Wok Grillbuffet 18?» €20?» 24,5» 26,5» RAY-BAN OF VOGUE ZONNEBRIL OP STERKTE Varkenshaasje gevuld met groene kruidenkaas en courgette ALLE FEESTDAGEN 3 GEOPEND! Wok Grillbuffet ALL INCLUSIVE Hotel het OostenV www.degoudenwok.com UUok Grillrestaurant De Gouden Uüok Maandag t/m donderdag. Vrijdag t/m zondag en feestdagen. Nu nog uitgebreider, inclusief dessertbuffet Inclusief drankjes en dessertbuffet Maandag t/m donderdag Vrijdag t/m zondag en feestdagen Informeer naar de mogelijkheden Hl y 14 HART VAN HOLLAND PAASSPECIAL 4 APRIL 2012 Groensvoorde 14 2742 DJ Waddinxveen 0182-630240 - www.bastiaanoptiek.nl VO 2729S W65613 Informeert u bij ons naar de voorwaarden. GENUINE SINCE 1937 RESERVEER TIJDIG VOOR DE PAASDAGEN Hazerswoude dorp International Trade Center bij Boskoop is een 4 sterren hotel met vele faciliteiten. f Hotel, restaurant, Conferenties, j recepties en feesten. Informeer naar onze aantrekkelijke/aanbiedingen! www.hotethetoosten.nl Frankrijklaan 2 [I.T.C. terrein bij Boskoop] 2391 PX Hazerswoude dorp - Tel: 0172 - 232463 Hoofdgerecht (Pasen) voor 4 personen Ingrediënten 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte jong belegen kaas 1 tl mosterd 1 grote courgette Keukengerei Keukenmachine Kaasschaaf Braadslee Bereiding Vraag of uw Keurslager de varkenshaasjes over de lengte 2 cm diep insnijd zodat u ze kunt vul len. Zorg dat de uiteinden dicht blijven! Bestrooi de haasjes rondom met zout en peper. Meng de kruiden, kaas en mosterd in de keukenmachine tot een pasta. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in de lengte door en schaaf er dunne plakken van met de kaasschaaf. Leg de varkenshaasjes met de inkeping naar boven tegen elkaar aan in een braadslee en vul ze met de kruidenpasta. Vouw nu de plakken courgette om de varkenshaas heen en zorg ervoor dat de uiteinden steeds onder het vlees gevouwen zit ten zodat alles goed op zijn plaats blijft. Bak de haasjes in circa 30 minuten bruin en gaar. Laat afgedekt nog 5 minuten rusten en snijd de haasjes dan in dikke plakken. Lekker met ge bakken aardappelen.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2012 | | pagina 44