Voorberechten Hoofdgerechten vlees Hoofdgerechten vis Hoofdgerechten vegetarisch Desserts Bittergarnituren 8- overheerlijke happen Sharing plates (vanaf 2 personen) Verrassingsmenu van de chef Voor de kids Extra garnituren Ml BUI 0L03 aaaoDio 9 I svidamzia hooainvu>i3Q I qnvtioh nvaiavH 09, Mandje brood, met smeersels 4-75 Huisgemaakt Pomodori-basilicum soep 5,50 Soep van de chef 6,75 Carpaccio van ossenhaas Met parmezaan, pijnboompitjes, rucola, cherrytomaatjes en rode pesto-dressing 9,75 Gebakken paddestoelen Afgeblust met Pernod, gegratineerd met brie en frambozenbalsamico 9,75 VitelloTonato Dungesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise en kappertjes n,75 Hollandse garnalen Met een frisse salade en cocktailsaus 10,75 Proeverij van voorgerechten Een overheerlijke selectie van onze voorgerechten 12,75 Proeverij van hamsoorten Met Galia meloen en sinaasappeldressing 9,75 Trio uit de zee Met zalm, graved lachs tartaar en sashimi n,75 Tonijncarpaccio Met een crème van dille en limoen 10/75 Tartaar van salami Met een gepocheerd kwarteleitje en frambozen-balsamico 8,75 Polio Del Piero Kip op Italiaanse wijze, met mozzarella, zongedroogde tomaat en basilicum 15/75 Rijkelijk gevulde varkenshaas Met feta, mosterd, ui, paprika met bearnaisesaus 16,75 Parelhoenrouleaux Gevuld met walnoten, parmaham en verse kruiden, met een saus van eekhoorntjesbrood i7#75 Ossenhaas aan een spies Met keuze uit stroganoff of groene pepersaus 18,75 Lamskroon Met een mosterdkruidenkorst en een saus van kalamata olijven i9#75 Rib Eye (250 gr) Met huisgemaakte kruidenboter 19/75 Hertenbiefstuk Met een puree van pastinaak en een mousseline van rode biet, met een kalfsjus 22/75 Tournedos Swing Gebakken ossenhaas met gebakken spekjes, champignons en rode ui 23,75 Surfen Turf Tournedos en een halve kreeft samen met huisgemaakte kruidenboter en bearnaisesaus 27,75 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en aardappelgarnituur Gebakken Zalmfilet In een jasje van sesam, met een romige kruidensaus 15/75 Dorade filet Met Vodka-limoen saus i7/25 Huidgebakken kabeljauwhaasfilet met een saus van rode paprika 18,75 Duo van Coquilles en Rode Mul Met een compote van sinasappel, tomaat, chorizo en een saus van sinasappel 21,75 Assiette Fruits de Mer Verschillende schaal, schelpdieren en vis soorten 24,95 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en aardappelgarnituur Mousakas Swing Ovenschotel op Griekse wijze, gevuld met courgette, aubergine, aardappel, feta, paprika, ui en bechamel 15/75 Triple Vega burger Vegetarische burger met basilicum omelet, kerry tofu burger en tomaat omelet 13/75 Terrine van tomaat, basilicum en mozzarella Vergezeld met een stamppotje van rucola 17/75 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en aardappelgamituur Sharing USA Malse texaanse biefstukjes met uitjespaprika en champignonetjes Spare ribs van de rocky's met sweat home Alabama barbecuesaus, gegrilde mini rib-eye met romige pepersaus, chicken jambalaya, pittige kip en garnaaltjes 21,75 P-P- Sharing Swing Een proeverij van onze heerlijke hoofdgerechten 22,75 P-P 3-gangen verrassingsmenu 24,75 4-gangen verrassingsmenu 29,75 5-gangenverrassingsmenu 34/75 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en aardappelgarnituur Frikandel met frites, mayo, appelmoes en salade 6,50 Kroketje met frites, mayo, appelmoes en salade 6,50 Kipfiletje met fritesmayo, appelmoes en salade 7,50 Spare ribs met frites, mayo, appelmoes en salade 7,50 Gebakken country cubes met mayonaise 2,00 Franse frites met mayonaise 2,00 Seizoensgroente 2,00 Aardappelgarnituur 2,00 Trio van chocolade 7/75 Goudse stroopwafel Parfait, 7/75 Crème brulee 7/75 Proeverij van desserts 9,75 Huisgemaakte peren tarte tartin 8,75 Traditioneel kaasplankje 12,50 Ambachtelijke bitterballen 8 stuks 6,75 Bittergarnituur ïo stuks 7,50 Bittergarnituur 15 stuks 10,00 Bittergarnituur 20 stuks 12,50 Mandje brood 4,75 Met kruidenboter en ongezouten roomboter Crispy fried chicken (8 stuks) 7,75 Met barbecuesaus Plateau Jambon 9,75 4 mooie buitenlandse hamsoorten begeleid met brood Pinchos spektakel 9,75 4 soorten gemarineerde spiesjes van kip, lam, varken, rund en een dipje (12 stuks) Pelgamalen In knoflookolie gebakken pelgamalen met peterselie, citroen en een sjalotje (12 stuks) Oesters Gegratineerd met spinazie, Beurre Blanc en parmezaanse kaas (Vi dozijn) I I

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2010 | | pagina 31