f3RI
de StfPiricid^pef
KEIZERSHOF
5
wat
|/ol feeMtdiner
te Keizershof
HeKtmeau 1997
Qcstmrant
La Baraqüe Kerstbuffet 199
%erstmenu 1997 - Sltfeen op reservering
Tweede 'Kerstdag vanaf 17.30 uur
Reserveer tijdig uw^ersjrnenu
Kerstdiner in
Griekse sfeer
bij restaurant Kreta
onderstaande restaurant
Feeëriek boerderijrestaurant in het hart van Holland
VRAAG NAAR ONZE KERSTFOLDER: 010 - 455 13 33
ia
IS)
IS)
IS1
]3
IS)
IS)
IS)
IS)
EEEEEEEEEEEJaESEElslsls
GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT
Op 1e en 2e Kerstdag
zijn wij geopend.
Vanaf 16.30 uur
staan wij voor u klaar.
U heeft keuze uit 2 kerstmenu's:
(3 gangen, resp. ƒ62,50 en ƒ65,00)
Ook voor de kinderen
hebben wij IS
diverse kindermenu's |g
vanaf ƒ12,00 |j
IS
Nesse 8 - Waddinxveen J
Tel.: 0182-616688
RESERVEER TIJDIG!!
BBBlsEESElslstsEBlsIsBBBS
tMeeneemsatades:
CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
Unieke kerstsfeer in Keizershof le en 2e Kerstdag.
Kerstmenu 14.30 uur79,50 p.p.
Diner-dansant 19.00 uur127,50 p.p.
Buffet-dansant 18.00 en 20.00 uur
tegen een all-in prijs resp117,50/147,50 p.p.
Steengrill/bowlen all-in prijs97,50 p.p.
Steengrill all-in zonder bowlen/ent82,50 p.p.
All-in incl. drankenarrangement; muzikaal entertainment!
Kinderen t/m 10 jaar 50%
Uitsluitend op reservering; vraag brochure!
Info/reserveren: 010-4551333
Specialiteitenrestaurant in Saksische boerderij. Partyhoeve
met 9 zalen - glowing bowling met computerscore (UNIEK!)
Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam-Ommoord;
afsiag Capelle a/d Y. - Prins Alexander: Rottemeren volgen.
Waddinxveen - Grieks specialiteiten-restaurant
Kreta is inmiddels negen jaar gevestigd aan de
Nesse in Waddinxveen. Het gehele jaar door
staat de familie Bachtsevanis klaar voor iedereen
die in een gezellige Griekse sfeer wil eten. Het
restaurant met tachtig zitplaatsen is geschikt voor
groot en klein, voor jong en oud. De onlangs
vernieuwde kaart kent vele bijzondere gerechten
waarbij men kan kiezen uit een vlees-, vis- of
ovengerecht. Ook vegetarische en kindermenu's
staan op de veelzijdige kaart.
Het restaurant is ook uitermate geschikt voor
grote groepen en regelmatig worden er Griekse
avonden georganiseerd met live-muziek.
Als extra service kan men ook complete ge
rechten afhalen of iemand een dinerbon cadeau
doen voor een bijzondere avond uit bij Grieks
specialiteitenresraurant Kreta.
Ook tijdens eerste en tweede kerstdag kan men
bij restaurant Kreta terecht. Er zijn twee speciale
kerstmenu's. De menu's zijn zorgvuldig samenge
steld en staan daarmee garant voor een bijzon
der kerstdiner in een prettige Griekse kerstsfeer.
Er kan overigens ook a la carte gegeten worden
tijdens de kerstdagen.
fcARA'QUEl
le en 2e Kerstdag, geopend vanaf 17.30 uur
Prijs per persoon: 97,50
Samenspel van gerookte eendeborst en een gebakken
kwartelfilet met knoflookcroütons
of
Trio van zalm als één geserveerd met een dressing
van appel en sjalotjes
Heldere bouillon met een garnituur van kreeft,
rijst en knolselderij
"Strüdel" van tongfilet en zuurkool op een bedje
van wilde spinazie met een gazpachosaus
of
Gegrilde lamscoteletjes op een bedje van gemarineerde
groenten met een saus van pesto
IJsdrank van bosbessen sorbet-ijs en champagne
Medaillons van hert met een saus van bospaddestoelen
en gefrituurd koolblad
of
Gegrilde zeeduivelfilet met een lichte sinaasappel/botersaus
Dessert "Noël"
Hanneke en Leo van den Roovaart
Brasserie "De Boeg"
Nesse 20 - Waddinxveen - Tel. 0182-632880
Ifuisgemaakte huzarensalade met diverse soorten rauwkost, asperges,
gekookt eitje, ham, pate, rosbief, ardennerham en fricandeauf14,50 p.p.
iValdorfsalade; lekkerfrisse salade van blokjes kip, sellery,
ananas en noten, aangemaakt met een fruitige kerriemayonaise
en gegarneerd met vruchten16,50 p.p.
Zalmsalade; een grove salade van zalm, overgoten met een romige
cocktailsaus en gegarneerd met diverse soorten vis
en een rijkelijkgarnituur19,50 p.p.
tRussische eieren opgemaakt met gekookte eitjes, rauwkost, asperges
en diverse vlees- en visgarnituren en overgoten met ravigottesaus19,50 p.p.
Strandgaper-'Palet (onze specialiteit); zeer uitgebreide koude schotel,
samengesteld uit alle bovenstaande saladesf22,50p.p.
Portie kruidenboter met stokbroodf7,50 p.p.
Alle salades te bestellen vanaf 2 personen. S-V.p. 1 dag van te voren bestellen, in
verband met de inkoop en kwaliteit van uw product. Met uitzondering van de
feestdagen. Dan gaarne 2 dagen van te voren bestelfen.
Prijzen gelden voor afhalen in twee cateringdoos met aluminium weggooiscfaal
Voor groepen en partijen gelden speciale prijzen. Voor meer informatie:
Strandweg 1 -2761 DfM Zevenhuizen
del.: 010-4212025 - 'Ja\: 010-4213593
Mosselragout of kalkoenragout (wordt aan tafel gesneden)
Huzarensalade, zalmsalade, gerookte zalm, gerookte paling,
gerookte Coburgerham, vers fruit, kalkoenhaasjes
(in sinaasappelsaus), kippelevertjes (met spekjes, uitjes
en champignons in jachtsaus), gekookte ossetong (in Madei-
rasaus), runderbiefstukjes (met gebakken champignons),
gebakken mosselen, gebakken krielaardappeltjes,
stoofpeertjes, broccoli, aardappelkroketjes
Coupe "Mont Blanc"
(coupe ijs met advocaat en slagroom en warme chocolade)
2e Kerstdag, aanvang 17.30 uur
Prijs: ƒ75.00 p.p.
(Kinderen tot 6 jaar 15,00;
van 6 t/m 12 jaar 25,0
Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel. 0180 - 63 10 41
Pagina 12 Hart van Holland/10 december 1997
Rotterdam - Specialiteitenrestaurant Keizershof is
gehuisvest in een fraaie Saksische boerderij, gele
gen aan het randje van Rotterdam-Ommoord, te
gen Oud-Verlaat. Dat gastvrijheid en gezelligheid
hoog in het vaandel staan is overduidelijk bij bin
nenkomst in dit goed verzorgde complex.
Voor eerste en tweede kerstdag zijn er ver
schillende arrangementen samengesteld die ga
rant staan voor een gezellige kerstavond uit. Er
zijn nog reserveringen mogelijk voor twee arran
gementen, te weten het 'Menu de Noël
Gastronomique' en het 'Bourgondisch Eetfestijn'.
Het 'Menu de Noël Gastronomique' is een diner
dansant in het restaurant, waarbij een
gerenommeerde pianist voor de muzikale
omlijsting zorgt. Het diner bestaat uit 8 gangen
en is uiteraard zeer hoog van kwaliteit. Tijdens
het diner is avond- of feestelijke kleding gewenst.
Het 'Bourgondisch Eetfestijn' bestaat uit zeer
uitgebreide warme en koude Bourgondische
buffetten. Met een grote hoeveelheid aan warme
en koude gerechten is dit een perfecte manier
om de feestdagen door te brengen in een
gezellige sfeer. Het eetfestijn wordt gehouden in
de Coninkszaal van restaurant Keizershof en het
dansorkest Willy Peters zorgt voor de muziek
waarbij ook gedanst kan worden. Bij de prijs voor
het 'Bourgondisch Eetfestijn' is de drank
(onbeperkt) en een mooie, speciaal
geselecteerde, rode en witte wijn inbegrepen.
Voor beide arrangementen kan voor zowel eerste
als tweede kerstdag gereserveerd worden. Voor
het Diner-Dansant worden de gasten om 19.00
uur verwacht, voor het Bourgondisch Eetfestijn
om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk:
telefoon: 010-4551333.
EXCLUSIEF 3-GANGEN KERST- EN
NIEUWJAARSMENU
ƒ88,00 per persoon (minimaal 2 personen)
Feestelijke Hors d'oevre
FOR KA1 HOI SIN CHI MA KUEN
(krokante springrol gevuld met kalkoenfilet, garnalen en krab
voorzien van een sesamkorstje)
CH1U YIM KA1 SIE
(licht gepaneerde kipfiletreepjes met peperchilli)
HOOFDGERECHTEN
KEUNG CHUN LONG HA
(hele kreeft met bos-uitjes op Chinese wijze bereid)
*ïk *1* *±k «1*
MAK KWA CHUNG
(verse meloen gevuld met ossehaas in Sa-tja saus)
1±k <1*
*p< »p«
CHUK CHOU TOR ÜU
(vogelnestje gevuld met struisvogelfilet)
4* *t* *1*
*f* "p"!*
DESSERT
Vanille-roomijs met verse vruchten en slagroom
of Irish coffee
SPECIAAL KERST-KINDERMENU:
Tomatensoep, krokante kipfilet of varkenshaas
met pataf frites en appelmoes: 35,-
Dorpsstraat.141 - 143 - Zevenhuizen - Tel. 0180-631589