RED BULL SUGARFREE Mandje brood met diverse smeersels Toscaanse tomatensoep met spekjes en crème fraïche Bladerdeegtaartje paddenstoelen, tijm, rozemarijn, bosui en Gruyère kaas, geserveerd met frisse salade Carpaccio huisgemaakte carpaccio met sla. Parmezaanse kaas, pijnboompitjes bedruppeld met een dressing van balsamico en verse pesto Chevre chaud salade lauwwarme geitenkaas, Serranoham, pecannoten en besprenkelt met appelstroop op een frisse seizoenssalade Hollandse garnalencocktail geserveerd met een salade van appel en bleekselderij afgemaakt met whiskycocktailsaus Lasagne van zalmtartaar zalmmousse, gehuwelijkt met komkommer, zoete aardappel en crème fraiche dillesaus Gebraden parelhoenfilet gevuld met spinazie en olijven, geserveerd met rode portsaus op een frisse salade Proeverij van heerlijk lekkernijen voor diegene die geen keus kunnen maken uit onze gerechten Dinsdag 13 december Kaarsjesavond Vanaf 17.00 uur is reserveren mogelijk Vraag naar de mogelijkheden. Feest 1 O-daagse in Tof. Iedere avond feest tot 04.00 Maandag 26 december Kerstdiner in Tof Van 19.00 uur tot 22.30 uur. Daarna kerstbal tot in de late uurtjes 31 december OUD NIEUW feest Vanaf 22.00 uur gratis bubbels bij aanvang en gratis hapjes inclusief jouw favoriete Tof DJ. Entree 10,- p.p. Let op! Beperkt aantal kaarten beschikbaar! Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gemengde salade en seizoensgroenten Saté Tof (225 gr.) 1 kipsaté met huisgemaakte pindasaus, atjar, gebakken uitjes en kroepoek Kipfilet 1 gevuld met pesto-mozzarella, omwikkeld met Serranoham, geflankeerd door Provencaalse tomatensaus Gestoofde lamschenkel 1 in een saus van rode wijn, tijm, knoflook en rode ui bijgestaan door zoete aardappel Tsiis Barchje 1 varkenshaasmedaillons bedekt met appel, spek en Friese nagelkaas, overgoten met een saus van cognac, ui, champignons en paprika Hertenbiefstuk 1 met een saus van cantharellen, tijm en cognac USA steak (s 250 gr.) f kogelbiefstuk van het Herefordshire rund met in kruidenboter gebakken ui, spek, champignons en als extra verwenning een romige pepersaus Gegrilde runder entrecote (s 300 gr.) 1 bereid met café de Paris boter onder de grill Steak ribs en tigers 2 malse runder entrecote, zoet gemarineerde spareribs en gamba's in knoflookolie gebakken geserveerd met dipsauzen Zalm gebakken zalmfilet vergezeld van fettuccini, spinazie, scampikrullen en tuinkruiden-roomkaas Tong in de roomboter gebakken tongfilets geserveerd met bearnaisesaus Gamba's gegrilde gemarineerde gamba's, bereid met verse knoflooksaus Gebakken paddenstoelen in een jasje van filodeeg omringd door verse pestotapenade en tomaten-aioli Klassieke pasta fettuccini met champignons, verse pesto, knoflook, peterselie. Parmezaanse kaas en room Chocoladefondant met een bolletje vanille ijs en slagroom Tiramisu huisgemaakt Mint parfait met stukjes chocolade advocaatsaus en slagroom Tarte tatin van appel uit de oven met karamelsaus en slagroom Chocolade fondue minimaal 2 pers. met witte en pure chocoladesaus div. koekjes cakejes soesjes lange vingers en vers fruit TOF IN GOUDA - Markt 30 - 2801 JJ Gouda - Tel. 0182 - 54 88 97 - info@tofingouda.nl - www.tofingouda.nl HART VAN HOLLAND 2 NOVEMBER 2011 Vcdamco sorvico B.V. .vodamc Follow us

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2011 | | pagina 24