AAN TAFEL /WW" Het Mekka Restaurant Easy Dinner Vier de gezelligste dagen van het jaar bij Easy Dinner t WEKELIJKS VERS GEROOSTERDE KOFFIEBONEN EN ORIGINE LOSSE THEESOORTEN HART VAN HOLLAND I DECEMBERKRANT WAAR VERKRIJGBAAR? Dorpsstraat 168 Wijn en Versspecialiteiten 2761 AJ Zevenhuizen Tel: 0180-63 18 68 E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl www.gastrovino.nl Nesse 18- Waddinxveen open di t/m zo 12u - 23 u reserveren (0182) 649840 www.easy-dinner.nl KOFFIEBONEN GESCHIKT VOOR ESPRESSO, FILTER OF CAPPUCCINO BIJZONDERE GESCHENKEN LOSSE THEE: 'GEURIGE ZWARTE THEE VOOR ONTBIJT EN MIDDAG LOSSE THEE: 'GEZONDE WITTE EN GROENE THEE VOOR DE AVOND' UNIEKE PROEFPAKKETTEN THEE EN KOFFIE EDIHRRANE ^Ujc. Ucateiien Decemberkrarit Met een geselecteerd aantal delicatessen winkels in Zuidpias werken we samen. Wekelijks worden de verse koffiebonen bij deze verkooppunten bevoorraad; er is hierdoor geen kwaliteitsverschil tussen de verschillende vestigingen. Ook is er een koffiemolen aanwezig zodat u gemalen koffie kunt kopen. Bekijk de website voor meer informatie. Ga eens langs en probeer een pondje! In december wilt u alleen het beste van het beste. In deze bloemlezing van wereldse specialiteiten treft u super delicatessen aan voor onvergetelijke, smaakvolle feestdagen. Kom nu alvast naar onze winkel en wij adviseren u de beste wijn-spijscombinaties. Wij ontvangen u beide kerst dagen met champagne en een feestelijke amuse vanaf 17.00 uur. Voorgerecht: Handgesneden vitellotonate, op originele wijze (zoals Italiaanse oma's hem maakte.) Carpaccio van runderhaas met Parmezaanse kaas, kappertjes, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing. Salade van gekonfijte en geplukte eendenbout, gesauteerde oesterzwammen en mosterddressing. Tussengerecht: Ossenstaartsoep met Madeira en Julliene van peultjes. Met room gedraaide bisque van kreeft, geserveerd met een zachte olijfolie. Gevogelte wilde veloutésoep afgegarneerd met gegrilde boleten. Spoom: Ijskoude verfrissing op basis van jus d'orange en Koym Quat. G'MONNfI CONFT Hoofdgerecht: Plakjes runderhaas met een jus van rode wijn, op een garnituur van haricoverts en taart van paddenstoeltjes. Gebraden hertenbiefstukjes met gestoofde appeltjes, gewelde krenten, vossebessen, geserveerd met zijn eigen jus verrijkt met een zachte cognac. Drieluik van gebakken tongfilet, gegrilde zwaardvis en gegratineerde heekfilet met rozevalaardappels, Proven^aalse groejiten en kreeftensaus. Dessert Père Noëll Liever geen vlees - of visgerechten, vraag ons naar een alternatief goed, gezellig Betaalbaar C Branderijwinkel Zevenhuizen Dorpsstraat 80, Zevenhuizen Verkooppunt Waddinxveen Mediterrane Delicatessen Passage 218, Waddinxveen Verkooppunt Nesselande BBB Delicatessen Maltaplein 5, R'dam-Nesselande

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2012 | | pagina 30