0.39
6.50
1.45
2.25
Laag geprijsd
2.50
1.98
1.04
1.25
0.67
1.19
1.19
1.39
0.99
5.48
0.89
1.39
20.95
0.89
0.69
0.99
18.90
0.89
1.55
2.49
1.49
0.85
1.55
4.98
0.98
1.49
1.98
1.29j
iL
de verse vijf van Spar
N VOORDEUG BIWM»
8.98 10.98 11.98
1.89
fe
Laag geprijsd
2.50 J
13.95
W. OTTERSPEER
zeff®
gemaakte
vleeswaren
gekookte
8.25
1.75
7.00
H. VAN MOURIK
Uit onze Brood afd.
Groenten en Fruit
Donderdag t/m zaterdag
Kerstmis
1982
UP
RESTAURANT DE ROERDERIJ
IN DE DRIE HOOIRARGEN
SEVEN
i
®fA«
A/b
OEs
RUNDERLEVER
Part-time winkelmeisje
voor donderdagmorgen en de gehele vrijdag.
Zij die over ervaring beschikken genieten
de voorkeur.
I HAMLAPPEN
I GEKOOKTE HAM
IBIEFSTUKTARTAAR
va" r «.as
a 58,50
a 67,50
a 32,50
R
KROP SLA
Kilo VERSE KIP
voor
l
TOPSLAGER
A*
BILLIES groen of blauw
Bij ons altijd van 7,50 voor
Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer,
tel. 079 - 31 1352.
i5<
i
van
ƒ2,19
voor
KiloRIB-
KARBONADE
MELK UNIE Volle melk, literpak
Minimumprijs 1,50 voor
Van Nelle Thee
van 1,47 voor
Rozijnen/Krenten-
slof met spijs
van 2,34 voor
Odin handappelen, kilo
Nieuwe oogst
Spaanse sinaasappels,
net 10 stuks
Maandag 8 en dinsdag 9 nov.:
Vers gesneden rode kool,
500 gram
150gram
LEVER-
KAAS
KLEUTERTAAI
Grote baal, van 2,50 voor
SCHOENLETTERS
Per stuk
KRUIDNOOTJES
Per zak
NUTRICIA CHOCOMEL
literfles, van 2,52 voor
UNIEKAAS
Extra belegen, 500 gram
150 gram
BOEREN
METWORST
KLOP-KLOP
per pakje van 1,49 voor
ANANAS
literblik
van 3,10 voor
250 gram
GELDERSE
KOOK-
WORST
prijs per menu
125,00
SPAR APPELMOES
literblik, van 1,35 voor
KOFFIE SPECULAAS
van 1,85 voor
AMANDEL ZWITSERS
van 1,75Voor
KINDERKERSTMENU
KERSTMIDDAG
\rterf\es 6Qx,oOr
van J
KERST DINER
DANSANT
voor beide dagen)
PASSAGE 208 - WADDINXVEEN
6.
SPAR AFWASMIDDEL
per fles
van 1,69 voor
MONA
GEZINSPUDDING
met of zonder saus
MONA
YOKI DRINK
Alle smaken
SPECIAAL
KERSTMENU
voor le kerstdag
19.30 uur aanvang
aperitief
20.30 uur
aanvang diner-dansant
UIT ONZE SLAGERIJ AFDELING
Kilo SCHOUDER-
KARBONADE
SMITHS CHIPS
Gezinsbaal
van 1,19 voor
LIBERO LUIERS
Grootverpakking
van 26,50 voor
MOLNY T-LUIERS
Draagkoffer, paars of
oranje, van 22,50 voor
Baronie chocolade
letters, van 1,98 voor
OMO
Voordeelkoffer
van 6,98 voor
SPAR PINDA KAAS
per pot
van 1,79 voor
Maandag 8 en dinsdag 9 november
500 gram
RAUWE
M<
van
ƒ1,97
voor
Tevens gevraagd:
MELK UNIE
Halfvolle melk, literpak
minimumprijs, van 1,37 voor
SPAR DOPERWTEN Q QQ
fijn, V2 literblik, van 1,19 voor UlOv
SPAR WORTELTJES
Extra fijn, literblik
van 1,09 voor
COROOS
GESNEDEN BONEN
Vj literblik, van 1,10 voor
Donderdag t/m zaterdag
Kilo HAAS
KARBONADE
Roomboter stroopwafels 1 QQ
pak 10 stuks, van 2,75 voor
Nassaustraat 10 - Tel. 2537 - Boskoop
SO6P Maaltijo.
Geldig t/m zaterdag
KNIP WIT OF
KNIP TARWE
Gratis gesneden
van 2,09 voor
KWALITEIT in de koekepan!
L SOogMH 1
KWALITEIT op de boterham!
L loogram
KWALITEIT en vlug klaar!
L j-stuks
’t is van de Topslager dus goed
ROOMBOTER BANKETLETTER Q OC
van 4,50 voor
WOENSDAG:
Kilo GEHAKT 8.90
MAGER 500 C
RUNDERGEHAKT gram UbUU
Van Uw Topslager
persoonlijk
wist U dit?
Friesche Vlag Halvamel, QQ
1/2 liter pak van 1,88 voor «wü
500 gram Holl. tomaten 0.89
0.59
0.98
3.98
i-
r oo
3 NOVEMBER 1982
WE
7
1.
4.
1.89
1.98
6.45
1
I
14000
I*
2.
3.
1
1
I
i
1
Kipfilet met groente en
diverse soorten aardappels
Verse fruitcocktail
FILET DE PORC
A LA FORESTIERE
varkenshaas met champignons
groene pepers in een zachte
cognacroomsaus
Licht gebonden tomatensoep
CAFE A VEC BONBON
koffie met een bonbon
CONSOMME NOÉL
kerstsoep
PARFAIT AU NOIX
hazelnoten parfait
IJS
(met surprise)
CONSOMME
FENOUILLE
dubbel getrokken
runderbouillon
met venkel
TOURNEDOS A LA
FORESTIERE
biefstuk
van de haas met
canterellen,
champignons,
groene pepers
in zachte
cognacroomsaus
SPOOM A LA
DE BOERDERIJ
verfrissende
ijs drank
met champagne
CAFE
A VEC BONBON
koffie met
een bonbon
FANTAISIE
GLACE HAWAÏ
ijs surprise
VOL-AU-VENT
AUX FRUITS DE MER
pasteitje gevuld met
zeevruchten
CONSOMME
FENOUILLE
Dubbel getrokken
runderbouillon met
venkel, runderpoulet
en merg
geserveerd met een
kaaskrakeling
Menu
ASSIETTE
NOR VEGIENNE
Gerookte paling,
gerookte zalm,
hollandse garnalen,
toast en boter
FILETS MIGNONS
DE BOEUF
A LA FORESTIERE
Biefstuk van de haas
met canterellen
champignons,
groene pepers in
een zachte
cognacroomsaus
COUPE LADY SUNDE
Roomijs met ananas,
perzik en
vruchtengelei
CAFE A VEC
LIQUEUR ET
COGNAC
1
i
s
1
j
I
voor beide dagen)
voor beide dagen)
Prijswijzigingen voorbehouden. Geldig t/m 9 nov.
5.
D
g<
m
i'
1.
2
3
4
5
E
g
ti
1.69
1.59
11
b
d
Het is bijna weer zover!
In ons restaurant
”DE BOERDERIJ IN
DE DRIE HOOIBARGEN”
te Zoetermeer, staat onze
kerstman gereed
om u te verwelkomen.
Wij hebben voor u het
volgende georganiseerd:
Op le en 2e kerstdag
een Kerstmatinee,
aanvang om 14.00 uur, om
15.00 uur aanvang van het
diner. Het geheel
zal voor beide dagen tot
18.00 uur duren.
Tevens hebben wij op
beide dagen om
19.30 uur een Diner Dansant
Vanzelfsprekend zijn ook
uw kinderen van harte welkom.
Bovendien is er een
speciale Kinderkerstmiddag
waar o.a., de jeugdshow
’’JOHN LILY”
de kinderen zullen vermaken.
Aanvang kinderkerstmiddag
14.00 uur.
Kinderen t/m 12 jaar moeten
vergezeld worden door
minstens één van de ouders
en/of verzorgers.
Beide dagen
geheel onder begeleiding
van levende muziek.
Bij reservering moet 50%
worden voldaan.
Reserveer tijdig
om teleurstelling
te voorkomen.
.1
Al:
Br:
Pol
On
Be
Ge
Di<
Ar
Te
ge'
St<
G:
W
Ce
SPOOM
DE ROERDERIJ
(Champagne sorbet)
COCKTAIL
MONIKA
o.a. kip, grapefruit,
selderij
COCKTAIL MONIKA
o.a. kip, grapefruit, selderij
Gekookte worst, om zo uit
\I7/<AT*CT het vuistje te eten. Of aan
VV kJ 1 U l plakjes op t brood Vers uit 1
de ketel, er. vers bij U op
tafel
---AI--
Restaurant geopend: dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 24.00 uur.
Keuken open voor lunch: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur.
.uken open voor diners: dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 21.30 uur,
vrijdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur.
Voor recepties en diners afwijkende tijden mogelijk na overleg. Ook op gesloten dagen
na overleg mogelijk. Verzorging van koud buffet bij u thuis of bedrijf.
P Veel vleeswaren voor de
boterham worden door ons
zelf gemaakt. Er zijn recepten
bij die van vader op zoon zijn
overgegaan. Want wat goed is
moet je niet veranderen,
vinden wij. Onze leverworst is
bekend en bemind in wijde
omtrek, maar ook onze andere
worsten die zelf gemaakt zijn
vinden gretig aftrekl Proeft U
maar eensl
jbijvoorbée/d
Keuken tip voor
smulpapen
Snijd gekookte worst eens
aan dobbelsteentjes. Doe
hetzelfde met augurk, een
klein uitje en tomaat. Doe er
zout en peper op, wat aroma
W- en een weinig mayonnaise. Zo
•C hebt U een heerlijk, frisse
salade die lekker is op de
boterham. Of op een toostje
En: als U ervan houdt, meng
er dan ook eens wat kleine
blokjes oude kaas door
heen
Gekookte worst tussen ‘t
brood houdt boterhammen
mals en zacht. Maakt U eens
sandwiches: op een
“"L besmeerde boterham legt U
een slablaadje en gekookte
worst. Wat mosterd erover en
opnieuw een besmeerde
boterham. Korstjes er af en
diagonaal door middel snijden.
Lekkerl
p'v