THEATER TAFELEN:
15 KORTING*
op uw gehele rekening
www.worteltheater.nl
Rintje Kas
OVERHEERLIJK DINEREN
Op vertoon van uw entreelcaart
Geldig voor de Goudse Schouwburg
en Theater Swanla
Vanaf 223)0«ur
live muz»e
me, onze eigen
•Uoubatainer
(vier-gangen) tijdens een
theatershow van Gerard Wortel
Aanvang diner 19.00 uur
39.50 p.p. (beperkt aantal kaarten verkrijgbaar)
€24.50 pp
49.50
Van 1 7.00 tot 1 9.45 uur of van 20.00 tot 22.45 uur
24, 25 en 26 december
voor 19.15 uur afrekenen
16 december
Hoofdgerecht
Varkenshaasje gevuld met brie
Nagerecht
Dame blanche
Spoom
Hoofdgerecht
'WS«g
ma DOORTRAPPEN
'Atortel
nste theatertj
ter wereld fiet:
Ben je nog maar net bekomen van
ooit als zaadcel ongelukkig voelde
Gerard je zingend meelopen op zijn
Gerard Wortel is een man van ütterï
Een muziekblad beschreef hem als
Gerard Wortel hekelt ontroert bero
Dus is het doortrappen geblazen
op een vaak satirische wijze draait tusst
nechte kind van Comeiis Vreeswijk en Ja<
vertedert maar heeft vooral veel te zegge
Tijdig reserveren is gewenst.
De nieuwste iiedjesvoorstelling van Gerard Wortel
DOORTRAPPEN
Voorgerecht
Carpaccio van tonijn
Met een salade van tomatenconcassée en een frisse vinaigrette
Timbaai van gerookte forelmousse
Met gerookte paling vergezeld door groene mini asperges en
mierikswortelsaus afgewerkt met een roosje gerookte zalm
Carpaccio van runder- en kalfshaas
Met een kruidige truffeldressing, pijnboompitjes en parmezaanse kaas
Gepocheerde lichtgepekelde ossentong
Op en bedje van cressousalade besprenkeld met verse
frambozendressing
Tussengerecht
Wildbouillon
Gevuld met bospaddestoelen en verse tuinkruiden
Heilbotfilet
Met een salsa van tomaten en basilicum
Reserveren is mogelijk voor:
17.30 uur tot 19.00 uur - 19.00 uur tot 20.30 uur - 20.30 pur tot 22.00 uur
Voorgerecht u
Gegratineerde uiensoep
Met Goudse kaas
Huis gemaakte carpaccio van de runderhaas
Geserveerd op een bedje van frisse slasoorten, verse parme
zaanse kaas, pijnboompitjes en een kruidige sherrytruffeldressing
Rouleau van gerookte zalm
Met rucola en een mousse van gerookte forel geserveerd met
saffraansaus
Gebraden eendenborst
Met een sausje van Grand Marnier en sinaasappel
Gebraden hazenfilet
Met cranberrysaus vergezeld met kastanjepuree
Hertenbiefstuk
geserveerd met een saus van morilles cognac en tijm
Gebakken zalm
In bladerdeeg met champagne-hollandaisesaus
Kaasparade
U kunt zelf u keuze samenstellen bij onze eigen
Franse kaasboer Dijon
Omwikkeld met spek, geserveerd met een romige saus van
groene peperkorrels en provencaalse kruiden
Ouet van zalm en baramundi
Met rode pestosaus op een bedje van Chinese kool
Saté (kip of varken) stok 225 gram
Met kroepoek, atjar, gebakken uitjes en salade
Vanille-ijs met chocoladesaus
Bavarois van mango en abrikoos
Met yoghurt-frambozensaus en slagroom
Chocoladeparfait van witte en bruine chocolade
Met toffee karamelsaus
Usverfrissing gemengd met champagne
Gebraden varkenshaas
Gevuld met kruiden en tomaten geserveerd met een romige saus van
bouquet de provence en pepertjes
Roastbeef
Met rozemarijn en knoflooktenen vergezeld
met een rode wijnsaus en geglaceerde rode uien
Dessert
Chocoladefondue
Met vers fruit, diverse koekjes en overige dippers
vergezeld met pure en witte chocolade