COMPEER Groensvoorde 6 - Waddinxveen Q) [0182] 61 29 37 - www.compeerwaddinxveen.keurslager.nl HART VAN HOLLAND SPECIAL FEESTELIJK TAFELEN Gezellig samen aan tafel eten zonder een lange voorbereiding in de keuken. We maken de schotels zo op, dat u ze makkelijk kunt verdelen over de tafel. Maak uw diner com pleet met onze sausjes en salades. GOURMET Gemarineerde kipfilet Gemarineerde biefstuk Gemarineerde varkenshaas Gemarineerde kalfsschnitzel Biefstuk op stok Hamburgertjes Varkensschijfjes Mini-vinken per persoon 6,50 STEENGRILL Kipfilet, filetlapjes, biefstukje, varkensoester, tartaartje, runderworstje per persoon 8,00 FONDUE Biefstuk, varkensschnitzel, kipfilet, kerrieballe- tjes, balletjes gekruid tartaar, mini-vink, mini- saucijs Per persoon 6,50 KERSTSALADES Rijkelijk opgemaakte salades voor bij de kerst- brunch of het kerstdiner Huzaar, vanaf 3,50 p.p. Zalm, vanaf 4,50 p.p. Ham, vanaf 4,50 p.p. Kip, vanaf 4,50 p.p. FEESTELIJKE INSPIRATIE Of het dit jaar een groot of klein kerstdiner wordt, bij ons bent u aan het juiste adres voor een fees telijke menu. Maak van uw brunch, diner of buffet een succes met onze smakelijke specialiteiten. En heeft u inspiratie of tips nodig? Ons team staat voor u klaar! AMUSE Begin uw kerstdiner met een klein hapje om de smaakpapillen op gang te brengen. Wij hebben hiervoor verschillende vleeswaren en salades in huis. Wat dacht u van: Chorizo en gebakken appel Runderrookvlees met biauwaderkaas en vijg Parmaham en roerei Martino met mini-augurkjes Amuse-lepel met parmaham en meloen Parmaham, Livar rauwe ham Italiaanse Nootham Serranoham Ardennerham Coburgerham SOEPEN Heldere rundvleesbouillon Toscaanse tomatensoep Heldere ossenstaartsoep Bospaddenstoelen-crèmesoep Mosterdsoep CULINAIRE TIPS Onderstaande gerechten kunt u eenvoudig berei den, succes gegarandeerd! Carpaccio van ossenhaas Flinterdun gesneden ossenhaas met gratis een bakje kant klare dressing VITELL0 TONATO Heerlijke gebraden kalfsrosbief met huisgemaak- te tonijnsaus RAGOUTS Kippenragout, kalfsragout en wildragout PATÉS Bourgondische-, room-, pomodori-, cranberry- pe per- en diverse wildpatés Zoals een vakman betaamt voorzien wij alle pro ducten graag van een passend bereidingsadvies en een serveersuggestie. Op www.keurslager.nl en in ons consumentenma gazine 'Proef' vindt u speciale recepten voor de feestdagen. Maak van het kerstdiner een succes! VLEESSPECIALITEITEN Wij snijden elk gewicht voor u af, aan u de keuze! Rund Ossenhaas Runderhaasjes Contrafilets Kogelbiefstuk VARKEN Gevulde varkensoester Varkenshaasschuitje KALF Kalfsschnitzel Kalfsoester Ossobucco LAM Lamsbout Lamsrack WILD GEVOGELTE U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse wildspecialiteiten en gevogelte. Wat dacht u van hertenbiefstuk, reerug, konijn of haas? Vraag naar de mogelijkheden in ons winkel. Voor kom teleurstelling en bestel uw wild en gevo gelte uiterlijk 19 december! BRAADSLEDE Onze kant en klare braadstukken kunt u makke lijk in de oven garen. Natuurlijk kunnen we ook grotere braadstukken voor u maken. Varkenshaas gemarineerd, brie en zontomaat Kip met pancetta, spinazie en pijnboompitten, courgette, asperges en rozemarijn Lamsvlees met knoflook, ui en champignons KERSTROLLADES Een rollade is altijd een succes op tafel! U heeft de keuze uit onze gevulde specialiteiten, daarnaast kunnen wij uw rollade naar wens afsnijden en kruiden. ROSBIEFROLLADE Gevuld met zongedroogde tomaatjes, Parmezaan se kaas, basilicum, knoflook en olijfolie VARKENSFILETROLLADE Gevuld met Italiaanse kruidencrème, paddenstoe len, zongedroogde tomaatjes en omwikkeld met spek LAMSBOUT Gevuld met sjalotjes, pijnboompitjes, knoflook en verse Provencaalse kruiden ■ilTlifrffHil PETER

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2013 | | pagina 35