Lunchgerechten
Wijnkaart
I a I L~iY
.I
(tot 17.00 uur)
BROODJES (keuze uit Waldkorn. Italiaanse bot Ciabatta en MaisboO
Gouda gezond 7,75
oude 3teIvv s?e vaas vergezeld met du-gesneden s ptl et,
.orsgè s escorte- fr sse koolsalade, eitje, ton-as: komkommer
v t3e en ov erheer _;se Isianadress -g
9,75
9,75
SWINGS LUNCH SPECIALITEITEN
Twee
7,75
7,75
8,75
9,75
9,75
14,75
GEBAK
SOEPJES
5,15
5,75
5,5°
TOSTES
Bikini
UITSMIJTERS
OMELETTEN
8,75
3,50
3,75
4,25
4,75
5,75
5,75
5,75
6,50
8,75
6,75
7,oo
7,oo
7,25
7,25
8,50
SALADES
Huisqeseleeteerde topwijnen per qlas en per fles
Witte wijnen
Lekker bij: Nobele sgerechten of gewoon ais t esser decac-ent v, t
gen eter-
Rode wijnen
Rosé wijn
Dessertwijn
Lekker bij: Zoete desserts
Druif: 100% Sérn
^ootA
bed e var jonge s asoor
Carpaccio 8,75
dungesneden t de polder gekomen rund oezaa d met omboomoities,
geraspte oude Stoj,.v:jker gesch de-c —et een mav onaise vat -oce cestc,
op een -ed e ar j orgs slasoorten
Klokkenspel
5—Daz-te' s rvncerkroketje, gebakken spiegele te met vaas en eet
sgemaakt pcmodor oas cc— soepje
SJEFFS Broodje
dungesneden gebakken koge oiefskus met in sojasaus gebakte-
champignonnetjes., e were isse w tte koolsalade, tomaat es en
komkommer
Noordzee
gerookte hei!cot met Hc -ancse garnaaltjes, -oce ui, brunoise, pa?' sa
en een frisse tzatziv
Gitaar (voor de grote trek),
gitaarbrooc e met bee-nam, kaas, bacon, s pf -et, kco salade, sla,
tomaat, komkommer t e c" sa-, s mosterdsaus v. dendressing,
cocktailsaus en ch ps
8,75
io,75
Italiaantje uit de oven
tomatentapenade, groene pesto, salan- -am. paprika, champignons
en oregano gegrat neerd met beiegen Sto v. sse saas
2 Ambacbte* se runder-k'oketjes met twee sneetjes brood en mosterd
FF iets anders
2 p-ta s met geroeste makreelsalade, kappertjes, rode ui en een
dressing van ch ananas en koriander
Zalm sandwich
gemarineerde za —et bieslookroomkaas jonge slasoorte
rode koe Isa'a de komkommer, fente-ui en een dress -g van -ig
en mosterd op bruin geroosterd brood
Swing op een spies
elubsandvvich op een spies met baart, sse;-, zeg- de s-p, gebakken spes
tomaat, komkommer, ui, jonge slasoorten er -ode koolsalade met een
mayonaise van groene pesto
Kip op stok
k psaté met atjar, kroepoek, get- tuurde uitjes en huisgemaakte
satésaus met keuze uit frietjes of brood
appelgebak
diverse overheerlijk Limburgse vlaaien
huisgemaakte tomaten Pomodori-basilicum
chefs zijn kerriesoep, met rivierkreeftjes en bosui
op grootmoeders recept, gemaakte kippensoep
kwartetje van frisse soepjes, tomaat, kerrie, komkommer,
watermeloen
3,50
v.a.3,50
Mekka
Barcelona
Milaan
Gouda
Swing
Parijs
kaas
kaas/ham
kaas, chorizo, ui en oost
saiamt mozzere ia, ui, tomaat e- oregano
geitenkaas,bacon appel en -or ig
ham, kaas, salan - „ienbote- tomaat e-
ham, charrp gnon m e en Provengaalse v den
Uitsmijter 'aturel
Uitsmijter
Uitsmijter
Uitsmijter
Uitsmijter
Uitsmijter
Uitsmijter
Uitsmijter
nam
kaas
ham/kaas
spek
spek saas
-os? e'
Swing spek.
nam. kaas e? tosb e-'
Boerenomelet
Gouda saas, appei en bacon
Swing Noorse garnaaltjes, pre pap- sa en.»
7,50
8,00
8,25
Ceasar 9,75
•0-ge slasoorten, gebakkenontb tsoes gekookt elje kappertjes, tomaat rode
1 geraspte oude Stolwijkse kaas e - eer c-e<> nq op basis van worcestersa. s
Tof zijn Chef 9,75
jonge slasoorten, radicchio, oce biet, oce Paprika, rode ui en
gegrilde kipfilet met een dress -tg var Chili, ananas en koriander
Verfrissing 9,-5
salade van jonge slasoorten en diverse zomerse fruitsoorter tomaat
komkommer, studenten-averen een heerlijk frisse sinaasappeLress ?g
Ni^oise 10,75
jonge slasoorten ?a- cot vert, gekookte krieltje, ansjo. 5 tomaat,
komkommer en een sse tonijnsalade met een kruide-.mess no
Huiswijn wit droog
La Grive Blanc: Per glas 3,25 per fles 17,50
Smaak: Lekkere frisse, fru-tige e- m d-droge witte wen met een moderne
vmificatie
Huiswijn wit zoet
Sonnenfürst: Per glas 3,25 perfles 17,50
Smaak: Open boeket, zachte sappige m:;de smaas met een -ooie balans
tussen zoet en zuur
Huiswijn rood
Pasadoble Tinto: Per glas 3,25 per fles 17,50
Smaak: Aangename .-tge, vos e radew.j-. Moderne v -ificat e
Huiswijn rosé
Pasadoble Rosado: Per glas 3,25 perfles 17,50
Smaak: Open boeket, zachte sappige m de smaak met een mooie balans
tussenzoeten zuc
Montes Reserva Sauvignon Blanc: Per glas 4,50 per fles 23,50
Smaak: Volop stuende aroma's var kruisbes, tropisch fruit en oerz k
Elegante., zc vere st
Lekker bij: Als ape' tief of bij schaal- en schelpdieren en sgerechten
Druif: Sa. gnon Blanc
Herkomst: C"
Chablis: Per glas 5,75 per fles 29,50
Smaak: C ta s oote- en rv-era en Mooie sappige zachte smaas met daarin
eer- chte karameitoon
Druif: ico-'-v Chardonnay
Herkomst: F'rankrjk
Montes C.S. Reserva: Per glas 4,50 per fles 23,50
Smaak: intense aroma's van cassis en aardbeien, zwarte kersenconfiture en
chocolade
Lekker bij: Gegrilde vleesgerechten en belegen kaassoorten
Druif: 85A Cabernet Sauvgnon en 15% Merlot
Herkomst: Chili
Fteurie: Per glas 5,75 per fles 29,50
Smaak: De kon -g n an de grote Beau p;a s wijnen
Pr acht g rood fru t fraa elegant en vlezig
Lekker bij: Rijke visgerechten .vit ees, ge-, ogete. ams. ees
Druif: iqo% Gamay
Herkomst: Frans- k
Thokozani: Per glas 4,50 per fles 23,50
Smaak: De zuren zorgen v 00.engte en fr sheid De rests, vers geven .te wi
eer mooi geba ancae-de ale .esse-, vol e~ sappig
Lekkerbij: chte gerechten en als nee- sterraswrjr»
Druif: Sh -32, 22'-"-: P otage 19-c Nlourvèdre
Herkomst: Zuid-Afr sa
Bijzonderheden: ""ickoza- betekent n\ ISR1NG" er is de naam van
81ack Empowerment Pro eet", dat de eigenaren va- o.a. w .-?e.v ver
stimuleert om een deei .an hun bedrijf zovee' moge s aan .te zwarte
medewerkers over te dragen. Deze zee- ges aagde wij - 5 daar -et
fantastische gevolg va-
Vendanges d'Autrefois Saussignac:
Smaak: v ?e a?- koos gevolgd door gedroogde vruente-
Herkomst: Frans' s
Per glas 4,50
VOOR UW TOTALE HORECA-INRICHTING
Industrieweg 37 2651 BC Berkel en Rodenrijs T 010 - 511 67 69 www.bonnewtts.nl