0.39 2.25 1.45 Laag geprijsd 2.50 1.98 1.04 1.25 0.61 1.19 1.39 0.99 5.48 0.89 1.31 1.39 20.95 0.89 18.98 0.99 0.89 2.49 0.85 1.55 4.98 13.95 1.98 1.29 H. VAN MOURIK Groenten en Fruit 8.98 10.98 11.98 1.89 Laag geprijsd W. OTTERSPEER Uit onze Brood afd. i.55r*MfEt p'v zelf gemaakte, vLeeswaren1 .gekookte nllVDDrhPPHl a Gekookte worst, om zo uit 0.59 0.98 3.98 6.50 2.50 8.25 1.75 7.00 B Kerstmis 1982 UP oes RESTAURANT DE BOERDERIJ IN DE DRIE HOOIBARGEN SEVEN HEINEKEN 1 i. A/b RUNDERLEVER Part-time winkelmeisje voor donderdagmorgen en de gehele vrijdag. Zij die over ervaring beschikken genieten de voorkeur. plV-S perkrat sogp Maait/jo. ^nlefS°’98VO°ï^ I HAMLAPPEN L foogretm I GEKOOKTE HAM L loogwn IBIEFSTUKTARTAAR L 4stuks a. f a f 58,50 a 67,50 a 32,50 J KROP SLA Kilo VERSE KIP ■MéM 4 BILLIES groen of blauw Bij ons altijd van 7,50 voor Kilo RIB- KARBONADE Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer, tel. 079 - 31 1352. MELK UNIE Volle melk, literpak Rozijnen/Krenten- slof met spijs van 2,34 voor Odin handappelen, kilo Spaanse sinaasappels, net 10 stuks Vers gesneden rode kooi, 500 gram Van Nelle Thee NUTRICIA CHOCOMEL UNIEKAAS BOEREN METWORST KLOP-KLOP ANANAS GELDERSE KOOK- WORST LEVER- KAAS SPAR APPELMOES KOFFIE SPECULAAS AMANDEL ZWITSERS KERSTMIDDAG \rterf\es or KERST DINER DANSANT voor beide dagen) PASSAGE 208 - WADDINXVEEN SPECIAAL KERSTMENU voor le kerstdag 19.30 uur aanvang aperitief 20.30 uur aanvang diner-dansant KRUIDNOOTJES MONA GEZINSPUDDING met of zonder saus MONA YOKI DRINK prijs per menu f 125,00 p iil UIT ONZE SLAGERIJ AFDELING Kilo SCHOUDER- KARBONADE Donderdag t/m zaterdag Kilo HAAS"- KARBONADE SMITHS CHIPS LIBERO LUIERS MOLNYT-LUIERS Baronie chocolade OMO SPAR PINDA KAAS Maandag 8 en dinsdag 9 november 500 gram RAUWE .^1 J KINDERKERSTMENU Halfvolle melk, iiterpak Nassaustraat 10 - Tel. 2537 - Boskoop J lT< SPAR DOPERWTEN f) QQ fijn, 1/2 literblik, van 1,19 voor UaOü SPAR WORTELTJES Roomboter stroopwafels 4| QQ pak 10 stuks, van 2,75 voor KNIP WIT OF KNIP TARWE SCHOENLETTERS Q QQ an s 1,98 KLEUTERTAAI ROOMBOTER BANKETLETTER Q OR van 4,50voor Kilo GEHAKT 8.90 MAGER 500 R (1(1 RUNDERGEHAKT gram UiUU Friesche Vlag Halvamel, 4 QQ KWALITEIT op de boterham! KWALITEIT en vlug klaar! ’t is van de Topslager dus goed SPAR AFWASMIDDEL per fles 1 IQ van 1,69 voor I I V 500 gram Holl. tomaten 0.89 7 1.89 A 0.69 ns* 1.49 voor 149 if I I TOPSLAGER 3 NOVEMBER 1982 Licht gebonden tomatensoep Kipfilet met groente en diverse soorten aardappels Verse fruitcocktail Minimumprijs 1,50 voor ■4 ■4 ■4 van ƒ2,19 voor FILET DE PORC A LA FORESTIERE mrkenshaas met champignons groene pepers in een zachte cognacroomsaus COCKTAIL MONIKA o.a. kip, grapefruit, selderij CAFE A VEC BONBON koffie met een bonbon CONSOMME NOÈL kerstsoep PARFAIT AU NO IX hazelnoten parfait IJS (met surprise) CAFE A VEC BONBON koffie met een bonbon CONSOMME FENOUILLE dubbel getrokken runderbouillon met venkel TOURNEDOS A LA FORESTIERE biefstuk van de haas met can te re Hen, champignons, groene pepers in zachte cognacroomsaus COCKTAIL MONIKA o.a. kip, grapefruit, selderij FANTAISIE GLACE HAWAÏ ijs surprise SPOOM A LA DE BOERDERIJ verfrissende ijsdrank met champagne VOL-AU-VENT AUX FRUITS DE MER pasteitje gevuld met zeevruchten CONSOMME FENOUILLE Dubbel getrokken runderbouillon met venkel, runderpoulet en merg geserveerd met een kaaskrakeling Menu ASSIETTE NOR VEGIENNE Gerookte paling, gerookte zalm, hollandse garnalen, toast en boter Nieuwe oogst Maandag 8 en dinsdag 9 nov.: van 1,47 voor literfles, van 2,52 voor Extra belegen, 500 gram 150 gram per pakje van 1,49 voor literblik van 3,10 voor 250 gram 150 gram literblik, van 1,35 voor van 1,85 voor van 1,75Voor voor beide dagen) van J Prijswijzigingen voorbehouden. Geldig t/m 9 nov. Per zak 4 Donderdag t/m zaterdag Het is bijna weer zover! In ons restaurant ”DE BOERDERIJ IN DE DRIE HOOIBARGEN" te Zoetermeer, staat onze kerstman gereed om u te verwelkomen. Wij hebben voor u het volgende georganiseerd: Op le en 2e kerstdag een Kerstmatinee, aanvang om 14.00 uur, om 15.00 uur aanvang van het diner. Het geheel zal voor beide dagen tot 18.00 uur duren. Tevens hebben wij op beide dagen om 19.30 uur een Diner Dansant. Vanzelfsprekend zijn ook uw kinderen van harte welkom. Bovendien is er een speciale Kinderkerstmiddag waar o.a., de jeugdshow "JOHN LILY" de kinderen zullen vermaken. Aanvang kinderkerstmiddag 14.00 uur. Kinderen t/m 12 jaar moeten vergezeld worden door minstens één van de ouders en/of verzorgers. Beide dagen geheel onder begeleiding van levende muziek. Bij reservering moet 50% worden voldaan. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. 1.69 Alle smaken 1.59 FILETS MIGNONS DE BOEUF A LA FORESTIERE Biefstuk van de haas met canterellen champignons, groene pepers in een zachte cognacroomsaus COUPE LADY SUNDE Roomijs met ananas, perzik en vruchtengelei CAFE A VEC LIQUEUR ET COGNAC Gezlnsbaal van 1,19 voor Grootver pak king van 26,50 voor Draagkoffer, paars of oranje, van 22,50 voor letters, van 1,98 voor Voordeelkoffer van 6,98 voor per pot van 1,79 voor SPOOM' DE BOERDERIJ (Champagne sorbet) van ƒ1,97 voor voor beide dagen) Tevens gevraagd: MELK UNIE minimumprijs, van 1,37 voor h Extra fijn, 1/2 literblik van 1,09 voor COROOS GESNEDEN BONEN 1/2 literblik, van 1,10 voor -u--- Restaurant geopend: dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 24.00 uur. Keuken open voor lunch: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. .uken open voor diners: dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 21.30 uur, vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Voor recepties en diners afwijkende tijden mogelijk na overleg. Ook op gesloten dagen na overleg mogelijk. Verzorging van koud buffet bij u thuis of bedrijf. Geldig t/m zaterdag Gratis gesneden van 2,09 voor Perstuk UivO Grote baal, van 2,50 voor WOENSDAG: V2 liter pak van 1,88 voor lavO Keukentip voor smulpapen Snijd gekookte worst eens ►kL aan dobbelsteentjes. Doe hetzelfde met augurk, een klein uitje en tomaat. Doe er zout en peper op, wat aroma en’een weinig mayonnaise. Zo hebt U een heerlijk, frisse salade die lekker is op de boterham. Of op een toostje. En: als U ervan houdt, meng er dan ook eens wat kleine blokjes oude kaas door heen wist U dit? Gekookte worst tussen 't brood houdt boterhammen mals en zacht. Maakt U eens sandwiches: op een besmeerde boterham legt U r een slablaadje en gekookte worst. Wat mosterd erover en opnieuw een besmeerde boterham. Korstjes er af en diagonaal door middel snijden. Lekkerl Van Uw Top slager persoonlijk Veel vleeswaren voor de boterham worden door ons zelf gemaakt. Er zijn recepten bij die van vader op zoon zijn overgegaan. Want wat goed is moet je niet veranderen, vinden wij. Onze leverworst is bekend en bemind in wijde omtrek, maar ook onze andere worsten die zelf gemaakt zijn vinden gretig aftrekl Proeft U maar eensl zz-» U IJ VVV! het vuistje te eten. Of aan VV 1 d V plakjes op 't brood. Vers uit de ketel, en vers bij U op tafel. KWALITEIT in de koekepan! ^ï*hV:’ llkf” 1.98 6L45® de verse vijf van Spar N VOORDEUG BEGIN!! 4É4 r Z3O si

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1982 | | pagina 22