AAN TAFEL
Poelier Martens
Kerstkeuzemenu
2e kerstdag 2012
mÊ H S
HOTEL CAFE RESTAURANT
Kerkweg oost 226 2741 HA Waddinxveen
Tel: 0182-612103 www.hoteldeunie.com
BIJ ELK BESTELING VAN TAPAS SCHAAL OF KAAS PLANK GRATIS STOKBROOD
MASSERIA PIETROSSA
NEGRO AMARO f
50 PROCENT jy§f
KORTING fill
HELE MAAND IHH
DECEMBER
Wijnen I I
Wijnen zijn onze^fl B jjl
passie en graag BA BA»-
adviseren Eli
wij u de juiste
Visser bonbons
hele maand voor
€3,50 per ons
Knoflook olij'ven
hele maand aanbieding
€1,00 100 gram
Passage 218 - 2741 GS - Waddinxveen - 0182-611339 - info@mediterranne-delicatesse.nl - www.mediterrane-delicatesse.nl
HART VAN HOLLAND DECEMBERKRANT
"Gemarineerde zalm met blini's
en gemengde sla met dilledressing
'Hertencarpaccio met frambozendressing en rucolasla
Fazantenpaté met rode uiencompote en kletzenbrood
"Kaasterrine met verse vijgen en notensla
"Romige licht gebonden bospaddenstoelensoep
met sesamsoepstengel
"Zeeuwse kreeftensoep
met pomodorisoepstengel
"In roomboter gebakken tongfilets Veronique
Tam konijn, kastanje-champignons en calvadossaus
"Palmesteijp entrecote
met Roquefortsaus óf Stroganoffsaus
"Rosé gebakken kalfsbiefstuk met bearnaisesaus
Uniek "UNIE" kerstdessert
45,50 per persoon
van 12,50 voor €5,95
OP=OP
In de maand december krijgt
u bij aankoop van 5 flessen de
zesde gratis
üecemberkrarit
Het wild seizoen is begonnen.Wild moeilijk te bereiden Helemaal niet,aldus Annemieke Martens.
Waddinxveen - Het wildseizoen is begonnen en
dat betekent dat poelier Ton Martens een flink
wildassortiment aanbiedt aan de klanten. "Veel
mensen denken dat het moeilijk is om wild te
bereiden, maar niets is minder waar."
is vaak al genoeg. Bovendien past wild goed in
de boerenkeuken, waar ik zelf erg van hou. Lekker
met wat groente en aardappelen.
Denk aan rode kool, spruitjes en tutti frutti."
Vooral rond de feestdagen wordt er veel wild
verkocht bij Poelier Ton Martens. Dan staat wild
regelmatig op het menu bij de klanten. In ons
wildassortiment hebben wij onder andere eend
wild of tam), haas, duif, konijn (wild of tam),
hert, ree, fazant, parelhoen, wild zwijn en kwartel.
Ook bereiden wij uit eigen keuken een heerlijke
hazenpeper en wildstoofschotel.
Op 15 oktober is het jachtseizoen geopend. Jagers
uit de omgeving hebben veel contact met poelier
Ton Martens en bieden regelmatig vlees aan,
ook komt ons wild uit Oost-Europa, Engeland en
Schotland.
"Ik controleer het vlees altijd goed," vertelt eige
naar Ton Martens. "De kwaliteit moet goed zijn,
dan heb je een heerlijk mals stuk vlees op je bord.
Ik merk dat veel klanten denken dat het bereiden
van wild heel moeilijk is, maar dat hoeft helemaal
niet. Natuurlijk kun je het zo ingewikkeld maken
als je wilt, maar in principe is het recept simpel.
Veel boter in de pan, goed aanbakken, afblussen
met rode wijn, een laurierblaadje erbij...
Het kan zo simpel zijn. Een beetje peper en zout
Meer informatie en 1000 recepten, kijk op onze
website www.poeliermartens.nl of kom naar onze
winkel aan de Passage 17a, WADDINXVEEN Wad
dinxveen - Het wildseizoen is begonnen en dat
betekent dat poelier Ton Martens een flink wildas
sortiment aanbiedt aan de klanten. 'Veel mensen
denken dat het moeilijk is om wild te bereiden,
maar niets is minder waar."