Saté van gemarineerde zalm Met gember, limoen en mayonaise Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Gebakken dorade Uit de oven met provencaalse kruiden, bosui, peterselie, dragon en citroen Wijnsuggestie: Lenotti In de boter gebakken slibtongetjes Met een ratatouille van groenten Wijnsuggestie: Berri Estate Chardonnay Gemarineerde gegrilde grote gamba's Geserveerd met saffraanrijst en groenten Wijnsuggestie: Menetou-Safon Op de huid gebakken snoekbaarsfilet Met kreeftrisotto en een rode pestosaus Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Vers broodassortiment 4.25 Met huisgemaakte kruidenboter, dipje van de chef en ongezouten roomboter Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Rouleau van kipfilet, opgerold met roomkaas 8,75 en verse tuinkruiden Vergezeld met knapperige groente en een zoete ketjapsaus Wijnsuggestie; Lenotti Huisgemaakte carpaccio van de runderhaas 9,75 Geserveerd op een bedje van frisse slasoorten, verse parmezaanse kaas pijnboompitjes, en een kruidige sherry-truffeldressing Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir Proeverij van verschillende warme en koude voorgerechten 9,7 5 Samengesteld door onze keukenbrigade Wijnsuggestie: Menetou-Salon Berri Estate Shiraz Gerookte ham van wild zwijn 9,75 Met een salade van mozzarella, gegrilde cherry tomaatjes, rucola en olijfolie Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir /Amarone Tartaar van gerookte zalm 9,75 Met dille, mierikswortel, crème fraiche, zalmeitjes op een spiegel van komkommer Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Schotel van diverse tapas uit eigen keuken 11,75 Geserveerd met een dipsausje en tapenade Wijnsuggestie: Menetou-^alon Amarohe -j fk dagprijs Paddestoelen burger Met verse tomaten-kruidensaus en wilde rijst met broccoli Wynsuggèstie: JRosso Passo Ravioli TOF Met gewokte rucola en pesto Wijnsuggestie: Menetou-Salon t- Voor alle gesserts adstSfren wij ais wijnsuggestie: TarresSldHtaj Tarte Tatin Van appel met een vleugje amandelcrème vergezeld met een bolletje speculaasijs Bombe van Cointreau parfait Op een spiegel van sinaasappelsaus Perencarpaccio Afgewerkt met siagroomijs en karamelsaus Flensjestaart Gevuld met 3 soorten roomijs met warme amarenen Chocoladefondue (vanaf 2 personen) Met witte en pure chocolade, vers fruit en diverse koekjes Toscaanse tomatensoep Met brie en spekjes Wijnsuggestie: Menetou-Salon - Romige bospaddestoelensoep Met een brunoise van courgette WijnsuggësÖè: Labaume Pinot Nog» 2 gemarineerde varkensspiesjes met citroengras, geserveerd met een zoete chili-sojasaus Wijnsuggestie; Menetou-SMJpn a Gegrild mulfiletje Geserveerd met boter van bieslook, limoen en citroengras Wijnsuggestie: Berri Estate Chardonnay Gebraden eendenborst Met verse vijgen en een zoete saus van rode wijn (Wijnsuggestie: Baron de B tinto Gegratineerde mosselen Op een bedje van spaghetti, aangemaakt met basilicum, knoflook en room Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Leeftijd tot 12 jaar Kinderen kunnen kiezen uit alle gerechten. 14,50 Wij serveren deze gerechten in kleinere porties Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht Saté TOF (kip of varkenshaas 225 gr.) Met huisgemaakte satésaus, atjar gebakken uitjes en kroepoek. Wijnsuggestie: Kip: Lenotti. Varken: Baron de B tinto Tsjis Barchje Varkenshaas medaillons bedekt met appel, spek en Friese nagefkaas, overgoten met een roomsaus van cognac, ui, champignons en paprika. Wijnsuggestie: Baron de B tinto Berri Estate Shirs? Coq au vin Traditioneel Frans kipgerecht Op Bourgondische wijze geserveerd met diverse groenten en krieltjes uit de oven Wijnsuggestie: Labaume Pinot Noir USA beef Texas Malser dan de bekende tournedos: Met in kruidenboter gebakken uitjes, paprika, champignons en spekjes Wijnsuggestie: Rosso Passo Rib-eye Met een saus van rode wijn, tijm, rozemarijn, knoflooktenen en verse zilveruitjes Wijnsuggestie:; Baron de B tinto Amarone Wildtrio van haas, hert en zwijn Geserveerd met een saus van cognac, truffel en bospaddestoelen Wijnsuggestie: Baron de B tinto Amarone Seafood ievert dageiijks verse vis aan Tof uit de havens van Scheveningen tf-GAstvilixyx wesuit u dsncJz&LjJz ete+t! FARMSHOP -I II ■- SLAGERIJ EN HOFLEVERANCIER VAN DER BURG BOL WENST U SMAKELIJK ETEN Dr. Lelykade 250 - 2583 CP Scheveningen Telefoon: 070-3588010 Fax: 070-3060275 E-mail: info@seafoodcentre.nl www.seafoodcentre.nl Elbe 1 2491BT Den Haag T 070-3177266 9 F 070-3177395 bv www.vanderburgbol.nl BANKETBAKKERIJ TEAROOM HERFST Lange Tiendeweg 43 - 2801 KE Gouda Tel: 0182-512593 - Fax: 0182-523657 Blauwstraat 3 - 2801 HE Gouda

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2008 | | pagina 53