de StriindgkpeT JADE KERST IN EGYPTISCHE STIJL LA BARAQUE KERSTBUFFET 1996 Kerstkeuzemenu 1996 in Restaurant de Strandgaper Qcstmrant Hart van Holland/27 november 1996 pagina 19 OSSESTAARTSOEP OF KIPPESOEP HUZARENSALADE ZALMSALADE WALDORFFSALADE AVOCADO'S GEVULD MET GARNALEN GEROOKTE ZALM GEROOKTE PALING MOSSELENSALADE GESN. VARKENSHAAS IN ROOMSAUS GEFRITUURDE INKTVISRINGEN WILDRAGOUT KIPFILET IN PAPRIKAROOMSAUS GIROS SCHOTEL KALKOENROLLADE KABELJAUWSTICKS PARIJSE WORTELTJES MET DOPERWTEN WITLOF MET HAM EN KAAS DIVERSE SOORTEN AARDAPPELEN FRITES WARM APPELGEBAK MET KANEELIJS (WORDT AAN TAFEL GESERVEERD) IE EN 2E KERSTDAG AANVANG: 17.30 UUR PRIJS: FL. 75,OO P.P. (KINDEREN TOT 6 JAAR FL. 15.00 VAN 6 T/M 12 JAAR FL. 25,00) ZUIDPLASWEG 12-14 2761 JL ZEVENHUIZEN 0180-631041 Bij Steengrill Restaurant Sphinx viert u Op 1 e en 2e kerstdag kunt u bij ons eten zoveel u maar wilt en dat voor maar 50,- p/p VOORGERECHT Keuze uit 10 verschillende soorten salades of 3 verschillende soorten soep. HOOFDGERECHT Steengrillen, Vleesschotel met 7 verschillende soorten vlees. NAGERECHT IJs en koffie En dit alles voor maar f 50,- per persoon. Kinderen tot 8 jaar eten GRATIS mee. Kinderen van 9 t/m 13 jaar betalen 1/2 PRIJS. Reserveren gewenst, vanaf 13.00 t/m 16.00 uur. Telefoon: 0182-619398, Nesse 12 Waddinxveen Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Nagerechten Strandweg 1 - Zevenhuizen CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN NIEUWJAARSMENU Reserveer tijdig voor de feestdagen Waar dineren we met de kerst? (WORDT AAN TAFEL GESERVEERD) sPHINk Openingstijden: 7 dagen per week, vanaf 16 uur 's middags tot 24 uur 's nachts. In het weekeinde tot 2 uur 's nachts. Traditioneel bereide Waldorffsalade met stukjes kip, ananas, walnoten, mandarijnen en een romig kerriesausje Twee soorten grove provenaalse wildpaté met een frisse appelsalade en carameldressing Salade van groene asperges met grookte zalm en paling op een spiegeltje van zalmkaviaarcrème Cocktail gevuld met hollandse garnaaltjes en overgoten met wiskeysaus Licht gerookte ardennerham op een bedje van frisse salade met frambozendressing en gemarineerde meloen parten Bovenstaande gerechten worden geserveerd met kruidenboter, roomboter, stokbrood en kerstbolletjes Licht gebonden romige zaanse mosterdsoep met croutons Kreeftensoep gevuld met garaaltjes en iets cognac Heldere ossestaartsoep met madeira en soesjes Licht gebonden tomatensoep met basillicumroom Al deze soepen worden geserveerd met soepstengels Zacht gebraden fazantfilet op een bedje van zuurkool en spekjes en een saus van morilles en chantarellen afgeblust met armagnac Haasbiefstuk met een pittige stroganoffsaus en wodka Varkenshaas "Sylvester" gevuld met roombrie en overgoten met een romig bieslooksausje Gepocheerde tongrolleties gevuld met zalm op een spiegeltje van witte wijnsaus van de Grill: Dubbele kalfsbiefstuk met zwarte peper, citroen en olijfolie, gemarineerd en overgoten met pomodoriesaus en parmakrullen oven met een hoedje van pesto en groene kruiden, samengaand met grove mosterd en room en worden geserveerd met gegratineerde roomaardappeltjes, Parijse aardappeltjes, 2 soorten groenten, frisse gemengde salade en compote Dessert "Noël" Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelroomijs Tel. (010) 4212025 - Fax (010) 4213593 Heilbot uit Al deze gere Dorpsstraat 141-143, Zevenhuizen, tel. 0180-631589 Dagelijks geopend van 11.30 tot 22.30 uur. Wij zijn ook op 1 januari geopend. Kerstmenu 1996 Regen, wind en soms een vlokje sneeuw zijn kenmerkend voor het einde van het jaar. Tijd om weer gezelligheid te zoeken. Waar beter dan bij Restaurant "Jade" kunt u in Zevenhuizen en omgeving deze gezellighe vinden! Voor staat een rijk assortiment a la carte gerechten klaar, terwijl u het inmiddels bekende Kerstmenu niet mag missen. Ook voor onze jonge gasten wordt gezorgd, dat kunt u wel toevertrouwen aan Meneer Man en zijn medewerkers. Iets speciaals proberen? Vraag Meneer Man of zijn medewerkers om advies. SPECIAAL "KERST KINDERMENU Tomatensoep Krokante kipfilet of varkenshaas met patates frites en appelmoes Kerst-kinderijs f33,- 86,00 per persoon (minimaal 2 personen) Feestelijke Hors d' oevre HA1 YOK KUEN (krokante springrol met een kruidige vulling van vlees en crab) SAM MAN YU (gebakken zalmmoot, op oriëntaalse wijze bereid) HOOFDGERECHTEN J1AN PAO SAM SIE (roergebakken reepjes van biefstuk, kip en varkenshaas met een licht pittige saus) SIN LP SUN TA1 TJ1E (verse asperges met boterzachte coquilles (=ST. Jacobsschelp)) SA1 TJAP LUK LAU (reerug met speciale saus, geserveerd in een ovenvast aarden pannetje) DESSERT VANILLE ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN EN SLAGROOM of IRISH COFFEE Na reservering bij "Jade", wacht u een kleine attentie geschonken door Meneer Man.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1996 | | pagina 19