17?5 21 ?5 12’5 1,49 Mijn Super-krakers: 0,49 2,59 1,89 2,29 0,99 0,89 0,79 6,98 7,98 0,89 i 0,98 0,89 7,48 3,98 1,98 18’5 HAGEN vd SLUYS VARKENSFHET- ROUMl GÉ DE SLIJTER Spruitjes Zuurkoolspek fit 1,39 1,99 4,95 1,55 9,95 7,50 15,49 1,69 10,50 1,45 1,90 1,39 1,29 SUPERVERS-SUPERVOORDELIG-SUPERVERS- Echte Champagne Germain Brut of Demisec. RUM BOOTZ WHISKY BALLAN- TINES fles op op JONGE HOOGHOUDT ■JP „GOED EN GOEDKOOP” 4.95 ca 6.95 7.95 10.95 COGNAC JOSEPH GUY 22?5 WIJNHANDEL - SLIJTERIJ F S 5.95 VOORDEELMARKTEN 1 KILO Gé de Slijter is een echte wijn-„freak” Volgens sommigen on betwist de goedkoopste slijterij in de omgeving, volgens anderen het adres voor de betere wijnen Prei Ravensbergen roomboter banketstaven Bacon 100 gram Saksische leverworst Gelderse schijven Gehakt h.o.h. Bretons gehakt Superbintjes to Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten, kisten wijn, wijnen en bieren in schitterende geschenkverpakkingen enz. enz. op-- pC,t>. PIHM'S OXiSOORMI Stoofperen 1,28 Perssinaasappelen O QQ 3 kilo «JfvO pol 720IM Éi Aan u de keus: Eén ding is wel zeker, het is er: WEEKENDRECEPT Cordon Bleu CORDON BLEU HAMLAPPEN VERSE WORST Jll GR0ENSV00RDE2-4, WADD/NXVEEN. TEL. We snijden de dikke schnitzels zo in, dat er een diep zakje ontstaat. We strooien er zout en peper over en schuiven de ham en kaas in het zakje. We prikken het met een paar cocktailprikkers dicht. We kunnen eventueel ook twee dunne schnitzels ne men, waar we de ham en de kaas tussen leggen. We wentelen de gevulde schnitzels door de bloem en paneren ze dan met ei en pa neermeel. We verhitten de margarine en bakken de schnitzels goudbruin. We tem peren het vuur een beetje, waarmee we voorkomen dat de kaas te snel smelt. We dienen de schnitzels meteen op. fcz,,, zflfo I Speklappen met zwoerd Speklappen zonder zwoerd Hutspot PUTTE LAAN 142, BOSKOOP. TEL. 2215 I Puttelaan 142 - 2771 SV Boskoop - tel. 01727-2215 Bruin brood Krentenbollen Kempenaar stokbrood Rodi blanke pens Super frites julienne Greengold spinazie Blanke vla Jong belegen kaas Chamois d'Or 1 Voor dit gerecht hebben we nodig: 4 dikke schnitzels van elk 150 gram, zout, peper, 4 kleine plakken gekookte ham, 4 j kleine plakken Emmenthaler kaas, bloem - 1 ei, paneermeel en margarine. Belga strooimelange zak 200 gram B.B.N. Banketbakkers speculaas Katja dropwolkjes Super Le Rouge Fruité Zeeuws Meisje margarine pak 250 gram Linera voor de koffie pak 500 gram Studio Line styling/ fixing spray bus 250 ml Studio Line styling gel, normaal of extra sterk I Studio Line modelleercrème I of forming mousse q fa I pot 150 ml ÖrOU Grolsch pils ir /in Heineken 'l op QE. Blanc 4.33 1 1 Woensdag 29 oktober 1986 BRADEN 100 GRAM KILO KILO op op Dit is zijn wijn in de populaire prijsklasse! 1 (X ZUIVEL - KAAS 0,69 per 100 gram 500 gram DIEPVRIES Dinsdag 4 november Woensdag 5 november BROOD Maandag 3 november Duiwinik-I.i 1983 Cuvée Petit Hallet Bordeaux A.C. Roger Joanne/ Bordeaux Blanc de Blancs Sei Drouet, Vallet i It kilo kilo 500 gram kilo 2 stuks a 100 gram 150 gram 100 gram kilo 500 gram 5 kilo Stunt 5 1985 Domaine de la Motte Vin de pays de l’aude Rouge A QE Blanc Sec 4.33 1985 Cóteaux du Tricastin Appellation «r Controlée 4.33 DONDERDAG VRUDAG EN ZATERDAG Stunt 4 Stunt 3 fles Stunt 2 Stunt 1 liter Donderdag 30, vrijdag 31 okt. en zaterdag 1 november A Aanbraden gebeurt als volgt: 1Vlees zouten en kruiden; 2. Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes ver dwenen zijn; 3. Vlees van je af in de pan leggen; 4. Met een lange vork in beweging houden; 5. Is de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren; 6. De andere zijde dezelfde behandeling geven. Braden: 1. Verwarmingsbron lager draaien; 2. Deksel schuin op de pan; 3. Het vlees op de lage vlam zachtjes gaar of rose laten worden; 4. Is het groot vlees, dan nu en dan enkele lepels water toevoegen: dit om de bodem van de pan schoon te houden; 5. Is het vlees gaar, dan uit de pan halen. (20-25 min. per 500 gram); 6. Jus af maken (met water). 149» 169 1198 698 gesneden, ca. 800 gram zak 4 stuks per stuk pak 400 gram zak 750 gram pak 450 gram liter kilo een fluweelzachte Franse kaas 100 gram luz du Tries McaudePentf BORCEWJX 1983 Chateau Livran Médoc A.C. Cru Bourgeois WW: «•IKlHlt ju/// I pak 400 gram zak 'via geld-terug aktie: 2e zak gratis' Fruitig en zuiver van smaak literfles I tube 125 ml I krat 24 flesjes0,3 liter krat 24 flesjes met gratis bierviltjes AA amutR W 9 CEO»® BEMERK jM'ZZ Z/z/Z/XE» - 0,79 1985 Domaine de la Fóret Vin de pays des qj- Bouches du Rhone 4.33 Donderdag 30, vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november F sss*- UTE/W* PI**”*' 1 4 l 1 5» 109 109 149 129 1984 Cóteaux du Lanquedoc Cave de Berlou 4.95 1985 Chevalier de St. Georges Bergerac A.C. nc Bovengenoemde aanbiedingen zijn geldig van woensdag 29 oktober t/m dinsdag 4 november 1986, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. Rouge 1985 Muscadet de Sèvre et Maine A.C. r nr Drouèt, Vallet 3.33 1985 Chateau de Perrot Bordeaux A.C. ,z FióCCée 19®

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1986 | | pagina 16