I J Ak u en partner een menu beitellen, kind een C&A1& pannenkoek! krijgt oete Pannenkoeken fartige Pannenkoeken Broodjes Lunchgerechten Voorgerechten Speciale schotels Nagerechten Dranken Sterke dranken ring Tel (079) 593 15 28 Fax (079) 593 15 28 U(a) Wij wensen u smakelijk eten. Alléén geldig op rtkrdae en zondag in de n,aand noveUer ees:/J Hart van Holland 12 november 2003 o Naturel3 75 Rozijnen4*75 Rozijnen-appel5'75 Appe}4^50 Appel met rozijnen met Grand Marnier7 00 Ananas5'00 Ananas met slagroom00 Ananas met banaan met slagroom6,75 Warme Kersenö'00 Warme Kersen met slagroomg '75 Fmitcocktail-3'7 3 Fmitcocktail met slagroomgjf>o Banaan4'go Banaan met rozijnen5 73 Banaan met slagroom540 Banaan met Pisang Ambon met slagroom7/50 Banaan met Grand Mamier of Cointreau7.00 Banaan met Grand Mamier, Cointreau en slagroom7/50 Banaan met ijs. naar keuze en slagroom740 ^4'4,75 Spek en appel5 75 Spek en kaas5 75 Spek, kaas, ui, champignons en paprika<5/50 Spek, ham en kaasg'50 Spek en ananas5'5q HamIIIIIIIII525 Ham en kaasg'75 Ham en ananas(-5" 4 Ham, kaas en ui£'75 Boerenpannenkoek met champignons, ham, ui, paprika en spek 7'50 Tomaat4'75 Tomaat en uig'75 Tomaat en ham5'7 5 Tomaat, ham en uig'75 Tomaat, ham, ui en kaas745 Gebakken champignons6 '00 Gebakken champignons en uigjgo Hamburger Speciaal3 25 Salade74 g Bal Gehaktj 40 FricandeauZIIZIIIIZa 2,50 bitsmijter Ham4 25 Uitsmijter Kaas4G5 Uitsmijter Ham Kaas4/50 Uitsmijter Fricandeau4'jq Uitsmijter Speciaal5'50 Saté met Brood540 Saté Speciaalg'50 Boerenomeletgrig Htppen-, Tomaten- of Groentesoep2,50 Boerentoast met champignons, ui, spek en paprika2 50 «past KruidenboterrjbO carpaccio7'go Biefstuk met broodg 50 Sate Grand Cafe 7 50 Nasi of Bami met gebakken ei, stokje saté en kroepoek 7^25 Nasi of Bami met gebakken ei, 3 stokjes saté en kroepoek 9^00 Shaslick menu*940 Kippen Spies menu*940 Griekse Spies menu*940 Gyros of Shoarma*900 Hete Kip* 9,00 Schnitzel*10,00 Cordon Bleu*10 00 Gestoofde Kip met Spek en Mosterdsaus* 10^00 Biefstuk*1150 Boerenbiefstuk*14 >5 Boerenschnitzel* lljoo Boeren Cordon Bleu* l£00 Gestoofde Zalm in Lente-uienroomsaus*lljoo Victoriabaars in tomatensaus*1 £00 Loempiaschotel* 900 Halve kip schotel* 8 50 Hamburgerschotel* 940 Warm vleesschotel*9'00 Ba! gehakt grand café*940 Extra Mayonaise0 50 Extra Pindasausq'öO Extra Knoflooksaus(£60 Extra Pepersaus£00 Extra Champignonsaust 40 deze gerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappels, salade en groenten. Sorbet .Tropical Kersen Rum-Rozijnen2,75 IJsbuffet3^5 Koffie £40 Cappuccinoj 'go Koffie Verkeerdj 'go Melk ncr glast 40 Warme Chocomel'gp Pils: groot, klein, fluit1 50 Vaas Z'ZZ€ 1,60 Flesje bier, Amstel Malt1 go Sourcy Blauw£25 Sourcv Rood, Groen£30 Cola Cola Light£30 7up, Sinas, Cassis£30 Tonic, Bitter Lemon£30 Chocomel, Frist t1 '40 Appelsap£40 Tomatensap1 50 Jus d'orange£50 Jonge Jenever £50 Vieux55 Martini£60 Sherry Medium£go Sherry Dry'75 Beerenburg£70 Jagermeister'jq Wijn Wit£90 Wijn Rood'90 Port£90 Buitenlands gedestilleerd2,60 Likeuren2,60 Franse Cognac340 ib^9| mm I j^B j I n \J

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2003 | | pagina 15