AAN TAFEL Poelier Martens Kerstkeuzemenu 2e kerstdag 2012 mÊ H S HOTEL CAFE RESTAURANT Kerkweg oost 226 2741 HA Waddinxveen Tel: 0182-612103 www.hoteldeunie.com BIJ ELK BESTELING VAN TAPAS SCHAAL OF KAAS PLANK GRATIS STOKBROOD MASSERIA PIETROSSA NEGRO AMARO f 50 PROCENT jy§f KORTING fill HELE MAAND IHH DECEMBER Wijnen I I Wijnen zijn onze^fl B jjl passie en graag BA BA»- adviseren Eli wij u de juiste Visser bonbons hele maand voor €3,50 per ons Knoflook olij'ven hele maand aanbieding €1,00 100 gram Passage 218 - 2741 GS - Waddinxveen - 0182-611339 - info@mediterranne-delicatesse.nl - www.mediterrane-delicatesse.nl HART VAN HOLLAND DECEMBERKRANT "Gemarineerde zalm met blini's en gemengde sla met dilledressing 'Hertencarpaccio met frambozendressing en rucolasla Fazantenpaté met rode uiencompote en kletzenbrood "Kaasterrine met verse vijgen en notensla "Romige licht gebonden bospaddenstoelensoep met sesamsoepstengel "Zeeuwse kreeftensoep met pomodorisoepstengel "In roomboter gebakken tongfilets Veronique Tam konijn, kastanje-champignons en calvadossaus "Palmesteijp entrecote met Roquefortsaus óf Stroganoffsaus "Rosé gebakken kalfsbiefstuk met bearnaisesaus Uniek "UNIE" kerstdessert 45,50 per persoon van 12,50 voor €5,95 OP=OP In de maand december krijgt u bij aankoop van 5 flessen de zesde gratis üecemberkrarit Het wild seizoen is begonnen.Wild moeilijk te bereiden Helemaal niet,aldus Annemieke Martens. Waddinxveen - Het wildseizoen is begonnen en dat betekent dat poelier Ton Martens een flink wildassortiment aanbiedt aan de klanten. "Veel mensen denken dat het moeilijk is om wild te bereiden, maar niets is minder waar." is vaak al genoeg. Bovendien past wild goed in de boerenkeuken, waar ik zelf erg van hou. Lekker met wat groente en aardappelen. Denk aan rode kool, spruitjes en tutti frutti." Vooral rond de feestdagen wordt er veel wild verkocht bij Poelier Ton Martens. Dan staat wild regelmatig op het menu bij de klanten. In ons wildassortiment hebben wij onder andere eend wild of tam), haas, duif, konijn (wild of tam), hert, ree, fazant, parelhoen, wild zwijn en kwartel. Ook bereiden wij uit eigen keuken een heerlijke hazenpeper en wildstoofschotel. Op 15 oktober is het jachtseizoen geopend. Jagers uit de omgeving hebben veel contact met poelier Ton Martens en bieden regelmatig vlees aan, ook komt ons wild uit Oost-Europa, Engeland en Schotland. "Ik controleer het vlees altijd goed," vertelt eige naar Ton Martens. "De kwaliteit moet goed zijn, dan heb je een heerlijk mals stuk vlees op je bord. Ik merk dat veel klanten denken dat het bereiden van wild heel moeilijk is, maar dat hoeft helemaal niet. Natuurlijk kun je het zo ingewikkeld maken als je wilt, maar in principe is het recept simpel. Veel boter in de pan, goed aanbakken, afblussen met rode wijn, een laurierblaadje erbij... Het kan zo simpel zijn. Een beetje peper en zout Meer informatie en 1000 recepten, kijk op onze website www.poeliermartens.nl of kom naar onze winkel aan de Passage 17a, WADDINXVEEN Wad dinxveen - Het wildseizoen is begonnen en dat betekent dat poelier Ton Martens een flink wildas sortiment aanbiedt aan de klanten. 'Veel mensen denken dat het moeilijk is om wild te bereiden, maar niets is minder waar."

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2012 | | pagina 31