5urf en turfgerechten ^Klassieker r\aab she ren s hotel Inbisch ^Eenpansgerechten r Dessert 'Eliet Weg te denken Oibtimer 'Wie burft Ca b en us uggcstic Kalfsoester gevuld met zalm en overgoten 18 SO met kreeftensausJO,J Haasbiefstuk met in bierbeslag gebakken torpedo-garnalen en ketjapsaus42,50 Varkenshaasje gevuld met krab en overgoten met een kervel- 39,50 sausje Tournedos -Opera»: haasbiefstuk met een saus van kippenlevertjes en madeirasaus38,JO Vier soorten „lees (±3S0 gram) van de grill- biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spare- ribs met diverse S3USieS34,50 Saté Babi: 2 grote houten pennen met in ketjap gemarineerde varkenshaassaté en pindasaus Magret de Canard": rosé gebakken eendenborst met een saus van crème de cassis 37,50 .27,50 "Worranofski": kleine biefstukjes met een pittige ipaprikasaus en wodka 29,50 ^'Matelote": visserspotje uit Urk met zalm, heilbot, f zeewolf, kabeljauw en roodbaars met dillesaus 36,50 Opkikker; lekker tussen de gerechten door: Spoom van citroensorbetijs en mousserende champagne in een nute opgediend 8,50 j. van der Zwaard b.v l Coenecoop bbu I 2741 PT Waddinxveenl Onze spare ribs op Amerikaanse wijze bereid en gemarineerd, met 2 sausjes29,50 "Profiteroles": soesjes gevuld met roomijs en overgoten met warme chocoladesaus, p.p12,50 Yoghurt bavarois met aardbeien en slagroom.... 10,50 Huisgemaakte kaneelparfait met warme appelstrudel en echte vanillesaus. Een echte Topper! (bereidingstijd 20 minuten)14,50 Als vanouds: vruchtensorbet,9,50 Coupe Caramel: vanille roomijs met caramelsaus 8,50 Dessertwijn, per glas5,50 SpecialiteitStroganoff (min. 2 personen), haasbiefstuk met aan tafel bereide en geflambeerde stroganoffsaus 37,50 p.p. indien voorradig "Grappa": Italiaans destillaat van druivenpitten en most, ±15 soorten op voorraad vanaf 5,50 per glas A een dinerbon van Restaurant "De Strandgaper". Leuk om te geven! 5tranbgaper ^Koerier/april 1955 pagina 3

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 1998 | | pagina 13