13§5 29,95 0,94 4,09 2,98 2,69 2,95 3,49 1,89 1,98 1,98 2,49 1,29 1,98 1,39 0,98 7,48 1,29 0,89 0,89 1,98 1,98 SUPERVERS-SUPERVOORDELIG-SUPERVERS- Paling worst 1,98 1450 16» 1725 1775 16» HAGEN vdSLUYS JAGERE RUNDER LAPPEN Witlof 0,49 GÉ DE SLIJTER 2,69 198 3,45 1,19 1,59 1,09 1,39 6,75 De medailles.- onze trots 9,95 Bi 12?5 7?5 11?5 I Hf 1 kilo Jonge Jenever ’t Vat 1425 Jonge Hoekstra Jonge Boskoopse Jonge HarteveK Jonge Henkes Jonge Ketel I 20» Rolet 1g95 wllr.. ~S' pera TBS« of boerenpaté Paté crème, champignon, pinda William Lawson’s Amstel bier met gratis viltjes krat 24 fl. Super soap- pads 9 4 Q pak 10 stuks HACHEEVLEES RIBLAPPEN BORSTLAPPEN Paarderookvlees Gehakt h.o.h. Groene kool VOORDEELMARKTEN 150 gram OOK SCHOONMAKEN GAAT VOORTAAN SUPER Tjonge jonge, wat een „Jonge” heeft die jongen in de aanbieding Hamburgers Filet Americain Tartaar Spitskool Paprika, rood of groen Chiquita bananen Jonagold Super natuur zeem fgffUUROLlT Pf BEUKEIAER CHOCOPklUCE PAK 6 STUKS gratis w Woensdag 22 oktober 1986 liter liter liter liter liter KILO liter KILO fles KILO PAK 10 X10 w QP OP GR0ENSV00RDE2-4, WADDINXVEEN. TEL. Oude kaas 500 gram Whisky stunt op op 100 gram PUTTELAAN142, BOSKOOP. TEL. 2215 op op DONDERDAG 23, VRUDAG 24 EN ZATERDAG 25 OKTOBER Puttelaan 142-146 2771 SV Boskoop Tel. 01727-2215 Hachee en Cordon Bleu recepten Goudkuipje Volle yoghurt Daelmans roomboter banketstaaf per stuk 200 gram Aviatêur gevulde speculaastaart 350 gram Pampers classic, super, maxi of maxi plus, pak Becel voor bakken en braden pakje 200 gram Roosvicée vruchtenmix fles 0,6 liter Katja drop Andrélon shampoo diverse soorten, flacon 250 ml. Mora smulrol kip kerrie pak 4 stuks Sperziebonen Pom-a-part 450 gram k *- DONDi I ij 7 op QP Cognac stunt op op gratis trechter FIACOH Twister wine cooler fles 50 cl. 2 Twister wine cooler proefflesje 20 cl. Boerenwit 1 QA Bruine bolletjes 1 QQ Kellogg's extra krokante muesli O OQ Smarius kruidnoten zak 500 gram WHUESOEPER rtfc' Pampers pasvorm mini, super, maxi of maxi plus 29,95 'nu Z9,- retour via bank/giro' Super spons viscose 1 QO klein, pak I vO Super spons viscose O QQ groot, pak Super sponsdoekjes 9 /|Q pak 3 stuks fc.fi 3 Super geweven dweil per stuk Super badstof vaatdoekjes pak 2 stuks Super stofdoeken Super gaatjeszeem STOVEN 1998 998 500 GRAM 1298 1198 Mijn Super-krakers Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober 100 gram 100 gram kilo kilo I KAASZUIVEL 1,69 DIEPVRIES Woensdag 29 oktober Maandag 27 oktober BROOD Dinsdag 28 oktober 100 gram 150 gram kilo 500 gram kilo kilo 1 ’/z tot 4 uur. Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober 'Maximaal 3 proefflesjes per klant' Een bericht voor particulieren en bedrijven Gé verzorgt ook relatie geschenken, kerstpakketten, kisten wijn, whisky en cognac in geschenkverpakkingen, enz. enz. tegen ,,groot”handelsprijzen. Vraag eens offerte. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Voor dit gerecht hebben we nodig: 500 gram grofgesneden hachee- vlees, 50 gram boter, 500 gram grof- gesneden uien, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels tomatenpuree, driekwart liter water, wat zout én peper. We laten de boter in een diepe braadpan donkerbruin worden. We voegen het vlees en de uien toe en bakken deze op een hoog vuur aan. We draaien het vuur nu laag en voe gen de bloem en de tomatenpuree toe. We roeren dit er goed doorheen en doen er vervolgens het water bij. We laten het geheel aan de kook ko men en brengen de hachee pp smaak met zout en peper. De hachee laten we nu gedurende ruim 3 uur gaar sudderen. We roeren het ge heel af en toe om aanzetten te voor komen. 100 gram 1 liter diverse smaken, zak 10% gratis 450 gram Ol per stuk van 10.95 voor i Chateau Tourans Appellation Saint Emilion Contrölée Pittige, krachtige en edele Saint-Emilion met een weelderig bouquet en briljante kleur. doende water in de pan blijft; 10. Het vlees zolang laten staan, tot het voldoende gaar is. De stooftijd zal variëren van iV' ZILVEREN MEDAILLE 1982 Foire de Paris X Entre-deux-Mers Appellation Entre- I deux-Mers Controlée Deze Entre-deux- Mers wijn is droog, levendig en vrolijk met veel bouquet en een gefruit parfum. Aanbraden gebeurt als volgt: 1Vlees zouten en kruiden; 2. Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes ver dwenen zijn; 3. Vlees van je af in de pan leggen; 4. Met een lange vork in beweging houden; 5. Is de onderkant vol doende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren; 6. De andere zijde dezelfde behandeling geven. Stoven: 1. Vlees uit de pan halen; 2. Verwarmingsbron laag; 3. Water toevoegen, maar niet teveel ineens; 4. Jus aan de kook brengen en het vlees er weer in leggen; 5. Verwarmingsbron weer laag; 6. Deksel op de pan houden; 7. Het vlees nu en dan keren; 8. Is er behoefte aan veel jus, dan boter of margarine toevoegen; 9. Zorgen, dat er vol- gesneden, ca. 800 gram zak 6 stuks IfOO 340 gram £rOU 159 109 299 589 ff9 W ZILVEREN MEDAILLE 1979 Concours National Blaye en Blayais - Bourgeais Chateau Hauterive Médoc A.C. Cru Bourgeois Deze Médoc is een wijn met karakter, geheel in harmonie. geel, pak 2 stuks per stuk ff

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1986 | | pagina 14