■oofdgerechten
Voorgerechten
Vlees
Bittergarnituren
Vegetarisch
PIANO'S VLEUGELS
DIGITALE PIANO'S
LD www.vanurk.nl
HARTVAN HOLLAND DE KRANT VOOR DE ZUIDPLAS\ 2 NOVEMBER 2011
tf-G/unAltOfi wenit
u isnateeltitz eten!
«>HYUnDHI
IJ SEHT
FARMSHOP
Spraak
makend
organisatie
buro...
Alleen het allerbeste
Broodassortiment
met kruidenboter en beurre fleur de sel naturel
Uiensoep
met gegratineerde Goudse kaas
Gebakken bospaddenstoelen
met bosui, rozemarijn, in loempiadeeg bijgestaan door pesto aioli
Carpaccio
dun gesneden runderhaas, gebracht met geroosterde pijnboompitten,
geraspte oude Stolwijkse kaas en een mayonaise van rode pesto
Geitenkaas salade
gemengde salade met in spek gerolde geitenkaasjes
vergezeld van honing/appelstroopsaus
Gamba pil pil
garnalen gebakken in de hete olijfolie met knoflook, rode pepertjes,
peterselie en zeezout
Tex-mex puntjes van ossenhaas
in Madeirasaus met bosui, champignons en taugé
Gerookte zalm op toast
geserveerd met kruidige crème fraiche, dille en een uitje
Kip op stok 225gr.)
kipsaté met atjar,kroepoek, gefrituurde uitjes en huisgemaakte
pindasaus
Spareribs
de allerlekkerste gewokte spareribs, in gember en chili gemarineerd,
geserveerd met dip sausjes
Koe op stok 200 gr.)
American filetbeef met een saus van lenteui en champignons
Varkenshaas
omwikkeld met Serranoham en champignonroomsaus
Boston steak 250 gr.)
diamanthaas van het Herefordshire rund bijgestaan door een saus van
rode wijn, rozemarijn en bosui
Porterhouse steak 300 gr.)
gegrild en gelakt met een pittige marinade en geserveerd
met knoflookboter
Black Angus steak 250 gr.)
entrecote van het Black Angus rund met een saus van spekjes,
rode ui, champignon, gebonden in een kalfsjus
Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Goudse Stroopwafel tiramisu met karamelsaus
Bosvruchten parfait
geserveerd met een marasquin- vanillesaus en slagroom
Trio van chocolade bedacht door onze keukenbrigade
Roomijs
van gekarameliseerde amandelen met gechocalateerde pecannoten,
karamelsaus en slagroom
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met, naar keuze, gepofte aardappel of
steakfrites, gemengde salade en seizoensgroenten
Sharingplate USA
mix van vlees
Sharingplate mix
mix van vlees en vis, minimaal 2 pers
Krokante kipstukjes met honing en walnoot
Verse Inktvisringen met huisgemaakt aioli
Scampi pil pil
garnalen gebakken in de hete olijfolie met knoflook, rode pepertjes,
peterselie en zeezout
Pincho's spektakel
overheerlijke spiesjes van varken, rund en kip met satésaus
Kaasstengels 8 stuks
Ambachtelijke bitterballen 8 stuks
Bittergarnituur 10 stuks
Bittergarnituur 15 stuks
Bittergarnituur 20 stuks
Huisgemaakte super tapas 10 stuks
Huisgemaakte super tapas 20 stuks
(bereidingstijd tapas schotels 25 min tot 22.00 uur)
Atlantic Hake (filet 250 gr.-)
gebakken met viskruiden en geserveerd met bearnaisesaus
Schotse Trots
gebakken Schotse zalm in een jasje van sesam met een saus van
limoen, gember en sesamolie
Bubba Gump
gebakken black tigers in een Proven^aalse saus
Kruidige risotto
met gegrilde courgette en aubergine vergezeld van Beurre Blanc saus
Samenspel van brie en Goudse kaas
in loempiadeeg geserveerd geflankeerd door tomatensalsa
J.VAN URK
SINDS 1898
Marlo Expeditie B.V. staat voor een
klantgerichte internationale expe
diteur met een hoge betrokkenheid.
Marlo Expeditie B.V. is dé Europa
specialist in het wegtransport
voor uw deel- en compleetladingen.
Kijk op onze website en mail of bel
voor een offerte op maat.
Alle bekende merken
OCCASION CENTER
Al 15 jaar een begrip in
de Blauwstraat/Turfmarkt.
Specialist op het gebied
van boerenkaas, kip en wild
tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Casio Kawal
ALTÏJDDE
iCHERPSTEpflUS
Betalingsmogelijkheden:
Contanl
Piano's/Vleugels
Huurkoop
Huur/lease vanaf 25 euro per maand
Marlo Expeditie B.V.
Dorpsstraat 202a - 2761 AJ Zevenhuizen
Tel.: 0180 632230 - Fax: 0180 634015
info@marlo.nl - www.marlo.nl
li,U ill!».'
Coenecoop 140 - Waddinxveen
Tel.: 0182-63 21 00
www.vanderlinden-groep.nl
.vu, ur, ----- 010 4363500
Blauwstraat 3 - 2801 HE Gouda
Ons bedrijf, leverander van
slavink tot een heerlijke tournedos
medaillon is tevens gespedaliseerd
in saté en spiesen.
Ook kunnen wij carpacdo
(home made) leveren in elk
formaat en gewicht.
Wij verzorgen tevens uw buffet
en barbecue.
Wim de Hek
Schietloodstraat 31 - 3071 CS Rotterdam
Mobiel: 06-46353209 - Fax: 010-8510712
www.wimdehek.nl
Postbus 33, 2964 ZG Groot-Ammers