AAN TAFEL Versspecialisten Groensvoorde maken aanbod nog breder c Het Mekka eUiXiaugry geblust met HART VAN HOLLAND I DECEMBERKRANT Wfreeft «"TumTTB pori druppe Wijn en Versspecialiteiten Dorpsstraat 168 E-mail: hetmekkka@gastrovino.nll 2761 AJ Zevenhuizen www.gastrovino.nl Tel: 0180-63 18 68 Decemberkrant Ktklmi Hoeveel kilometers moeten worden gereden voor de lekkerste feestmaaltijd? Niet ver, als men bedenkt dat de beste verswinkels van Waddinxveen op fietsafstand bereikbaar zijn en op een klein gebied naast elkaar liggen bij winkelcentrum Groensvoorde. Maar ook met de auto kan men voor de deur gratis parkeren en zijn alle winkels uitstekend bereikbaar. Voor de komende feestdagen kan men prima terecht bij de versspecialisten, die worden gevormd door Keurslager Peter Compeer, Banketbakkerij de Vlaam en De Groenteman van Waddinxveen, H&H Kaas P. Hoogendoorn en Kokkeler Bloemen. Gezamenlijk zorgen deze gedreven ambachtelijke vakmensen voor een kwalitatief, .zeer hoogstaand aanbod aan producten waar niet verder voor gezocht hoeft te worden dan het eigen Waddinxveense Groensvoorde. Zo pakt Banketbakkerij De Vlaam uit met een ruim aanbod aan versproducten voor een heerlijk Kerstfeest, overheerlijke Kerststol, kro kante croissants, harde en zachte broodjes, vers gebak, roomboter amandelkransen, schuim- kransjes en heerlijke, eerlijke chocolade. Voor bij de borrel zijn er krokant gebakken zoutjes, voorgerecht van eerlijk mals rundvlees uit het Groene Hart. Alles wordt hier nog zelf en met de hand gemaakt. Ter oriëntatie zijn op www. compeerwaddinxveen.keurslager.nl originele en lekkere recepten te vinden voor leuke originele maaltijdideeën met de beste vleesproducten van Compeer. Bij het betreden van de verswinkel van De Groenteman van Waddinxveen treedt de heerlijke geur van verse groenten en fruit de klant al tegemoet, terwijl bij Peter Hoogen doorn de lekkerste kaassoorten kunnen worden gekocht. Bij Kokkeler Bloemen komen de leve ringen altijd vers van bloemenveiling Naaldwijk en worden door de bloemist zelf ingekocht om de beste kwaliteit en versheid te kunnen garanderen. Dit betekent dat verse bloemen nog dezelfde dag bij de klant in de vaas kunnen staan. hartige soesjes, sausijsjes en als dessert de puddings, desserttaartjes en nog veel meer. Ook voor relatiegeschenken biedt de Vlaam een zeer ruim assortiment. Bij de ambachtelijke Keurslager Peter Com peer is werkelijk alles te vinden op het gebied van fijn en exclusief broodbeleg, verse vlees soorten voor de Kerstmaaltijd, zoals vleesscho tels voor gourmet, fondue, steengrill, barbecue, soepen, salades en nog veel meer verspro ducten gericht op lekker eten. Één van de vele specialiteiten is de heerlijke carpaccio, als Een uitgesproken Spaanse kaas die proeft als vloeibaar goud. En zo dacht de jury van de World Cheese Awards er ook over: Goud! Dit is een smaaksensatie die u nooit eerder beleefde. Samen met de gevulde pruimen een ware delicatesse. De Petit Gaugry is ook zo'n kanjer. Deze rauwmelkse epoisse kaas is gerijpt met Mare de Bourgogne. Een fraai oranje korst en verpakt in hout om de kracht te beheersen. Aanbevolen! De Blue Stilton zit te badderen m port en dat in een authentieke aardewerken pot. Smeert goed uit en zit boordevol smaak. Blue au vin doux rouge, of in de Zuidfranse Banyuls om precies te zijn. De pracht van de blauwaderkaas wordt samen met deze Banyuls een genot. Mooi om traditioneel te laten begeleiden door een goudgele Loupiac dessertwijn van Chateau de Ricaud. ptw oun Queso del torta, 100 g: Petit Gaugry, stuk 70 g: Gevulde pruimen, 100 g: Blue Stilton in port, pot: 17.95 Blue au Banyuls, 100 g: 2.95 Cht de Ricaud Loupiac, fles 37 ck 9.95 'V|»v 0t#*' TToN'CHE' L&Lkt/r 'Het ÖC H/rWuSDl ftWll+itAV ir E RICAUD v xttctttsuL IdJLe^t, olki- :as)nt*v ELcffrt

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2012 | | pagina 35