THEATER TAFELEN: 15 KORTING* op uw gehele rekening www.worteltheater.nl Rintje Kas OVERHEERLIJK DINEREN Op vertoon van uw entreelcaart Geldig voor de Goudse Schouwburg en Theater Swanla Vanaf 223)0«ur live muz»e me, onze eigen •Uoubatainer (vier-gangen) tijdens een theatershow van Gerard Wortel Aanvang diner 19.00 uur 39.50 p.p. (beperkt aantal kaarten verkrijgbaar) €24.50 pp 49.50 Van 1 7.00 tot 1 9.45 uur of van 20.00 tot 22.45 uur 24, 25 en 26 december voor 19.15 uur afrekenen 16 december Hoofdgerecht Varkenshaasje gevuld met brie Nagerecht Dame blanche Spoom Hoofdgerecht 'WS«g ma DOORTRAPPEN 'Atortel nste theatertj ter wereld fiet: Ben je nog maar net bekomen van ooit als zaadcel ongelukkig voelde Gerard je zingend meelopen op zijn Gerard Wortel is een man van ütterï Een muziekblad beschreef hem als Gerard Wortel hekelt ontroert bero Dus is het doortrappen geblazen op een vaak satirische wijze draait tusst nechte kind van Comeiis Vreeswijk en Ja< vertedert maar heeft vooral veel te zegge Tijdig reserveren is gewenst. De nieuwste iiedjesvoorstelling van Gerard Wortel DOORTRAPPEN Voorgerecht Carpaccio van tonijn Met een salade van tomatenconcassée en een frisse vinaigrette Timbaai van gerookte forelmousse Met gerookte paling vergezeld door groene mini asperges en mierikswortelsaus afgewerkt met een roosje gerookte zalm Carpaccio van runder- en kalfshaas Met een kruidige truffeldressing, pijnboompitjes en parmezaanse kaas Gepocheerde lichtgepekelde ossentong Op en bedje van cressousalade besprenkeld met verse frambozendressing Tussengerecht Wildbouillon Gevuld met bospaddestoelen en verse tuinkruiden Heilbotfilet Met een salsa van tomaten en basilicum Reserveren is mogelijk voor: 17.30 uur tot 19.00 uur - 19.00 uur tot 20.30 uur - 20.30 pur tot 22.00 uur Voorgerecht u Gegratineerde uiensoep Met Goudse kaas Huis gemaakte carpaccio van de runderhaas Geserveerd op een bedje van frisse slasoorten, verse parme zaanse kaas, pijnboompitjes en een kruidige sherrytruffeldressing Rouleau van gerookte zalm Met rucola en een mousse van gerookte forel geserveerd met saffraansaus Gebraden eendenborst Met een sausje van Grand Marnier en sinaasappel Gebraden hazenfilet Met cranberrysaus vergezeld met kastanjepuree Hertenbiefstuk geserveerd met een saus van morilles cognac en tijm Gebakken zalm In bladerdeeg met champagne-hollandaisesaus Kaasparade U kunt zelf u keuze samenstellen bij onze eigen Franse kaasboer Dijon Omwikkeld met spek, geserveerd met een romige saus van groene peperkorrels en provencaalse kruiden Ouet van zalm en baramundi Met rode pestosaus op een bedje van Chinese kool Saté (kip of varken) stok 225 gram Met kroepoek, atjar, gebakken uitjes en salade Vanille-ijs met chocoladesaus Bavarois van mango en abrikoos Met yoghurt-frambozensaus en slagroom Chocoladeparfait van witte en bruine chocolade Met toffee karamelsaus Usverfrissing gemengd met champagne Gebraden varkenshaas Gevuld met kruiden en tomaten geserveerd met een romige saus van bouquet de provence en pepertjes Roastbeef Met rozemarijn en knoflooktenen vergezeld met een rode wijnsaus en geglaceerde rode uien Dessert Chocoladefondue Met vers fruit, diverse koekjes en overige dippers vergezeld met pure en witte chocolade

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2008 | | pagina 55