COMPEER
Groensvoorde 6 - Waddinxveen Q) [0182] 61 29 37 - www.compeerwaddinxveen.keurslager.nl
HART VAN HOLLAND SPECIAL
FEESTELIJK TAFELEN
Gezellig samen aan tafel eten zonder een lange
voorbereiding in de keuken.
We maken de schotels zo op, dat u ze makkelijk
kunt verdelen over de tafel. Maak uw diner com
pleet met onze sausjes en salades.
GOURMET
Gemarineerde kipfilet
Gemarineerde biefstuk
Gemarineerde varkenshaas
Gemarineerde kalfsschnitzel
Biefstuk op stok
Hamburgertjes
Varkensschijfjes
Mini-vinken
per persoon 6,50
STEENGRILL
Kipfilet, filetlapjes, biefstukje, varkensoester,
tartaartje, runderworstje
per persoon 8,00
FONDUE
Biefstuk, varkensschnitzel, kipfilet, kerrieballe-
tjes, balletjes gekruid tartaar, mini-vink, mini-
saucijs
Per persoon 6,50
KERSTSALADES
Rijkelijk opgemaakte salades voor bij de kerst-
brunch of het kerstdiner
Huzaar, vanaf 3,50 p.p.
Zalm, vanaf 4,50 p.p.
Ham, vanaf 4,50 p.p.
Kip, vanaf 4,50 p.p.
FEESTELIJKE INSPIRATIE
Of het dit jaar een groot of klein kerstdiner wordt,
bij ons bent u aan het juiste adres voor een fees
telijke menu. Maak van uw brunch, diner of buffet
een succes met onze smakelijke specialiteiten.
En heeft u inspiratie of tips nodig? Ons team staat
voor u klaar!
AMUSE
Begin uw kerstdiner met een klein hapje om de
smaakpapillen op gang te brengen. Wij hebben
hiervoor verschillende vleeswaren en salades in
huis.
Wat dacht u van:
Chorizo en gebakken appel
Runderrookvlees met biauwaderkaas en vijg
Parmaham en roerei
Martino met mini-augurkjes
Amuse-lepel met parmaham en meloen
Parmaham, Livar rauwe ham
Italiaanse Nootham
Serranoham
Ardennerham
Coburgerham
SOEPEN
Heldere rundvleesbouillon
Toscaanse tomatensoep
Heldere ossenstaartsoep
Bospaddenstoelen-crèmesoep
Mosterdsoep
CULINAIRE TIPS
Onderstaande gerechten kunt u eenvoudig berei
den, succes gegarandeerd!
Carpaccio van ossenhaas
Flinterdun gesneden ossenhaas met gratis een
bakje kant klare dressing
VITELL0 TONATO
Heerlijke gebraden kalfsrosbief met huisgemaak-
te tonijnsaus
RAGOUTS
Kippenragout, kalfsragout en wildragout
PATÉS
Bourgondische-, room-, pomodori-, cranberry- pe
per- en diverse wildpatés
Zoals een vakman betaamt voorzien wij alle pro
ducten graag van een passend bereidingsadvies
en een serveersuggestie.
Op www.keurslager.nl en in ons consumentenma
gazine 'Proef' vindt u speciale recepten voor de
feestdagen. Maak van het kerstdiner een succes!
VLEESSPECIALITEITEN
Wij snijden elk gewicht voor u af, aan u de keuze!
Rund
Ossenhaas
Runderhaasjes
Contrafilets
Kogelbiefstuk
VARKEN
Gevulde varkensoester
Varkenshaasschuitje
KALF
Kalfsschnitzel
Kalfsoester
Ossobucco
LAM
Lamsbout
Lamsrack
WILD GEVOGELTE
U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse
wildspecialiteiten en gevogelte. Wat dacht u van
hertenbiefstuk, reerug, konijn of haas?
Vraag naar de mogelijkheden in ons winkel. Voor
kom teleurstelling en bestel uw wild en gevo
gelte uiterlijk 19 december!
BRAADSLEDE
Onze kant en klare braadstukken kunt u makke
lijk in de oven garen. Natuurlijk kunnen we ook
grotere braadstukken voor u maken.
Varkenshaas gemarineerd, brie en zontomaat
Kip met pancetta, spinazie en pijnboompitten,
courgette, asperges en rozemarijn
Lamsvlees met knoflook, ui en champignons
KERSTROLLADES
Een rollade is altijd een succes op tafel!
U heeft de keuze uit onze gevulde specialiteiten,
daarnaast kunnen wij uw rollade naar wens
afsnijden en kruiden.
ROSBIEFROLLADE
Gevuld met zongedroogde tomaatjes, Parmezaan
se kaas, basilicum, knoflook en olijfolie
VARKENSFILETROLLADE
Gevuld met Italiaanse kruidencrème, paddenstoe
len, zongedroogde tomaatjes en omwikkeld met
spek
LAMSBOUT
Gevuld met sjalotjes, pijnboompitjes, knoflook en
verse Provencaalse kruiden
■ilTlifrffHil
PETER