joy
Houraondisch
BEZORGERS
Hart van Holland
De Beste bijverdienste!
Zaterdaghulp m/v
AANKOMEND RESTAURANT MANAGER
CULINAIR TALENT
MEDE WEKKER SALES EN RESERVERINGEN
KJJ]
ViAtndatieMuji*
k
-Sï
PCM Distributiebedrijf vraagt BEZORGERS m/v
voor de bezorging van de ochtendkranten AD
Haagsche Courant, Trouw en de Volkskrant. En
de middagkranten AD Haagsche Courant en
NRC Handelsblad
In Zevenhuizen
Verdienste ochtend 195 euro per 4 weken
Verdienste middag 140 euro per 4 weken
één uurtje werk per dag (6 dagen)
een gratis regenpak
elke dag een gratis krant
Heb je interesse in de snelste bijverdienste voor
bijna alle leeftijden? Minimumleeftijd 15 jaar.
Bel: 06-42 91 90 33
of surf naar www.krantenbezorgen.nl
HOTEL NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
v
KNIPPEN ZONDER AFSPRAAK
Wij zijn op zoek naar een kapster
Lijkt het je wat?
Bel gerust en vraag naar Jolanda.
Knhipps
Kerkweg Oost 287 - 2741 HE Waddinxveen
0182-616141
kapsalon
Lijkt het je leuk om bij
de Knipperij te werken?
Wij zijn op zoek naar een
enthousiaste kapster.
Bel en vraag naar Margreth of Renee
De Knipperij
Zuidplaslaan 426
2743KE Waddinxveen
0182611618
werktijden van 8.\5 tot \6.00 uur
Het Hart van Holland vraagt met spoed
in Zevenhuizen en Nesselande
Heb je interesse of wil je meer weten?
Bel: 0180-632289 of mail naar tilly@elgersmamedia.nl
Vul onderstaande bon in en stuur deze naar:
Hart van Holland, Noordelijke Dwarsweg 1a, 2761 GA Zevenhuizen
JA, wil graag bezorger worden in Zevenhuizen/Nesselande
Hart van Holland Dé krant voor de Zuidpias 8 oktober 2008
onderdeel van de Van der Valk Hotelsgroep, beschikt over een hotel met 102 kamers,
een eigentijds restaurant met 200 zitplaatsen en 7 supermoderne vergaderzalen.
Restaurant bar terras
Voor oris restaurant Njoy zijn wij op zoek naar versterking van ons leidinggevende team. Ben jij lste medewerker
en wil je doorgroeien tot restaurantmanager of ben je net klaar met de opleiding middelbare Hotelschool en wil je
jouw leidinggevende capaciteiten in de praktijk brengen? Reageer dan snel op de volgende functies:
Jij werkt mee in het restaurant en geeft daarbij leiding aan de operationele activiteiten in het restaurant en de za
len. Gastvrijheid, enthousiasme en een flexibele en stressbestendige instelling zijn jou op het lijf geschreven. Heb
je werkervaring als lste medewerker, dan kun je via werken en leren je kennis verbreden. Je kunt gebruik maken
van onze uitgebreide studiekostenregeling.
Het gaat om een fulltime dienstverband, 38 uur per week verdeeld over 5 dagen.
Je werkt in wisselende diensten, ook in de weekeinden en tijdens feestdagen.
Met jouw enthousiasme voor koken breng je nieuwe inspiratie in ons keukenteam. Jij staat garant voor kwaliteit
en kunt goed presteren onder wisselende werkdruk. En bovenal ben je een teamplayer! Heb je ambities om door te
groeien tot sous-chef, dan bieden wij de mogelijkheden daarvoor.
Het gaat om een fulltime dienstverband, 38 uur per week verdeeld over 4 dagen! Je werkt in wisselende diensten,
ook in de weekeinden en tijdens feestdagen.
Je werkt zelfstandig en verzorgt het gehele traject van acquisitie tot en met bevestiging en beheer
van zaalreserveringen. Je bekleedt een spilfunctie in de organisatie en bent communicatief sterk ontwikkeld,
zowel gastgericht als besluitvaardig. Uiteraard is accuratesse een van je beste eigenschappen.
MBO-commercieel denkniveau, relevante ervaring is een pré
Werktijden van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.
Sollicitatie's kunt u richten aan:
Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel
T.a.v. mevrouw E.M.M. van den Hui-van der Valk, Parallelweg zuid 185
2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180-321103
personeelszaken@nieuwerkerk. valk. nl
www.hotelnieuwerkerk.nl
K^ipps
Cul i nai re JJCadeauwinkel
Voor onze gezellige delicatessenwinkel in Nieuwerkerk a/d IJssel
waar wij kaas, vleeswaren, wijn belegde broodjes en cadeautjes
verkopen zoeken wjj een enthousiaste
Ben je vriendelijk, spontaan en kun je vooral aanpakken,
dan zijn wij misschien wel op zoek naarjou.
Bel voor inlichtingen op werkdagen na l^.OO uur o6-f2J)W52j?l
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Tel:
Geb. datum: