Lunchgerechten cw 1700 UUr) Hoofdgerechten Desserts Broodjes Bittergarnituren 8- overheerlijke happen Heerlijk op vakantie naar Egypte? Kijk snel op www.secondhome.name Warme en koude voorgerechten Sharing plates (voor 2 personen) Ei specials Eitje naturel Eitje ham Eitje kaas Eitje ham/kaas Eitje spek Eitje rosbief Eitje Swing met ham, spek, rosbief en gesmolten kaas Boerenomelet Salades Salade Caprése salade van Pomodori tomaat, buffelmozzarella en huisgemaakte basilicumdressing Salade Nigoise met gegrilde tonijn, traditionele salade van kriel aardappeltjes, haricot -verts, rode ui, ansjovis, ei en frisse vinaigrette Panini's Panini kaas Panini ham/kaas Panini salami, tomaat, mozzarella Panini geitenkaas, bacon, appel en honing Chefs specials Soep van de chef verse dagsoep van de chef Sandwich surfing USA met kruidenkaas, bacon, tomaat, rucola en champignons Kroketje ambachtelijk bereide rundvleeskroketten met brood 6.50 6-75 6.75 7.00 7.00 7-25 8.50 7.50 9-75 10.75 4-25 4.50 4-75 5-25 6.75 7-75 7-75 Keuze uit: Italiaanse bol, Waldkorn, Pistolet, Ciabatta Swing gezond 7.75 met ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, sla en mosterdmayonaise Gefileerde Amerikaan 7.75 met filet American, gesnipperd uitje, peper, zout en een gepocheerd kwarteleitje Sir Harris 8.75 Malse Texaanse biefstukpuntjes gebakken met uitjes, paprika, champignonnetjes en kruidenboter Carpaccio 8.75 met rucola, balsamicodressing, pijnboompitten en parmezaanse kaas Vitello tonato 9.75 malse kalfmuis, tonijnmayonaise, sla en kappertjes Gitaar 10.75 Ciabatta met beenham, spek, kaas, gerookte kipfilet, komkommer, tomaat, ei, sla, ui, kruidenmayonaise, kerriesaus, chilisaus en afgegarneerd met verse chips Ambachtelijke bitterbalen 8 stuks 6.75 Bittergarnituur 10 stuks 7.50 Bittergarnituur 15 stuks 10.00 Bittergarnituur 20 stuks 12.50 Mandje brood 4-75 met kruidenboter en ongezouten roomboter Crispy fried chicken (8 stuks) 7-75 met barbecuesaus Huisgerolde Sushi 8-75 PP geserveerd met wasabi en sojasaus Plateau Jambon 9-75 4 mooie buitenlandse hamsoorten begeleid met brood Pinchos spektakel 9-75 4 soorten gemarineerde spiesjes van kip, lam, varken, rund en een dipje (12 stuks) Pelgarnalen in knoflookolie gebakken pelgarnalen met peterselie, citroen en een sjalotje (12 stuks) Oesters gegratineerd met spinazie, Beurre Blanc en parmezaanse kaas (V2 dozijn) ii-75 14-75 Plankje brood 4.75 met kruidenboter en ongezouten roomboter Soep van de Chef 6.75 verse dagsoep van de chef Carpaccio van ossenhaas 9.75 met rucola, pijnboompitten, tomaat, kaas en balsamicodressing Gebakken mosselen 9.75 in knoflookolie, rozemarijn en tijm Paddestoelen 9.75 diverse soorten paddestoelen gebakken met knoflook, rozemarijn, tijm, geserveerd op toast met een gepocheerd scharreleitje Proeverij van voorgerechten 10.75 samengesteld door onze keukenbrigade Vitello tonnato H-75 langzaam rosé gegaarde kalfsfilet met rucola, pijnboompitten, kappertjes en tonijnmayonaise Yellow fin tonijn 12.75 bereid op drie manieren: rauw, tartaar en rosbief, begeleid met wakame, gember, wasabi en sojadressing Sharing USA 21.75 PP Malse Texaanse biefstukjes gebakken met uitjes, paprika, champignonnetjes en kruidenboter Gegrilde mini rib-eye steaks met romige pepersaus Crispy fried chicken Spareribs from the Rocky's met knoflook en Sweet home Alabama barbecuesaus Sharing Asia 22.75 PP Kipsaté met huisgemaakte pindasaus Singapore spareribs met een vlammetje Oosters gemarineerde ossenhaaspuntjes Gerookte eend op een roerbakje van taugé, broccoli, ui, bleekselderij en paprika Sharing French 23.75 pp Gegrilde lamssaté gemarineerd met Franse knoflook Op Franse wijze gekruide biefstukjes met madeirasaus Malse stukjes kipfilet a la Provengaal Gebakken eendenborst met rode wijnjus Sharing Italy 23.50 pp Malse kipfiletreepjes in een romige saus van tapenade met zongedroogde tomaat Biefstukjes in een jus van rozemarijn en tijm Scallopine al vino blanco Ossobuco in tomatensaus Sharing Seafood 24.75 PP In knoflook gebakken pelgarnalen Gegrilde langoustines Cocktail van Hollandse garnalen en rivierkreeftjes aangemaakt met cocktailsaus, sjalotje, appel en bieslook Catch of the day (alle Sharing plates worden geserveerd met bijpassende garnituren) Kipfilet 15-75 met een romige saus van tapenade met zongedroogde tomaat Gegrilde lamssaté 16.75 met rode wijnjus Surf en turf 19-75 van mini rib eye en black tiger met kruidenboter Catch of the day dagprijs Verse vis van de afslag Gegrilde yellow fin tonijn 21.75 met een saus van geroosterde paprika Rib eye Limousine 500 gram 29.75 Gelakt met een ketjapmarinade van Lombok pepers (alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren) Huisgemaakte crème brulee met vanille ijs Tiramisu a la chef Hazelnoot parfait met koffieroomijs Pure chocolademouse met sinaasappelcoulis Traditioneel kaasplankje Gebak Appeltaart Gebak van de dag 7-75 7-75 7-75 7-75 12.50 3-75 4-75 Groepen boven de 6 personen worden verzocht om niet apart af te rekenen

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2010 | | pagina 27