AAN TAFEL
/WW"
Het Mekka
Restaurant
Easy Dinner
Vier de gezelligste dagen
van het jaar bij Easy Dinner
t
WEKELIJKS VERS GEROOSTERDE KOFFIEBONEN EN ORIGINE LOSSE THEESOORTEN
HART VAN HOLLAND I DECEMBERKRANT
WAAR VERKRIJGBAAR?
Dorpsstraat 168
Wijn en Versspecialiteiten 2761 AJ Zevenhuizen
Tel: 0180-63 18 68
E-mail: hetmekkka@gastrovino.nl
www.gastrovino.nl
Nesse 18- Waddinxveen
open di t/m zo 12u - 23 u
reserveren (0182) 649840
www.easy-dinner.nl
KOFFIEBONEN GESCHIKT VOOR ESPRESSO, FILTER OF CAPPUCCINO
BIJZONDERE GESCHENKEN
LOSSE THEE: 'GEURIGE ZWARTE
THEE VOOR ONTBIJT EN MIDDAG
LOSSE THEE: 'GEZONDE WITTE EN
GROENE THEE VOOR DE AVOND'
UNIEKE PROEFPAKKETTEN
THEE EN KOFFIE
EDIHRRANE
^Ujc. Ucateiien
Decemberkrarit
Met een geselecteerd aantal delicatessen
winkels in Zuidpias werken we samen.
Wekelijks worden de verse koffiebonen
bij deze verkooppunten bevoorraad;
er is hierdoor geen kwaliteitsverschil
tussen de verschillende vestigingen. Ook
is er een koffiemolen aanwezig zodat
u gemalen koffie kunt kopen. Bekijk de
website voor meer informatie. Ga eens
langs en probeer een pondje!
In december wilt u alleen het beste
van het beste. In deze bloemlezing van
wereldse specialiteiten treft u super
delicatessen aan voor onvergetelijke,
smaakvolle feestdagen. Kom nu alvast
naar onze winkel en wij adviseren u de
beste wijn-spijscombinaties.
Wij ontvangen u beide kerst dagen met champagne en een feestelijke amuse vanaf 17.00 uur.
Voorgerecht:
Handgesneden vitellotonate, op originele wijze (zoals Italiaanse oma's hem maakte.)
Carpaccio van runderhaas met Parmezaanse kaas, kappertjes,
geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing.
Salade van gekonfijte en geplukte eendenbout, gesauteerde oesterzwammen en mosterddressing.
Tussengerecht:
Ossenstaartsoep met Madeira en Julliene van peultjes.
Met room gedraaide bisque van kreeft, geserveerd met een zachte olijfolie.
Gevogelte wilde veloutésoep afgegarneerd met gegrilde boleten.
Spoom:
Ijskoude verfrissing op basis van jus d'orange en Koym Quat.
G'MONNfI
CONFT
Hoofdgerecht:
Plakjes runderhaas met een jus van rode wijn, op een garnituur
van haricoverts en taart van paddenstoeltjes.
Gebraden hertenbiefstukjes met gestoofde appeltjes, gewelde krenten, vossebessen,
geserveerd met zijn eigen jus verrijkt met een zachte cognac.
Drieluik van gebakken tongfilet, gegrilde zwaardvis en gegratineerde heekfilet met
rozevalaardappels, Proven^aalse groejiten en kreeftensaus.
Dessert Père Noëll
Liever geen vlees - of visgerechten, vraag ons naar een alternatief
goed, gezellig Betaalbaar
C Branderijwinkel Zevenhuizen
Dorpsstraat 80, Zevenhuizen
Verkooppunt Waddinxveen
Mediterrane Delicatessen
Passage 218, Waddinxveen
Verkooppunt Nesselande
BBB Delicatessen
Maltaplein 5, R'dam-Nesselande