P^ynam|c, Marktorganisatie Winkelcentrumpromotie Marktkramenverhuur Evenementenorganisatie Mandje brood Ae/ /ii 17.75 Huiswijnen: Kaartwijnen (wit): Kaartwijnen (rood): y^iJi sA' w e 'd 17.50 17.50 17.50 17.50 3.75 3.75 4.25 voor bij een lekker kopje koffie Postbus 395 - 2800 AJ GOUDA Tel: 0182-525508 Fax: 0182-517743 Mob: 06-53284302 info@dynamicpromotions.nl www.dynamicpromotions.nl -et w. der boter, gezouten boter en tzatziki Soep van de dag 5 o.-oe s5 eer -eer jke soep bereid door de keukenbrigade Bladerdeegtaartje 1 gevuld ret paddenstoelen, tijm, rozemarijn, lenteui en gruyère geserveerd net frisse salade Getrancheerde gebraden kalfsmuis met ratatouille, tonjnmayonaise en balsamicocrème Vernieuwde huisgemaakte carpaccio dungesneden ossenhaas met sla, verse Parmezaan, pijnboompitjes bedruppeld met dressing van balsamico en verse pesto Chevre chaud" salade van warme geitenkaas, Serranoham gepocheerde peer, pecannoten en met appelstroop besprenkelt Kaastompouces met gerookte eendenborst met rucola, quacemote en frambozensaus Proeverij van voorgerechten 5 voor diegene die geen keuze kunnen maken uit bovenstaande gerechten Mediterraanse bouillabaisse potpourri van diverse vissoorten en schaaldieren Trio van garnalen IC hete garnalen in knoflookolie, cocktailtje van garnalen en een bitterbal van garnalen Duet van zalm 1C spiesje van zalm, sesam, komkommer met zoetzure saus, vergezeld van heerlijke gerookte zalm met kappertjes, sjalotjes, crème fraiche en kruidentoast Saté TOF (kip of varkenshaas) (225 gram) 15.75 met huisgemaakte satésaus, atjar, gebaren uitjes en kroepoek Tsjis Barchje I 7.75 varkenshaasmedaillons bedekt met appel, spek en Friese nagelkaas, overgoten met een roomsaus van cognac, ui, champignons en paprika De lekkerst gewokte spareribs van 't Groene Hart 18.75 met diverse wok- groenten, gember en chili U-e-tJy met bietenmousseline bijgestaan door saffraansaus Gegrilde doradefilet 17.75 vergezeld van gegrilde gamba's met lardo en beurreblanc vadouvansaus Mediterraans vispannetje 18.75 pannetje met diverse vissoorten, schaaldieren, seizoensgroente en bieslook - witte wijnsaus Catch of the day 18.75 elke dag vers geleverde vis van wat onze zee te bieden heeft in het seizoen, deze vis is ecologisch gevangen In de oven bereide hele regenboogforel 19.75 geserveerd met citroenboter en eigen jus met amandelen Traditionele Dame Blanche, 6.75 maar dan omgedraaid, met chocolade-ijs, vanillesaus en slag: oom Vers fruit met 3 bollen sorbetijs 6.75 vruchtencoulis en slagroom Crème brülée 7.75 met vanille en frambozen, geserveerd met een bolletje vanille-ijs Trio van chocolade 8.75 elke keer weer een verrassing wat onze keukenbrigade heeft bereid Grand dessert van diverse nagerechten (min. 2 pers.) 9.75 pp vers fruit, ijs en slagroom als een ware Picasso geserveerd Chocoladefondue (min. 2 pers. 9.75 pp met witte en pure chocoladesaus, div. koekjes, cakejes, soesjes, lange vingers en vers fruit (vanaf 2 personen) 17.75 Gewokte stukjes kippendij 16.75 met knoflook, bosui en champignons geserveerd met dragonsaus en ala minute bereide spinazie Gebakken Kalfsoester 17.75 gegratineerd met gorconzola vergezeld van groene asperges en marsalaroomsaus Gebakken varkenshaas 17.75 gevuld met kruidige monchou, gerold in de amandelen, bijgestaan door andaiusischew nsaus Toffe stokken 17.75 saté van kip, varken en kalkoen samen geserveerd met satésaus, ketjapsaus, zoetzure saus atjar, kroepoek, rempehe en seroendeng USA kogel 18.75 met in kruidenboter gebakken ui champignons en spekjes en als extra verwenning een romige pittige pepersaus Gegrilde lamskoteletjes 19.75 met rucolapesto, ratatouille van diverse groenten, afgemaakt met een jus van lamsfonc knoflook, rozemarijn en tomaat Gegrilde runder entrecote (300 gr) 19.75 geserveerd met plakjes groene kruiden -gemberboter, gegrilde vleestomaten, courgette en rost Steak, Ribs en black Tigers 21.75 malse runderentrecote, zoet gemarineerde sparer,os en gamba's in knoflookolie, geserveerd met gepofte aardappel en diverse dipsauzen 19.75 19.75 21.75 Gebakken zalmfilet 17.75 14.75 15.75 16.75 16.75 Huiswijn wit droog: Aberdeen Angus Per glas 3.25 Huiswijn wit zoet: Spatlese Per glas 3.25 Huiswijn rood: Cépage Merlot Per glas 3.25 Huiswijn rosé: Barcello Per glas 3.25 Boca D.O Rueda Mantel Blanco Lenotti Colle dei Tigli Bourgogne Chardonnay Rosso Passo del Veneto Ca'linverno Rosso Veronese I.G.Y. Labaume Ainé Fils Pinot Noir Bourgogne Gebakken bospaddenstoelen in ee r jasje van filodeeg, omringd door verse pestotapenade en tomatenaioli Lasagne van aubergine met basilicum, pijnboompitjes en ricotta, verloofd met Provencaalse pommedorisaus Klassieke pasta met geroosterde paprika, rode uien, knoflook afgemaakt met mascarpone, bladpeterselie en Parmezaanse kaas Huisgemaakte vegastrudel van diverse groenten en kruidenkaas, geflankeerd door saus van gruyère kaas - Spareribs - Hamburger - Frikandel - Kroket - Kaassoufflé - Bitterballen - Kip nuggets Alle menu's worden geserveerd met patat, mayo, ketchup, appelmoes, fruit en een kinderijsje 6.75 Per fles 24.50 Per fles 26.50 Per fles 32.50 Per fles 26.50 Per fles 29.50 Per fles 32.50 Verse dagvlaai Appelgebak Home made New York Cheesecake Per fles Per fles Per fles Per fles

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2011 | | pagina 31