COMPEER
LEKKER ETEN
j nip.de uit!
110 olie-/krentenbollen
I plus 2 appelbeignets
KIPKADO
GRILWORST SALADE
SPECIAL
halen, 100 gram betalen
LEKKER MAKKELIJK
Doe alvast uw kerstinkopen
Qeniet nog een (teel vatv deze<
tekk&Us aanbieding!
GILDEHOENFILET
IN TERIYAKISAUS
KOGELBIEFSTUK 500 GRAM
VARKENSHAAS 500 GRAM
Bestel de lekkerste oliebollen nu ook online!
www.oliebollenbakkerij .com
Groensvoorde 6 - Waddinxveen Q) [ufB2]
www.compeerwaddinxveen.keurslager.nl
HART VAN HOLLAND ECEMBER KRANT4 DECEMBER 2013
Deze aanbieding is geldig t/m 18 december 2013
Gevuld met knapperige groenten
en omwikkeld met spek
100 gram
Uit eigen keuken
samen
Decemberkrant
Kijk voor extra aanbiedingen en acties ook eens op onze Facebookpagina:
J facebook.com/01iebollenbakkerij
voor 8,-
Openingstijden:
maandag
woensdag t/m donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag gesloten
11:00 - 17:30 uur
10.00 - 17.30 uur
09.00 - 20.30 uur
09.30 - 17.00 uur
muv. koopzondagen
PETER
Nieuwe gourmetten:
- Aparte kleine schaaltjes
- Gemakkelijk op te bergen in de koelkast
- Handig uitte wisselen aan tafel
- Geheel naar eigen wens samen te stellen
- Feestiijke presentatie
Tips:
- Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon.
In een schaaltje zit ongeveer 200 gram
- Laat het vlees een half uur op kamer-temperatuur
komen voor het beste bakresultaat
- Combineer het gourmetvlees met verse groenten, champignons
en kaas
- Maak ook eens het dessert op het gourmetstel, bijvoorbeeld
flensjes
Gourmetrecepten
De komende feestdagen wordt weer massaal het gourmetstel
tevoorschijn gehaald.Want uit onderzoek is gebleken dat met de
feestdagen gourmetten nog altijd het populairst is. En dat is
niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met
familie en vrienden. Natuurlijk wilt u met de feestdagen lekker eten
en genieten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen wat u op
tafel zet Daarom biedt De Keurslager het 'nieuwe gourmetten';
compleet gourmetten, geheel naar eigen wens. Geen grote schalen
meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel
eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils.
kant en klaar/heerlijk bij rijst
100 gram
Mini hamburgers teriyaki
Meng 350 gram rundergehakt met 1 teentje knoflook, fijngesnip
perde ui, 3 el teriyaki saus, verse peper, zout en peterselie. Maak
kleine balletjes en druk deze vervolgens plat tot mini hamburgers.
Gemarineerde biefstukjes
Meng 1/2 eetlepel sambal met 1 eetlepel witte wijnazijn en gember
naar smaak. Bestrijk hiermee de biefstukjes en laat ze 30 minuten
afgedekt in de koelkast staan.