0.39 6.50 1.45 2.25 Laag geprijsd 2.50 1.98 1.04 1.25 0.67 1.19 1.19 1.39 0.99 5.48 0.89 1.39 20.95 0.89 0.69 0.99 18.90 0.89 1.55 2.49 1.49 0.85 1.55 4.98 0.98 1.49 1.98 1.29j iL de verse vijf van Spar N VOORDEUG BIWM» 8.98 10.98 11.98 1.89 fe Laag geprijsd 2.50 J 13.95 W. OTTERSPEER zeff® gemaakte vleeswaren gekookte 8.25 1.75 7.00 H. VAN MOURIK Uit onze Brood afd. Groenten en Fruit Donderdag t/m zaterdag Kerstmis 1982 UP RESTAURANT DE ROERDERIJ IN DE DRIE HOOIRARGEN SEVEN i ®fA« A/b OEs RUNDERLEVER Part-time winkelmeisje voor donderdagmorgen en de gehele vrijdag. Zij die over ervaring beschikken genieten de voorkeur. I HAMLAPPEN I GEKOOKTE HAM IBIEFSTUKTARTAAR va" r «.as a 58,50 a 67,50 a 32,50 R KROP SLA Kilo VERSE KIP voor l TOPSLAGER A* BILLIES groen of blauw Bij ons altijd van 7,50 voor Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer, tel. 079 - 31 1352. i5< i van ƒ2,19 voor KiloRIB- KARBONADE MELK UNIE Volle melk, literpak Minimumprijs 1,50 voor Van Nelle Thee van 1,47 voor Rozijnen/Krenten- slof met spijs van 2,34 voor Odin handappelen, kilo Nieuwe oogst Spaanse sinaasappels, net 10 stuks Maandag 8 en dinsdag 9 nov.: Vers gesneden rode kool, 500 gram 150gram LEVER- KAAS KLEUTERTAAI Grote baal, van 2,50 voor SCHOENLETTERS Per stuk KRUIDNOOTJES Per zak NUTRICIA CHOCOMEL literfles, van 2,52 voor UNIEKAAS Extra belegen, 500 gram 150 gram BOEREN METWORST KLOP-KLOP per pakje van 1,49 voor ANANAS literblik van 3,10 voor 250 gram GELDERSE KOOK- WORST prijs per menu 125,00 SPAR APPELMOES literblik, van 1,35 voor KOFFIE SPECULAAS van 1,85 voor AMANDEL ZWITSERS van 1,75Voor KINDERKERSTMENU KERSTMIDDAG \rterf\es 6Qx,oOr van J KERST DINER DANSANT voor beide dagen) PASSAGE 208 - WADDINXVEEN 6. SPAR AFWASMIDDEL per fles van 1,69 voor MONA GEZINSPUDDING met of zonder saus MONA YOKI DRINK Alle smaken SPECIAAL KERSTMENU voor le kerstdag 19.30 uur aanvang aperitief 20.30 uur aanvang diner-dansant UIT ONZE SLAGERIJ AFDELING Kilo SCHOUDER- KARBONADE SMITHS CHIPS Gezinsbaal van 1,19 voor LIBERO LUIERS Grootverpakking van 26,50 voor MOLNY T-LUIERS Draagkoffer, paars of oranje, van 22,50 voor Baronie chocolade letters, van 1,98 voor OMO Voordeelkoffer van 6,98 voor SPAR PINDA KAAS per pot van 1,79 voor Maandag 8 en dinsdag 9 november 500 gram RAUWE M< van ƒ1,97 voor Tevens gevraagd: MELK UNIE Halfvolle melk, literpak minimumprijs, van 1,37 voor SPAR DOPERWTEN Q QQ fijn, V2 literblik, van 1,19 voor UlOv SPAR WORTELTJES Extra fijn, literblik van 1,09 voor COROOS GESNEDEN BONEN Vj literblik, van 1,10 voor Donderdag t/m zaterdag Kilo HAAS KARBONADE Roomboter stroopwafels 1 QQ pak 10 stuks, van 2,75 voor Nassaustraat 10 - Tel. 2537 - Boskoop SO6P Maaltijo. Geldig t/m zaterdag KNIP WIT OF KNIP TARWE Gratis gesneden van 2,09 voor KWALITEIT in de koekepan! L SOogMH 1 KWALITEIT op de boterham! L loogram KWALITEIT en vlug klaar! L j-stuks ’t is van de Topslager dus goed ROOMBOTER BANKETLETTER Q OC van 4,50 voor WOENSDAG: Kilo GEHAKT 8.90 MAGER 500 C RUNDERGEHAKT gram UbUU Van Uw Topslager persoonlijk wist U dit? Friesche Vlag Halvamel, QQ 1/2 liter pak van 1,88 voor «wü 500 gram Holl. tomaten 0.89 0.59 0.98 3.98 i- r oo 3 NOVEMBER 1982 WE 7 1. 4. 1.89 1.98 6.45 1 I 14000 I* 2. 3. 1 1 I i 1 Kipfilet met groente en diverse soorten aardappels Verse fruitcocktail FILET DE PORC A LA FORESTIERE varkenshaas met champignons groene pepers in een zachte cognacroomsaus Licht gebonden tomatensoep CAFE A VEC BONBON koffie met een bonbon CONSOMME NOÉL kerstsoep PARFAIT AU NOIX hazelnoten parfait IJS (met surprise) CONSOMME FENOUILLE dubbel getrokken runderbouillon met venkel TOURNEDOS A LA FORESTIERE biefstuk van de haas met canterellen, champignons, groene pepers in zachte cognacroomsaus SPOOM A LA DE BOERDERIJ verfrissende ijs drank met champagne CAFE A VEC BONBON koffie met een bonbon FANTAISIE GLACE HAWAÏ ijs surprise VOL-AU-VENT AUX FRUITS DE MER pasteitje gevuld met zeevruchten CONSOMME FENOUILLE Dubbel getrokken runderbouillon met venkel, runderpoulet en merg geserveerd met een kaaskrakeling Menu ASSIETTE NOR VEGIENNE Gerookte paling, gerookte zalm, hollandse garnalen, toast en boter FILETS MIGNONS DE BOEUF A LA FORESTIERE Biefstuk van de haas met canterellen champignons, groene pepers in een zachte cognacroomsaus COUPE LADY SUNDE Roomijs met ananas, perzik en vruchtengelei CAFE A VEC LIQUEUR ET COGNAC 1 i s 1 j I voor beide dagen) voor beide dagen) Prijswijzigingen voorbehouden. Geldig t/m 9 nov. 5. D g< m i' 1. 2 3 4 5 E g ti 1.69 1.59 11 b d Het is bijna weer zover! In ons restaurant ”DE BOERDERIJ IN DE DRIE HOOIBARGEN” te Zoetermeer, staat onze kerstman gereed om u te verwelkomen. Wij hebben voor u het volgende georganiseerd: Op le en 2e kerstdag een Kerstmatinee, aanvang om 14.00 uur, om 15.00 uur aanvang van het diner. Het geheel zal voor beide dagen tot 18.00 uur duren. Tevens hebben wij op beide dagen om 19.30 uur een Diner Dansant Vanzelfsprekend zijn ook uw kinderen van harte welkom. Bovendien is er een speciale Kinderkerstmiddag waar o.a., de jeugdshow ’’JOHN LILY” de kinderen zullen vermaken. Aanvang kinderkerstmiddag 14.00 uur. Kinderen t/m 12 jaar moeten vergezeld worden door minstens één van de ouders en/of verzorgers. Beide dagen geheel onder begeleiding van levende muziek. Bij reservering moet 50% worden voldaan. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. .1 Al: Br: Pol On Be Ge Di< Ar Te ge' St< G: W Ce SPOOM DE ROERDERIJ (Champagne sorbet) COCKTAIL MONIKA o.a. kip, grapefruit, selderij COCKTAIL MONIKA o.a. kip, grapefruit, selderij Gekookte worst, om zo uit \I7/<AT*CT het vuistje te eten. Of aan VV kJ 1 U l plakjes op t brood Vers uit 1 de ketel, er. vers bij U op tafel ---AI-- Restaurant geopend: dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 24.00 uur. Keuken open voor lunch: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. .uken open voor diners: dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 21.30 uur, vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Voor recepties en diners afwijkende tijden mogelijk na overleg. Ook op gesloten dagen na overleg mogelijk. Verzorging van koud buffet bij u thuis of bedrijf. P Veel vleeswaren voor de boterham worden door ons zelf gemaakt. Er zijn recepten bij die van vader op zoon zijn overgegaan. Want wat goed is moet je niet veranderen, vinden wij. Onze leverworst is bekend en bemind in wijde omtrek, maar ook onze andere worsten die zelf gemaakt zijn vinden gretig aftrekl Proeft U maar eensl jbijvoorbée/d Keuken tip voor smulpapen Snijd gekookte worst eens aan dobbelsteentjes. Doe hetzelfde met augurk, een klein uitje en tomaat. Doe er zout en peper op, wat aroma W- en een weinig mayonnaise. Zo •C hebt U een heerlijk, frisse salade die lekker is op de boterham. Of op een toostje En: als U ervan houdt, meng er dan ook eens wat kleine blokjes oude kaas door heen Gekookte worst tussen ‘t brood houdt boterhammen mals en zacht. Maakt U eens sandwiches: op een “"L besmeerde boterham legt U een slablaadje en gekookte worst. Wat mosterd erover en opnieuw een besmeerde boterham. Korstjes er af en diagonaal door middel snijden. Lekkerl p'v

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1982 | | pagina 2