ffieótawumt
2550
27,50
-Jli
{uidaeót (l/ziatió che aan
de chej-deü Maa
%)e Geilden
Wak
Restaurant bij
de steenoven
.Wok Grillbuffet
€1950
25% KORTING
€2150
Wok Grillbuffet
ALL INCLUSIVE
fjk www.degoudenwok.com
De nieuwe lente
kaart is er weer!
Nieuwe
eigenaren
HART VAN HOLLAND RESTAURANT 26 MAART 2014
De Gouden UUok
WIJ BESTAAN 25 JAAR
DAAROM VOOR U
www.restaurantkreta.nl
Grieks Specialiteiten Restaurant
UUok Si Grillrestaurant
De Gouden UUok
Hazerswoude dorp International Trade Center bij Boskoop
Maandag t/m donderdag.
Vrijdag t/m zondag en feestdagen.
Nu nog uitgebreider, inclusief
dessertbuffet
Inclusief drankjes en dessertbuffet
Maandag t/m donderdag
Vrijdag t/m zondag en feestdagen
Vraag naar de mogelijkheden.
Frankrijklaan 2g|.T.C. terrein bij Boskoop]
2391 PX Hazerswoude dorp - Tel: 0172 - 232463
BIJ INLEVERING OP DE REKENING
GELDIG TOT 30 APRIL 2014
Niet geldig i.c.m. andere
Aanbiedingen en drie gangen menu.
Bij afhalen 10% korting.
NESSE 8-2741 ES WADD1NXVEEN
TEL. (0182) 616688
Wokbuffet - Live cooking
Het Wok buffet is een buffet met een zeer
grote keuze aan dagverse ingrediënten,
waarvan u iedere keer weer een samen
stelling kunt maken en vervolgens aan
kunt bieden aan een van onze chefs om
te laten wokken. Onze chefs zullen uw
wokgerecht bereiden aan de hand van het
door u uitgekozen recept waarbij u zelfbij
staat en kunt zien hoe het bereid wordt.
Grill buffet - Live cooking
Bij het Grill buffet werken wij met een
grote Japanse bakplaat (Teppan Yaki).
U kunt zo vaak als u wenst een keuze
maken uit ons uitgebreide Grill buffet en
dit vervolgens aanbieden bij de Grill plaat
waar onze chefs het zullen bereiden. Na
de bereiding kunt u ervoor kiezen om
een van onze heerlijke sauzen aan toe te
voegen. Ons Grill buffet biedt u een grote
keuze aan verschillende soorten vis, vlees,
groente en champignons wat u kunt laten
grillen.
Warme buffet
In ons warme buffet vindt u specialiteiten
en warme voorgerechten van onze Chef
kok. Deze lekkernijen zijn al reeds bereid
en kunt u direct nuttigen.
Fruit Dessert buffet
Een uitgebreide keus aan lekker en ge
zond fruit, roomijs en patisserie. Lekker
als tussendoortje of als dessert.
Soepen
Wij bieden u elke dag een tweetal
verschillende soepen aan. Onze soepen
zijn homemade en zoals onze andere
producten, dagvers en smaakvol.
Sushi salade buffet
Hier kunt u uw eigen salade samenstellen
uit krakend verse rauwkost en salades. Of
kunt u genieten van onze trendy hapjes
zoals onze verfijnde sushi's en koude
voorgerechten.
Restaurant bij de Steenoven
Klein hitland 2,
2911 BR Nieuwerkerk aan den ijssel
T: 0180-311412
W: www.bijdesteenoven.com
Door Paulien de Graaf
Bij Aziatisch en Japans specialiteitenres
taurant De Gouden Wok in Hazerswoude
kunnen de gasten een keuze maken uit
wok en grilbuffetten van verschillende
Aziatische kookstijlen en keukens In di
verse eetkraampjes worden alle ingredi
enten uitgestald en kunnen de gasten een
keuze maken uit wisselende soepen, vele
soorten vis, vleesgroenten, sushi, salade,
fruit en desserts.
De heer Hau is de chef-kok van De
Gouden Wok. Hij komt uit een familie
waarvan de meeste leden in de gastrono
mie zitten. Hau:"Een goede kok worden
is van jongs af aan al een jongensdroom
geweest Voor mij is koken min of meer
met de paplepel ingegoten." Hij werkt al
sinds 2000 bij het restaurant en kan daar
zijn passie voor koken toepassen "Ik ben
gespecialiseerd in verschillende keukens
en in het bijzonder de Zuidoost Aziatische
keuken. Deze keuken is voor mij zeer in
spirerend vanwege de manier van koken
met de vele soorten verse ingrediënten en
kruiden en de vele geuren en kleuren. De
talloze combinaties van rijke, intense en
pure smaken."
In het warme buffet worden de specia
liteiten en warme voorgerechten van de
heer Hau aangeboden. "Vooral mijn Can
tonese roasted specialiteiten zoals roasted
spareribs, duck, Babi Pangang, Cha siu,
zijn zeer vermaard bij de kenners", vertelt
de trotse chef-kok. Hij wil daarom graag
'het geheim van de kok' verklappen "Mijn
achtergrond is Aziatisch en mijn basis zit
in het traditioneel en authentiek koken,
waarin ik me graag wil onderscheiden.
Maar de wereld is constant in beweging
en zo is dit niet anders met koken. De
uitdaging blijft om een goed en wisselend
aanbod van gerechten te presenteren
door steeds te vernieuwen en te ver
beteren. Regelmatig wissel ik dan ook
ideeën uit met gerespecteerde collega's in
binnen en buitenland." Ook vindt hij het
erg belangrijk om met verse ingrediën
ten te werken.Omdat we bij het buffet
werken met veel dagverse groente, vlees
en vis, die kant en klaar gesneden bij het
Wok Grilbuffet klaarliggen. De gasten
kunnen zelf een keuze maken en zien dat
het dat het verse en kwalitatief goede
producten zijn." De wok en tepanyaki
gerechten worden in het bijzijn van de
gasten bereid. "Het is dus belangrijk dat
de bereiding goed en volgens de regels der
kunst uitgevoerd wordt door de koks."
Zijn team van zeven koks doet er alles aan
om zoveel mogelijk superieure gerechten
te serveren.