Wok Grillbuffet
18?»
€20?»
24,5»
26,5»
RAY-BAN OF VOGUE
ZONNEBRIL OP STERKTE
Varkenshaasje gevuld met groene
kruidenkaas en courgette
ALLE FEESTDAGEN 3
GEOPEND!
Wok Grillbuffet
ALL INCLUSIVE
Hotel het OostenV
www.degoudenwok.com
UUok Grillrestaurant
De Gouden Uüok
Maandag t/m donderdag.
Vrijdag t/m zondag en feestdagen.
Nu nog uitgebreider, inclusief
dessertbuffet
Inclusief drankjes en dessertbuffet
Maandag t/m donderdag
Vrijdag t/m zondag en feestdagen
Informeer naar de mogelijkheden
Hl y
14 HART VAN HOLLAND PAASSPECIAL 4 APRIL 2012
Groensvoorde 14 2742 DJ Waddinxveen
0182-630240 - www.bastiaanoptiek.nl
VO 2729S W65613
Informeert u bij ons naar de voorwaarden.
GENUINE SINCE 1937
RESERVEER TIJDIG VOOR DE PAASDAGEN
Hazerswoude dorp
International Trade Center bij Boskoop
is een 4 sterren hotel met vele faciliteiten.
f Hotel, restaurant, Conferenties, j
recepties en feesten.
Informeer naar onze
aantrekkelijke/aanbiedingen!
www.hotethetoosten.nl
Frankrijklaan 2 [I.T.C. terrein bij Boskoop]
2391 PX Hazerswoude dorp - Tel: 0172 - 232463
Hoofdgerecht (Pasen) voor 4 personen
Ingrediënten
2 varkenshaasjes
zout en versgemalen peper
olijfolie
50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm,
peterselie, basilicum, bieslook
75 geraspte jong belegen kaas
1 tl mosterd
1 grote courgette
Keukengerei
Keukenmachine
Kaasschaaf
Braadslee
Bereiding
Vraag of uw Keurslager de varkenshaasjes over
de lengte 2 cm diep insnijd zodat u ze kunt vul
len. Zorg dat de uiteinden dicht blijven! Bestrooi
de haasjes rondom met zout en peper. Meng de
kruiden, kaas en mosterd in de keukenmachine
tot een pasta. Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de courgette in de lengte door en schaaf
er dunne plakken van met de kaasschaaf. Leg
de varkenshaasjes met de inkeping naar boven
tegen elkaar aan in een braadslee en vul ze met
de kruidenpasta. Vouw nu de plakken courgette
om de varkenshaas heen en zorg ervoor dat de
uiteinden steeds onder het vlees gevouwen zit
ten zodat alles goed op zijn plaats blijft. Bak
de haasjes in circa 30 minuten bruin en gaar.
Laat afgedekt nog 5 minuten rusten en snijd
de haasjes dan in dikke plakken. Lekker met ge
bakken aardappelen.