■oofdgerechten Voorgerechten Vlees Bittergarnituren Vegetarisch PIANO'S VLEUGELS DIGITALE PIANO'S LD www.vanurk.nl HARTVAN HOLLAND DE KRANT VOOR DE ZUIDPLAS\ 2 NOVEMBER 2011 tf-G/unAltOfi wenit u isnateeltitz eten! «>HYUnDHI IJ SEHT FARMSHOP Spraak makend organisatie buro... Alleen het allerbeste Broodassortiment met kruidenboter en beurre fleur de sel naturel Uiensoep met gegratineerde Goudse kaas Gebakken bospaddenstoelen met bosui, rozemarijn, in loempiadeeg bijgestaan door pesto aioli Carpaccio dun gesneden runderhaas, gebracht met geroosterde pijnboompitten, geraspte oude Stolwijkse kaas en een mayonaise van rode pesto Geitenkaas salade gemengde salade met in spek gerolde geitenkaasjes vergezeld van honing/appelstroopsaus Gamba pil pil garnalen gebakken in de hete olijfolie met knoflook, rode pepertjes, peterselie en zeezout Tex-mex puntjes van ossenhaas in Madeirasaus met bosui, champignons en taugé Gerookte zalm op toast geserveerd met kruidige crème fraiche, dille en een uitje Kip op stok 225gr.) kipsaté met atjar,kroepoek, gefrituurde uitjes en huisgemaakte pindasaus Spareribs de allerlekkerste gewokte spareribs, in gember en chili gemarineerd, geserveerd met dip sausjes Koe op stok 200 gr.) American filetbeef met een saus van lenteui en champignons Varkenshaas omwikkeld met Serranoham en champignonroomsaus Boston steak 250 gr.) diamanthaas van het Herefordshire rund bijgestaan door een saus van rode wijn, rozemarijn en bosui Porterhouse steak 300 gr.) gegrild en gelakt met een pittige marinade en geserveerd met knoflookboter Black Angus steak 250 gr.) entrecote van het Black Angus rund met een saus van spekjes, rode ui, champignon, gebonden in een kalfsjus Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom Goudse Stroopwafel tiramisu met karamelsaus Bosvruchten parfait geserveerd met een marasquin- vanillesaus en slagroom Trio van chocolade bedacht door onze keukenbrigade Roomijs van gekarameliseerde amandelen met gechocalateerde pecannoten, karamelsaus en slagroom Alle hoofdgerechten worden geserveerd met, naar keuze, gepofte aardappel of steakfrites, gemengde salade en seizoensgroenten Sharingplate USA mix van vlees Sharingplate mix mix van vlees en vis, minimaal 2 pers Krokante kipstukjes met honing en walnoot Verse Inktvisringen met huisgemaakt aioli Scampi pil pil garnalen gebakken in de hete olijfolie met knoflook, rode pepertjes, peterselie en zeezout Pincho's spektakel overheerlijke spiesjes van varken, rund en kip met satésaus Kaasstengels 8 stuks Ambachtelijke bitterballen 8 stuks Bittergarnituur 10 stuks Bittergarnituur 15 stuks Bittergarnituur 20 stuks Huisgemaakte super tapas 10 stuks Huisgemaakte super tapas 20 stuks (bereidingstijd tapas schotels 25 min tot 22.00 uur) Atlantic Hake (filet 250 gr.-) gebakken met viskruiden en geserveerd met bearnaisesaus Schotse Trots gebakken Schotse zalm in een jasje van sesam met een saus van limoen, gember en sesamolie Bubba Gump gebakken black tigers in een Proven^aalse saus Kruidige risotto met gegrilde courgette en aubergine vergezeld van Beurre Blanc saus Samenspel van brie en Goudse kaas in loempiadeeg geserveerd geflankeerd door tomatensalsa J.VAN URK SINDS 1898 Marlo Expeditie B.V. staat voor een klantgerichte internationale expe diteur met een hoge betrokkenheid. Marlo Expeditie B.V. is dé Europa specialist in het wegtransport voor uw deel- en compleetladingen. Kijk op onze website en mail of bel voor een offerte op maat. Alle bekende merken OCCASION CENTER Al 15 jaar een begrip in de Blauwstraat/Turfmarkt. Specialist op het gebied van boerenkaas, kip en wild tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Casio Kawal ALTÏJDDE iCHERPSTEpflUS Betalingsmogelijkheden: Contanl Piano's/Vleugels Huurkoop Huur/lease vanaf 25 euro per maand Marlo Expeditie B.V. Dorpsstraat 202a - 2761 AJ Zevenhuizen Tel.: 0180 632230 - Fax: 0180 634015 info@marlo.nl - www.marlo.nl li,U ill!».' Coenecoop 140 - Waddinxveen Tel.: 0182-63 21 00 www.vanderlinden-groep.nl .vu, ur, ----- 010 4363500 Blauwstraat 3 - 2801 HE Gouda Ons bedrijf, leverander van slavink tot een heerlijke tournedos medaillon is tevens gespedaliseerd in saté en spiesen. Ook kunnen wij carpacdo (home made) leveren in elk formaat en gewicht. Wij verzorgen tevens uw buffet en barbecue. Wim de Hek Schietloodstraat 31 - 3071 CS Rotterdam Mobiel: 06-46353209 - Fax: 010-8510712 www.wimdehek.nl Postbus 33, 2964 ZG Groot-Ammers

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2011 | | pagina 26