II dcStnmdgtiper KewUmhu 1997 KEIZERSHOF JADE De Boeg opent 'Toscane zaal' restaurants Reserveer tijdig uw kerstmenu onderstaande Kerst 1997 bij Jade %erstmenu 1997 - Mteen op reservering Tiveede %erstdag vanaf 17.30 uur et 1997 Pagina 11 Hart van Holland/26 november 1997 CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Dorpsstraat 141 - 143 - Zevenhuizen - Tel. 0180-631589 Feeëriek boerderijrestaurant in het hart van Holland VRAAG NAAR ONZE KERSTFOLDER: 010 - 455 13 33 Namens meneer Man en het personeel: Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig 1998 orse uitbreiding van de faciliteiten: 9v(eeneernsa[ades: Mosselragout of kalkoenragout (wordt aan tafel gesneden) Huzarensalade, zalmsalade, gerookte zalm, gerookte paling, gerookte Coburgerham, vers fruit, kalkoenhaasjes (in sinaasappelsaus), kippelevertjes (met spekjes, uitjes en champignons in jachtsaus), gekookte ossetong (in Madei- rasaus), runderbiefstukjes (met gebakken champignons), gebakken mosselen, gebakken krielaardappeltjes, stoofpeertjes, broccoli, aardappelkroketjes Coupe "Mont Blanc" (coupe ijs met advocaat en slagroom en warme chocolade) 2e Kerstdag, aanvang 17.30 uur Prijs: 75.00 p.p. CHINEES - INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN NIEUWJAARSMENU ƒ88,00 per persoon (minimaal 2 personen) Feestelijke Hors d'oevre FOR KA1 HOI SIN CHI MA KUEN (krokante springrol gevuld met kalkoenfilet, garnalen en krab voorzien van een sesamkorstje) OHIU YIM KA1 S1E (licht gepaneerde kipfiletreepjes met peperchilli) HOOFDGERECHTEN KF.l ING CHUN LONG HA (hele kreeft met bos-uitjes op Chinese wijze bereid) Al* Al* A±« A±* MAK KWA CHUNG (verse meloen gevuld met ossehaas in Sa-tja saus) At* A±* A±* Al* A±* ff* *f* «J» «Ja ff* CHIJK CHOU TORLIU (vogelnestje gevuld met struisvogelfilet) Al*A±*A±*A±**±* ff* fï* ff* ff* ff* DESSERT Vanille-roomijs met verse vruchten en slagroom of Irish coffee SPECIAAL KERST-KINDERMENU: Tomatensoep, krokante kipfilet of varkenshaas met patat frites en appelmoes: 35,- le en 2e Kerstdag, geopend vanaf 17.30 uur Prijs per persoon: ƒ97,50 Samenspel van gerookte eendeborst en een gebakken kwartelfilet met knoflookcroütons of Trio van zalm als één geserveerd met een dressing van appel en sjalotjes Heldere bouillon met een garnituur van kreeft, rijst en knolselderij "Strüdel" van tongfilet en zuurkool op een bedje van wilde spipazie met een gazpachosaus of Gegrilde lamscoteletjes op een bedje van gemarineerde groenten met een saus van pesto IJsdrank van bosbessen sorbet-ijs en champagne Medaillons van hert met een saus van bospaddestoelen en gefrituurd koolblad of Gegrilde zeeduivelfilet met een lichte sinaasappel/botersaus Dessert "Noël" Hanneke en Leo van den Roovaart Brasserie "De Boeg" Nesse 20 - Waddinxveen - Tel. 0182-632880 Unieke kerstsfeer in Keizershof le en 2e Kerstdag. Kerstmenu 14.30 uur79,50 p.p. Diner-dansant 19.00 uur127,50 p.p. Buffet-dansant 18.00 en 20.00 uur tegen een all-in prijs resp117,50/147,50 p.p. Steengrill/bowlen all-in prijs97,50 p.p. Steengrill all-in zonder bowlen/ent82,50 p.p. All-in incl. drankenarrangement; muzikaal entertainment! Kinderen t/m 10 jaar 50% 1 itsluitend op reservering; vraag brochure! Info/reserveren: 010-4551333 Specialiteitenrestaurant in Saksische boerderij. Partyhoeve met 9 zalen - glowing bowling met computerscore (UNIEK!) Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam-Ommoord; afslag Capelle a/d Y. - Prins Alexander: Rottemeren volgen. Korte dagen, veel gezelligheid Het is bijna weer kersttijd Gezellig uit eten met familie of gezin Bij restaurant "Jade" is het zeker naar uw zin Onder het genot van een drankje van het huis Voelt u zich ongetwijfeld bij "Jade" thuis Meneer Man en zijn medewerkers staan klaar voor u Met suggesties voor a la carte en het menu Ook voor kleine gasten is het altijd feest Als ze bij restaurant "Jade" zijn geweest Vooral tijdens de feestdagen is het altijd fijn Om te gast bij meneer Man te zijn Bespreek uw tafel tijdig dit jaar Dan staat het hele team voor u klaar Waddinxveen- Bij Brasserie De Boeg aan de Nesse in Waddinxveen heeft een belangrijke uitbreiding plaatsgevonden. Eigenaar Leo van den Roovaart heeft de bovenverdieping van het restaurant geheel omgetoverd in Toscaanse stijl. Niet verwonderlijk dat dit deel van zijn restaurant "Toscane" gedoopt is. Met veel hout en het gebruik van warme kleuren is Van den Roovaart er dan ook in geslaagd een heel sfeervolle uitbreiding van zijn restaurant te realise- i. De goedlopende brasserie had behoefte aan uitbreiding: "Vaak werd het restaurant afgehuurd voor recepties of feesten. Hierdoor kreeg het restau rant te vaak een besloten karakter. De bovenverdie ping is nu heel geschikt voor bruiloften, partijen, re cepties en andere besloten bijeenkomsten. Beneden kan dan a la carte gegeten worden." De gezellige en sfeervolle ruimte boven heeft de be schikking over een eigen bar, toilet en terras. In het weekend wordt de bovenverdieping uiteraard ook gebruikt als restaurant, als beneden alle tafels vol zijn. Ook met kerst kan men bij de Brasserie volop sfeer verwachten. Zowel eerste als tweede kerstdag is het restaurant geopend vanaf 17.30 uur. Vanwege de grote belangstelling moet men eigenlijk wel reserve ren. Leo van den Roovaart: "De gasten tijdens de kerstdagen worden overigens niet van tafel gekeken. We doen één sessie, dat houdt in dat alle gasten net zo lang mogen blijven zitten als zij wensen." Het menu tijdens de kerstdagen laat niets te wensen over. Een zorgvuldig samengesteld menu, bereid door een voortreffelijke kok, zal bijdragen aan een gezellige kerst. Jfuisgemaaktc huzarensalade met diverse soorten rauwkost, asperges, gekookt eitje, ham, pate, rosbief, ardennerham en fricandeauf14,50 p.p. WaCdorfsalade; lekker frisse salade van blokjes kjp, sellery, ananas en noten, aangemaakt met een fruitige kerriemayonaise en gegarneerd met vruchtenf 16,50 p.p. Zalmsalade; een grove salade van zalm, overgoten met een romige cocktailsaus en gegarneerd met diverse soorten Vis en een rijkelijkgarnituurf 19,50 p.p. dfussische eieren opgemaakt met gekookte eitjes, rauwkost, asperges en diverse vlees- en visgarnituren en overgoten met ravigottesausf19,50 p.p. Strandgaper-Talet (onze specialiteit); zeer uitgebreide koude schotel, samengesteld uit alle bovenstaande saladesf22,50p.p. Portie kruidenboter met stokbroodf7,50 p.p. Alk salades te bestellen vanaf 2 personen. S-V.p. 1 dag van te voren bestellen, in verband met de inkoop en kwaliteit van uw product. fM'et uitzondering van de feestdagen. Dan gaarne 2 dagen van te voren bestellen. Prijzen gelden voor afhalen in luye cateringdoos met aluminium weggooischaal floor groepen en partijen gelden speciale prijzen, floor meer informatie: Strandweg 1 -2761 'DIM Zevenhuizen Tel.: 010-4212025 - Tax;: 010-4213593 DISC C>The FK. IWIlMliill (Kinderen tot 6 jaar ƒ15,00; van 6 t/m 12 jaar ƒ25,00) Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel. 0180-63 10 41 Wing Wah in de Waddinxveense Winkelpassage bezorgt al 1,5 jaar bij u thuis en bij bedrijven in Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle en Zevenhuizen van dinsdag t/m zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Passage 29 Waddinxveen Tel. 0182-619806 WÏNO WAH Openingstijden vv liNVJ maandag:gesloten (met uitzondering op feestdagen) dinsdag t/m zondag: 12.00 tot 22.00 uur FEESTMENU VOOR KERST en OUD EN NIEUW: Mini loempia, pasteitje, gepaneerde garnalen, kippakketje, kroepoek Blokjes kalkoenfilet in Oriëntaalse saus met paprika en ananas Saté Wing Wah, Ti Pan met runderhaas, licht gebakken varkensvlees schijf in een bedje van geluksgroenten. Inclusief rijst, nasi of bami. Uiteraard krijgt u een nieuwjaarskalender en gelukskoekjes aangeboden. Voor 2 personen: f49,50 Voor 3 a 4 personen: f86,75 Voor 4 a 5 personen: f 111,50 Maaltijd geserveerd in aluminium schaal. Dit menu geldt uitsluitend voor afhalen of bezorgen en geldt voor de periode van 25 december 1997 t/m 1 januari 1998 Kerst- en Nieuwjaars LOPEND BUFFET f27,50 p.p. kinderen onder 12 jaar: HALVE PRIJS f Kerst- en Nieuwjaarsdiner mm. 2 pers. f42,50 p.p.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1997 | | pagina 11