'Koube Voorberechten j I ^fyfëtdrische specialiter 'iten imax rrne Voorberechten Uit VisWinkeL Soepen Uit be slagerij 1 FRANS VAN DE POLDER dil'/r- Leverancier aan HORECA en INSTELLINGEN JÈJsSPSË "Vlees behandel je met liefde en fatsoen" Salade Ni^oise met tonijn, ei, tomaat, paprika en mayonaise14,50 Cocktail Fruit de Mer gevuld met diverse zeevruchten en whisky saus-17,50 Trio van gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen22,50 Carpaccio van dungesneden ossehaas met parmakaas, olijfolie en pijnboompitten22,50 Ardennerham met meloenparten17,50 Cocktail gevuld met hollandse garnalen en whiskysaus18,50 Grove paté omwikkeld met korstdeeg en cumberlandsaus16,50 Gerookte parelhoenfilet met frisse salade, frambozendressing en amandelen16,50 Krabcocktail met whiskysaus22,50 Bovenstaande gerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Uit Mexico: gevulde tortilla's met Huttenkase, avocado, groenten en zure room. 27,50 Uit Italië rollade van spinazie, parmakaas en pasta overgoten met tomatensaus INTERNATIONAL B.V. Wijnbelt Co. - Woudrichem 1 Al reeds meer dan 90 jaar onbetwist de beste groenvoer-specialist Toast met gebakken champignons ham uitjes en afgeblust met madeL g«ookt snlke" f ten,kaasjes gerookt spek, ijsbergsla en notendressing -dozijn gegratineerde wijngaardslakken 16,50 16,50 15,50 In bladerdeeg verpakte zalmfilet met dille en een romig sausje van dragon34,50 Tn roomboter gebakken zeetong ±500 gr. Indien gewenst aan tafel gefileerd49,50 Apart bij te bestellen: Picasso garnituur7,50 Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm en een saus van kreeft en room39,50 2 gebakken slibtongetjes met remouladesaus31,50 "Paling in het groen met room, citroen en groene verse kruidenn Van de grill10 gamba's op Spaanse wijze 45>00 "indien voorradig Uit Spanje, gamba's a Ja plancha, gemarineerde gamba's van de grill met zoetzure saus Uit Italië: Calamari Fritti, 22,50 gefrituurde inktvisringetjes met oude knoflooksaus Mandje sfokbrood me, kmidenl,,,,,., 17 ",50 Romige Zaanse Mosterdsoep met croutons9,50 Vissoep bereid van krab, saffraan en kreeft en gevuld met Hollandse garnaaltjes12,50 Heldere ossestaartsoep met madeira8,50 Tomatensoep van verse tomaten met room en basilicum8,50 Alle soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter. V/h rund: Haasbiefstuk met een romige pwr;rofgebakkench-~34,50 T-bone steak 500 gr. met kruidenboter. V/b varken "b kruide.Z~l32>0 ™et chan,P'8n°n-roomSaus OnTa'd me' Cen r°mige armagnacsaus me, ,aiW,'2e reide ka'fmedaiJlons me, saus van C|tr0en en marsa| j V/b lam euw-Zeelandse lamsfilet met een knoflook-tuinkruidensausje Gevogelte: Op Cajun-wijze bereide reepjes kipfilet 32,50 .137,50 ..38,50 33,50 spek omwikkeld met en geserveerd met zoetzure saus29,50 'Spe tafe 'ind pagina 2 Stranbgaper 'Koerier/1 apriL 1955 Burg. v.d. Lelystraat4, 4285 ZG Woudrichem 0183-301333 - Fax: 0183-304357 GROENTE FRUIT SPECIALITEITEN Tol mn Begaan 153 3037 BH Rotterdam Tel" 010 466 38 33 Fax: 010"66 13 52 E-mail: frgrpol@worldaccess.nl

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1998 | | pagina 12