't Karrewiel
Noten - vers gebrand
GERRITSEN
NATIONALE POCKETWEEK2008
FLASH BACK
Gevulde courgettes
Gevulde eierkoeken
Nu i.oo per stuk
Cocosmacronen
Kampioentjes
Pencee's
12 T/M 26 JANUARI
DE AMBACHTELIJKE BAKKER
Vrijdag en zaterdag
250 gram riu 2.95
Weekendbroodje
Donderdag
nu per stuk O.9O
€4,95
ALLEPOCKETS VOOR
15 PER STUK!
Ook metfuw
helpen wijf" 9ra^j
DE ZWALUW^
Speciale aanbieding 4
2 Courgettes voor X> I j
met varkensreepjes
Koekje van de week
4 stuks nu 1.60
Van Delft Bjgks (jOfty
Groente- en Fruitspeciaalzaafc
17t/m 20 januari
m
King Size - extra grote pinda's A n c
500gram 1,?!)
UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN
DIE MAAKT WAT SMAAKT
Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412
leplaan 89 - Waddinxveen - Tel. 0182-633680
Dorrestein 8 - Nieuwerkerk a/d IJssel -Tel. 0180-318821
$lli§SÉ!
Cashewnoten - de mooiste,
hele en grootste
500 gram
Het Mekka Wijn en Versspecialiteiten
.1
<^vott kinAtrspcdkoek
Geopend: za en zo vanaf 15.00 uur onderdeel van La Baraque
jidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel: 0180-631041-www.labaraque.nl -
Zuid
W NltELliïs I E V t N H U-tZEN JASÉ©? KArt.LL E
L'
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 55 minuten
500 gram varkensreepjes
2 courgettes
(versgemalen) peper
3 eetlepels (olijf)olie
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook, geperst
1 blik maïs (a 300 gram)
4 zongedroogde tomaten, in kleine blokjes
zout
100 gram geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de courgettes in de lengte en
hol de helften met een lepel uit tot de schil nog ca. 1 cm dik is.
Dep de varkensreepjes droog en kruid deze met peper. Verhit de olie in
een koekenpan en fruit hierin de sjalotjes en de knoflook ca. 2 minuten.
Voeg de varkensreepjes toe en bak deze in ca. 5 minuten goudbruin en
gaar. Laat ondertussen de maïs in een zeef uitlekken.
Schep de zongedroogde tomaten en maïs door het vleesmengsel en
breng dit op smaak met zout en peper. Leg de courgette helften in de
ovenschaal en vul deze met het vleesmengsel. Bak de gevulde
courgettes ca. 30 minuten afgedekt met aluminiumfolie in de oven.
Verwijder het aluminiumfolie en strooi de geraspte kaas over de vulling
en bak de courgettes ca. 15 minuten onafgedekt in de oven.
Verdeel de gevulde courgettes over 4 borden. Lekker met
meergranen rijst.
Dorpsstraat 168
2761 A3 Zevenhuizen
Tel: 0180-63 18 68
E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl
www.gastrovino.nl
Reigerhof 64
2914 KD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel. (0180) 31 59 82
Fax (0180) 32 05 76
E-mail: info@vandelftbooks.nl
Dorpsstraat 124
2761 AH Zevenhuizen
Tel./fax (0180) 63 30 31
té 5 -
Dorpsstraat 149
2761 AL Zevenhuizen
Telefoon: 0180-632131
Fax:0180-634299
E-mail: info@zwaluw.nl
Internet: www.zwaluw.nl
Hart van Holland Dè krant voor de Zuidpias 16 januari 2008
pagina 7