CAFETARIA i BRUGSALADE LOTUS VORK DINER TARANTELLA BRUG-MENU Nieuwe actie in Waddinxveen: EEN HEERLIJK SLAATJE MENU 2 STOKJES PITTIGE SATÉ MET SAUS EN OVERHEERLIJKE PATAT FRITES Scaloppina al vino bianco 1 G. VAN DER LOO en Co. Tortel Ion i Napoleone DEEGWAREN GEVULD MET GROENTE EN VLEES, BEREID IN ROMIGE SAUS ’’BRUG-DINER” j. Hotel-Café-Restaurant 1 ”De Unie” Partyzalen ”smul-kado-punten” PRIJS: 10 SMUL-KADO-PUNTEN PRIJS: 120 SMUL-KADO-PUNTEN CHINEES-INDISCH RESTAURANT SOEP VOORAF SATÉ KOE LO YOEK BABI PANGANG PRIJS: 50 SMUL-KADO-PUNTEN GEBAKKEN GARNALEN FOE JONG HAI KIP MET CHAMPIGNONS PRIJS: 40 SMUL-KADO-PUNTEN PRIJS: 70 KADO-SMUL-PUNTEN P.P. PRIJS: 80 SMUL-KADO-PUNTEN j MENU ff I A RUIM GEGARNEERD ARDENNER HAM MELOEN GEVULDE EIEREN EN TOMATEN GEROOKTE PALING HOLLANDSE GARNALEN MOSSELEN - HARING GEGRILDE VARKENSRIB GETRANCHEERD KUIKENBORST BOERENHAM MET ASPERGES Zuidkade 3-Waddinxveen - Tel. 01828-10295- SPECIALITEITENRESTAURANT - BISTRO TEL. 01828-12026 WADDINXVEEN ZUIDKADE 22 KALFSVLEES IN WITTE WIJNSAUS KOFFIE DRANK: 1 GLAS CHIANTI CLASSIC©, GALLO NERO 1 CAPPUCINO OF ESPRESSO Even reserveren: Wij doen er dan nog een wijntje bij TOT ZIENS IN ”DE UNIE” HEFBRUG ANNO 1936 2 Soorten vlees: Ossehaas, Varkenshaas garni x x x x x UNIE IJSJE GOUWE SOEP (lichte garnalensoep) stokbrood x x x x x TERRINE DE GIBIER, SAUCE AUX CASSIS Fijne wildpaté met cassis X X X X X DÉLICES DE LIEVRE GARNI Hazebout of hazerug met herfstgarnituur en wildsaus X X X X X MOUSSE AUX MYRTILLES Bosbessenmoes x x x x x Inclusief twee glazen huiswijn en een kopje koffie Y Y Y Y Y iTrlFHRtelIa Nesse 8A - Waddinxveen - Tel. 01828-19474 Kerkweg-Oost 187 - Waddinxveen - Tel. 01828-10372 Mm I I >M«m< >MBm< >-^< 1 Speciaal door onze chef kok Alex samengesteld J VOOR AL UW WENSEN NAAR: Kerkweg-Oost 226 - Waddinxveen - Tel. 01828-12103/16965 S J»--’ T 'T 'T 'Y T ‘Y* ETEN INHET CHINEES-INDISCH RESTAURANT LOTUS* CAFETARIA VORK: 10 PUNTEN MENU. (i I denouwe dis PARTYCENTUM DE BLA UWE DRUIF: 80 PUNTEN MENU. •1 X X X X X WADDINXVEEN - ’’Eten in het Brug- centrum” is de bijzondere en aantrek kelijke najaarsactie die de Waddinx- veense winkelcentrum Brug gedurende twee perioden gaat houden. 11 II II II II 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 II II Ij ii i|i Y ij ij a a’i 40 PUNTEN MENU. f PIZZERIA-RISTORANTE T’’' -T Aan de voet van de volgend jaar 50-jari- ge hefbrug over de Gouwe bevinden zich dan ook maar liefst zes eetgelegen heden: cafetaria A. Vork aan de Ker- kweg-Oost, chinees-indisch restaurant Lotus aan de Oranjelaan, pizzeria Ta rantella aan de Zuidkade, hotel-café- restaurant De Unie aan de Kerkweg- Oost, party service De Blauwe Druif aan de Nesse en specialiteitenrestaurant De Gouwe Dis aan de Zuidkade. De zes horecabedrijven zijn de heerlij ke en sfeervolle plaatsen waar gratis- ”smul-kado-punten van het winkelcen trum Brug kunnen worden besteed. De ze punten worden van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 oktober en donder dag 31 oktober tot en met 2 november uitgedeeld aan het winkelend publiek bij de besteding van een bepaald bedrag of de aankoop van de veertiendaagse Brugaanbiedingen. Vork, Lotus, Tarantella, De Unie, De Blauwe Druif en De Gouwe Dis hebben voor de actie ’’Eten in het brugcen- trum” een speciaal menu samengesteld. De ”smul-kado-punten” kunnen tot 1 december van dit jaar worden besteed. K fff in wawrwMM? w PIZZERIA LA TARANTELLA: 50 PUNTEN MENU. CAFÉ-RËSTAURANT-HOTEL DE UNIE: 70 PUNTEN MENU. RESTAURANT DE GOUWE DIS: 120 PUNTEN MENU. M >MHm< >M^m< >MBm< >MB»< >M^»-< Mm 11$ ttt- uusi «.rasjmauEMg* s muts i «kmokmumm «wkwoom Is i i

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1985 | | pagina 16