17?5
21 ?5
12’5
1,49
Mijn Super-krakers:
0,49
2,59
1,89
2,29
0,99
0,89
0,79
6,98
7,98
0,89
i
0,98
0,89
7,48
3,98
1,98
18’5
HAGEN vd SLUYS
VARKENSFHET-
ROUMl
GÉ DE SLIJTER
Spruitjes
Zuurkoolspek
fit
1,39
1,99
4,95
1,55
9,95
7,50
15,49
1,69
10,50
1,45
1,90
1,39
1,29
SUPERVERS-SUPERVOORDELIG-SUPERVERS-
Echte Champagne
Germain Brut of Demisec.
RUM
BOOTZ
WHISKY BALLAN-
TINES
fles op op
JONGE
HOOGHOUDT
■JP
„GOED EN GOEDKOOP”
4.95
ca
6.95
7.95
10.95
COGNAC
JOSEPH GUY
22?5
WIJNHANDEL - SLIJTERIJ
F S
5.95
VOORDEELMARKTEN
1
KILO
Gé de Slijter is een echte wijn-„freak”
Volgens sommigen on
betwist de goedkoopste
slijterij in de omgeving,
volgens anderen het
adres voor de betere
wijnen
Prei
Ravensbergen
roomboter
banketstaven
Bacon
100 gram
Saksische
leverworst
Gelderse schijven
Gehakt h.o.h.
Bretons gehakt
Superbintjes
to
Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten,
kisten wijn, wijnen en bieren in schitterende
geschenkverpakkingen enz. enz.
op--
pC,t>. PIHM'S
OXiSOORMI
Stoofperen 1,28
Perssinaasappelen O QQ
3 kilo «JfvO
pol 720IM
Éi
Aan u de keus:
Eén ding is wel zeker, het is er:
WEEKENDRECEPT
Cordon Bleu
CORDON BLEU
HAMLAPPEN
VERSE WORST
Jll
GR0ENSV00RDE2-4,
WADD/NXVEEN. TEL.
We snijden de dikke schnitzels zo in, dat
er een diep zakje ontstaat. We strooien er
zout en peper over en schuiven de ham en
kaas in het zakje. We prikken het met een
paar cocktailprikkers dicht. We kunnen
eventueel ook twee dunne schnitzels ne
men, waar we de ham en de kaas tussen
leggen.
We wentelen de gevulde schnitzels door
de bloem en paneren ze dan met ei en pa
neermeel. We verhitten de margarine en
bakken de schnitzels goudbruin. We tem
peren het vuur een beetje, waarmee we
voorkomen dat de kaas te snel smelt.
We dienen de schnitzels meteen op.
fcz,,, zflfo
I
Speklappen met zwoerd
Speklappen zonder zwoerd
Hutspot
PUTTE LAAN 142,
BOSKOOP. TEL. 2215
I
Puttelaan 142 - 2771 SV Boskoop - tel. 01727-2215
Bruin brood
Krentenbollen
Kempenaar stokbrood
Rodi blanke pens
Super frites julienne
Greengold spinazie
Blanke vla
Jong belegen kaas
Chamois d'Or
1
Voor dit gerecht hebben we nodig:
4 dikke schnitzels van elk 150 gram, zout,
peper, 4 kleine plakken gekookte ham, 4 j
kleine plakken Emmenthaler kaas, bloem -
1 ei, paneermeel en margarine.
Belga strooimelange
zak 200 gram
B.B.N. Banketbakkers
speculaas
Katja dropwolkjes
Super Le Rouge Fruité
Zeeuws Meisje
margarine
pak 250 gram
Linera voor de koffie
pak 500 gram
Studio Line styling/
fixing spray
bus 250 ml
Studio Line styling gel,
normaal of extra sterk
I Studio Line modelleercrème
I of forming mousse q fa
I pot 150 ml ÖrOU
Grolsch pils ir /in
Heineken
'l
op QE.
Blanc 4.33
1
1
Woensdag 29 oktober 1986
BRADEN
100 GRAM
KILO
KILO
op op
Dit is zijn wijn
in de populaire prijsklasse!
1
(X
ZUIVEL - KAAS
0,69
per 100 gram
500 gram
DIEPVRIES
Dinsdag 4 november
Woensdag 5 november
BROOD
Maandag 3 november
Duiwinik-I.i
1983 Cuvée Petit Hallet
Bordeaux A.C.
Roger Joanne/
Bordeaux
Blanc de Blancs Sei
Drouet, Vallet i
It
kilo
kilo
500 gram
kilo
2 stuks a 100 gram
150 gram
100 gram
kilo
500 gram
5 kilo
Stunt 5
1985 Domaine de la Motte
Vin de pays de l’aude
Rouge A QE
Blanc Sec 4.33
1985 Cóteaux du Tricastin
Appellation «r
Controlée 4.33
DONDERDAG VRUDAG EN ZATERDAG
Stunt 4
Stunt 3
fles
Stunt 2
Stunt 1
liter
Donderdag 30, vrijdag 31 okt. en zaterdag 1 november
A
Aanbraden gebeurt als volgt:
1Vlees zouten en kruiden; 2. Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes ver
dwenen zijn; 3. Vlees van je af in de pan leggen; 4. Met een lange vork in beweging
houden; 5. Is de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren; 6.
De andere zijde dezelfde behandeling geven.
Braden:
1. Verwarmingsbron lager draaien;
2. Deksel schuin op de pan; 3. Het
vlees op de lage vlam zachtjes gaar
of rose laten worden; 4. Is het groot
vlees, dan nu en dan enkele lepels
water toevoegen: dit om de bodem
van de pan schoon te houden; 5. Is
het vlees gaar, dan uit de pan halen.
(20-25 min. per 500 gram); 6. Jus af
maken (met water).
149»
169
1198
698
gesneden, ca. 800 gram
zak 4 stuks
per stuk
pak 400 gram
zak 750 gram
pak 450 gram
liter
kilo
een fluweelzachte Franse kaas
100 gram
luz du Tries
McaudePentf
BORCEWJX
1983 Chateau Livran
Médoc A.C.
Cru Bourgeois
WW: «•IKlHlt
ju///
I pak 400 gram
zak
'via geld-terug aktie: 2e zak gratis'
Fruitig en zuiver van smaak literfles
I tube 125 ml
I krat 24 flesjes0,3 liter
krat 24 flesjes met gratis bierviltjes
AA
amutR W 9 CEO»®
BEMERK
jM'ZZ Z/z/Z/XE»
-
0,79
1985 Domaine de la Fóret
Vin de pays des qj-
Bouches du Rhone 4.33
Donderdag 30, vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november
F
sss*-
UTE/W*
PI**”*' 1 4 l 1
5» 109 109 149 129
1984 Cóteaux du Lanquedoc
Cave de Berlou 4.95
1985 Chevalier de St. Georges
Bergerac A.C. nc
Bovengenoemde aanbiedingen zijn geldig van woensdag 29 oktober t/m dinsdag 4 november 1986, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden.
Rouge
1985 Muscadet de Sèvre et
Maine A.C. r nr
Drouèt, Vallet 3.33
1985 Chateau de Perrot
Bordeaux A.C.
,z
FióCCée
19®