Saté van gemarineerde zalm
Met gember, limoen en mayonaise
Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay
Gebakken dorade
Uit de oven met provencaalse kruiden, bosui, peterselie,
dragon en citroen
Wijnsuggestie: Lenotti
In de boter gebakken slibtongetjes
Met een ratatouille van groenten
Wijnsuggestie: Berri Estate Chardonnay
Gemarineerde gegrilde grote gamba's
Geserveerd met saffraanrijst en groenten
Wijnsuggestie: Menetou-Safon
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet
Met kreeftrisotto en een rode pestosaus
Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay
Vers broodassortiment 4.25
Met huisgemaakte kruidenboter, dipje van de chef en
ongezouten roomboter
Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay
Rouleau van kipfilet, opgerold met roomkaas 8,75
en verse tuinkruiden
Vergezeld met knapperige groente en een zoete ketjapsaus
Wijnsuggestie; Lenotti
Huisgemaakte carpaccio van de runderhaas 9,75
Geserveerd op een bedje van frisse slasoorten, verse parmezaanse kaas
pijnboompitjes, en een kruidige sherry-truffeldressing
Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir
Proeverij van verschillende warme en koude voorgerechten 9,7 5
Samengesteld door onze keukenbrigade
Wijnsuggestie: Menetou-Salon Berri Estate Shiraz
Gerookte ham van wild zwijn 9,75
Met een salade van mozzarella, gegrilde cherry tomaatjes,
rucola en olijfolie
Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir /Amarone
Tartaar van gerookte zalm 9,75
Met dille, mierikswortel, crème fraiche, zalmeitjes op een
spiegel van komkommer
Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay
Schotel van diverse tapas uit eigen keuken 11,75
Geserveerd met een dipsausje en tapenade
Wijnsuggestie: Menetou-^alon Amarohe -j fk
dagprijs
Paddestoelen burger
Met verse tomaten-kruidensaus en wilde rijst met broccoli
Wynsuggèstie: JRosso Passo
Ravioli TOF Met gewokte rucola en pesto
Wijnsuggestie: Menetou-Salon t-
Voor alle gesserts adstSfren wij ais wijnsuggestie: TarresSldHtaj
Tarte Tatin
Van appel met een vleugje amandelcrème vergezeld
met een bolletje speculaasijs
Bombe van Cointreau parfait
Op een spiegel van sinaasappelsaus
Perencarpaccio
Afgewerkt met siagroomijs en karamelsaus
Flensjestaart
Gevuld met 3 soorten roomijs met warme amarenen
Chocoladefondue (vanaf 2 personen)
Met witte en pure chocolade, vers fruit en diverse koekjes
Toscaanse tomatensoep
Met brie en spekjes
Wijnsuggestie: Menetou-Salon -
Romige bospaddestoelensoep
Met een brunoise van courgette
WijnsuggësÖè: Labaume Pinot Nog»
2 gemarineerde varkensspiesjes
met citroengras, geserveerd met een zoete chili-sojasaus
Wijnsuggestie; Menetou-SMJpn a
Gegrild mulfiletje
Geserveerd met boter van bieslook, limoen en citroengras
Wijnsuggestie: Berri Estate Chardonnay
Gebraden eendenborst
Met verse vijgen en een zoete saus van rode wijn
(Wijnsuggestie: Baron de B tinto
Gegratineerde mosselen
Op een bedje van spaghetti, aangemaakt met basilicum,
knoflook en room
Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay
Leeftijd tot 12 jaar
Kinderen kunnen kiezen uit alle gerechten. 14,50
Wij serveren deze gerechten in kleinere porties
Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
Saté TOF (kip of varkenshaas 225 gr.)
Met huisgemaakte satésaus, atjar gebakken uitjes en kroepoek.
Wijnsuggestie: Kip: Lenotti. Varken: Baron de B tinto
Tsjis Barchje
Varkenshaas medaillons bedekt met appel, spek en
Friese nagefkaas, overgoten met een roomsaus van cognac,
ui, champignons en paprika.
Wijnsuggestie: Baron de B tinto Berri Estate Shirs?
Coq au vin Traditioneel Frans kipgerecht
Op Bourgondische wijze geserveerd met diverse groenten
en krieltjes uit de oven
Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir
USA beef Texas
Malser dan de bekende tournedos: Met in kruidenboter
gebakken uitjes, paprika, champignons en spekjes
Wijnsuggestie: Rosso Passo
Rib-eye
Met een saus van rode wijn, tijm, rozemarijn, knoflooktenen
en verse zilveruitjes
Wijnsuggestie:; Baron de B tinto Amarone
Wildtrio van haas, hert en zwijn
Geserveerd met een saus van cognac, truffel en bospaddestoelen
Wijnsuggestie: Baron de B tinto Amarone
Seafood ievert dageiijks verse vis
aan Tof uit de havens van
Scheveningen
tf-GAstvilixyx wesuit
u dsncJz&LjJz ete+t!
FARMSHOP
-I II ■-
SLAGERIJ EN HOFLEVERANCIER
VAN DER BURG BOL
WENST U SMAKELIJK ETEN
Dr. Lelykade 250 - 2583 CP Scheveningen
Telefoon: 070-3588010 Fax: 070-3060275
E-mail: info@seafoodcentre.nl
www.seafoodcentre.nl
Elbe 1 2491BT Den Haag
T 070-3177266
9 F 070-3177395
bv www.vanderburgbol.nl
BANKETBAKKERIJ TEAROOM HERFST
Lange Tiendeweg 43 - 2801 KE Gouda
Tel: 0182-512593 - Fax: 0182-523657
Blauwstraat 3 - 2801 HE Gouda