PETE €16? KERSTFEEST MALSE SPERZIEBONEN SAPPIGE MANDARIJNEN fflEBS03%gg GEKOOKTE KRIEL SINAASAPPELS 95 vretn WMïïËïEmm HEERLIJK HEERLIJK KERSTKRANSEN KERSTSTAVEN KERSTCHOCOLADE KERSTSTOLLEN DESSERTTAARTJES TULBANDEN VELE SOORTEN KERSTGEBAK EN TAARTJES 400 gram j 500 gram per kist COMPEER P1» i Gezellig en compleet gourmetten begint bij de Keurslager FEESTELIJKE PUDDINGEN DEZE PRODUCTEN EN NOG VEEL MEER LEKKERS VOOR EEN SMAKELIJK KERSTFEEST i li- V Nieuwe gourmetten: Tips: Gourmetrecepten Doe alvast uw kerstinkopen KOGELBIEFSTUK 500 gram VARKENSHAAS 500 gram Samen voor 's Woensdags het gehakt sterk in prijs verlaagd! Groensvoorde 6 - Waddinxveen Q) [0182] 61 29 37 Ó*lfcetbakUeïA Gouda Groensvoorde 16 - Waddinxveen (j) [0182] 61 46 44 De komende feestdagen wordt weer massaal het gourmetstel tevoorschijn gehaald. Want uit onderzoek is gebleken dat met de feestdagen gourmetten nog altijd het populairst is. En dat is niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden. Natuurlijk wilt u met de feestdagen lekker eten en genie ten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen wat u op tafel zet. Daarom biedt De Keurslager het 'nieuwe gourmetten'; compleet gourmetten, geheel naar eigen wens. Geen grote schalen meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils. - Aparte kleine schaaltjes - Gemakkelijk op te bergen in de koelkast - Handig uit te wisselen aan tafel - Geheel naar eigen wens samen te stellen - Feestlijke presentatie - Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon. In een schaaltje zit ongeveer 200 gram - Laat het vlees een half uur op kamer-tempera- tuur komen voor het beste bakresultaat - Combineer het gourmetvlees met verse groenten, champignons en kaas - Maak ook eens het dessert op het gourmet stel, bijvoorbeeld flensjes Mini hamburgers teriyaki Meng 350 gram rundergehakt met 1 teentje knoflook, fijngesnipperde ui, 3 el teriyaki saus, verse peper, zout en peterselie. Maak kleine balletjes en druk deze vervolgens plat tot mini hamburgers. Gemarineerde biefstukjes II I Meng 1/2 eetlepel sambal met 1 eetlepel witte wijnazijn en gember naar smaak. Bestrijk hiermee de biefstukjes en laat ze 30 minuten afgedekt in de koelkast staan. 0o/9 annmodingon zijn yoldiij van du ft docomhoi t/m wo 14 decemhor 2011 www.coiiipeerwiitlilinxveeii.keurslayer.nl I Markt 69 I 01H2 M 33 Lokkonbury 28 I (1182 53 23 39 Willmn on Mariulaun 38 I (JIII2 SI !>2 38 Waddinxveen Groensvoorde 8 I 0182 61 22 80 Boskoop Koningionawei) 11c I 0172-212358 Deze aanbiedingen zijn geldig van donderdag 8 decembor t/mzaterdag 10 december 2011 Openingstijden: ma t/m vrij 08.00 - 18.00 uur, zaterdag 08.00 - 16.00 uur

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2011 | | pagina 41