Lunchgerechten Wijnkaart I a I L~iY .I (tot 17.00 uur) BROODJES (keuze uit Waldkorn. Italiaanse bot Ciabatta en MaisboO Gouda gezond 7,75 oude 3teIvv s?e vaas vergezeld met du-gesneden s ptl et, .orsgè s escorte- fr sse koolsalade, eitje, ton-as: komkommer v t3e en ov erheer _;se Isianadress -g 9,75 9,75 SWINGS LUNCH SPECIALITEITEN Twee 7,75 7,75 8,75 9,75 9,75 14,75 GEBAK SOEPJES 5,15 5,75 5,5° TOSTES Bikini UITSMIJTERS OMELETTEN 8,75 3,50 3,75 4,25 4,75 5,75 5,75 5,75 6,50 8,75 6,75 7,oo 7,oo 7,25 7,25 8,50 SALADES Huisqeseleeteerde topwijnen per qlas en per fles Witte wijnen Lekker bij: Nobele sgerechten of gewoon ais t esser decac-ent v, t gen eter- Rode wijnen Rosé wijn Dessertwijn Lekker bij: Zoete desserts Druif: 100% Sérn ^ootA bed e var jonge s asoor Carpaccio 8,75 dungesneden t de polder gekomen rund oezaa d met omboomoities, geraspte oude Stoj,.v:jker gesch de-c —et een mav onaise vat -oce cestc, op een -ed e ar j orgs slasoorten Klokkenspel 5—Daz-te' s rvncerkroketje, gebakken spiegele te met vaas en eet sgemaakt pcmodor oas cc— soepje SJEFFS Broodje dungesneden gebakken koge oiefskus met in sojasaus gebakte- champignonnetjes., e were isse w tte koolsalade, tomaat es en komkommer Noordzee gerookte hei!cot met Hc -ancse garnaaltjes, -oce ui, brunoise, pa?' sa en een frisse tzatziv Gitaar (voor de grote trek), gitaarbrooc e met bee-nam, kaas, bacon, s pf -et, kco salade, sla, tomaat, komkommer t e c" sa-, s mosterdsaus v. dendressing, cocktailsaus en ch ps 8,75 io,75 Italiaantje uit de oven tomatentapenade, groene pesto, salan- -am. paprika, champignons en oregano gegrat neerd met beiegen Sto v. sse saas 2 Ambacbte* se runder-k'oketjes met twee sneetjes brood en mosterd FF iets anders 2 p-ta s met geroeste makreelsalade, kappertjes, rode ui en een dressing van ch ananas en koriander Zalm sandwich gemarineerde za —et bieslookroomkaas jonge slasoorte rode koe Isa'a de komkommer, fente-ui en een dress -g van -ig en mosterd op bruin geroosterd brood Swing op een spies elubsandvvich op een spies met baart, sse;-, zeg- de s-p, gebakken spes tomaat, komkommer, ui, jonge slasoorten er -ode koolsalade met een mayonaise van groene pesto Kip op stok k psaté met atjar, kroepoek, get- tuurde uitjes en huisgemaakte satésaus met keuze uit frietjes of brood appelgebak diverse overheerlijk Limburgse vlaaien huisgemaakte tomaten Pomodori-basilicum chefs zijn kerriesoep, met rivierkreeftjes en bosui op grootmoeders recept, gemaakte kippensoep kwartetje van frisse soepjes, tomaat, kerrie, komkommer, watermeloen 3,50 v.a.3,50 Mekka Barcelona Milaan Gouda Swing Parijs kaas kaas/ham kaas, chorizo, ui en oost saiamt mozzere ia, ui, tomaat e- oregano geitenkaas,bacon appel en -or ig ham, kaas, salan - „ienbote- tomaat e- ham, charrp gnon m e en Provengaalse v den Uitsmijter 'aturel Uitsmijter Uitsmijter Uitsmijter Uitsmijter Uitsmijter Uitsmijter Uitsmijter nam kaas ham/kaas spek spek saas -os? e' Swing spek. nam. kaas e? tosb e-' Boerenomelet Gouda saas, appei en bacon Swing Noorse garnaaltjes, pre pap- sa en.» 7,50 8,00 8,25 Ceasar 9,75 •0-ge slasoorten, gebakkenontb tsoes gekookt elje kappertjes, tomaat rode 1 geraspte oude Stolwijkse kaas e - eer c-e<> nq op basis van worcestersa. s Tof zijn Chef 9,75 jonge slasoorten, radicchio, oce biet, oce Paprika, rode ui en gegrilde kipfilet met een dress -tg var Chili, ananas en koriander Verfrissing 9,-5 salade van jonge slasoorten en diverse zomerse fruitsoorter tomaat komkommer, studenten-averen een heerlijk frisse sinaasappeLress ?g Ni^oise 10,75 jonge slasoorten ?a- cot vert, gekookte krieltje, ansjo. 5 tomaat, komkommer en een sse tonijnsalade met een kruide-.mess no Huiswijn wit droog La Grive Blanc: Per glas 3,25 per fles 17,50 Smaak: Lekkere frisse, fru-tige e- m d-droge witte wen met een moderne vmificatie Huiswijn wit zoet Sonnenfürst: Per glas 3,25 perfles 17,50 Smaak: Open boeket, zachte sappige m:;de smaas met een -ooie balans tussen zoet en zuur Huiswijn rood Pasadoble Tinto: Per glas 3,25 per fles 17,50 Smaak: Aangename .-tge, vos e radew.j-. Moderne v -ificat e Huiswijn rosé Pasadoble Rosado: Per glas 3,25 perfles 17,50 Smaak: Open boeket, zachte sappige m de smaak met een mooie balans tussenzoeten zuc Montes Reserva Sauvignon Blanc: Per glas 4,50 per fles 23,50 Smaak: Volop stuende aroma's var kruisbes, tropisch fruit en oerz k Elegante., zc vere st Lekker bij: Als ape' tief of bij schaal- en schelpdieren en sgerechten Druif: Sa. gnon Blanc Herkomst: C" Chablis: Per glas 5,75 per fles 29,50 Smaak: C ta s oote- en rv-era en Mooie sappige zachte smaas met daarin eer- chte karameitoon Druif: ico-'-v Chardonnay Herkomst: F'rankrjk Montes C.S. Reserva: Per glas 4,50 per fles 23,50 Smaak: intense aroma's van cassis en aardbeien, zwarte kersenconfiture en chocolade Lekker bij: Gegrilde vleesgerechten en belegen kaassoorten Druif: 85A Cabernet Sauvgnon en 15% Merlot Herkomst: Chili Fteurie: Per glas 5,75 per fles 29,50 Smaak: De kon -g n an de grote Beau p;a s wijnen Pr acht g rood fru t fraa elegant en vlezig Lekker bij: Rijke visgerechten .vit ees, ge-, ogete. ams. ees Druif: iqo% Gamay Herkomst: Frans- k Thokozani: Per glas 4,50 per fles 23,50 Smaak: De zuren zorgen v 00.engte en fr sheid De rests, vers geven .te wi eer mooi geba ancae-de ale .esse-, vol e~ sappig Lekkerbij: chte gerechten en als nee- sterraswrjr» Druif: Sh -32, 22'-"-: P otage 19-c Nlourvèdre Herkomst: Zuid-Afr sa Bijzonderheden: ""ickoza- betekent n\ ISR1NG" er is de naam van 81ack Empowerment Pro eet", dat de eigenaren va- o.a. w .-?e.v ver stimuleert om een deei .an hun bedrijf zovee' moge s aan .te zwarte medewerkers over te dragen. Deze zee- ges aagde wij - 5 daar -et fantastische gevolg va- Vendanges d'Autrefois Saussignac: Smaak: v ?e a?- koos gevolgd door gedroogde vruente- Herkomst: Frans' s Per glas 4,50 VOOR UW TOTALE HORECA-INRICHTING Industrieweg 37 2651 BC Berkel en Rodenrijs T 010 - 511 67 69 www.bonnewtts.nl

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2011 | | pagina 27