II
dcStnmdgtiper
KewUmhu 1997
KEIZERSHOF
JADE
De Boeg opent
'Toscane zaal'
restaurants
Reserveer tijdig uw kerstmenu
onderstaande
Kerst 1997 bij Jade
%erstmenu 1997 - Mteen op reservering
Tiveede %erstdag vanaf 17.30 uur
et 1997
Pagina 11
Hart van Holland/26 november 1997
CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
Dorpsstraat 141 - 143 - Zevenhuizen - Tel. 0180-631589
Feeëriek boerderijrestaurant in het hart van Holland
VRAAG NAAR ONZE KERSTFOLDER: 010 - 455 13 33
Namens meneer Man en
het personeel: Fijne Kerstdagen
en een Voorspoedig 1998
orse uitbreiding van de faciliteiten:
9v(eeneernsa[ades:
Mosselragout of kalkoenragout (wordt aan tafel gesneden)
Huzarensalade, zalmsalade, gerookte zalm, gerookte paling,
gerookte Coburgerham, vers fruit, kalkoenhaasjes
(in sinaasappelsaus), kippelevertjes (met spekjes, uitjes
en champignons in jachtsaus), gekookte ossetong (in Madei-
rasaus), runderbiefstukjes (met gebakken champignons),
gebakken mosselen, gebakken krielaardappeltjes,
stoofpeertjes, broccoli, aardappelkroketjes
Coupe "Mont Blanc"
(coupe ijs met advocaat en slagroom en warme chocolade)
2e Kerstdag, aanvang 17.30 uur
Prijs: 75.00 p.p.
CHINEES - INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN
NIEUWJAARSMENU
ƒ88,00 per persoon (minimaal 2 personen)
Feestelijke Hors d'oevre
FOR KA1 HOI SIN CHI MA KUEN
(krokante springrol gevuld met kalkoenfilet, garnalen en krab
voorzien van een sesamkorstje)
OHIU YIM KA1 S1E
(licht gepaneerde kipfiletreepjes met peperchilli)
HOOFDGERECHTEN
KF.l ING CHUN LONG HA
(hele kreeft met bos-uitjes op Chinese wijze bereid)
Al* Al* A±« A±*
MAK KWA CHUNG
(verse meloen gevuld met ossehaas in Sa-tja saus)
At* A±* A±* Al* A±*
ff* *f* «J» «Ja ff*
CHIJK CHOU TORLIU
(vogelnestje gevuld met struisvogelfilet)
Al*A±*A±*A±**±*
ff* fï* ff* ff* ff*
DESSERT
Vanille-roomijs met verse vruchten en slagroom
of Irish coffee
SPECIAAL KERST-KINDERMENU:
Tomatensoep, krokante kipfilet of varkenshaas
met patat frites en appelmoes: 35,-
le en 2e Kerstdag, geopend vanaf 17.30 uur
Prijs per persoon: ƒ97,50
Samenspel van gerookte eendeborst en een gebakken
kwartelfilet met knoflookcroütons
of
Trio van zalm als één geserveerd met een dressing
van appel en sjalotjes
Heldere bouillon met een garnituur van kreeft,
rijst en knolselderij
"Strüdel" van tongfilet en zuurkool op een bedje
van wilde spipazie met een gazpachosaus
of
Gegrilde lamscoteletjes op een bedje van gemarineerde
groenten met een saus van pesto
IJsdrank van bosbessen sorbet-ijs en champagne
Medaillons van hert met een saus van bospaddestoelen
en gefrituurd koolblad
of
Gegrilde zeeduivelfilet met een lichte sinaasappel/botersaus
Dessert "Noël"
Hanneke en Leo van den Roovaart
Brasserie "De Boeg"
Nesse 20 - Waddinxveen - Tel. 0182-632880
Unieke kerstsfeer in Keizershof le en 2e Kerstdag.
Kerstmenu 14.30 uur79,50 p.p.
Diner-dansant 19.00 uur127,50 p.p.
Buffet-dansant 18.00 en 20.00 uur
tegen een all-in prijs resp117,50/147,50 p.p.
Steengrill/bowlen all-in prijs97,50 p.p.
Steengrill all-in zonder bowlen/ent82,50 p.p.
All-in incl. drankenarrangement; muzikaal entertainment!
Kinderen t/m 10 jaar 50%
1 itsluitend op reservering; vraag brochure!
Info/reserveren: 010-4551333
Specialiteitenrestaurant in Saksische boerderij. Partyhoeve
met 9 zalen - glowing bowling met computerscore (UNIEK!)
Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam-Ommoord;
afslag Capelle a/d Y. - Prins Alexander: Rottemeren volgen.
Korte dagen, veel gezelligheid
Het is bijna weer kersttijd
Gezellig uit eten met familie of gezin
Bij restaurant "Jade" is het zeker naar uw zin
Onder het genot van een drankje van het huis
Voelt u zich ongetwijfeld bij "Jade" thuis
Meneer Man en zijn medewerkers
staan klaar voor u
Met suggesties voor a la carte en het menu
Ook voor kleine gasten is het altijd feest
Als ze bij restaurant "Jade" zijn geweest
Vooral tijdens de feestdagen is het altijd fijn
Om te gast bij meneer Man te zijn
Bespreek uw tafel tijdig dit jaar
Dan staat het hele team voor u klaar
Waddinxveen- Bij Brasserie De Boeg aan de Nesse
in Waddinxveen heeft een belangrijke uitbreiding
plaatsgevonden. Eigenaar Leo van den Roovaart
heeft de bovenverdieping van het restaurant geheel
omgetoverd in Toscaanse stijl. Niet verwonderlijk dat
dit deel van zijn restaurant "Toscane" gedoopt is.
Met veel hout en het gebruik van warme kleuren is
Van den Roovaart er dan ook in geslaagd een heel
sfeervolle uitbreiding van zijn restaurant te realise-
i. De goedlopende brasserie had behoefte aan
uitbreiding: "Vaak werd het restaurant afgehuurd
voor recepties of feesten. Hierdoor kreeg het restau
rant te vaak een besloten karakter. De bovenverdie
ping is nu heel geschikt voor bruiloften, partijen, re
cepties en andere besloten bijeenkomsten. Beneden
kan dan a la carte gegeten worden."
De gezellige en sfeervolle ruimte boven heeft de be
schikking over een eigen bar, toilet en terras. In het
weekend wordt de bovenverdieping uiteraard ook
gebruikt als restaurant, als beneden alle tafels vol
zijn.
Ook met kerst kan men bij de Brasserie volop sfeer
verwachten. Zowel eerste als tweede kerstdag is het
restaurant geopend vanaf 17.30 uur. Vanwege de
grote belangstelling moet men eigenlijk wel reserve
ren. Leo van den Roovaart: "De gasten tijdens de
kerstdagen worden overigens niet van tafel gekeken.
We doen één sessie, dat houdt in dat alle gasten net
zo lang mogen blijven zitten als zij wensen." Het
menu tijdens de kerstdagen laat niets te wensen
over. Een zorgvuldig samengesteld menu, bereid
door een voortreffelijke kok, zal bijdragen aan een
gezellige kerst.
Jfuisgemaaktc huzarensalade met diverse soorten rauwkost, asperges,
gekookt eitje, ham, pate, rosbief, ardennerham en fricandeauf14,50 p.p.
WaCdorfsalade; lekker frisse salade van blokjes kjp, sellery,
ananas en noten, aangemaakt met een fruitige kerriemayonaise
en gegarneerd met vruchtenf 16,50 p.p.
Zalmsalade; een grove salade van zalm, overgoten met een romige
cocktailsaus en gegarneerd met diverse soorten Vis
en een rijkelijkgarnituurf 19,50 p.p.
dfussische eieren opgemaakt met gekookte eitjes, rauwkost, asperges
en diverse vlees- en visgarnituren en overgoten met ravigottesausf19,50 p.p.
Strandgaper-Talet (onze specialiteit); zeer uitgebreide koude schotel,
samengesteld uit alle bovenstaande saladesf22,50p.p.
Portie kruidenboter met stokbroodf7,50 p.p.
Alk salades te bestellen vanaf 2 personen. S-V.p. 1 dag van te voren bestellen, in
verband met de inkoop en kwaliteit van uw product. fM'et uitzondering van de
feestdagen. Dan gaarne 2 dagen van te voren bestellen.
Prijzen gelden voor afhalen in luye cateringdoos met aluminium weggooischaal
floor groepen en partijen gelden speciale prijzen, floor meer informatie:
Strandweg 1 -2761 'DIM Zevenhuizen
Tel.: 010-4212025 - Tax;: 010-4213593
DISC C>The FK.
IWIlMliill
(Kinderen tot 6 jaar ƒ15,00;
van 6 t/m 12 jaar ƒ25,00)
Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel. 0180-63 10 41
Wing Wah in de Waddinxveense Winkelpassage bezorgt al 1,5 jaar bij u thuis
en bij bedrijven in Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle en Zevenhuizen
van dinsdag t/m zondag van 17.00 tot 20.00 uur.
Passage 29
Waddinxveen
Tel. 0182-619806
WÏNO WAH Openingstijden
vv liNVJ maandag:gesloten
(met uitzondering op feestdagen)
dinsdag t/m zondag:
12.00 tot 22.00 uur
FEESTMENU VOOR KERST en OUD EN NIEUW:
Mini loempia, pasteitje, gepaneerde garnalen, kippakketje, kroepoek
Blokjes kalkoenfilet in Oriëntaalse saus met paprika en ananas
Saté Wing Wah, Ti Pan met runderhaas, licht gebakken varkensvlees
schijf in een bedje van geluksgroenten. Inclusief rijst, nasi of bami.
Uiteraard krijgt u een nieuwjaarskalender en gelukskoekjes
aangeboden.
Voor 2 personen: f49,50
Voor 3 a 4 personen: f86,75
Voor 4 a 5 personen: f 111,50
Maaltijd geserveerd in aluminium schaal.
Dit menu geldt uitsluitend voor afhalen of bezorgen en geldt voor de
periode van 25 december 1997 t/m 1 januari 1998
Kerst- en Nieuwjaars LOPEND BUFFET f27,50 p.p.
kinderen onder 12 jaar: HALVE PRIJS
f
Kerst- en Nieuwjaarsdiner mm. 2 pers. f42,50 p.p.