CAFETARIA i
BRUGSALADE
LOTUS
VORK
DINER TARANTELLA
BRUG-MENU
Nieuwe actie in Waddinxveen:
EEN HEERLIJK SLAATJE
MENU
2 STOKJES PITTIGE
SATÉ MET SAUS
EN OVERHEERLIJKE
PATAT FRITES
Scaloppina al vino bianco
1
G. VAN DER LOO en Co.
Tortel Ion i Napoleone
DEEGWAREN GEVULD MET GROENTE EN
VLEES, BEREID IN ROMIGE SAUS
’’BRUG-DINER”
j. Hotel-Café-Restaurant 1
”De Unie” Partyzalen
”smul-kado-punten”
PRIJS: 10 SMUL-KADO-PUNTEN
PRIJS: 120 SMUL-KADO-PUNTEN
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
SOEP VOORAF
SATÉ
KOE LO YOEK
BABI PANGANG
PRIJS: 50 SMUL-KADO-PUNTEN
GEBAKKEN GARNALEN
FOE JONG HAI
KIP MET CHAMPIGNONS
PRIJS: 40 SMUL-KADO-PUNTEN
PRIJS: 70 KADO-SMUL-PUNTEN P.P.
PRIJS: 80 SMUL-KADO-PUNTEN j
MENU
ff
I
A
RUIM GEGARNEERD
ARDENNER HAM MELOEN
GEVULDE EIEREN EN TOMATEN
GEROOKTE PALING
HOLLANDSE GARNALEN
MOSSELEN - HARING
GEGRILDE VARKENSRIB
GETRANCHEERD KUIKENBORST
BOERENHAM MET ASPERGES
Zuidkade 3-Waddinxveen - Tel. 01828-10295-
SPECIALITEITENRESTAURANT - BISTRO
TEL. 01828-12026
WADDINXVEEN
ZUIDKADE 22
KALFSVLEES IN WITTE WIJNSAUS
KOFFIE
DRANK: 1 GLAS CHIANTI CLASSIC©,
GALLO NERO
1 CAPPUCINO OF ESPRESSO
Even reserveren: Wij doen er dan nog een wijntje bij
TOT ZIENS IN ”DE UNIE”
HEFBRUG ANNO 1936
2 Soorten vlees: Ossehaas, Varkenshaas garni
x x x x x
UNIE IJSJE
GOUWE SOEP
(lichte garnalensoep) stokbrood
x x x x x
TERRINE DE GIBIER, SAUCE AUX CASSIS
Fijne wildpaté met cassis
X X X X X
DÉLICES DE LIEVRE GARNI
Hazebout of hazerug met herfstgarnituur
en wildsaus
X X X X X
MOUSSE AUX MYRTILLES
Bosbessenmoes
x x x x x
Inclusief twee glazen huiswijn en een kopje koffie
Y
Y
Y
Y
Y
iTrlFHRtelIa
Nesse 8A - Waddinxveen - Tel. 01828-19474
Kerkweg-Oost 187 - Waddinxveen - Tel. 01828-10372
Mm I I >M«m< >MBm< >-^< 1
Speciaal door onze chef kok Alex samengesteld
J VOOR AL UW WENSEN NAAR:
Kerkweg-Oost 226 - Waddinxveen - Tel. 01828-12103/16965 S
J»--’
T 'T 'T 'Y T ‘Y*
ETEN INHET
CHINEES-INDISCH RESTAURANT LOTUS*
CAFETARIA VORK: 10 PUNTEN MENU.
(i
I
denouwe dis
PARTYCENTUM DE BLA UWE DRUIF: 80 PUNTEN MENU.
•1
X X X X X
WADDINXVEEN - ’’Eten in het Brug-
centrum” is de bijzondere en aantrek
kelijke najaarsactie die de Waddinx-
veense winkelcentrum Brug gedurende
twee perioden gaat houden.
11
II
II
II
II
1,1
1,1
1,1
1,1
1,1
1,1
II
II
Ij
ii
i|i
Y
ij
ij
a
a’i
40 PUNTEN MENU.
f PIZZERIA-RISTORANTE
T’’'
-T
Aan de voet van de volgend jaar 50-jari-
ge hefbrug over de Gouwe bevinden
zich dan ook maar liefst zes eetgelegen
heden: cafetaria A. Vork aan de Ker-
kweg-Oost, chinees-indisch restaurant
Lotus aan de Oranjelaan, pizzeria Ta
rantella aan de Zuidkade, hotel-café-
restaurant De Unie aan de Kerkweg-
Oost, party service De Blauwe Druif
aan de Nesse en specialiteitenrestaurant
De Gouwe Dis aan de Zuidkade.
De zes horecabedrijven zijn de heerlij
ke en sfeervolle plaatsen waar gratis-
”smul-kado-punten van het winkelcen
trum Brug kunnen worden besteed. De
ze punten worden van donderdag 17 tot
en met zaterdag 19 oktober en donder
dag 31 oktober tot en met 2 november
uitgedeeld aan het winkelend publiek
bij de besteding van een bepaald bedrag
of de aankoop van de veertiendaagse
Brugaanbiedingen.
Vork, Lotus, Tarantella, De Unie, De
Blauwe Druif en De Gouwe Dis hebben
voor de actie ’’Eten in het brugcen-
trum” een speciaal menu samengesteld.
De ”smul-kado-punten” kunnen tot 1
december van dit jaar worden besteed.
K fff
in wawrwMM? w
PIZZERIA LA TARANTELLA: 50 PUNTEN MENU.
CAFÉ-RËSTAURANT-HOTEL DE UNIE:
70 PUNTEN MENU.
RESTAURANT DE GOUWE DIS: 120 PUNTEN MENU.
M >MHm< >M^m< >MBm< >MB»< >M^»-< Mm
11$
ttt-
uusi «.rasjmauEMg* s
muts i
«kmokmumm
«wkwoom
Is
i i