 - Fax 010-4213593 Nagerecht: Kosten: IJs Voor reserveringen kunt u bellen vanaf 15.00 uur. Zitplaatsen voor 60 personen. Tel. 01727-17808

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1994 | | pagina 14