5urf en turfgerechten
^Klassieker
r\aab she ren s hotel
Inbisch
^Eenpansgerechten
r
Dessert
'Eliet Weg te denken
Oibtimer
'Wie burft
Ca b en us uggcstic
Kalfsoester gevuld met zalm en overgoten
18 SO
met kreeftensausJO,J
Haasbiefstuk met in bierbeslag
gebakken torpedo-garnalen en ketjapsaus42,50
Varkenshaasje gevuld met krab
en overgoten met een kervel-
39,50
sausje
Tournedos -Opera»: haasbiefstuk met een saus
van kippenlevertjes en madeirasaus38,JO
Vier soorten „lees (±3S0 gram) van de grill-
biefstuk, varkenshaas, kipfilet
en spare- ribs met diverse
S3USieS34,50
Saté Babi: 2 grote houten
pennen met in ketjap
gemarineerde varkenshaassaté
en pindasaus
Magret de Canard": rosé gebakken eendenborst met een
saus van crème de cassis 37,50
.27,50
"Worranofski": kleine biefstukjes met een pittige
ipaprikasaus en wodka 29,50
^'Matelote": visserspotje uit Urk met zalm, heilbot,
f zeewolf, kabeljauw en roodbaars met dillesaus 36,50
Opkikker; lekker tussen de
gerechten door:
Spoom van citroensorbetijs en
mousserende champagne in een
nute opgediend
8,50
j. van der Zwaard b.v l
Coenecoop bbu I
2741 PT Waddinxveenl
Onze spare ribs op Amerikaanse wijze bereid
en gemarineerd,
met 2 sausjes29,50
"Profiteroles": soesjes gevuld met roomijs
en overgoten met warme chocoladesaus, p.p12,50
Yoghurt bavarois met aardbeien en slagroom.... 10,50
Huisgemaakte kaneelparfait met warme
appelstrudel en echte vanillesaus.
Een echte Topper!
(bereidingstijd 20 minuten)14,50
Als vanouds: vruchtensorbet,9,50
Coupe Caramel: vanille roomijs met caramelsaus 8,50
Dessertwijn, per glas5,50
SpecialiteitStroganoff (min. 2 personen), haasbiefstuk met aan
tafel bereide en geflambeerde stroganoffsaus 37,50 p.p.
indien voorradig
"Grappa": Italiaans destillaat van druivenpitten en
most, ±15 soorten op voorraad
vanaf 5,50 per glas
A
een dinerbon van
Restaurant "De Strandgaper".
Leuk
om te geven!
5tranbgaper ^Koerier/april 1955
pagina 3