de StriindgkpeT
JADE
KERST IN EGYPTISCHE STIJL
LA BARAQUE
KERSTBUFFET 1996
Kerstkeuzemenu 1996
in Restaurant de Strandgaper
Qcstmrant
Hart van Holland/27 november 1996
pagina 19
OSSESTAARTSOEP OF KIPPESOEP
HUZARENSALADE
ZALMSALADE
WALDORFFSALADE
AVOCADO'S GEVULD MET GARNALEN
GEROOKTE ZALM
GEROOKTE PALING
MOSSELENSALADE
GESN. VARKENSHAAS IN ROOMSAUS
GEFRITUURDE INKTVISRINGEN
WILDRAGOUT
KIPFILET IN PAPRIKAROOMSAUS
GIROS SCHOTEL
KALKOENROLLADE
KABELJAUWSTICKS
PARIJSE WORTELTJES MET DOPERWTEN
WITLOF MET HAM EN KAAS
DIVERSE SOORTEN AARDAPPELEN
FRITES
WARM APPELGEBAK MET KANEELIJS
(WORDT AAN TAFEL GESERVEERD)
IE EN 2E KERSTDAG
AANVANG: 17.30 UUR
PRIJS: FL. 75,OO P.P.
(KINDEREN TOT 6 JAAR FL. 15.00
VAN 6 T/M 12 JAAR FL. 25,00)
ZUIDPLASWEG 12-14
2761 JL ZEVENHUIZEN
0180-631041
Bij Steengrill Restaurant Sphinx viert u
Op 1 e en 2e kerstdag kunt u bij ons eten zoveel u
maar wilt en dat voor maar 50,- p/p
VOORGERECHT
Keuze uit 10 verschillende soorten salades
of 3 verschillende soorten soep.
HOOFDGERECHT
Steengrillen,
Vleesschotel met 7 verschillende soorten vlees.
NAGERECHT
IJs en koffie
En dit alles voor maar f 50,- per persoon.
Kinderen tot 8 jaar eten GRATIS mee.
Kinderen van 9 t/m 13 jaar betalen 1/2 PRIJS.
Reserveren gewenst, vanaf 13.00 t/m 16.00 uur.
Telefoon: 0182-619398, Nesse 12 Waddinxveen
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Nagerechten
Strandweg 1 - Zevenhuizen
CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN
NIEUWJAARSMENU
Reserveer tijdig voor de feestdagen
Waar dineren we
met de kerst?
(WORDT AAN TAFEL GESERVEERD)
sPHINk
Openingstijden: 7 dagen per week,
vanaf 16 uur 's middags
tot 24 uur 's nachts.
In het weekeinde tot 2 uur 's nachts.
Traditioneel bereide Waldorffsalade met stukjes kip, ananas, walnoten, mandarijnen en een romig kerriesausje
Twee soorten grove provenaalse wildpaté met een frisse appelsalade en carameldressing
Salade van groene asperges met grookte zalm en paling op een spiegeltje van zalmkaviaarcrème
Cocktail gevuld met hollandse garnaaltjes en overgoten met wiskeysaus
Licht gerookte ardennerham op een bedje van frisse salade met frambozendressing en
gemarineerde meloen parten
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met kruidenboter, roomboter, stokbrood en kerstbolletjes
Licht gebonden romige zaanse mosterdsoep met croutons
Kreeftensoep gevuld met garaaltjes en iets cognac
Heldere ossestaartsoep met madeira en soesjes
Licht gebonden tomatensoep met basillicumroom
Al deze soepen worden geserveerd met soepstengels
Zacht gebraden fazantfilet op een bedje van zuurkool en spekjes en
een saus van morilles en chantarellen afgeblust met armagnac
Haasbiefstuk met een pittige stroganoffsaus en wodka
Varkenshaas "Sylvester" gevuld met roombrie en overgoten met een romig bieslooksausje
Gepocheerde tongrolleties gevuld met zalm op een spiegeltje van witte wijnsaus
van de Grill: Dubbele kalfsbiefstuk met zwarte peper, citroen en olijfolie,
gemarineerd en overgoten met pomodoriesaus en parmakrullen
oven met een hoedje van pesto en groene kruiden, samengaand met grove mosterd en room
en worden geserveerd met gegratineerde roomaardappeltjes, Parijse aardappeltjes, 2 soorten
groenten, frisse gemengde salade en compote
Dessert "Noël" Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelroomijs
Tel. (010) 4212025 - Fax (010) 4213593
Heilbot uit
Al deze gere
Dorpsstraat 141-143, Zevenhuizen, tel. 0180-631589
Dagelijks geopend van 11.30 tot 22.30 uur.
Wij zijn ook op 1 januari geopend.
Kerstmenu 1996
Regen, wind en soms een vlokje sneeuw
zijn kenmerkend voor het einde van het
jaar. Tijd om weer gezelligheid te
zoeken.
Waar beter dan bij Restaurant "Jade"
kunt u in Zevenhuizen en omgeving
deze gezellighe vinden! Voor staat een
rijk assortiment a la carte gerechten
klaar, terwijl u het inmiddels bekende
Kerstmenu niet mag missen.
Ook voor onze jonge gasten wordt
gezorgd, dat kunt u wel toevertrouwen
aan Meneer Man en zijn medewerkers.
Iets speciaals proberen?
Vraag Meneer Man of zijn medewerkers
om advies.
SPECIAAL
"KERST
KINDERMENU
Tomatensoep
Krokante kipfilet
of varkenshaas
met patates frites
en appelmoes
Kerst-kinderijs
f33,-
86,00 per persoon (minimaal 2 personen)
Feestelijke Hors d' oevre
HA1 YOK KUEN
(krokante springrol met een kruidige vulling van vlees en crab)
SAM MAN YU
(gebakken zalmmoot, op oriëntaalse wijze bereid)
HOOFDGERECHTEN
J1AN PAO SAM SIE
(roergebakken reepjes van biefstuk, kip en varkenshaas met een
licht pittige saus)
SIN LP SUN TA1 TJ1E
(verse asperges met boterzachte coquilles (=ST. Jacobsschelp))
SA1 TJAP LUK LAU
(reerug met speciale saus, geserveerd in een ovenvast aarden
pannetje)
DESSERT
VANILLE ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN EN
SLAGROOM
of
IRISH COFFEE
Na reservering bij "Jade", wacht u een kleine
attentie geschonken door Meneer Man.