'Koube Voorberechten j I ^fyfëtdrische specialiter
'iten
imax
rrne Voorberechten
Uit VisWinkeL
Soepen
Uit be slagerij
1
FRANS VAN DE POLDER
dil'/r- Leverancier aan HORECA
en INSTELLINGEN
JÈJsSPSË
"Vlees behandel je met liefde en fatsoen"
Salade Ni^oise met tonijn, ei, tomaat,
paprika en mayonaise14,50
Cocktail Fruit de Mer gevuld met diverse
zeevruchten en whisky saus-17,50
Trio van gerookte zalm, paling en Hollandse
garnalen22,50
Carpaccio van dungesneden ossehaas met
parmakaas, olijfolie en pijnboompitten22,50
Ardennerham met meloenparten17,50
Cocktail gevuld met hollandse garnalen en whiskysaus18,50
Grove paté omwikkeld met korstdeeg en cumberlandsaus16,50
Gerookte parelhoenfilet met frisse salade, frambozendressing en
amandelen16,50
Krabcocktail met whiskysaus22,50
Bovenstaande gerechten
worden geserveerd met
stokbrood en kruidenboter.
Uit Mexico:
gevulde tortilla's met
Huttenkase, avocado, groenten
en zure room.
27,50
Uit Italië
rollade van spinazie,
parmakaas en pasta
overgoten met
tomatensaus
INTERNATIONAL B.V.
Wijnbelt Co. - Woudrichem
1
Al reeds meer dan 90 jaar onbetwist de beste groenvoer-specialist
Toast met gebakken champignons ham
uitjes en afgeblust met madeL
g«ookt snlke" f ten,kaasjes
gerookt spek, ijsbergsla en notendressing
-dozijn gegratineerde
wijngaardslakken
16,50
16,50
15,50
In bladerdeeg verpakte zalmfilet met dille en
een romig sausje van dragon34,50
Tn roomboter gebakken zeetong ±500 gr.
Indien gewenst aan tafel gefileerd49,50
Apart bij te bestellen: Picasso garnituur7,50
Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm
en een saus van kreeft en room39,50
2 gebakken slibtongetjes met remouladesaus31,50
"Paling in het groen met room, citroen en
groene verse kruidenn
Van de grill10 gamba's op Spaanse wijze 45>00
"indien voorradig
Uit Spanje, gamba's a Ja plancha,
gemarineerde gamba's van de
grill met zoetzure saus
Uit Italië: Calamari Fritti, 22,50
gefrituurde inktvisringetjes met
oude knoflooksaus
Mandje sfokbrood me, kmidenl,,,,,., 17 ",50
Romige Zaanse Mosterdsoep met croutons9,50
Vissoep bereid van krab, saffraan en kreeft
en gevuld met Hollandse garnaaltjes12,50
Heldere ossestaartsoep met madeira8,50
Tomatensoep van verse tomaten met room
en basilicum8,50
Alle soepen worden
geserveerd met
stokbrood en
kruidenboter.
V/h rund:
Haasbiefstuk met een romige
pwr;rofgebakkench-~34,50
T-bone steak 500 gr. met kruidenboter.
V/b varken "b kruide.Z~l32>0
™et chan,P'8n°n-roomSaus
OnTa'd me' Cen r°mige armagnacsaus
me, ,aiW,'2e reide ka'fmedaiJlons
me, saus van C|tr0en en marsa| j
V/b lam
euw-Zeelandse lamsfilet met een
knoflook-tuinkruidensausje
Gevogelte:
Op Cajun-wijze bereide reepjes kipfilet
32,50
.137,50
..38,50
33,50
spek omwikkeld
met
en geserveerd met zoetzure
saus29,50
'Spe
tafe
'ind
pagina 2
Stranbgaper 'Koerier/1 apriL 1955
Burg. v.d. Lelystraat4, 4285 ZG Woudrichem
0183-301333 - Fax: 0183-304357
GROENTE FRUIT SPECIALITEITEN
Tol mn Begaan 153 3037 BH Rotterdam
Tel" 010 466 38 33 Fax: 010"66 13 52 E-mail: frgrpol@worldaccess.nl