't Karrewi d GERRITSEN Appelgebak met slagroom Nu i.oo MIS ZE NIET, DE UITGAVEN VAN DE BOEKENweek Speciaal voor de paasbrunch m 3,95 ROERGEBAKKEN Exotische BOSPEEN Paasproefstol Nu 3.95 Paasei koekjes Maisbolletjes 5 gesorteerde ronde bollen Paasproefstol Van Delft B^ks Appel-boterkoek3,50 DE AMBACHTELIJKE BAKKER M êrl Ja Vrijdag en zaterdag Koekje v/d week 250 gram nu 2.95 Weekendbroodje 5 stuks riu 1.60 UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN DIE MAAKT WAT SMAAKT sitS 12 t/m 22 maart m met div. zadennu €1,95 Hij bleef zich hullen Wij weigeren oud te worden in een hardnekkig op de traditionele zwijgen... manier Van Jongerius bakker: nu www.boekenweek.nl mM Groente- en Fruitspeciaalzaalc si® Bospeen per bos 1,25 Venkel per pond €1,25 Elstar appels Groot en klein per kg 0,99 b. «1 p 4 mÊ Hoofdgerecht voor 2 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Maak de peper, bospeen, venkelknol, bleekselderij en peultjes of lente-ui schoon en snijd de peper in ragdunne reepjes en de groenten in schuine repen. Verhit de olie in een wok of braadpan en voeg de groenten, gember en knoflook toe. Roerbak 2 minuten. Roer kokosmelk er goed door en breng alles aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met koriander of peterselie. Lekker met (basmati) rijst. Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412 masm Nieuw in onze sortering brood zijn de meergra- nen triangel, het ciabatta-tomaat-basilicum, de mini mix mediterranée, hetfinnenbrood, extra zwaar 750 gram, en 8 soorten ronde, witte en bruine broodjes met div. zaden. Alle soorten zijn bake-off en/of afgebakken Bernlef's gratis bij aankoop van ten minste E 11,50 aan boeken. Essay van Renate Dorrestein voor slechts E 2,50. Uitgebreid assortiment paasbonbons, paaseieren in schitterende iHet Mefefea Wijn en Versspecïalïteiten Hart van Holland Dè krant voor de Zuidpias 12 maart 2008 pagina 9 U KOOPT HET LEKKERST BIJ UW GROENTEMAN "v jï -- I mm i AM -1 rode peper - 400gbospeen -14 venkelknol - 3 stengels bleekselderij -50 g peultjes of 2 lente-uitjes - 2 eetl. olie - stukje gemberwortel van 2 cm, fijn gehakt of 1 theel. gemberpoeder - 1 teentje knoflook, geperst -3 dl kokosmelk - zout - peper - 1 eetl. fijngeknipte verse koriander of peterselie Dorpsstraat 168 2761 AJ Zevenhuizen Tel: 0180-63 18 68 E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl www.gastrovino.nl Dorpsstraat 124 2761 AH Zevenhuizen Tel./fax (0180) 63 30 31 E-mail: info@vandelftbooks.nl Reigerhof 64 2914 KD Nieuwerkerk a/d IJssel Tel. (0180) 31 59 82 Fax (0180) 32 05 76

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2008 | | pagina 9