de tWid^tpa' JADE LA BARAQUE KERSTBUFFET 1996 KERST EN OUDJAAR IN OOSTERSE SFEER Welkom in Hotel-Restaurant sarden Kerstkeuzemenu 1996 in Restaurant de Strandgaper O UI JN Hart van Holland/4 december 1996 pagina 19 HUZARENSALADE ZALMSALADE WALDORFFSALADE IE EN 2E KERSTDAG AANVANG: 17.30 UUR PRIJS: FL. 75,OO P.P. (KINDEREN TOT 6 JAAR FL. 15.00 VAN 6 T/M 12 JAAR FL. 25,00) ZUIDPLASWEG 12-14 2761 JL ZEVENHUIZEN 0180-631041 le en 2e kerstdag Oudjaar Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Nagerechten Strandweg 1 - Zevenhuizen CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Reserveer tijdig voor de feestdagen In de Garden Party Room staat een doorlopend buffet voor u gereed met tien hoofdgerechten uit de Thaise, Chinese en Japa: se Keuken voor 49,50 p.p. In ons Thais-Chinees restaurant HOTEL 'Lucky Garden' serveren wij een exclusief 7-gangen kerstdiner voor 69,50 p. p. Voor kinderen serveren wij een speciaal menu voor 17,50 p.p. De 'Steak-saloon' is beide dagen geopend voor het a la carte diner. Op oudejaarsavond is er vanaf 19.30 uur een feestelijk buffet-dansant in Garden voor 125,00 p.p. (pel. sterke drank). U begint met een welkomstcocktail waarna u kunt genieten van een uitgebreidbuffet. Om middernacht toasten we met champagne en is er een spetterend vuurwerk. U kunt uiteraard blijven overnachten in het hotel. Hotel-Restaurant CizAK DEIN International Trade Centre bij Boskoop, l-'rankrijklaan 2. Bei voor informatie en reserveringen: tel. 0172 235656, fax 0172 235667. Wij raden u aan snel te reserveren Waar dineren we met de kerst? a* a* a* a* a* a* a? a* 1tet* *t* a« a« a# .j- *J> /JS *Jte *|te *J* *J* *p- OSSESTAARTSOEP OF KIPPESOEP (WORDT AAN TAFEL GESERVEERD) ji* J* C a^ a^ a^ AVOCADO'S GEVULD MET GARNALEN GEROOKTE ZALM GEROOKTE PALING MOSSELENSALADE GESN. VARKENSHAAS IN ROOMSAUS GEFRITUURDE INKTVISRINGEN WILDRAGOUT KIPFILET IN PAPRIKAROOMSAUS GIROS SCHOTEL KALKOENROLLADE KABELJAUWSTICKS PARIJSE WORTELTJES MET DOPERWTEN WITLOF MET HAM EN KAAS DIVERSE SOORTEN AARDAPPELEN FRITES a« a# a# a* a* a< a, a* a* a# a* a* a» a* a* a* a* *Jte *Jte *Jte 'J» *J> r(» t* *4* V V V WARM APPELGEBAK MET KANEELIJS (WORDT AAN TAFEL GESERVEERD) tel* «1* tel* tel* tel* tel* tel* tel* tel* tel* tet* «I* te£* tel* tel* tel* *Jte *Jte *Jte *Jte *fte *Jte *Jte *Jte *|te *Jte *Jte *Jte *Jte *Jte *Jte *Jte Traditioneel bereide Waldorffsalade met stukjes kip, ananas, walnoten, mandarijnen en een romig kerriesausje Twee soorten grove provenaalse wildpaté met een frisse appelsalade en carameldressing Salade van groene asperges met grookte zalm en paling op een spiegeltje van zalmkaviaarcrème Cocktail gevuld met hollandse garnaaltjes en overgoten met wiskeysaus Licht gerookte ardennerham op een bedje van frisse salade met frambozendressing en gemarineerde meloen parten Bovenstaande gerechten worden geserveerd met kruidenboter, roomboter, stokbrood en kerstbolletjes Licht gebonden romige zaanse mosterdsoep met croutons Kreeftensoep gevuld met garaaltjes en iets cognac Heldere ossestaartsoep met madeira en soesjes Licht gebonden tomatensoep met basillicumroom Al deze soepen worden geserveerd met soepstengels Zacht gebraden fazantfilet op een bedje van zuurkool en spekjes en een saus van morilles en chantarellen afgeblust met armagnac Haasbiefstuk met een pittige stroganoffsaus en wodka Varkenshaas "Sylvester" gevuld met roombrie en overgoten met een romig bieslooksausje Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm op een spiegeltje van witte wijnsaus van de Grill: Dubbele kalfsbiefstuk met zwarte peper, citroen en olijfolie, gemarineerd en overgoten met pomodoriesaus en parmakrullen oven met een hoedje van pesto en groene kruiden, samengaand met grove mosterd en room n worden geserveerd met gegratineerde roomaardappeitjes, Parijse aardappeltjes, 2 soorten groenten, frisse gemengde salade en compote Dessert "Noël" Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelroomijs Heilbot uit Al deze gerei Tel. (010) 4212025 - Fax (010) 4213593 Dorpsstraat 141-143, Zevenhuizen, tel. 0180-631589 Dagelijks geopend van 11.30 tot 22.30 uur. Wij zijn ook op 1 januari geopend. EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN NIEUWJAARSMENU 86,00 per persoon (minimaal 2 personen) Kerstmenu 1996 Regen, wind en soms een vlokje sneeuw zijn kenmerkend voor het einde van het jaar. Tijd om weer gezelligheid te zoeken. Waar beter dan bij Restaurant "Jade" kunt u in Zevenhuizen en omgeving deze gezellighe vinden! Voor u staat een rijk assortiment a la carte gerechten klaar, terwijl u het inmiddels bekende Kerstmenu niet mag missen. Ook voor onze jonge gasten wordt gezorgd, dat kunt u wel toevertrouwen aan Meneer Man en zijn medewerkers. Iets speciaals proberen? Vraag Meneer Man of zijn medewerkers nm nrluioc SPECIAAL "KERST- KINDERMENU Tomatensoep Krokante kipfilet of varkenshaas met patates frite: en appelmoes Kerst-kinderijs f33- Feestelijke Hors d' oevre HA1 YOK KUEN (krokante springrol met een kruidige vulling van vlees en crab) SAM MAN YU (gebakken zalmmoot, op oriëntaalse wijze bereid) HOOFDGERECHTEN J1AN PAO SAM SIF. (roergebakken reepjes van biefstuk, kip en varkenshaas met een licht pittige saus) SIN LO SUN TAI TJ1E (verse asperges met boterzachte coquilles (=ST. Jacobsschelp SA1 TJAP LUK LAIJ (reerug met speciale saus. geserveerd in een ouenvast aarden pannetje) DESSERT VANILLE ROOMIJS MET VERSE VRUCHTEN EN SLAGROOM of IRISH COFFEE Na reservering bij "Jade", wacht u een kleine attentie geschonken door Meneer Man. inü'i Hotel-Restaurant GARDEN ligt tegenover de sportvelden van Boskoop, vlakbij het busstation, is gemakkelijk te bereiken met de auto en heelt ruime parkeergelegenheid.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1996 | | pagina 19