PETE
€16?
KERSTFEEST
MALSE
SPERZIEBONEN
SAPPIGE
MANDARIJNEN
fflEBS03%gg
GEKOOKTE
KRIEL
SINAASAPPELS
95
vretn WMïïËïEmm
HEERLIJK HEERLIJK
KERSTKRANSEN
KERSTSTAVEN
KERSTCHOCOLADE
KERSTSTOLLEN
DESSERTTAARTJES
TULBANDEN
VELE SOORTEN
KERSTGEBAK EN
TAARTJES
400 gram j
500 gram
per kist
COMPEER
P1» i
Gezellig en compleet gourmetten
begint bij de Keurslager
FEESTELIJKE PUDDINGEN
DEZE PRODUCTEN
EN NOG VEEL
MEER LEKKERS
VOOR EEN
SMAKELIJK
KERSTFEEST
i li- V
Nieuwe gourmetten:
Tips:
Gourmetrecepten
Doe alvast uw kerstinkopen
KOGELBIEFSTUK 500 gram
VARKENSHAAS 500 gram
Samen voor
's Woensdags het gehakt sterk in prijs verlaagd!
Groensvoorde 6 - Waddinxveen
Q) [0182] 61 29 37
Ó*lfcetbakUeïA
Gouda
Groensvoorde 16 - Waddinxveen
(j) [0182] 61 46 44
De komende feestdagen wordt weer massaal
het gourmetstel tevoorschijn gehaald. Want uit
onderzoek is gebleken dat met de feestdagen
gourmetten nog altijd het populairst is. En dat is
niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en
gemakkelijk met familie en vrienden. Natuurlijk
wilt u met de feestdagen lekker eten en genie
ten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen
wat u op tafel zet. Daarom biedt De Keurslager
het 'nieuwe gourmetten'; compleet gourmetten,
geheel naar eigen wens. Geen grote schalen
meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes.
Zo stelt u zelf heel eenvoudig uw gourmetfeest
samen en heeft u voor ieder wat wils.
- Aparte kleine schaaltjes
- Gemakkelijk op te bergen in de koelkast
- Handig uit te wisselen aan tafel
- Geheel naar eigen wens samen te stellen
- Feestlijke presentatie
- Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon.
In een schaaltje zit ongeveer 200 gram
- Laat het vlees een half uur op kamer-tempera-
tuur komen voor het beste bakresultaat
- Combineer het gourmetvlees met verse
groenten, champignons en kaas
- Maak ook eens het dessert op het gourmet
stel, bijvoorbeeld flensjes
Mini hamburgers teriyaki
Meng 350 gram rundergehakt met 1 teentje
knoflook, fijngesnipperde ui, 3 el teriyaki saus,
verse peper, zout en peterselie. Maak kleine
balletjes en druk deze vervolgens plat tot mini
hamburgers.
Gemarineerde biefstukjes II I
Meng 1/2 eetlepel sambal met 1 eetlepel
witte wijnazijn en gember naar smaak. Bestrijk
hiermee de biefstukjes en laat ze 30 minuten
afgedekt in de koelkast staan.
0o/9 annmodingon zijn yoldiij van du ft docomhoi t/m wo 14 decemhor 2011
www.coiiipeerwiitlilinxveeii.keurslayer.nl
I
Markt 69 I 01H2 M 33
Lokkonbury 28 I (1182 53 23 39
Willmn on Mariulaun 38 I (JIII2 SI !>2 38
Waddinxveen Groensvoorde 8 I 0182 61 22 80
Boskoop Koningionawei) 11c I 0172-212358
Deze aanbiedingen zijn geldig van donderdag
8 decembor t/mzaterdag 10 december 2011
Openingstijden: ma t/m vrij 08.00 - 18.00 uur,
zaterdag 08.00 - 16.00 uur