4?
PAKKER
Voor vanavond
WITTE PRIJZENHAL
KTIE
SPAAS
VAKSLAGER
GROENTEMAN
KAASBOERTJE
WARME BAKKER
SLIJTERIJ
VERS VAN IMES
KAT HOND
--7,
kapucijners met kipfilet
4."
4F
O.98
1 "ter 1875
1’
per kii° 1495
2.’
i5
QJtip
per kji°1295
O59
51
I
gemalen to
UI
UI
A|5
4 stuks
419
439
w\
49
I
500 gram
500 grar0
500 grarn
1
25
98
49
69
95
50
95
KALKOENPOTEN
45
98
95
95
VOLKORENBROODJES
49
LEVER NU
UW VOLLE KAART IN
BRASIL
PERSSIN AA SA PPELEN
98
MELKUNIE
KOFFIEROOM
200 ml
PITTIG
BELEGEN KAAS
BACON
per 1 00 gram
PAL
rundvlees of vlees/hart
400 gram
VARKENSROLLADE
GRILLWORST
ROOKWORST
WHISKAS
JONGE KAAS
per kilo
ROYAL CLUB
BITTER LEMON
FRIESCHE VLAG
HALVAMEL
pak of fles, 0.5 liter
VARKENS-
BRAADSTUKJE
SONNEMA
BEERENBURG
VERSE BRAAD WORST
-| 59
BOLS
JONGE JENEVER
■795
429
BEURRÉ HARDY
PEREN
CARNABY
APPELTAART
DIXAN
CRISPY CHIPS
naturel, paprika of cheese/onion
1 75 gram
VERSE KIPFILET
KAASBROODJES
ORIGINELE SLAGERS-
ZANDVLIET
GEKOOKTE WORST
\HAK
4 KAPUCIJNERS
RUSTENBURG
OUDHOLLANDSE
ZUURKOOL
NIVEA SHAMPOO
250 ml
BLOEMKOOL
RUNDERRIBLAPJES
KIPLEKKER
voor bakken en braden
pakje 200 gram
LU SCHOLIERTJE
1 50 gram
normaal 2 pakken 5.38
NIVEA DOUCHE of
CRÈMEDOUCHE
T
WUENSDAG 30 SEPTEMBER 1987
Geldig van 30/9 t/m 6/10 1987
1
I
ft
-
van 5.95 voor
van 1.49 voor
van 1.39 voor
per
ALPHEN A/D RUN: RAADHUISSTRAAT 138 GOUDA: WESTERKADE 1 REEUWUK: DORPSWEG 36
IN WINKEL
GEBAKKEN
per 500 gram
Malse magere
per kilo
Ovenverse
per stuk
250 gram
normaal 2.69
met rundvlees, konijn, zeevis,
hart/rundvlees, zalm of wild
1 liter
Mooi mager
per kilo
1 liter
Mild gekruide
perküo
per kilo
van 1,69 voor
750 gram
van 3.45 voor
2 kilo
van 1,65 voor
6 stuks
1/1 pot
EXTRA ZEGELS
500 gram normaal 0.59
normaal 2.98 per stuk i
nü 3 flacons
j EXTRA ZEGELS
van 1.49 voor
per 3^<ilo
per stuk
EXTRA ZEGELS
2 kilo
Zeer malse
KENNISMAKING VX
r
van 3.49 voor
nü 2 pakken voor
250 ml
SÖéGRAM
VA€UUM'VÉ;RS
t
6.//^,!^/:
<kxX taP*»***’’
K
V
DE KWALFTEIT VAN DE VAKMAN
HETGEMAK VAN EEN SUPER
"'XSSS;
5?6
PRIJSWIJZIGINGEN
EN/OF UITVERKOCHT
VOORBEHOUDEN
HIVEA
Mklt
Maak 1 struik bleekselderij schoon en snij de stengels in kleine stukjes. Kook deze in wat water in ca. 30
minuten gaar. Snij 200 gram kipfilet in blokjes. Bak deze in 50 gram hete boter rondom bruin. Voeg dan 200
gram half-om-half gehakt toe en bak dit rul en gaar in ca. 5 minuten. Schep er vervolgens de gekookte
bleekselderij door en breng het mengsel op smaak met peper, zout en een scheutje koffieroom. Warm 1 '/2 blik
kapucijners op. Snipper 1 ui en snij 2 tomaten in stukjes. Schep ui en tomaat en wat gehakte peterselie door de
kapucijners.
s
V
Geldig t/m zaterdag a.s.
H
2?9
O.49
i5
-.«n'nKril
DE 'WP’-SPAARAKTIE
KOMT OP DE ft! ft
ft... n
'i-
ft.