deviersana
VIERGANG MENU
Restaurant De Viergang
Restaurant Gj O
3-gangert 29,50
4-gangen 32,50
Heeft u iets te vieren met familie, bedrijf of vrienden, een verjaardag, jubileum of ander
bijzonder moment, bieden wij u een buffet, brunch, diner of een gezellige high tea.
Wilt u met uw (zakelijke) relatie(s) in een ongedwongen sfeer lekker lunchen
is onze Businesslunch vast iets voor u! Dit op de lunch aangepaste tweegangen lunchmenu
(voorgerecht, hoofdgerecht met keuze vis of vlees met koffie of thee na) kan, indien u dit
wenst, binnen een uur worden gebruikt en varieert wekelijks.
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers.
VOORGERECHTEN €7,20
Rouleau van schelvis, zongedroogde tomaat en pesto,
omwikkelt met Pancetta en acetovinaigrette
Gerookte polderhoenfilet
met een salade van gemarineerde champignons en walnoten
Salade met rode biet en belegen geitenkaas
KOUDE VOORGERECHTEN
Zalmpastrami met een salade van mozzarella,
pomodoritomaat en kruidenvinaigrette
€8,75
VISGERECHTEN
Gebakken sliptongen (3 stuks)
met koriander-chiliboter
18,50
Trio van tartaar Op de huid gegrilde
Zalm-, tonijn- en makreeltartaar barramundifilet met een
met Oosterse saus antiboise van tomaat
9,95 18,95
Huisgerookte speenvarkenfilet
met een gepocheerd scharreleitje
€8,95
Rundercarpaccio
met geroosterde pijnboompitten,
Parmezaanse kaas en balsamicovinaigrette
€8,95
Grande entree: Proeverij
van diverse voorgerechten
11,75
Italiaans brood met kruidenboter,
tapenade en rouille
€4,95
SOEPEN
Lichtgebonden broccolisoep met
een croüton van tomaat en geitenkaas
€5,95
Uiensoep met croutons,
rouille en Parmezaanse kaas
€5,50
Linzensoep met gerookte maïskip
€5,50
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet
afgelakt met appel-perenstroop
en een rieslingsabayon
19,50
Lichtgebonden Schotse kerriesoep
met een croüton van
crème fraiche en gerookte zalm
€6,50
WARME VOORGERECHTEN
Geitenkaas met honing gegratineerd,
en salade van rucola en veldsla met
acetovinaigrette
€9,50
Escargots gebakken in kruidenboter gegratineerd
met een tapenade van rode ui,
knoflook en peterselie
€9,95
In knoflookolie gebakken gamba's met salade
van zongedroogde tomaat en courgette
12,50
Gebakken kalfszwezerik met een salade van witte
druif en een rieslingsabayon
12,95
TUSSENGERECHT €4,50
Runderbouillon met bosui en tuinkruiden
HOOFDGERECHTEN €17,50
Duo van gebakken zeewolffilet en gegrilde zalmfilet
met een antiboise van tomaat
Gegrilde runderrib-eye
met gepofte knoflook en rode portjus
Hartige groentenquiche gegratineerd met Blue Graven
Brochette van citroengras met gebakken
gamba's, coquilles en salsa verde
€21,50
DESSERTS €6,20
Stroopwafelmousse met vanillesaus
Notenparfait met pure chocolade en karamelsaus
Chocolade- en mokka-ijs met huisgemaakte kletskoppen
ook voor onze gasten met vegetarische voorkeur
VLEESGERECHTEN
Gebakken varkensmedaillons
op verschillende wijzen:
Pikata, omwikkelt met Pancetta
en met champignonduxelles
17,95
Gegrilde runderentrecöte met kruidenboter
en salsa van tomaat, pesto en knoflook
18,95
Gebakken lamsfilet met een kruidenkorst
en gepofte knoflook
19,50
Combinatie van gekonfijte Veluwse eendenbout
met gebakken polderhoenfilet
19,95
VEGETARISCHE GERECHTEN
Oosterse roerbakschotel met taco's
16,50
Wrap gevuld met roergebakken groenten,
quorn en linzen,
geserveerd met rijst
15,95
KINDERGERECHTEN
Junior bouillon met vermicelli
2,95
Kroket of frikadel met frites,
appelmoes en mayonaise
6,95
Kipnuggets (6 stuks) met frites,
appelmoes en mayonaise
6,95
Gebakken kipfilet met
verse groenten en frites
9,50
ook voor onze gasten met vegetarische voorkeur
DESSERTS
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€5,95
Crème brülée met kletskoppen
en vanille-ijs
€6,95
Clafoutis van peer
met kaneelijs en karamelsaus
7,50
Hazelnotenmousse
met chocolade-ijs en vanillesaus
7,95
Kaasplateau
Diverse kaassoorten uit Europese landen
€9,95
Kaasplateau in combinatie met een portproeferij
13,95
Kinderijsje
€3,95
Dorpsstraat 111, Zevenhuizen
Geopend van dinsdag t/m zondag
van 10.00 tot 24.
Tel. 0180-633394
email: info@restaurantdeviergang.nl
website: www.restaurantdeviergang.nl
pagina 18
Hart van Holland Dé krant voor de Zuidpias 9 september 2009