0.39
2.25
1.45
Laag geprijsd
2.50
1.98
1.04
1.25
0.61
1.19
1.39
0.99
5.48
0.89
1.31
1.39
20.95
0.89
18.98
0.99
0.89
2.49
0.85
1.55
4.98
13.95
1.98
1.29
H. VAN MOURIK
Groenten en Fruit
8.98 10.98 11.98
1.89
Laag geprijsd
W. OTTERSPEER
Uit onze Brood afd.
i.55r*MfEt
p'v
zelf
gemaakte,
vLeeswaren1
.gekookte
nllVDDrhPPHl a Gekookte worst, om zo uit
0.59
0.98
3.98
6.50
2.50
8.25
1.75
7.00
B
Kerstmis
1982
UP
oes
RESTAURANT DE BOERDERIJ
IN DE DRIE HOOIBARGEN
SEVEN
HEINEKEN
1
i.
A/b
RUNDERLEVER
Part-time winkelmeisje
voor donderdagmorgen en de gehele vrijdag.
Zij die over ervaring beschikken genieten
de voorkeur.
plV-S perkrat
sogp Maait/jo.
^nlefS°’98VO°ï^
I HAMLAPPEN
L foogretm
I GEKOOKTE HAM
L loogwn
IBIEFSTUKTARTAAR
L 4stuks
a.
f
a f 58,50
a 67,50
a 32,50
J
KROP SLA
Kilo VERSE KIP
■MéM
4
BILLIES groen of blauw
Bij ons altijd van 7,50 voor
Kilo RIB-
KARBONADE
Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer,
tel. 079 - 31 1352.
MELK UNIE Volle melk, literpak
Rozijnen/Krenten-
slof met spijs
van 2,34 voor
Odin handappelen, kilo
Spaanse sinaasappels,
net 10 stuks
Vers gesneden rode kooi,
500 gram
Van Nelle Thee
NUTRICIA CHOCOMEL
UNIEKAAS
BOEREN
METWORST
KLOP-KLOP
ANANAS
GELDERSE
KOOK-
WORST
LEVER-
KAAS
SPAR APPELMOES
KOFFIE SPECULAAS
AMANDEL ZWITSERS
KERSTMIDDAG
\rterf\es or
KERST DINER
DANSANT
voor beide dagen)
PASSAGE 208 - WADDINXVEEN
SPECIAAL
KERSTMENU
voor le kerstdag
19.30 uur aanvang
aperitief
20.30 uur
aanvang diner-dansant
KRUIDNOOTJES
MONA
GEZINSPUDDING
met of zonder saus
MONA
YOKI DRINK
prijs per menu
f 125,00
p
iil
UIT ONZE SLAGERIJ AFDELING
Kilo SCHOUDER-
KARBONADE
Donderdag t/m zaterdag
Kilo HAAS"-
KARBONADE
SMITHS CHIPS
LIBERO LUIERS
MOLNYT-LUIERS
Baronie chocolade
OMO
SPAR PINDA KAAS
Maandag 8 en dinsdag 9 november
500 gram
RAUWE
.^1
J
KINDERKERSTMENU
Halfvolle melk, iiterpak
Nassaustraat 10 - Tel. 2537 - Boskoop J
lT<
SPAR DOPERWTEN f) QQ
fijn, 1/2 literblik, van 1,19 voor UaOü
SPAR WORTELTJES
Roomboter stroopwafels 4| QQ
pak 10 stuks, van 2,75 voor
KNIP WIT OF
KNIP TARWE
SCHOENLETTERS Q QQ
an s 1,98
KLEUTERTAAI
ROOMBOTER BANKETLETTER Q OR
van 4,50voor
Kilo GEHAKT 8.90
MAGER 500 R (1(1
RUNDERGEHAKT gram UiUU
Friesche Vlag Halvamel, 4 QQ
KWALITEIT op de boterham!
KWALITEIT en vlug klaar!
’t is van de Topslager dus goed
SPAR AFWASMIDDEL
per fles 1 IQ
van 1,69 voor I I V
500 gram Holl. tomaten 0.89
7
1.89
A
0.69
ns*
1.49
voor
149
if
I
I
TOPSLAGER
3 NOVEMBER 1982
Licht gebonden tomatensoep
Kipfilet met groente en
diverse soorten aardappels
Verse fruitcocktail
Minimumprijs 1,50 voor
■4
■4
■4
van
ƒ2,19
voor
FILET DE PORC
A LA FORESTIERE
mrkenshaas met champignons
groene pepers in een zachte
cognacroomsaus
COCKTAIL MONIKA
o.a. kip, grapefruit, selderij
CAFE A VEC BONBON
koffie met een bonbon
CONSOMME NOÈL
kerstsoep
PARFAIT AU NO IX
hazelnoten parfait
IJS
(met surprise)
CAFE
A VEC BONBON
koffie met
een bonbon
CONSOMME
FENOUILLE
dubbel getrokken
runderbouillon
met venkel
TOURNEDOS A LA
FORESTIERE
biefstuk
van de haas met
can te re Hen,
champignons,
groene pepers
in zachte
cognacroomsaus
COCKTAIL
MONIKA
o.a. kip, grapefruit,
selderij
FANTAISIE
GLACE HAWAÏ
ijs surprise
SPOOM A LA
DE BOERDERIJ
verfrissende
ijsdrank
met champagne
VOL-AU-VENT
AUX FRUITS DE MER
pasteitje gevuld met
zeevruchten
CONSOMME
FENOUILLE
Dubbel getrokken
runderbouillon met
venkel, runderpoulet
en merg
geserveerd met een
kaaskrakeling
Menu
ASSIETTE
NOR VEGIENNE
Gerookte paling,
gerookte zalm,
hollandse garnalen,
toast en boter
Nieuwe oogst
Maandag 8 en dinsdag 9 nov.:
van 1,47 voor
literfles, van 2,52 voor
Extra belegen, 500 gram
150 gram
per pakje van 1,49 voor
literblik
van 3,10 voor
250 gram
150 gram
literblik, van 1,35 voor
van 1,85 voor
van 1,75Voor
voor beide dagen)
van J
Prijswijzigingen voorbehouden. Geldig t/m 9 nov.
Per zak
4
Donderdag t/m zaterdag
Het is bijna weer zover!
In ons restaurant
”DE BOERDERIJ IN
DE DRIE HOOIBARGEN"
te Zoetermeer, staat onze
kerstman gereed
om u te verwelkomen.
Wij hebben voor u het
volgende georganiseerd:
Op le en 2e kerstdag
een Kerstmatinee,
aanvang om 14.00 uur, om
15.00 uur aanvang van het
diner. Het geheel
zal voor beide dagen tot
18.00 uur duren.
Tevens hebben wij op
beide dagen om
19.30 uur een Diner Dansant.
Vanzelfsprekend zijn ook
uw kinderen van harte welkom.
Bovendien is er een
speciale Kinderkerstmiddag
waar o.a., de jeugdshow
"JOHN LILY"
de kinderen zullen vermaken.
Aanvang kinderkerstmiddag
14.00 uur.
Kinderen t/m 12 jaar moeten
vergezeld worden door
minstens één van de ouders
en/of verzorgers.
Beide dagen
geheel onder begeleiding
van levende muziek.
Bij reservering moet 50%
worden voldaan.
Reserveer tijdig
om teleurstelling
te voorkomen.
1.69
Alle smaken
1.59
FILETS MIGNONS
DE BOEUF
A LA FORESTIERE
Biefstuk van de haas
met canterellen
champignons,
groene pepers in
een zachte
cognacroomsaus
COUPE LADY SUNDE
Roomijs met ananas,
perzik en
vruchtengelei
CAFE A VEC
LIQUEUR ET
COGNAC
Gezlnsbaal
van 1,19 voor
Grootver pak king
van 26,50 voor
Draagkoffer, paars of
oranje, van 22,50 voor
letters, van 1,98 voor
Voordeelkoffer
van 6,98 voor
per pot
van 1,79 voor
SPOOM'
DE BOERDERIJ
(Champagne sorbet)
van
ƒ1,97
voor
voor beide dagen)
Tevens gevraagd:
MELK UNIE
minimumprijs, van 1,37 voor
h
Extra fijn, 1/2 literblik
van 1,09 voor
COROOS
GESNEDEN BONEN
1/2 literblik, van 1,10 voor
-u---
Restaurant geopend: dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 24.00 uur.
Keuken open voor lunch: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur.
.uken open voor diners: dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 21.30 uur,
vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur.
Voor recepties en diners afwijkende tijden mogelijk na overleg. Ook op gesloten dagen
na overleg mogelijk. Verzorging van koud buffet bij u thuis of bedrijf.
Geldig t/m zaterdag
Gratis gesneden
van 2,09 voor
Perstuk UivO
Grote baal, van 2,50 voor
WOENSDAG:
V2 liter pak van 1,88 voor lavO
Keukentip voor
smulpapen
Snijd gekookte worst eens
►kL aan dobbelsteentjes. Doe
hetzelfde met augurk, een
klein uitje en tomaat. Doe er
zout en peper op, wat aroma
en’een weinig mayonnaise. Zo
hebt U een heerlijk, frisse
salade die lekker is op de
boterham. Of op een toostje.
En: als U ervan houdt, meng
er dan ook eens wat kleine
blokjes oude kaas door
heen
wist U dit?
Gekookte worst tussen 't
brood houdt boterhammen
mals en zacht. Maakt U eens
sandwiches: op een
besmeerde boterham legt U
r een slablaadje en gekookte
worst. Wat mosterd erover en
opnieuw een besmeerde
boterham. Korstjes er af en
diagonaal door middel snijden.
Lekkerl
Van Uw Top slager
persoonlijk
Veel vleeswaren voor de
boterham worden door ons
zelf gemaakt. Er zijn recepten
bij die van vader op zoon zijn
overgegaan. Want wat goed is
moet je niet veranderen,
vinden wij. Onze leverworst is
bekend en bemind in wijde
omtrek, maar ook onze andere
worsten die zelf gemaakt zijn
vinden gretig aftrekl Proeft U
maar eensl
zz-»
U IJ VVV! het vuistje te eten. Of aan
VV 1 d V plakjes op 't brood. Vers uit
de ketel, en vers bij U op
tafel.
KWALITEIT in de koekepan!
^ï*hV:’
llkf”
1.98
6L45® de verse vijf van Spar
N VOORDEUG BEGIN!!
4É4
r Z3O
si