13§5
29,95
0,94
4,09
2,98
2,69
2,95
3,49
1,89
1,98
1,98
2,49
1,29
1,98
1,39
0,98
7,48
1,29
0,89
0,89
1,98
1,98
SUPERVERS-SUPERVOORDELIG-SUPERVERS-
Paling
worst
1,98
1450
16»
1725
1775
16»
HAGEN vdSLUYS
JAGERE RUNDER
LAPPEN
Witlof
0,49
GÉ DE SLIJTER
2,69
198
3,45
1,19
1,59
1,09
1,39
6,75
De medailles.-
onze trots
9,95
Bi
12?5
7?5
11?5
I
Hf
1 kilo
Jonge Jenever
’t Vat 1425
Jonge Hoekstra
Jonge Boskoopse
Jonge HarteveK
Jonge Henkes
Jonge Ketel I
20»
Rolet 1g95
wllr..
~S'
pera TBS«
of boerenpaté
Paté crème,
champignon, pinda
William Lawson’s
Amstel bier
met gratis viltjes
krat 24 fl.
Super soap-
pads 9 4 Q
pak 10 stuks
HACHEEVLEES
RIBLAPPEN
BORSTLAPPEN
Paarderookvlees
Gehakt h.o.h.
Groene kool
VOORDEELMARKTEN
150 gram
OOK SCHOONMAKEN
GAAT VOORTAAN SUPER
Tjonge jonge, wat
een „Jonge” heeft
die jongen in de
aanbieding
Hamburgers
Filet Americain
Tartaar
Spitskool
Paprika, rood of groen
Chiquita bananen
Jonagold
Super natuur
zeem
fgffUUROLlT
Pf BEUKEIAER
CHOCOPklUCE
PAK 6 STUKS
gratis
w
Woensdag 22 oktober 1986
liter
liter
liter
liter
liter
KILO
liter
KILO
fles
KILO
PAK 10 X10
w
QP OP
GR0ENSV00RDE2-4,
WADDINXVEEN. TEL.
Oude kaas
500 gram
Whisky stunt op op
100 gram
PUTTELAAN142,
BOSKOOP. TEL. 2215
op op
DONDERDAG 23, VRUDAG 24 EN ZATERDAG 25 OKTOBER
Puttelaan 142-146
2771 SV Boskoop
Tel. 01727-2215
Hachee en
Cordon Bleu
recepten
Goudkuipje
Volle yoghurt
Daelmans roomboter
banketstaaf
per stuk 200 gram
Aviatêur gevulde
speculaastaart
350 gram
Pampers
classic, super, maxi
of maxi plus, pak
Becel voor bakken
en braden
pakje 200 gram
Roosvicée
vruchtenmix
fles 0,6 liter
Katja drop
Andrélon shampoo
diverse soorten, flacon 250 ml.
Mora smulrol
kip kerrie
pak 4 stuks
Sperziebonen
Pom-a-part
450 gram
k *-
DONDi
I
ij
7
op QP
Cognac stunt op op
gratis trechter
FIACOH
Twister
wine cooler
fles 50 cl. 2
Twister
wine cooler
proefflesje
20 cl.
Boerenwit 1 QA
Bruine bolletjes 1 QQ
Kellogg's extra krokante
muesli O OQ
Smarius kruidnoten
zak 500 gram
WHUESOEPER
rtfc'
Pampers
pasvorm mini,
super, maxi of
maxi plus
29,95
'nu Z9,- retour
via bank/giro'
Super spons viscose 1 QO
klein, pak I vO
Super spons viscose O QQ
groot, pak
Super sponsdoekjes 9 /|Q
pak 3 stuks fc.fi 3
Super geweven
dweil
per stuk
Super badstof
vaatdoekjes
pak 2 stuks
Super stofdoeken
Super gaatjeszeem
STOVEN
1998
998
500 GRAM
1298
1198
Mijn Super-krakers
Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober
100 gram
100 gram
kilo
kilo
I
KAASZUIVEL
1,69
DIEPVRIES
Woensdag 29 oktober
Maandag 27 oktober
BROOD
Dinsdag 28 oktober
100 gram
150 gram
kilo
500 gram
kilo
kilo
1 ’/z tot 4 uur.
Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober
'Maximaal 3 proefflesjes
per klant'
Een bericht voor particulieren
en bedrijven
Gé verzorgt ook relatie
geschenken, kerstpakketten,
kisten wijn, whisky en cognac in
geschenkverpakkingen, enz.
enz.
tegen ,,groot”handelsprijzen.
Vraag eens offerte. U zult versteld
staan van de mogelijkheden.
Voor dit gerecht hebben we nodig:
500 gram grofgesneden hachee-
vlees, 50 gram boter, 500 gram grof-
gesneden uien, 2 eetlepels bloem, 2
eetlepels tomatenpuree, driekwart
liter water, wat zout én peper.
We laten de boter in een diepe
braadpan donkerbruin worden. We
voegen het vlees en de uien toe en
bakken deze op een hoog vuur aan.
We draaien het vuur nu laag en voe
gen de bloem en de tomatenpuree
toe. We roeren dit er goed doorheen
en doen er vervolgens het water bij.
We laten het geheel aan de kook ko
men en brengen de hachee pp
smaak met zout en peper. De hachee
laten we nu gedurende ruim 3 uur
gaar sudderen. We roeren het ge
heel af en toe om aanzetten te voor
komen.
100 gram
1 liter
diverse smaken, zak 10% gratis
450 gram
Ol
per stuk
van 10.95 voor
i
Chateau Tourans
Appellation Saint
Emilion Contrölée
Pittige, krachtige en
edele Saint-Emilion
met een weelderig
bouquet en briljante
kleur.
doende water in de pan blijft; 10. Het vlees zolang laten staan, tot het voldoende gaar is. De stooftijd zal variëren van
iV'
ZILVEREN
MEDAILLE 1982
Foire de Paris
X Entre-deux-Mers
Appellation Entre-
I deux-Mers
Controlée
Deze Entre-deux-
Mers wijn is droog,
levendig en vrolijk
met veel bouquet
en een gefruit
parfum.
Aanbraden gebeurt als volgt: 1Vlees zouten en kruiden; 2. Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes ver
dwenen zijn; 3. Vlees van je af in de pan leggen; 4. Met een lange vork in beweging houden; 5. Is de onderkant vol
doende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren; 6. De andere zijde dezelfde behandeling geven.
Stoven: 1. Vlees uit de pan halen; 2. Verwarmingsbron laag; 3. Water toevoegen, maar niet teveel ineens; 4. Jus
aan de kook brengen en het vlees er weer in leggen; 5. Verwarmingsbron weer laag; 6. Deksel op de pan houden; 7.
Het vlees nu en dan keren; 8. Is er behoefte aan veel jus, dan boter of margarine toevoegen; 9. Zorgen, dat er vol-
gesneden, ca. 800 gram
zak 6 stuks IfOO
340 gram £rOU
159 109 299 589 ff9
W
ZILVEREN
MEDAILLE 1979
Concours National
Blaye en Blayais -
Bourgeais
Chateau Hauterive
Médoc A.C. Cru
Bourgeois
Deze Médoc is een
wijn met karakter,
geheel in harmonie.
geel, pak 2 stuks
per stuk
ff