't Karr&wi d
DE AMBACHTELIJKE BAKKER W
Keuze uit z smaken schnitts
stoofperen of
woudvruchten
Gestoofde pompoen
Sovitalbroodje
Verse pompoen met gratis recepten
per pond
Weekendbroodje
Manas-Tamaris-Jeep-Tence-Es
Groente- en Fraitspeciaalzaalc
Vrijdag en zaterdag
nu per stuk 3«95
Koekje van de week
Speculaassprits
250 gram nu 2.9!
5 stuks riu 1.60
UW AMBACHTELIJKE BAKKER GERRITSEN
DIE MAAKT WAT SMAAKT.
Zoet en sappige
Comice peren Per kg
Hollandse komkommer
per stuk
Het is weer bospaddenstoelen tijd
We hebben diverse soorten.
Dorpsstraat 73 - Zevenhuizen (ZH) - Tel. 0180-631412
leplaan 89 - Waddinxveen - Tel. 0182-633680
Dorrestein 8 - Nieuwerkerk a/d IJssel -Tel. 0180-318821
Hart van Holland Dé krant voor de Zuidpias 15 oktober 2008
U KOOPT HET
LEKKERST BIJ UW
GROENTEMAN
Aanbiedingen zijn geldig t/m 18 oktober 2008
1 kg pompoen,
1 gesnipperde ui of prei,
1 ontvelde en in stukjes
gesneden vleestomaat,
3 eetlepel olie,
2 dl. boullion
zout
peper
Fruit de ui in de olie glazig, voeg de stukjes tomaat
toe en bak die even mee. Doe de stukjes pompoen
erbij met de boullion en wat zout en laat het geheel 10 a 15 minuten sud
deren. Het mag niet aanbranden en niet tot pap koken. Op smaak maken
en serveren bij rijstgerechten. Kan ook gecombineerd worden met maïs.