't Karrewiel Noten - vers gebrand GERRITSEN NATIONALE POCKETWEEK2008 FLASH BACK Gevulde courgettes Gevulde eierkoeken Nu i.oo per stuk Cocosmacronen Kampioentjes Pencee's 12 T/M 26 JANUARI DE AMBACHTELIJKE BAKKER Vrijdag en zaterdag 250 gram riu 2.95 Weekendbroodje Donderdag nu per stuk O.9O €4,95 ALLEPOCKETS VOOR 15 PER STUK! Ook metfuw helpen wijf" 9ra^j DE ZWALUW^ Speciale aanbieding 4 2 Courgettes voor X> I j met varkensreepjes Koekje van de week 4 stuks nu 1.60 Van Delft Bjgks (jOfty Groente- en Fruitspeciaalzaafc 17t/m 20 januari m King Size - extra grote pinda's A n c 500gram 1,?!) UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN DIE MAAKT WAT SMAAKT Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412 leplaan 89 - Waddinxveen - Tel. 0182-633680 Dorrestein 8 - Nieuwerkerk a/d IJssel -Tel. 0180-318821 $lli§SÉ! Cashewnoten - de mooiste, hele en grootste 500 gram Het Mekka Wijn en Versspecialiteiten .1 <^vott kinAtrspcdkoek Geopend: za en zo vanaf 15.00 uur onderdeel van La Baraque jidplasweg 12-14 - Zevenhuizen - Tel: 0180-631041-www.labaraque.nl - Zuid W NltELliïs I E V t N H U-tZEN JASÉ©? KArt.LL E L' Hoofdgerecht voor 4 personen Bereidingstijd: ca. 55 minuten 500 gram varkensreepjes 2 courgettes (versgemalen) peper 3 eetlepels (olijf)olie 4 sjalotjes 2 teentjes knoflook, geperst 1 blik maïs (a 300 gram) 4 zongedroogde tomaten, in kleine blokjes zout 100 gram geraspte kaas Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de courgettes in de lengte en hol de helften met een lepel uit tot de schil nog ca. 1 cm dik is. Dep de varkensreepjes droog en kruid deze met peper. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalotjes en de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de varkensreepjes toe en bak deze in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Laat ondertussen de maïs in een zeef uitlekken. Schep de zongedroogde tomaten en maïs door het vleesmengsel en breng dit op smaak met zout en peper. Leg de courgette helften in de ovenschaal en vul deze met het vleesmengsel. Bak de gevulde courgettes ca. 30 minuten afgedekt met aluminiumfolie in de oven. Verwijder het aluminiumfolie en strooi de geraspte kaas over de vulling en bak de courgettes ca. 15 minuten onafgedekt in de oven. Verdeel de gevulde courgettes over 4 borden. Lekker met meergranen rijst. Dorpsstraat 168 2761 A3 Zevenhuizen Tel: 0180-63 18 68 E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl www.gastrovino.nl Reigerhof 64 2914 KD Nieuwerkerk a/d IJssel Tel. (0180) 31 59 82 Fax (0180) 32 05 76 E-mail: info@vandelftbooks.nl Dorpsstraat 124 2761 AH Zevenhuizen Tel./fax (0180) 63 30 31 té 5 - Dorpsstraat 149 2761 AL Zevenhuizen Telefoon: 0180-632131 Fax:0180-634299 E-mail: info@zwaluw.nl Internet: www.zwaluw.nl Hart van Holland Dè krant voor de Zuidpias 16 januari 2008 pagina 7

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2008 | | pagina 7