f3RI de StfPiricid^pef KEIZERSHOF 5 wat |/ol feeMtdiner te Keizershof HeKtmeau 1997 Qcstmrant La Baraqüe Kerstbuffet 199 %erstmenu 1997 - Sltfeen op reservering Tweede 'Kerstdag vanaf 17.30 uur Reserveer tijdig uw^ersjrnenu Kerstdiner in Griekse sfeer bij restaurant Kreta onderstaande restaurant Feeëriek boerderijrestaurant in het hart van Holland VRAAG NAAR ONZE KERSTFOLDER: 010 - 455 13 33 ia IS) IS) IS1 ]3 IS) IS) IS) IS) EEEEEEEEEEEJaESEElslsls GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT Op 1e en 2e Kerstdag zijn wij geopend. Vanaf 16.30 uur staan wij voor u klaar. U heeft keuze uit 2 kerstmenu's: (3 gangen, resp. ƒ62,50 en ƒ65,00) Ook voor de kinderen hebben wij IS diverse kindermenu's |g vanaf ƒ12,00 |j IS Nesse 8 - Waddinxveen J Tel.: 0182-616688 RESERVEER TIJDIG!! BBBlsEESElslstsEBlsIsBBBS tMeeneemsatades: CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Unieke kerstsfeer in Keizershof le en 2e Kerstdag. Kerstmenu 14.30 uur79,50 p.p. Diner-dansant 19.00 uur127,50 p.p. Buffet-dansant 18.00 en 20.00 uur tegen een all-in prijs resp117,50/147,50 p.p. Steengrill/bowlen all-in prijs97,50 p.p. Steengrill all-in zonder bowlen/ent82,50 p.p. All-in incl. drankenarrangement; muzikaal entertainment! Kinderen t/m 10 jaar 50% Uitsluitend op reservering; vraag brochure! Info/reserveren: 010-4551333 Specialiteitenrestaurant in Saksische boerderij. Partyhoeve met 9 zalen - glowing bowling met computerscore (UNIEK!) Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam-Ommoord; afsiag Capelle a/d Y. - Prins Alexander: Rottemeren volgen. Waddinxveen - Grieks specialiteiten-restaurant Kreta is inmiddels negen jaar gevestigd aan de Nesse in Waddinxveen. Het gehele jaar door staat de familie Bachtsevanis klaar voor iedereen die in een gezellige Griekse sfeer wil eten. Het restaurant met tachtig zitplaatsen is geschikt voor groot en klein, voor jong en oud. De onlangs vernieuwde kaart kent vele bijzondere gerechten waarbij men kan kiezen uit een vlees-, vis- of ovengerecht. Ook vegetarische en kindermenu's staan op de veelzijdige kaart. Het restaurant is ook uitermate geschikt voor grote groepen en regelmatig worden er Griekse avonden georganiseerd met live-muziek. Als extra service kan men ook complete ge rechten afhalen of iemand een dinerbon cadeau doen voor een bijzondere avond uit bij Grieks specialiteitenresraurant Kreta. Ook tijdens eerste en tweede kerstdag kan men bij restaurant Kreta terecht. Er zijn twee speciale kerstmenu's. De menu's zijn zorgvuldig samenge steld en staan daarmee garant voor een bijzon der kerstdiner in een prettige Griekse kerstsfeer. Er kan overigens ook a la carte gegeten worden tijdens de kerstdagen. fcARA'QUEl le en 2e Kerstdag, geopend vanaf 17.30 uur Prijs per persoon: 97,50 Samenspel van gerookte eendeborst en een gebakken kwartelfilet met knoflookcroütons of Trio van zalm als één geserveerd met een dressing van appel en sjalotjes Heldere bouillon met een garnituur van kreeft, rijst en knolselderij "Strüdel" van tongfilet en zuurkool op een bedje van wilde spinazie met een gazpachosaus of Gegrilde lamscoteletjes op een bedje van gemarineerde groenten met een saus van pesto IJsdrank van bosbessen sorbet-ijs en champagne Medaillons van hert met een saus van bospaddestoelen en gefrituurd koolblad of Gegrilde zeeduivelfilet met een lichte sinaasappel/botersaus Dessert "Noël" Hanneke en Leo van den Roovaart Brasserie "De Boeg" Nesse 20 - Waddinxveen - Tel. 0182-632880 Ifuisgemaakte huzarensalade met diverse soorten rauwkost, asperges, gekookt eitje, ham, pate, rosbief, ardennerham en fricandeauf14,50 p.p. iValdorfsalade; lekkerfrisse salade van blokjes kip, sellery, ananas en noten, aangemaakt met een fruitige kerriemayonaise en gegarneerd met vruchten16,50 p.p. Zalmsalade; een grove salade van zalm, overgoten met een romige cocktailsaus en gegarneerd met diverse soorten vis en een rijkelijkgarnituur19,50 p.p. tRussische eieren opgemaakt met gekookte eitjes, rauwkost, asperges en diverse vlees- en visgarnituren en overgoten met ravigottesaus19,50 p.p. Strandgaper-'Palet (onze specialiteit); zeer uitgebreide koude schotel, samengesteld uit alle bovenstaande saladesf22,50p.p. Portie kruidenboter met stokbroodf7,50 p.p. Alle salades te bestellen vanaf 2 personen. S-V.p. 1 dag van te voren bestellen, in verband met de inkoop en kwaliteit van uw product. Met uitzondering van de feestdagen. Dan gaarne 2 dagen van te voren bestelfen. Prijzen gelden voor afhalen in twee cateringdoos met aluminium weggooiscfaal Voor groepen en partijen gelden speciale prijzen. Voor meer informatie: Strandweg 1 -2761 DfM Zevenhuizen del.: 010-4212025 - 'Ja\: 010-4213593 Mosselragout of kalkoenragout (wordt aan tafel gesneden) Huzarensalade, zalmsalade, gerookte zalm, gerookte paling, gerookte Coburgerham, vers fruit, kalkoenhaasjes (in sinaasappelsaus), kippelevertjes (met spekjes, uitjes en champignons in jachtsaus), gekookte ossetong (in Madei- rasaus), runderbiefstukjes (met gebakken champignons), gebakken mosselen, gebakken krielaardappeltjes, stoofpeertjes, broccoli, aardappelkroketjes Coupe "Mont Blanc" (coupe ijs met advocaat en slagroom en warme chocolade) 2e Kerstdag, aanvang 17.30 uur Prijs: ƒ75.00 p.p. (Kinderen tot 6 jaar 15,00; van 6 t/m 12 jaar 25,0 Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel. 0180 - 63 10 41 Pagina 12 Hart van Holland/10 december 1997 Rotterdam - Specialiteitenrestaurant Keizershof is gehuisvest in een fraaie Saksische boerderij, gele gen aan het randje van Rotterdam-Ommoord, te gen Oud-Verlaat. Dat gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan is overduidelijk bij bin nenkomst in dit goed verzorgde complex. Voor eerste en tweede kerstdag zijn er ver schillende arrangementen samengesteld die ga rant staan voor een gezellige kerstavond uit. Er zijn nog reserveringen mogelijk voor twee arran gementen, te weten het 'Menu de Noël Gastronomique' en het 'Bourgondisch Eetfestijn'. Het 'Menu de Noël Gastronomique' is een diner dansant in het restaurant, waarbij een gerenommeerde pianist voor de muzikale omlijsting zorgt. Het diner bestaat uit 8 gangen en is uiteraard zeer hoog van kwaliteit. Tijdens het diner is avond- of feestelijke kleding gewenst. Het 'Bourgondisch Eetfestijn' bestaat uit zeer uitgebreide warme en koude Bourgondische buffetten. Met een grote hoeveelheid aan warme en koude gerechten is dit een perfecte manier om de feestdagen door te brengen in een gezellige sfeer. Het eetfestijn wordt gehouden in de Coninkszaal van restaurant Keizershof en het dansorkest Willy Peters zorgt voor de muziek waarbij ook gedanst kan worden. Bij de prijs voor het 'Bourgondisch Eetfestijn' is de drank (onbeperkt) en een mooie, speciaal geselecteerde, rode en witte wijn inbegrepen. Voor beide arrangementen kan voor zowel eerste als tweede kerstdag gereserveerd worden. Voor het Diner-Dansant worden de gasten om 19.00 uur verwacht, voor het Bourgondisch Eetfestijn om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: telefoon: 010-4551333. EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN NIEUWJAARSMENU ƒ88,00 per persoon (minimaal 2 personen) Feestelijke Hors d'oevre FOR KA1 HOI SIN CHI MA KUEN (krokante springrol gevuld met kalkoenfilet, garnalen en krab voorzien van een sesamkorstje) CH1U YIM KA1 SIE (licht gepaneerde kipfiletreepjes met peperchilli) HOOFDGERECHTEN KEUNG CHUN LONG HA (hele kreeft met bos-uitjes op Chinese wijze bereid) *ïk *1* *±k «1* MAK KWA CHUNG (verse meloen gevuld met ossehaas in Sa-tja saus) 1±k <1* *p< »p« CHUK CHOU TOR ÜU (vogelnestje gevuld met struisvogelfilet) 4* *t* *1* *f* "p"!* DESSERT Vanille-roomijs met verse vruchten en slagroom of Irish coffee SPECIAAL KERST-KINDERMENU: Tomatensoep, krokante kipfilet of varkenshaas met pataf frites en appelmoes: 35,- Dorpsstraat.141 - 143 - Zevenhuizen - Tel. 0180-631589

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1997 | | pagina 12