persoonlijk en creatief bouwen At your service! Mankt n ook altfyd. <kt jw'fte kevc&ef en Wtettmrd. ook ^(verfe m'tfvuijterf m pUte^ereddeii! WITTE WIJNEN VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN HUISWIJNEN RODE WIJNEN De Skelterspecialist Nijverheidsstraat 10 Moerkapelle Een greep uit onze lunchkaart: BRASSERIE 'T GRAANHUYS IS DAGELIJKS GEOPEND VANAF 12.00 UUR Swwketfjk eten! Barbizonlaan 82 2908 ME Capelle a/d IJssel Mammoet skelters vanaf 229,- Aanhangkarren 84,- pagina 2 't Graanhuys menukrant KNAAP deHaijCVanderW en de telefoon 010-2204400 telefax 010-2204499 De hautEn vloer in dit restaurant is geleverd door: WovusvvgfProj MODUVLWOXINGtN Knaap Moduulwoningen BV Groeneweg 38 - 3059 LC Rotterdam tel. (010) 222 10 00 - Fax (010) 222 10 01 info@knaapmoduulwoningen.nl www.knaapmoduulwoningen.nl Heerlijk eten in een restaurant is voor vele mensen een welkom uitje. In alle rust genieten van de heerlijke combinatie van spijs en drank is van tijd tot tijd een vlucht uit de dagelijkse hectiek. Even bijpraten met vrienden, familie of bekenden geeft weer energie voor de komen de tijd. Het bezoek aan een restaurant vraagt daarom veel aandacht en verzorging. Uiteraard is de kwaliteit belangrijk, maar daarnaast gaat het vooral om gevoel. De zorg hiervoor vraagt veel voorbereiding en planning. Bij Brasserie 't Graanhuys staat elke dag een heel team klaar om de gasten te ontvangen en hen een gewel dige beleving te laten hebben. Graag willen wij enkele van onze teamleden aan u voorstellen. Uiteraard is er Dennis Stekelenburg (3D- Den nis is als uitbater geweldig trots op zijn team. Hij volgde de Hogere Hotelschool in Den Haag en liep stage in exotische landen, waarna hij in Den Haag een eigen restaurant 'De Tuyn' opende. In de keuken zijn, op de drukke momenten, zeker zo'n 3 koks druk in de weer om alles gladjes te laten verlopen. Het geheel staat onder leiding van chef-kok Marcel van Bemmel (29). Marcel deed o.a. ervaring op bij 'Scheeps' in Gouda en bij 'Bibelot' en 'Prins Heerlijk' in Waddinxveen. Zijn rechterhand is Jeoffrey Vermeij (22). Deze jonge ambitieuze souschef heeft zijn ervaring in hoofdzaak opgedaan tijdens stages van de Middelbare Hotelschool in Den Haag bij het 'Sofitel' in Bel gië en het 'Golden Tulip Carlton' in Naaldwijk. De keukenmanagementstages in combinatie met het zelf achter de pannen staan, hebben Jeoffrey de kwaliteiten gegeven om nu samen met Marcel de prachtige en overheerlijke crea ties voor u te bereiden. Aan de 'voorkant' van Brasserie 't Graanhuys zijn er twee inspirerende krachten verantwoor delijk voor het bedieningsteam. Allereerst is er Silvia Stalvord (22). Silvia heeft afgelopen zomer de Middelbare Hotelschool in Den Haag afgerond. Zij liep haar stages in het 'Thermea Palace' in België en in het Hilton Hotel' in Amsterdam. Bij 'Brasserie Joia' in Oudewater heeft zij de afgelopen jaren, in haar vrije tijd, het vak gastvrijheid verder aangescherpt. In combinatie met haar treffen wij Marco Ditmar (21) aan. Marco heeft zijn ervaring en leiding gevende kwaliteiten, naast diverse horeca-cur- sussen, puur op de werkvloer opgedaan. Als laatste werkte hij bij de 'Boekenkast' in Capel- le aan de IJssel. Samen met nog een groot aantal andere mede werkers staan deze mensen geheel voor u klaar. Zij zijn u graag van dienst en heten u van harte welkom in Brasserie 't Graanhuys. ADVOCATEN Elzas: Pinot blanc, Lucien Brand Fils, 'Veilles Vignes', 2001 Een droge en soepele wijn met een zeer opwekkende smaak 21,25 Bergerac: Chateau Puy Servain, Montravel Sec, 2001 Droge wijn, gemaakt van half sauvignon, half semillion, heeft veel fruit in geur en smaak 22,25 Spanje: Sonsierra, Viura, 2002 Elegant, flonkerende wijn met een zeer aromatisch bouquet 19,25 Z. Afrika: Viljoensdrift, Chardonnay, 2001 Rijpe, fris-fruitig smakende wijn, met typische chardonnay tonen. Drie maanden op eiken vaten gerijpt 22,50 Chili: Rosario Estate, Sauvignon blanc, 2002 Zeer aromatisch en vol van smaak. Het fruit van de sauvignondruif komt optimaal naar voren in deze wijn 24,25 Wit: Cötes de Gascogne, Plaimont Droge wijn met een uitbundige, fris-fruitige smaak Rood: Gaston, merlot, Vin de pays d'oc Rode wijn met zachte, volle smaak en zachte tannines Rosé: Rioja Sonsierra Rosado, Rioja Alta Een prachtige Spaanse roséwijn, gemaakt van de kwaliteitsdruif Tempranillo, heeft een fruitig en verfrissend karakter Per glas 2,50 Per karaf (0,5L) 9>50 Per fles 14,50 Rhone: Cotes du Rhone, Chateau de Panery, 2001 Soepele Rhöne-wijn met een prachtige volle en zachte smaak 20,50 Languedoc: Tramontane, Cabernet Sauvignon, 2001 Een 'donkere' zuidelijke wijn met houtaroma's en kruidigheid 21,00 Spanje: Sonsierra, Rioja tinto, Tempranillo, 2002 Toegankelijke, vriendelijke wijn, soepel en zeer smaakvol 21,50 Z. Afrika: Wamakersvallei Wijnkelder, Pinotage, 2001 Deze wijn heeft een zachte smaak en past bij vele gerechten 22,50 Italië: Chianti d.o.c.g. Pasoli ni dall Onda borghese, 2000 Een vurige wijn uit het midden van Italië. Kenmerkt zich door een lange afdronk 23,50 Parke£/ZcrYVive4rLrig/'&&d&eYL/ Dorpsstraat 1 Moerkapelle 079-5931421 Dorpsstraat 1-4-5 Zevenhuizen 0180-631238 www.bac-wonen.nl info@bac-wonenrxl Ciabatta met gerookte zalm en kappertjesmayonaise Briochebrood met carpaccio, parmezaanse kaas en panchetta Meergranenbrood met gegrilde kalkoen en krabmayonaise Waldkorn met warme beenham en ravigottesaus Maïsbrood boerenbelegen kaas en grove mosterd

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2003 | | pagina 12