persoonlijk en creatief bouwen
At your service!
Mankt n ook altfyd.
<kt jw'fte kevc&ef
en Wtettmrd. ook ^(verfe
m'tfvuijterf m pUte^ereddeii!
WITTE WIJNEN
VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN
HUISWIJNEN
RODE WIJNEN
De Skelterspecialist Nijverheidsstraat 10 Moerkapelle
Een greep uit onze lunchkaart:
BRASSERIE 'T GRAANHUYS IS DAGELIJKS GEOPEND VANAF 12.00 UUR
Swwketfjk eten! Barbizonlaan 82 2908 ME Capelle a/d IJssel
Mammoet skelters vanaf 229,-
Aanhangkarren 84,-
pagina 2
't Graanhuys menukrant
KNAAP
deHaijCVanderW en de
telefoon 010-2204400 telefax 010-2204499
De hautEn vloer in dit restaurant is geleverd door:
WovusvvgfProj
MODUVLWOXINGtN
Knaap Moduulwoningen BV Groeneweg 38 - 3059 LC Rotterdam
tel. (010) 222 10 00 - Fax (010) 222 10 01
info@knaapmoduulwoningen.nl
www.knaapmoduulwoningen.nl
Heerlijk eten in een restaurant is voor vele
mensen een welkom uitje. In alle rust genieten
van de heerlijke combinatie van spijs en drank
is van tijd tot tijd een vlucht uit de dagelijkse
hectiek. Even bijpraten met vrienden, familie of
bekenden geeft weer energie voor de komen
de tijd. Het bezoek aan een restaurant vraagt
daarom veel aandacht en verzorging. Uiteraard
is de kwaliteit belangrijk, maar daarnaast gaat
het vooral om gevoel. De zorg hiervoor vraagt
veel voorbereiding en planning. Bij Brasserie 't
Graanhuys staat elke dag een heel team klaar
om de gasten te ontvangen en hen een gewel
dige beleving te laten hebben. Graag willen wij
enkele van onze teamleden aan u voorstellen.
Uiteraard is er Dennis Stekelenburg (3D- Den
nis is als uitbater geweldig trots op zijn team.
Hij volgde de Hogere Hotelschool in Den Haag
en liep stage in exotische landen, waarna hij in
Den Haag een eigen restaurant 'De Tuyn'
opende. In de keuken zijn, op de drukke
momenten, zeker zo'n 3 koks druk in de weer
om alles gladjes te laten verlopen. Het geheel
staat onder leiding van chef-kok Marcel van
Bemmel (29). Marcel deed o.a. ervaring op bij
'Scheeps' in Gouda en bij 'Bibelot' en 'Prins
Heerlijk' in Waddinxveen. Zijn rechterhand is
Jeoffrey Vermeij (22). Deze jonge ambitieuze
souschef heeft zijn ervaring in hoofdzaak
opgedaan tijdens stages van de Middelbare
Hotelschool in Den Haag bij het 'Sofitel' in Bel
gië en het 'Golden Tulip Carlton' in Naaldwijk.
De keukenmanagementstages in combinatie
met het zelf achter de pannen staan, hebben
Jeoffrey de kwaliteiten gegeven om nu samen
met Marcel de prachtige en overheerlijke crea
ties voor u te bereiden.
Aan de 'voorkant' van Brasserie 't Graanhuys
zijn er twee inspirerende krachten verantwoor
delijk voor het bedieningsteam. Allereerst is er
Silvia Stalvord (22). Silvia heeft afgelopen
zomer de Middelbare Hotelschool in Den Haag
afgerond. Zij liep haar stages in het 'Thermea
Palace' in België en in het Hilton Hotel' in
Amsterdam. Bij 'Brasserie Joia' in Oudewater
heeft zij de afgelopen jaren, in haar vrije tijd,
het vak gastvrijheid verder aangescherpt. In
combinatie met haar treffen wij Marco Ditmar
(21) aan. Marco heeft zijn ervaring en leiding
gevende kwaliteiten, naast diverse horeca-cur-
sussen, puur op de werkvloer opgedaan. Als
laatste werkte hij bij de 'Boekenkast' in Capel-
le aan de IJssel.
Samen met nog een groot aantal andere mede
werkers staan deze mensen geheel voor u
klaar. Zij zijn u graag van dienst en heten u van
harte welkom in Brasserie 't Graanhuys.
ADVOCATEN
Elzas: Pinot blanc, Lucien Brand Fils, 'Veilles Vignes', 2001
Een droge en soepele wijn met een zeer opwekkende smaak 21,25
Bergerac: Chateau Puy Servain, Montravel Sec, 2001
Droge wijn, gemaakt van half sauvignon, half semillion,
heeft veel fruit in geur en smaak 22,25
Spanje: Sonsierra, Viura, 2002
Elegant, flonkerende wijn met een zeer aromatisch bouquet 19,25
Z. Afrika: Viljoensdrift, Chardonnay, 2001
Rijpe, fris-fruitig smakende wijn, met typische chardonnay
tonen. Drie maanden op eiken vaten gerijpt 22,50
Chili: Rosario Estate, Sauvignon blanc, 2002
Zeer aromatisch en vol van smaak. Het fruit van de
sauvignondruif komt optimaal naar voren in deze wijn 24,25
Wit: Cötes de Gascogne, Plaimont
Droge wijn met een uitbundige, fris-fruitige smaak
Rood: Gaston, merlot, Vin de pays d'oc
Rode wijn met zachte, volle smaak en zachte tannines
Rosé: Rioja Sonsierra Rosado, Rioja Alta
Een prachtige Spaanse roséwijn, gemaakt van de kwaliteitsdruif
Tempranillo, heeft een fruitig en verfrissend karakter
Per glas 2,50 Per karaf (0,5L) 9>50 Per fles 14,50
Rhone: Cotes du Rhone, Chateau de Panery, 2001
Soepele Rhöne-wijn met een
prachtige volle en zachte smaak 20,50
Languedoc: Tramontane, Cabernet Sauvignon, 2001
Een 'donkere' zuidelijke wijn met houtaroma's en kruidigheid 21,00
Spanje: Sonsierra, Rioja tinto, Tempranillo, 2002
Toegankelijke, vriendelijke wijn, soepel en zeer smaakvol 21,50
Z. Afrika: Wamakersvallei Wijnkelder, Pinotage, 2001
Deze wijn heeft een zachte smaak en
past bij vele gerechten 22,50
Italië: Chianti d.o.c.g. Pasoli ni dall Onda borghese, 2000
Een vurige wijn uit het midden van Italië.
Kenmerkt zich door een lange afdronk 23,50
Parke£/ZcrYVive4rLrig/'&&d&eYL/
Dorpsstraat 1 Moerkapelle 079-5931421
Dorpsstraat 1-4-5 Zevenhuizen 0180-631238
www.bac-wonen.nl info@bac-wonenrxl
Ciabatta met gerookte zalm
en kappertjesmayonaise
Briochebrood met carpaccio,
parmezaanse kaas en panchetta
Meergranenbrood met gegrilde kalkoen
en krabmayonaise
Waldkorn met warme beenham
en ravigottesaus
Maïsbrood boerenbelegen kaas
en grove mosterd