't Karrewi d
GERRITSEN
Appelgebak met slagroom
Nu i.oo
MIS ZE NIET, DE UITGAVEN VAN DE
BOEKENweek
Speciaal voor de
paasbrunch
m
3,95
ROERGEBAKKEN
Exotische BOSPEEN
Paasproefstol
Nu 3.95
Paasei koekjes
Maisbolletjes
5 gesorteerde ronde bollen
Paasproefstol
Van Delft B^ks
Appel-boterkoek3,50
DE AMBACHTELIJKE BAKKER
M
êrl
Ja
Vrijdag en zaterdag
Koekje v/d week
250 gram nu 2.95
Weekendbroodje
5 stuks riu 1.60
UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN
DIE MAAKT WAT SMAAKT
sitS
12 t/m 22 maart
m
met div. zadennu €1,95
Hij bleef zich hullen Wij weigeren oud te worden
in een hardnekkig op de traditionele
zwijgen... manier
Van Jongerius bakker:
nu
www.boekenweek.nl
mM
Groente- en Fruitspeciaalzaalc
si®
Bospeen per bos
1,25
Venkel per pond
€1,25
Elstar appels
Groot en klein per kg
0,99
b. «1
p 4
mÊ
Hoofdgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Maak de peper, bospeen, venkelknol, bleekselderij en peultjes
of lente-ui schoon en snijd de peper in ragdunne reepjes en de
groenten in schuine repen.
Verhit de olie in een wok of braadpan en voeg de groenten,
gember en knoflook toe. Roerbak 2 minuten. Roer kokosmelk
er goed door en breng alles aan de kook. Breng op smaak met
zout en peper. Garneer met koriander of peterselie.
Lekker met (basmati) rijst.
Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412
masm
Nieuw in onze sortering brood zijn de meergra-
nen triangel, het ciabatta-tomaat-basilicum, de
mini mix mediterranée, hetfinnenbrood, extra
zwaar 750 gram, en 8 soorten ronde, witte en
bruine broodjes met div. zaden.
Alle soorten zijn bake-off en/of afgebakken
Bernlef's gratis bij
aankoop van ten minste
E 11,50 aan boeken.
Essay van Renate Dorrestein
voor slechts E 2,50.
Uitgebreid assortiment paasbonbons,
paaseieren in schitterende
iHet Mefefea Wijn en Versspecïalïteiten
Hart van Holland Dè krant voor de Zuidpias 12 maart 2008
pagina 9
U KOOPT HET
LEKKERST BIJ UW
GROENTEMAN
"v
jï -- I
mm i
AM
-1 rode peper
- 400gbospeen
-14 venkelknol
- 3 stengels bleekselderij
-50 g peultjes of 2 lente-uitjes
- 2 eetl. olie
- stukje gemberwortel van 2 cm,
fijn gehakt of 1 theel. gemberpoeder
- 1 teentje knoflook, geperst
-3 dl kokosmelk
- zout
- peper
- 1 eetl. fijngeknipte verse koriander of peterselie
Dorpsstraat 168
2761 AJ Zevenhuizen
Tel: 0180-63 18 68
E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl
www.gastrovino.nl
Dorpsstraat 124
2761 AH Zevenhuizen
Tel./fax (0180) 63 30 31
E-mail: info@vandelftbooks.nl
Reigerhof 64
2914 KD Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel. (0180) 31 59 82
Fax (0180) 32 05 76