I
J Ak u en partner een menu beitellen,
kind een C&A1& pannenkoek!
krijgt
oete Pannenkoeken
fartige Pannenkoeken
Broodjes
Lunchgerechten
Voorgerechten
Speciale schotels
Nagerechten
Dranken
Sterke dranken
ring Tel (079) 593 15 28 Fax (079) 593 15 28
U(a)
Wij wensen u smakelijk eten.
Alléén geldig op rtkrdae en zondag in de n,aand noveUer
ees:/J
Hart van Holland 12 november 2003
o
Naturel3 75
Rozijnen4*75
Rozijnen-appel5'75
Appe}4^50
Appel met rozijnen met Grand Marnier7 00
Ananas5'00
Ananas met slagroom00
Ananas met banaan met slagroom6,75
Warme Kersenö'00
Warme Kersen met slagroomg '75
Fmitcocktail-3'7 3
Fmitcocktail met slagroomgjf>o
Banaan4'go
Banaan met rozijnen5 73
Banaan met slagroom540
Banaan met Pisang Ambon met slagroom7/50
Banaan met Grand Mamier of Cointreau7.00
Banaan met Grand Mamier, Cointreau en slagroom7/50
Banaan met ijs. naar keuze en slagroom740
^4'4,75
Spek en appel5 75
Spek en kaas5 75
Spek, kaas, ui, champignons en paprika<5/50
Spek, ham en kaasg'50
Spek en ananas5'5q
HamIIIIIIIII525
Ham en kaasg'75
Ham en ananas(-5" 4
Ham, kaas en ui£'75
Boerenpannenkoek met champignons, ham, ui, paprika en spek 7'50
Tomaat4'75
Tomaat en uig'75
Tomaat en ham5'7 5
Tomaat, ham en uig'75
Tomaat, ham, ui en kaas745
Gebakken champignons6 '00
Gebakken champignons en uigjgo
Hamburger Speciaal3 25
Salade74 g
Bal Gehaktj 40
FricandeauZIIZIIIIZa 2,50
bitsmijter Ham4 25
Uitsmijter Kaas4G5
Uitsmijter Ham Kaas4/50
Uitsmijter Fricandeau4'jq
Uitsmijter Speciaal5'50
Saté met Brood540
Saté Speciaalg'50
Boerenomeletgrig
Htppen-, Tomaten- of Groentesoep2,50
Boerentoast met champignons, ui, spek en paprika2 50
«past KruidenboterrjbO
carpaccio7'go
Biefstuk met broodg 50
Sate Grand Cafe 7 50
Nasi of Bami met gebakken ei, stokje saté en kroepoek 7^25
Nasi of Bami met gebakken ei, 3 stokjes saté en kroepoek 9^00
Shaslick menu*940
Kippen Spies menu*940
Griekse Spies menu*940
Gyros of Shoarma*900
Hete Kip* 9,00
Schnitzel*10,00
Cordon Bleu*10 00
Gestoofde Kip met Spek en Mosterdsaus* 10^00
Biefstuk*1150
Boerenbiefstuk*14 >5
Boerenschnitzel* lljoo
Boeren Cordon Bleu* l£00
Gestoofde Zalm in Lente-uienroomsaus*lljoo
Victoriabaars in tomatensaus*1 £00
Loempiaschotel* 900
Halve kip schotel* 8 50
Hamburgerschotel* 940
Warm vleesschotel*9'00
Ba! gehakt grand café*940
Extra Mayonaise0 50
Extra Pindasausq'öO
Extra Knoflooksaus(£60
Extra Pepersaus£00
Extra Champignonsaust 40
deze gerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappels, salade en groenten.
Sorbet .Tropical Kersen Rum-Rozijnen2,75
IJsbuffet3^5
Koffie £40
Cappuccinoj 'go
Koffie Verkeerdj 'go
Melk ncr glast 40
Warme Chocomel'gp
Pils: groot, klein, fluit1 50
Vaas Z'ZZ€ 1,60
Flesje bier, Amstel Malt1 go
Sourcy Blauw£25
Sourcv Rood, Groen£30
Cola Cola Light£30
7up, Sinas, Cassis£30
Tonic, Bitter Lemon£30
Chocomel, Frist t1 '40
Appelsap£40
Tomatensap1 50
Jus d'orange£50
Jonge Jenever £50
Vieux55
Martini£60
Sherry Medium£go
Sherry Dry'75
Beerenburg£70
Jagermeister'jq
Wijn Wit£90
Wijn Rood'90
Port£90
Buitenlands gedestilleerd2,60
Likeuren2,60
Franse Cognac340
ib^9| mm
I j^B j
I n \J