•■e 0.98 198 1.78 HAM Fa. J. Zwijger Itl^ggMIULL^ VA1M IJJb IiLIJIISLA(;Ln Een goede „entree" voor het kerstdiner: KERSTRAGOUT Kerstragout- Complet Dan volgt een opbeu rend bordje romige WITTE KERSTSOEP Kerstsoep- Complet En nu de hoofdschotel voor het kerstdiner KERSTROLLADE Voor een feestelijke ontbijt- en lunchtafel KERSTSORTI 2.40 Kerstrollette 2.50 Kerstvinken 0.70 200 gram Dorpsstraat 124 Heerlijk zo'n lekker ra- goutje vooraf. Zacht - ro mig en toch pittig. Heel gemakkelijk zelf te maken met ons Hierin zit vlees zakje ragoutcompositie waar alles in zit voor een vol ledige ragout. Met zeer eenvoudig recept dat U meteen kunt maken. SLECHTS Pasteibakjes 10) hier voor kunt U bij de ban ketbakker bestellen. Van bovenstaande kerstragout kunt U ook zelf cro- quetten maken. Een juweel van 'n soepje dat U van A tot Z kunt klaar maken met ons vol ledig Dit bevat soepvlees, soep- pijp en reeds gekruid ge hakt. Daarbij een zakje witte kerstsoepmix waar in precies alles zit voor 2 liter van de fijnste witte soep die U ooit gegeten hebt (ong. 10 borden). Met zeer eenvoudig re cept dat U direkt kunt volgen SLECHTS Ook een grote keus in diverse soepartikelen, schenkels, knoesten en soepvlees. Naar keuze runder- of varkensrollade. Mild en toch apart gekruid met R 17. Echte keurkwaliteit reeds per 500 gram vanaf met extra fijne vulling per 500 gram met heerlijke kerstvulling per 100 gram Voorts een keur van fijne vleessoorten als: Rosbief, Lende, Contrefilet, Fri candeau, Filet, Biefstuk, enz. Een fraaie zilveren scho tel die U zo op tafel kunt zetten. Belegd met drie allerfijnste vleeswaren- specialiteiten van de keurslager. 300 gram 1.58 Als extra voordeel-koopje voor de kerstdagen Verder een weelde van ca. 40 fijnste soorten om Uw gezin eens echt te verwennen.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1958 | | pagina 9