all-in
Alles naar wens bij restaurant Easy Dinner
EASy MÊAJM
€35 -
HART VAN HOLLAND ADVERTENTIE 26 NOVEMBER 2014
39
Oe kerstreserOeringen zijn begonnen, bekijk het menu online
Restaurant Easy Dinner
goed, gezellig Betaalbaar
1 1 "vJ£JI
EET DRINK.
TAPPERI]
Ladysnight Oude dorp
Sinterklaasfeest in de tap met gratis onbeperkt pannenkoeken
voor de kinderen, (en een kadootje)
(alleen in combinatie met consumptie en reservering voor diner)
Kerstavond, LIVE Music vanaf 22:00 uur
2e Kerstdag GEOPEND vanaf 16:00 uur (le kerstdag gesloten)
Oudejaarsdag van 14:00 uur t/m 19:00 aansluitend spectaculair
vuurwerk.
Nesse 18 - Waddinxveen
open di t/m zo 12u - 23 u
reserveren (0182) 649840
Dorpsstraat 58 - Nieuwerkerk a/d IJssel - 0180-316777- www.cafedetap.com
"We vinden het belangrijk dat de
gasten het naar hun zin hebben",
vertelt de enthousiaste eigenaar.
Uiteraard wordt er rekening ge
houden met gasten die vegeta
risch eten, maar ook voor gasten
met een voedselallergie kunnen
de koks de gerechten aanpassen.
"Is alles naar wens? is een hele
belangrijke vraag. Het gaat niet
alleen over het eten, maar ook
over de bediening en de sfeer."
Het team staat voor honderd
procent achter hun product
en is er trots op. "Door goede
samenwerking tussen de keu
ken en de bediening houden
we elkaar scherp en kunnen
we het onze gasten helemaal
naar de zin maken."
Door Paulien de Graaf
Apo Yilmaz, eigenaar van restau
rant Easy Dinner, is slager en kok.
Samen met zijn drie koks zorgt hij
voor mooie gerechten uit de me
diterrane keuken in de sfeervolle
ambiance van zijn restaurant aan
de Nesse.
is belangrijk dat het menu goed in
balans is," aldus Yilmaz, "dat niet één
van de gerechten te veel de boven
toon voert." Drie maanden van te
voren beginnen ze al met ideeën
voor het kerstmenu. "We moeten
zelf een goed gevoel hebben over
het definitieve menu. Het plaatje
moet compleet zijn." Easy Dinner is
beide kerstdagen geopend en het
hele restaurant ademt dan de sfeer
van 'familie en kerst'.
Zelfstandig werkend kok Karei van
der Kaaden en leerlingen Erik Koet
sier en Keita Delgado Fortes zijn erg
enthousiast over hun vak. Karei is een
allrounder die het leuk vindt om te
experimenteren met nieuwe gerech
ten, Erik vindt vooral uitdaging in het
perfect neerzetten van het hoofd
gerecht en Keita heeft een passie
voor de patisseriekant (nagerechten
en gebak), "ledereen heeft zijn eigen
inbreng, we leren van elkaar en staan
open voor nieuwe ideeën", vertelt Ka-
rel. Om nieuwe inspiratie op te doen
kijken de koks naar kookprogramma's.
"Die gerechten neem je niet over, Voor 35 euro kan een all-in menu
maar je geeft er een eigen draai worden besteld: een driegangenmenu
aan." Natuurlijk kijken zij ook naar inclusief drie drankjes en koffie met
hoe de bekende koks werken: Haston arretjescake. "Een recept dat ik kreeg
Blumenthal bijvoorbeeld, kookt met van een oude Friese dame. De gas
wetenschap en dat vindt Erik gewei- ten komen spweciaal daarvoor koffie
dig. "Dat zou ik ook best willen doen." drinken bij ons!". Het vijfgangenmenu
Karei bewondert de manier waarop voor de kerst is inmiddels klaar. "Het
Sergio Herman over zijn gerechten
kan vertellen." Mooi zoals hij zijn
enthousiasme kan overbrengen!"
Nieuw menu
Vier keer per jaar wordt er een nieuwe
kaart samengesteld. "Alle nieuwe
gerechten worden eerst uitgeprobeerd
als dagmenu, voordat ze definitief op
de kaart komen." Er wordt gewerkt
met dagverse, biologische producten
en verse vis van de afslag. De koks
vinden het belangrijk dat de gerech
ten bij het restaurant passen. Easy
Dinner heeft een wisselend dagmenu.
Daarnaast bieden zij een driegangen
menu voor de vaste prijs van 25 euro.