ENTRECOTE KIPFILET 1,19 Mijn Super-krakers: 1,39 1,65 1,28 2,29 1,29 1,98 1,39 3,98 1,98 9,98 1,69 0,69 0,98 2,69 1,49 1,45 1,89 1,09 1,78 EEN SUPER! VINOTHEEK - SLIJTERIJ GÉ DE SLIJTER orange Schouderham speciaal 1 QO HAGEN vd SLUYS Cox's Import sperziebonen 1 qo 1,69 8,95 1,59 1,90 1,98 2,79 1,59 1,09 1,19 Tomaten \-ssss 4,98 1,89 2,19 3,25 1,29 0,99 1,99 GlenSloy BIEFSTUK 1QQ Maak 't zelf... SUPERVERS-SUPERVÓORDELIG-SUPERVERS- 8 YEARS OLD PURE MALT OKTOBER WIJNMAAND!!! VIEUX HENKES liter PISANG AMBON SONNEMA BEERENBURG liter BAILEY’S IRISH CREAM liter Bi COGNAC ROLET fles roM w» JONGE JENEVER 17.25 Zo voordelig koopt u waarschijnlijk nergens uw drank en wijnen! Kijk maar! Whisky Stunt (zie foto) gy 3KY UTERBUK ufERPtf 400 1 RQ Chinese kool VOORDEELMARKTEN Gepaneerde schnitzels STUNT V/D WEEK OP OP! Rundergehakt Andijvie Sellery salade 150 gram Gekookte bietjes 500 gram Snijworst speciaal 500 gram I f VU O HfK-OIFWS- pgflflffTflS gi/K 810 GRAM Gezellig en voordelig r 100 GRAM 100 GRAM 500 GRAM ZUIVELKAAS BROOD DIEPVRIES I PUTTELAAN142, BOSKOOP. TEL. 2215 S Molen lil speculaas- Als Sinterklaas brokken' maakt, dan zijn ze wel Superlekker. Gehakt speciaal 2 kilo PUTTELAAN 146 BOSKOOP OP OP! FLES GROENSVOORDE2-4, WADDINXVEEN. TEL. fles OPPENHEIMER KRÖLENBRUNNEN BINGER ROCHUS KAPPELLE PIESPORTER MICHELS BERG 6 flessen Grof volkoren ca. 800 gram Krenten/rozijnenbrood ca. 400 gram Kellogg's cornflakes 375 gram Chocoladevla liter Jonge kaas per kilo Brie van de mat 100 gram Weekendrecept Hl 1. Verwarmingsbron iets lager draaien. 2. Het v'ees in beweging blijven houden. 3. De dikte van het vlees bepaalt de tijd die nodig is 5 tot 15 min. 4. Is het vlees van binnen warm genoeg, dan uit de pan halen. 5. Jus afmaken, al dan niet met gebruik van hulpstoffen. 6. Het vlees niet meer in de pan terugleggen maar meteen op tafel brengen. 500 gram op gp op t .w R&OKJES AGED Sl l^u Super snelkookrijst pak 400 gram Receptenboekje Conimex, per stuk Mix voor tjap tjoi qq Conimex, zakje I jUO Mix voor nasi speciaal yin Conimex, zakjeI f Mix voor babi pangang Conimex, zakje Gebakken kroepoek Conimex, lang, pak Ketjap manis Conimex, pot 250 ml. Atjar tjampoer Conimex, pot 350 gram Sambal oelek Conimex, pot 200 gram Mix voor bami speciaal Conimex, zak Gebakken kroepoek Conimex, klein, pak Gebakken uitjes Conimex, pak 100 gram Pinda satésaus Conimex, pot 85 gram Mora bami- en nasischijven 4 stuks Greengold andijvie 450 gram Cobana boomstam ijstaart -je liter ‘t,l J Iwe brokken gramB rJü Spaar de Super spaarzegels voor een gratis banketletter 'S' Koffie Hag 'Win een Braun koffiezetapparaat' 'Proef de echte, proef koffie Hag'j- caffeïnevrij, pak 250 gram Knorr vleesbouillon pakje goed Voor 6 liter Katja diverse soorten, zak 175 gram Nivea douche 250 ml. 50 ml. gratis. Diamant frituurvet pak 500 gram Boon ijscups bruin of wit, pak 125 gram Van Delft kleutertaal zak Heineken bokbier r qq tray 6 flesjes a 0.3 liter 3fUO Meester dobbelsteentjes ontbijtspek ca. 300 gram, per 100 gram V Woensdag 15 oktober 1986 BA •i 5 9 17.95 18.95 (M 16.95 17.95 14.25 2,98 100 gram 19.95 kilo ,K I Dinsdag 21 oktober Woensdag 22 oktober Maandag 20 oktober I 5 smaken, 500 gram kilo kilo Ook uw adres voor relatiegeschenken, kerstpakketten, kistjes wijn, verhuur Heineken biertap. W—II UW*—— YEARS 100 gram 100 gram I Donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 30.- Donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober Deense entrecote De meest malse biefstuk is de biefstuk van de haas: klei, tjes heten tournedos, grote chateaubriand. Maar een trecöte of lendebiefstuk is ook niet te versmaden. Het is een mooi stuk vlees dat in Nederland te veel miskend wordt. Het randje vet, waardoor het vlees bij het braden veel sappiger wordt, is voor het grillen gewoon nódig om te voor komen dat het vlees droog wordt. Laten we daarom afspreken dat u niet meer zo angst vallig dat randje vet uit de weg gaat, en als u mager wilt eten dan gebruikt u wat minder boter en u maakt de jus magerder. U kunt het vet er ook afsnijden op het bord! Een entrecote voor liefhebbers van pikante kaas! 2 Entrecotes van ieder 250 300 g - zout - vers gemalen peper - boter, margarine of olie -100 g 'blauwe' kaas (Danish blue! -100 g boter of margarine - radijsjes. U kunt naar verkiezing de entrecotes bakken (in weinig boter) of grillen. Snijd het vette randje op enkele plaatsen in om opbollen te voorkomen. En bak ze kort, als biefstuk in zeer hete boter. Voeg pas zout en peper toe als het vlees klaar is, en wees zeer zuinig met zout, omdat de kaas vrij hartig is. Zorg dat u boter op kamertemperatuur klaar hebt staan. Verkruimel de kaas en roer dit door de zachte boter tot u een tamelijk glad mengsel hebt. Zodra de biefstukken uit de pan of vanonder de grill komen bestrijkt u ze met het boter- kaas-mengsel, dat daarbij móet smelten op de hete biefstuk. Garneer deze schotel met kleine radijsjes of plakjes radijsjes. Het lek kerste hierbij smaakt stokbrood en sla. Bel dagelijks de telefonische receptendienst: 070-26.33.11. 100% SCOTCH WHISKY DISTILLED IN SCOTLAND RUTHERFORD BOYD GLASGOW SCOTLAND Donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 159579 1# ^^PRODUCT^^ F OF SCOTLAND DONDERDAG16, VRUDAG17 EN ZATERDAG 18 OKTOBER 198 698 Pure Single Scotch Halt 1 *"ut'4 and mellowed in Oak Ca*1 1 bolland and sk ilfullv "tarn™ ia 1 a fine Malt Whisky of 1 Palate and high qualify-

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1986 | | pagina 14