180-318222 WINTERSTALLING VOOR AL UW TERRASPLANTEN 20, per m2 bij Reijm Rozenkwekerij brasserie 2,00 2,20 1,75 2,25 0,25 2,50 0,25 2,20 2,20 2,75 3,25 3,25 3,25 3,00 2,75 2,00 3,50 BEDRIJFSHUISVESTING WWW.GOUD-BHV.NL Periode vanaf november tot mei 2011 Hoogglans meubelen nieuw!! Karat VDDRBRDDD HARTVAN HOLLAND DE KRANT VOOR DE ZUIDPLAS] 13 OKTOBER 2010 Ivru^ES-reHHe* Se-rVere* +0+ 1 T OO wr. Koude Dranken Div. frisdranken vanai Verse jus d'orange Melk Warme Dranken Koffie/espresso I Cappuccino koffie verkeerd Thee (div.smaken) Warme chocolademelk Toef slagroom Gebak Appelgebak toef slagroom 2,00 2,30 1,75 Alcoholische Dranken Hertog Jan 0,25 liter Jupiler 0,25 liter Hoegaarden witbier Leffe Blond Duvel Palm Wijn (rood,wit,rosé) per glas Port sherry vermouth Buitenlands gedistilleerd ■fi Voor bij de borrel... Bitterballen (8 stuks) Vlammetjes (8 stuks) Kaasstengels (8 stuks) Kippenvleugels (8 stuks) Belegen Reypenaarkaas Portie olijven Graanhuys warm (3 bitterballen, 3 vlammetjes, 3 kaasstengels en 3 kippenvleugels). 4,75 4,75 4,75 5,75 4,00 3,00 7,50 \J jhi&z-e-H vit: dabaHa, bo&r&nbrood wit of brvm, ptetole-t wit of brvin, Italiaanse bol Broodjes Belegen Reijpenaarkaas met grove mosterd Gerookte zalm met kappertjes en rode ui Clubsandwtch Molenviergang (salami, beenham,belegen kaas) Clubsandwtch Rottemeren (rivierkreeftstaartjes, zalm, krabsalade) Parmaham met balsamico en gemarineerde tomaat Beenham met honingmosterd Carpaccio met bieslook, spekjes en parmezaanse kaas Warme geitenkaas met tomaat en oregano Rosbief met eiersalade en bieslook Gerookte kip met sesamdressing 2,75 3,00 Uitsmijters Ham/kaas Rosbief Spek Graanhuys' (spek, rosbief, kaas) 6,25 6,50 6,25 6,75 6,75 7,25 7,50 7,75 7,25 6,75 7,75 6,75 7,25 6,75 Tosti's Bruin/wit Ham/kaas Salami, kaas, tomaat Brie, Provenpaalse kruiden Omeletten met boerenbrood en roomboter Boerenomelet (champignons, ham, kaas en spek)6,75 Ham kaas6,50 Champignons6,50 Soepen Tomatensoep -- v, 4,/b I met kruidenroom Mosterdsoep 4 75 met spekjes Uiensoep f 4 75 met een croüton van oude kaas Warme 'plate' gerechten Saté 't Graanhuys (varkenshaas) met frites en salade 15 50 Biefstuk van het Ierse rund met Jagerssaus (ui, champignons, spek) 18,75 Zalmfilet met Hollandse garnalen en botersaus18,25 Salades Herfstsalade van eendenborst, gemarineerde champignons en knoflooktoast8,50 Geitenkaas met pomodori, kruidencroütons en basilicumdressing 8,25 Gerookte kip lente-ui en sesamdressing 8,25 Oy\z& $alade>$ worde-n ^-Se-iV&e-rd rvie-f bo&r&nbYood e-h Yoombof&Y Reijm rozenkwekerij 1e Tochtweg 54 - Nieuwerkerk a/d IJssel Tel: 0180 - 63 14 19 Mob: 06 - 51 57 14 58 ijs Dame Blanche Vers fruit met ijs en slagroom 5,25 5,50 BRASSERIE 'T GRAANHUYS TWEEMANSPOLDER 6A ZEVENHUIZEN TEL. 0180-328928 raciK, v.a. GOUD GOUD BEDRIJFSHUISVESTING IS DÉ DESHUNDIGE OP HET GEBIED VRN REGIONRLE HUISVESTING. HIJH VOOR EEN UITGEBREID RRNBOD OP: WWW.GOUD-BHV.NL mÊÊÊÊÊÊÊÊÊÊÊ s f I I Diverse afmetingen, kleuren e.d. leverbaar. Kijk voor meer informatie op: WWW.KARAT.NU ITlEüBELEn ZEVEnHÜIZEn Dorpsstraat 119, 2761 AN Zevenhuizen. Tel.: [0180] - 63 11 11 Fax: [0180] - 63 30 24, E-mail: info@voorbrood.nl, www.voorbrood.nl

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2010 | | pagina 22