deviersana VIERGANG MENU Restaurant De Viergang Restaurant Gj O 3-gangert 29,50 4-gangen 32,50 Heeft u iets te vieren met familie, bedrijf of vrienden, een verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment, bieden wij u een buffet, brunch, diner of een gezellige high tea. Wilt u met uw (zakelijke) relatie(s) in een ongedwongen sfeer lekker lunchen is onze Businesslunch vast iets voor u! Dit op de lunch aangepaste tweegangen lunchmenu (voorgerecht, hoofdgerecht met keuze vis of vlees met koffie of thee na) kan, indien u dit wenst, binnen een uur worden gebruikt en varieert wekelijks. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers. VOORGERECHTEN €7,20 Rouleau van schelvis, zongedroogde tomaat en pesto, omwikkelt met Pancetta en acetovinaigrette Gerookte polderhoenfilet met een salade van gemarineerde champignons en walnoten Salade met rode biet en belegen geitenkaas KOUDE VOORGERECHTEN Zalmpastrami met een salade van mozzarella, pomodoritomaat en kruidenvinaigrette €8,75 VISGERECHTEN Gebakken sliptongen (3 stuks) met koriander-chiliboter 18,50 Trio van tartaar Op de huid gegrilde Zalm-, tonijn- en makreeltartaar barramundifilet met een met Oosterse saus antiboise van tomaat 9,95 18,95 Huisgerookte speenvarkenfilet met een gepocheerd scharreleitje €8,95 Rundercarpaccio met geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicovinaigrette €8,95 Grande entree: Proeverij van diverse voorgerechten 11,75 Italiaans brood met kruidenboter, tapenade en rouille €4,95 SOEPEN Lichtgebonden broccolisoep met een croüton van tomaat en geitenkaas €5,95 Uiensoep met croutons, rouille en Parmezaanse kaas €5,50 Linzensoep met gerookte maïskip €5,50 Op de huid gebakken snoekbaarsfilet afgelakt met appel-perenstroop en een rieslingsabayon 19,50 Lichtgebonden Schotse kerriesoep met een croüton van crème fraiche en gerookte zalm €6,50 WARME VOORGERECHTEN Geitenkaas met honing gegratineerd, en salade van rucola en veldsla met acetovinaigrette €9,50 Escargots gebakken in kruidenboter gegratineerd met een tapenade van rode ui, knoflook en peterselie €9,95 In knoflookolie gebakken gamba's met salade van zongedroogde tomaat en courgette 12,50 Gebakken kalfszwezerik met een salade van witte druif en een rieslingsabayon 12,95 TUSSENGERECHT €4,50 Runderbouillon met bosui en tuinkruiden HOOFDGERECHTEN €17,50 Duo van gebakken zeewolffilet en gegrilde zalmfilet met een antiboise van tomaat Gegrilde runderrib-eye met gepofte knoflook en rode portjus Hartige groentenquiche gegratineerd met Blue Graven Brochette van citroengras met gebakken gamba's, coquilles en salsa verde €21,50 DESSERTS €6,20 Stroopwafelmousse met vanillesaus Notenparfait met pure chocolade en karamelsaus Chocolade- en mokka-ijs met huisgemaakte kletskoppen ook voor onze gasten met vegetarische voorkeur VLEESGERECHTEN Gebakken varkensmedaillons op verschillende wijzen: Pikata, omwikkelt met Pancetta en met champignonduxelles 17,95 Gegrilde runderentrecöte met kruidenboter en salsa van tomaat, pesto en knoflook 18,95 Gebakken lamsfilet met een kruidenkorst en gepofte knoflook 19,50 Combinatie van gekonfijte Veluwse eendenbout met gebakken polderhoenfilet 19,95 VEGETARISCHE GERECHTEN Oosterse roerbakschotel met taco's 16,50 Wrap gevuld met roergebakken groenten, quorn en linzen, geserveerd met rijst 15,95 KINDERGERECHTEN Junior bouillon met vermicelli 2,95 Kroket of frikadel met frites, appelmoes en mayonaise 6,95 Kipnuggets (6 stuks) met frites, appelmoes en mayonaise 6,95 Gebakken kipfilet met verse groenten en frites 9,50 ook voor onze gasten met vegetarische voorkeur DESSERTS Dame Blanche Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom €5,95 Crème brülée met kletskoppen en vanille-ijs €6,95 Clafoutis van peer met kaneelijs en karamelsaus 7,50 Hazelnotenmousse met chocolade-ijs en vanillesaus 7,95 Kaasplateau Diverse kaassoorten uit Europese landen €9,95 Kaasplateau in combinatie met een portproeferij 13,95 Kinderijsje €3,95 Dorpsstraat 111, Zevenhuizen Geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 24. Tel. 0180-633394 email: info@restaurantdeviergang.nl website: www.restaurantdeviergang.nl pagina 18 Hart van Holland Dé krant voor de Zuidpias 9 september 2009

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2009 | | pagina 18