AAN TAFEL
Versspecialisten Groensvoorde maken aanbod nog breder
c
Het Mekka
eUiXiaugry
geblust met
HART VAN HOLLAND I DECEMBERKRANT
Wfreeft «"TumTTB
pori
druppe
Wijn en Versspecialiteiten
Dorpsstraat 168 E-mail: hetmekkka@gastrovino.nll
2761 AJ Zevenhuizen www.gastrovino.nl
Tel: 0180-63 18 68
Decemberkrant
Ktklmi
Hoeveel kilometers moeten worden gereden
voor de lekkerste feestmaaltijd? Niet ver, als
men bedenkt dat de beste verswinkels van
Waddinxveen op fietsafstand bereikbaar zijn
en op een klein gebied naast elkaar liggen bij
winkelcentrum Groensvoorde. Maar ook met de
auto kan men voor de deur gratis parkeren en
zijn alle winkels uitstekend bereikbaar. Voor de
komende feestdagen kan men prima terecht bij
de versspecialisten, die worden gevormd door
Keurslager Peter Compeer, Banketbakkerij de
Vlaam en De Groenteman van Waddinxveen,
H&H Kaas P. Hoogendoorn en Kokkeler
Bloemen. Gezamenlijk zorgen deze gedreven
ambachtelijke vakmensen voor een kwalitatief,
.zeer hoogstaand aanbod aan producten waar
niet verder voor gezocht hoeft te worden dan
het eigen Waddinxveense Groensvoorde.
Zo pakt Banketbakkerij De Vlaam uit met
een ruim aanbod aan versproducten voor een
heerlijk Kerstfeest, overheerlijke Kerststol, kro
kante croissants, harde en zachte broodjes, vers
gebak, roomboter amandelkransen, schuim-
kransjes en heerlijke, eerlijke chocolade. Voor
bij de borrel zijn er krokant gebakken zoutjes,
voorgerecht van eerlijk mals rundvlees uit het
Groene Hart. Alles wordt hier nog zelf en met
de hand gemaakt. Ter oriëntatie zijn op www.
compeerwaddinxveen.keurslager.nl originele en
lekkere recepten te vinden voor leuke originele
maaltijdideeën met de beste vleesproducten
van Compeer.
Bij het betreden van de verswinkel van De
Groenteman van Waddinxveen treedt de
heerlijke geur van verse groenten en fruit de
klant al tegemoet, terwijl bij Peter Hoogen
doorn de lekkerste kaassoorten kunnen worden
gekocht. Bij Kokkeler Bloemen komen de leve
ringen altijd vers van bloemenveiling Naaldwijk
en worden door de bloemist zelf ingekocht
om de beste kwaliteit en versheid te kunnen
garanderen. Dit betekent dat verse bloemen
nog dezelfde dag bij de klant in de vaas
kunnen staan.
hartige soesjes, sausijsjes en als dessert de
puddings, desserttaartjes en nog veel meer. Ook
voor relatiegeschenken biedt de Vlaam een zeer
ruim assortiment.
Bij de ambachtelijke Keurslager Peter Com
peer is werkelijk alles te vinden op het gebied
van fijn en exclusief broodbeleg, verse vlees
soorten voor de Kerstmaaltijd, zoals vleesscho
tels voor gourmet, fondue, steengrill, barbecue,
soepen, salades en nog veel meer verspro
ducten gericht op lekker eten. Één van de vele
specialiteiten is de heerlijke carpaccio, als
Een uitgesproken Spaanse kaas die proeft
als vloeibaar goud. En zo dacht de jury van
de World Cheese Awards er ook over: Goud!
Dit is een smaaksensatie die u nooit eerder
beleefde. Samen met de gevulde pruimen
een ware delicatesse.
De Petit Gaugry is ook zo'n kanjer. Deze
rauwmelkse epoisse kaas is gerijpt met
Mare de Bourgogne. Een fraai oranje
korst en verpakt in hout om de kracht te
beheersen. Aanbevolen!
De Blue Stilton zit te badderen m port en
dat in een authentieke aardewerken pot.
Smeert goed uit en zit boordevol smaak.
Blue au vin doux rouge, of in de Zuidfranse
Banyuls om precies te zijn. De pracht van
de blauwaderkaas wordt samen met deze
Banyuls een genot. Mooi om traditioneel te
laten begeleiden door een goudgele Loupiac
dessertwijn van Chateau de Ricaud.
ptw oun
Queso del torta, 100 g:
Petit Gaugry, stuk 70 g:
Gevulde pruimen, 100 g:
Blue Stilton in port, pot: 17.95
Blue au Banyuls, 100 g: 2.95
Cht de Ricaud Loupiac, fles 37 ck 9.95
'V|»v 0t#*'
TToN'CHE'
L&Lkt/r 'Het ÖC H/rWuSDl
ftWll+itAV ir
E RICAUD
v xttctttsuL IdJLe^t, olki-
:as)nt*v ELcffrt