w- NODIG? 0900-EURO BOB 0900-3876 262 GALL&GALL Gall Gall London Vers broodassortiment 4,25 met diverse huisgemaakte smeersels Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Uiensoep 4,75 gegratineerd met Goudse kaas en knoflookbrood Wijnsuggestie: Rosso Passo del Veneto Soup la humeur du Chef 5,75 een verrassende soep van onze chef Wijnsuggestie: Op aanvraag Zalmcarpaccio met dille 9,75 geserveerd met rivierkreefttaartjes, rucola, cherrytomaatjes en limoencrème Wijnsuggestie: Barry Estate Chardonnay Gerookte ganzenborst 9,75 met pompoengelei, gebakken kwarteleitje en citroenvinaigrette Wijnsuggestie: Baron de B tinto Huisgemaakte carpaccio 9,75 met frisse sla, pijnboompitten, parmezaanse kaas en sherry-truffeldressing Wijnsuggestie: Labaume Pinot-Noir Proeverij van diverse gerechten 9,75 samengesteld door de chef Wijnsuggestie: Op aanvraag Coquilles St Jaques op zijn Bretons 10,75 met knoflook, sjalotjes, dragon en witte wijn Wijnsuggestie: Lenotti Col Ie dei Tigli Gewokte vongols (schaaldiertjes) €10,75 Wijnsuggestie: Lenotti Colle dei Tigli Gebakken kalfszwezerik €11,75 met gepocheerde appel en rode bessencompote en calvadossaus Wijnsuggestie: Domaine ('Ermitage Menetou-Salon Hete garnalen in knoflookolie en rode pepertjes 11,75 geserveerd met een vers afgebakken rozemarijn -zeezoutbroodje Wijnsuggestie Domaine l'Ermitage Menetou-Salon Gebakken Zalmfilet 16, geserveerd met tagliatella en een kruiden-tomatensalsa Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Op de huidgebakken scholfilet 17, met scampikrullen, gekruide rijst en saffraansaus Wijnsuggestie: Lenotti Colle dei Tigli Zeebaars van de plancha 17, ingesmeerd met Provengaalseknoflook, geserveerd met koolraab-truffel remoulade en balsamicodruppels Wijnsuggestie: Overgaauw Chardonnay Gegrilde zeewolffilet 18, met een korst van gemengde kruiden begeleid met knoflook-olijfolie Wijnsuggestie: Domaine l'Ermitage Menetou-Salon Gegrilde Heilbotfilet 18, met limoenspek en risotto geparfumeerd met appel en dragon Wijnsuggestie: Barry Estate Chardonnay Rucolastamppotje met rode uien en tomaat geserveerd met een stoofpotje van tofu Wijnsuggestie: Lenotti Colle dei Tigli Paddestoelen bladerdeegtaartje gevuld met uitjes, courgette, tijm en gegratineerd met blauwe aderkaas en kerrienoedels Wijnsuggestie: Barry Estate Chiraz Saté TOF (kip of varkenshaas) (225 gr.) 15,75 met huisgemaakte satésaus, atjar, gebakken uitjes en kroepoek Wijnsuggestie: Kip: Lenotti Colle dei Tigli. Varken: Baron de B tinto Provencaalse kipfilet uit de oven 16,75 met prosciutto, pesto, parmezaan, paddestoelen, cherrytomaatjes en uitjes Wijnsuggestie: Lenotti Colle dei Tigli Tsjis Barchje €17,75 varkenshaasmedaillons bedekt met appel, spek en Friese nagelkaas, overgoten met een roomsaus van cognac, ui, champignons en paprika Wijnsuggestie: Baron de B tinto Berri Estate Shiraz USA beef Texas 18,75 malse kogelbiefstuk met in kruidenboter gebakken uitjes, paprika, champignons en spekjes Wijnsuggestie: Rosso Passo Meat platter €18,75 diverse soorten vlees met gegrilde groenten en een pofaardappel, geserveerd met bijpassende sausjes Wijnsuggestie: Rosso Passo del Veneto Fazantenfilet 19,75 met madeirasaus, brunoise van groenten en cantharellen Wijnsuggestie: Labaume Ainé Fils Pïnot Noir Bourgogne Kalfslende 19,75 met rode portsaus vergezeld met vers gecaramelliseerde zilveruien Wijnsuggestie: Lenotti Colle dei Tigli Chateaubriand met kruidenboter 24,50 met gegrilde tomaatjes, paddestoelen en een romige pepersaus (apart geserveerd) Minimaal 2 personen Wijnsuggestie: Rosso Passo del Veneto CLeeftijd tot 12 jaar Kinderen kunnen kiezen uit alle gerechten. 14,ï Wij serveren deze gerechten in kleinere porties Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht Tiramisu met een bolletje baileys-ijs Wijnsuggestie: Torres Moscatel Ovaal van witte chocolade-ijs met contreau, pure chocolademouse, vanillesaus en slagroom Wijnsuggestie: Torres Moscatel Butterscotchbavarois met Fryske dumkes roomijs met caramelsaus en slagroom Wijnsuggestie: Torres Moscatel Limburgs kaasje met brood, pijnboompitjes en appelstroop Portsuggestie: Warres Otima old Tawny Chocoladefondue (vanaf 2 personen) met witte en pure chocolade, vers fruit en diverse koekjes Wijnsuggestie: Torres Moscatel Genieten Genieten www.neerlandswijnhuis,nl www.eurobob.nl W°a Alle dranken relatiegeschenken bier cadeaus kerstpakketten, etc. DRANKENSERVICE GOUDA Hart van Holland Dé krant voor de Zuidpias 7 oktober 2009 pagina 25 Vertrouwd onderweg; EURO BOB brengt u vertrouwd in uw eigen outo naar uw bestemming' Ons bedrijf, leverancier van slavink tot een heerlijke tournedos medaillon is tevens gespecialiseerd in saté en spiesen. Ook kunnen wij carpaccio (home made) leveren in elk formaat en gewicht. Wim de Hek Schiettoodstraat 31 - 3071 CS Rotterdam Mobiel: 06-46353209 - Fax: 010-8510712 Willem en Marialaan 22 2805 AR Gouda Tel.: 0182-580499 E-mail: dickverboom@hetnet.nl

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland | 2009 | | pagina 25