ffieótawumt 2550 27,50 -Jli {uidaeót (l/ziatió che aan de chej-deü Maa %)e Geilden Wak Restaurant bij de steenoven .Wok Grillbuffet €1950 25% KORTING €2150 Wok Grillbuffet ALL INCLUSIVE fjk www.degoudenwok.com De nieuwe lente kaart is er weer! Nieuwe eigenaren HART VAN HOLLAND RESTAURANT 26 MAART 2014 De Gouden UUok WIJ BESTAAN 25 JAAR DAAROM VOOR U www.restaurantkreta.nl Grieks Specialiteiten Restaurant UUok Si Grillrestaurant De Gouden UUok Hazerswoude dorp International Trade Center bij Boskoop Maandag t/m donderdag. Vrijdag t/m zondag en feestdagen. Nu nog uitgebreider, inclusief dessertbuffet Inclusief drankjes en dessertbuffet Maandag t/m donderdag Vrijdag t/m zondag en feestdagen Vraag naar de mogelijkheden. Frankrijklaan 2g|.T.C. terrein bij Boskoop] 2391 PX Hazerswoude dorp - Tel: 0172 - 232463 BIJ INLEVERING OP DE REKENING GELDIG TOT 30 APRIL 2014 Niet geldig i.c.m. andere Aanbiedingen en drie gangen menu. Bij afhalen 10% korting. NESSE 8-2741 ES WADD1NXVEEN TEL. (0182) 616688 Wokbuffet - Live cooking Het Wok buffet is een buffet met een zeer grote keuze aan dagverse ingrediënten, waarvan u iedere keer weer een samen stelling kunt maken en vervolgens aan kunt bieden aan een van onze chefs om te laten wokken. Onze chefs zullen uw wokgerecht bereiden aan de hand van het door u uitgekozen recept waarbij u zelfbij staat en kunt zien hoe het bereid wordt. Grill buffet - Live cooking Bij het Grill buffet werken wij met een grote Japanse bakplaat (Teppan Yaki). U kunt zo vaak als u wenst een keuze maken uit ons uitgebreide Grill buffet en dit vervolgens aanbieden bij de Grill plaat waar onze chefs het zullen bereiden. Na de bereiding kunt u ervoor kiezen om een van onze heerlijke sauzen aan toe te voegen. Ons Grill buffet biedt u een grote keuze aan verschillende soorten vis, vlees, groente en champignons wat u kunt laten grillen. Warme buffet In ons warme buffet vindt u specialiteiten en warme voorgerechten van onze Chef kok. Deze lekkernijen zijn al reeds bereid en kunt u direct nuttigen. Fruit Dessert buffet Een uitgebreide keus aan lekker en ge zond fruit, roomijs en patisserie. Lekker als tussendoortje of als dessert. Soepen Wij bieden u elke dag een tweetal verschillende soepen aan. Onze soepen zijn homemade en zoals onze andere producten, dagvers en smaakvol. Sushi salade buffet Hier kunt u uw eigen salade samenstellen uit krakend verse rauwkost en salades. Of kunt u genieten van onze trendy hapjes zoals onze verfijnde sushi's en koude voorgerechten. Restaurant bij de Steenoven Klein hitland 2, 2911 BR Nieuwerkerk aan den ijssel T: 0180-311412 W: www.bijdesteenoven.com Door Paulien de Graaf Bij Aziatisch en Japans specialiteitenres taurant De Gouden Wok in Hazerswoude kunnen de gasten een keuze maken uit wok en grilbuffetten van verschillende Aziatische kookstijlen en keukens In di verse eetkraampjes worden alle ingredi enten uitgestald en kunnen de gasten een keuze maken uit wisselende soepen, vele soorten vis, vleesgroenten, sushi, salade, fruit en desserts. De heer Hau is de chef-kok van De Gouden Wok. Hij komt uit een familie waarvan de meeste leden in de gastrono mie zitten. Hau:"Een goede kok worden is van jongs af aan al een jongensdroom geweest Voor mij is koken min of meer met de paplepel ingegoten." Hij werkt al sinds 2000 bij het restaurant en kan daar zijn passie voor koken toepassen "Ik ben gespecialiseerd in verschillende keukens en in het bijzonder de Zuidoost Aziatische keuken. Deze keuken is voor mij zeer in spirerend vanwege de manier van koken met de vele soorten verse ingrediënten en kruiden en de vele geuren en kleuren. De talloze combinaties van rijke, intense en pure smaken." In het warme buffet worden de specia liteiten en warme voorgerechten van de heer Hau aangeboden. "Vooral mijn Can tonese roasted specialiteiten zoals roasted spareribs, duck, Babi Pangang, Cha siu, zijn zeer vermaard bij de kenners", vertelt de trotse chef-kok. Hij wil daarom graag 'het geheim van de kok' verklappen "Mijn achtergrond is Aziatisch en mijn basis zit in het traditioneel en authentiek koken, waarin ik me graag wil onderscheiden. Maar de wereld is constant in beweging en zo is dit niet anders met koken. De uitdaging blijft om een goed en wisselend aanbod van gerechten te presenteren door steeds te vernieuwen en te ver beteren. Regelmatig wissel ik dan ook ideeën uit met gerespecteerde collega's in binnen en buitenland." Ook vindt hij het erg belangrijk om met verse ingrediën ten te werken.Omdat we bij het buffet werken met veel dagverse groente, vlees en vis, die kant en klaar gesneden bij het Wok Grilbuffet klaarliggen. De gasten kunnen zelf een keuze maken en zien dat het dat het verse en kwalitatief goede producten zijn." De wok en tepanyaki gerechten worden in het bijzijn van de gasten bereid. "Het is dus belangrijk dat de bereiding goed en volgens de regels der kunst uitgevoerd wordt door de koks." Zijn team van zeven koks doet er alles aan om zoveel mogelijk superieure gerechten te serveren.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Hart van Holland - Editie Zuidplas | 2014 | | pagina 19