TAXI NODIG? GERRITSEN Paasbroodkippetjes Krackers Spiegelei koekjes Ouderwets genieten van topkwaliteit vlees bij Keurslager Dirk Van Tol Paasmarsepein kano Advocaat-bavaroise vlaai Chipolatarol enz. enz. VAN 10.00 TOT 17.00 UUR TUINCENTRUM □DGBQBQ 70 GRATIS I K DE AMBACHTELIJKE BAKKER ïocffl :Nj PARKEERPLAATSEN mm Bel 0180-633070 m Wij verzorgen ook rolstoelvervoer Uw ambachtelijke Bakker Gerritsen heeft weer van alles voor uw Paasontbijt! zoals: Paasboterstol Eigen gebakken beschuit Maar natuurlijk ook voor Paasavond, zoals: Paasbanket 250 gram nu €29 95 B jÈfe r - ït aüBBfe 'WÊSÊï- I/V5K-TOURS i yvote. kiiiAzr.spe.e.lkoik ikvrY-v is UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN DIE MAAKT WAT SMAAKT Geopend: za en zo vanaf 15.00 uur onderdeel van La Baraque Zuidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel: 0180-631041- www.labaraque.nl «V; i Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412 ieplaan 89 - Waddinxveen - Tel. 0182-633680 Dorrestein 8 - Nieuwerkerk a/d IJssel -Tel. 0180-318821 sfeer voor huis eu\v\\w Noordelijke Dwarsweg 90, 2761 GD Zevenhuizen. ®0180-631463 WSMJIBB &3&sÊÈBfèëm ---- - V 5-, m Door Paulien de Graaf Slagerij van Tol is een begrip in de omgeving: al jaren is deze naam ge koppeld aan topkwaliteit vlees. In 1957 begon Van Tol een slagerij in Zevenhuizen. Het slagersvak had hij geleerd van zijn vader. Ruim tien jaar geleden werd deze slagerij gesloten. Zijn zoons bleven in het slagersvak en hebben winkels in Nieuwerkerk en Rotterdam-Ommoord. Dirk van Tol leerde het vak weer van zijn vader: "Hij leer de me het vlees te keuren. Maar mijn moeder is de beste kenner! Zij kan echt vertel len of ik een goed stuk vlees in huis heb." Zijn moderne keurslagerij in winkelcentrum Hesseplaats is daar inmiddels 25 jaar gevestigd. Hij voert een groot assortiment kwaliteits vlees. "Het rundvlees is puur Hollands uit Twente. Dit is uniek in de regio: we zoeken wekelijks zelf het vlees uit", aldus Van Tol. Ook doet Van Tol nog steeds mee met vakwedstrijden zoals zijn vader dat ook deed: "De am bachtelijke producten worden gekeurd door de slagersorganisatie. De pro ducten moeten meer dan 95 punten behalen voor een goudcertificaat: Wij hebben ook deze keer weer voor alle ingezonden producten goud behaald: de spareribs kregen zelfs 100 punten!" Andere producten die voor keuring werden aangeboden waren boeren- ham, rookvlees, gekookte worst, Haus- macher en Berliner. Naast vlees heeft slagerij Van Tol ook kant en klaarmaaltijden. 's Winters een ander assortiment dan 's zomers. "Kipgerechten, stamppotten, spareribs, gebraden rundvlees in jus en gegrilde kip staan dagelijks vers in de winkel. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit vlees die men van ons gewend is." Binnenkort wordt de barbecuefolder van Slagerij Dirk Van Tol huis aan huis verspreid. Ook in Zevenhuizen valt hij in de bus. Hoewel hij in zijn winkel in Hesseplaats nog steeds oude klanten van zijn vader ziet, hoeven klanten buiten Ommoord vandaan niet per se naar de winkel in Hesseplaats te ko men: "Klanten kunnen ook bellen en de producten worden gratis thuis ge bracht", zegt Van Tol Bij ons kunt u uw I spaarkaarten inleveren r mooie cadeaus OPENINGSTIJDEN VAN 9.00 TOT 18.00 UUR, VRIJDAG TOT 20.30 UUR EN ZATERDAG TOT 17.00 UUR >v.v ":-' v v L I FR S li V c N HUt i E N Hart van Holland Dè krant voor de Zuidpias 4 april 2007 pagina 12

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2007 | | pagina 12