KAARSJESAVONDMENU 14 DECEMBER ZIT 1 VAN 17.30 TOT 19.45 UUR ZIT 2 VAN 20.1 5 UUR TOT EINDE 24,50 p.p. Voorgerechten Hoofdgerechten Nagerecht H HART VAN HOLLAND I DE KRANT 6 OKTOBER 2010 /r/et ir/r/ £0/0 30 december Di. 14 December Kaarsjesavond 7 dagen per week geopend voor lekker lunchen en dineren en oergezellig borrelen en feesten Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag de gezelligste DJ's van Nederland van 22.00 tot 04.00 uur! Feestweek bij Tof 22 t/m 30 december 8 dagen lang knallen tot 04.00 uur Iedere dinsdag een spannende Quiznight in Tof in de bovenzaal Preview OUD NIEUWFEEST 25 26 december Overheerlijk kerstdiner bij Tof Voorgerechten Tussengerecht Verfrissend intermezzo Hoofdgerechten Nagerecht Do. 18 November Frans Duyts KERSTMENU 25 EN 26 DECEMBER VANAF 19.00 UUR - 44,50 p.p. Koffie Reserveer snel! Carpaccio van het rund als een ware Picasso gepresen teerd, met rucola, cherrytomaatjes, parmezaanse kaas, truffelaardappel en balsamico-pesto creme of Tompouce van gerookte zalm-palingmousse, dille roomkaas, begeleid door citrus-balsamicodressing of Romige soep van bospaddestoelen, bosui, kaantjes en knoflookcroutons Gegrilde zwaardvis vergezeld van mango-peterseliesalsa en gefrituurde zoete aardappel tfilet gevuld met paddestoelen, spinazie en roonjfèaas, j^erveerd met grove mosterdsaus Kogelbiefstuk van de grill mfflratatouille en b^maisesaus 'Dessert fantasie varTSnze keukenbrigade I Overheerlijk dineren en romantisch uitgaan bij Tof! Kijk hieronder voor het menu. Voor het vierdejaar gaan we wederom 8 dagen lang feest vieren met de gezelligste en leukste Dj's! "Acht bloedstollend spannende ronden. Muziekfragmenten, foto's en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Inschrijven is stukken makkelijker dan meedoen. Vorm een team van maximaal vijf personen, kom naar Tof en doe mee aan deze hersenkrakende pubavond! Normale kaarten 20, Zaal open 22.00 uur Kom het eerste Oud en nieuw feest vieren bij Tof V Heeft u iets te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. 2 geweldige gezellige ruimtes van 20 personen tot 200 personen staan geheel gratis tot uw beschikking. Vraag naar de vele mogelijkheden DJ Ferry DJ Lars DJ Glenn DJ Jerick DJ Patjoo Kijk snel verder in het blad naar het menu en de mogelijkheden. V.I.P. arrangement 45, inclusief 3-gangendiner Aanvang 18.30 uur Rollade van Kipfilet gevuld met peppadews, geserveerd met een oosterse salade ven peultjes, taugé, sugar snaps, maiskolfjes en ketjapdressing Of Dun gesneden, met dille, truffel en wasabicreme, gemarineerde Schotse zalm en begeleid door frisse salade en olijvencrostini's Of Carpaccio van Hert, tartaartje van stoofpeertjes, cranberry dressing, afgegarneerd met kruidnoten-kletskop Romige Kerrie-komkommersoep met vulling van garnaaltjes, bosui en croutons Of wildzwijn-rouleau gevuld met zuurkool en boerenjongens, waarbij een wildjus met kruidenbitter Of Gegrild mootje kabeljauwfilet geflankeerd door tomatenconcassee in een geurige mengeling van verse kruiden en knoflookolie Scroppino van citroen-sorbetijs, prosecco en creme de minth Op de huid gebakken zeebaarsfilet met gestoomde zeekraal, cherrytomaatjes, sjalotjes, bijgestaan door champagne-oestersabayon Qf Krokant gegrilde eendeborstfilet op een stampotje van rode kool en appel, genapeerd met rode portsaus Of Biefstuk van het rund omwikkeld met spek, geserveerd met woudpaddestoelen in Armagnacsaus Dessert Surprise van onze keukenbrigade

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2010 | | pagina 26