COMPEER LEKKER ETEN j nip.de uit! 110 olie-/krentenbollen I plus 2 appelbeignets KIPKADO GRILWORST SALADE SPECIAL halen, 100 gram betalen LEKKER MAKKELIJK Doe alvast uw kerstinkopen Qeniet nog een (teel vatv deze< tekk&Us aanbieding! GILDEHOENFILET IN TERIYAKISAUS KOGELBIEFSTUK 500 GRAM VARKENSHAAS 500 GRAM Bestel de lekkerste oliebollen nu ook online! www.oliebollenbakkerij .com Groensvoorde 6 - Waddinxveen Q) [ufB2] www.compeerwaddinxveen.keurslager.nl HART VAN HOLLAND ECEMBER KRANT4 DECEMBER 2013 Deze aanbieding is geldig t/m 18 december 2013 Gevuld met knapperige groenten en omwikkeld met spek 100 gram Uit eigen keuken samen Decemberkrant Kijk voor extra aanbiedingen en acties ook eens op onze Facebookpagina: J facebook.com/01iebollenbakkerij voor 8,- Openingstijden: maandag woensdag t/m donderdag vrijdag zaterdag zondag gesloten 11:00 - 17:30 uur 10.00 - 17.30 uur 09.00 - 20.30 uur 09.30 - 17.00 uur muv. koopzondagen PETER Nieuwe gourmetten: - Aparte kleine schaaltjes - Gemakkelijk op te bergen in de koelkast - Handig uitte wisselen aan tafel - Geheel naar eigen wens samen te stellen - Feestiijke presentatie Tips: - Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon. In een schaaltje zit ongeveer 200 gram - Laat het vlees een half uur op kamer-temperatuur komen voor het beste bakresultaat - Combineer het gourmetvlees met verse groenten, champignons en kaas - Maak ook eens het dessert op het gourmetstel, bijvoorbeeld flensjes Gourmetrecepten De komende feestdagen wordt weer massaal het gourmetstel tevoorschijn gehaald.Want uit onderzoek is gebleken dat met de feestdagen gourmetten nog altijd het populairst is. En dat is niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden. Natuurlijk wilt u met de feestdagen lekker eten en genieten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen wat u op tafel zet Daarom biedt De Keurslager het 'nieuwe gourmetten'; compleet gourmetten, geheel naar eigen wens. Geen grote schalen meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils. kant en klaar/heerlijk bij rijst 100 gram Mini hamburgers teriyaki Meng 350 gram rundergehakt met 1 teentje knoflook, fijngesnip perde ui, 3 el teriyaki saus, verse peper, zout en peterselie. Maak kleine balletjes en druk deze vervolgens plat tot mini hamburgers. Gemarineerde biefstukjes Meng 1/2 eetlepel sambal met 1 eetlepel witte wijnazijn en gember naar smaak. Bestrijk hiermee de biefstukjes en laat ze 30 minuten afgedekt in de koelkast staan.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2013 | | pagina 27