4? PAKKER Voor vanavond WITTE PRIJZENHAL KTIE SPAAS VAKSLAGER GROENTEMAN KAASBOERTJE WARME BAKKER SLIJTERIJ VERS VAN IMES KAT HOND --7, kapucijners met kipfilet 4." 4F O.98 1 "ter 1875 1’ per kii° 1495 2.’ i5 QJtip per kji°1295 O59 51 I gemalen to UI UI A|5 4 stuks 419 439 w\ 49 I 500 gram 500 grar0 500 grarn 1 25 98 49 69 95 50 95 KALKOENPOTEN 45 98 95 95 VOLKORENBROODJES 49 LEVER NU UW VOLLE KAART IN BRASIL PERSSIN AA SA PPELEN 98 MELKUNIE KOFFIEROOM 200 ml PITTIG BELEGEN KAAS BACON per 1 00 gram PAL rundvlees of vlees/hart 400 gram VARKENSROLLADE GRILLWORST ROOKWORST WHISKAS JONGE KAAS per kilo ROYAL CLUB BITTER LEMON FRIESCHE VLAG HALVAMEL pak of fles, 0.5 liter VARKENS- BRAADSTUKJE SONNEMA BEERENBURG VERSE BRAAD WORST -| 59 BOLS JONGE JENEVER ■795 429 BEURRÉ HARDY PEREN CARNABY APPELTAART DIXAN CRISPY CHIPS naturel, paprika of cheese/onion 1 75 gram VERSE KIPFILET KAASBROODJES ORIGINELE SLAGERS- ZANDVLIET GEKOOKTE WORST \HAK 4 KAPUCIJNERS RUSTENBURG OUDHOLLANDSE ZUURKOOL NIVEA SHAMPOO 250 ml BLOEMKOOL RUNDERRIBLAPJES KIPLEKKER voor bakken en braden pakje 200 gram LU SCHOLIERTJE 1 50 gram normaal 2 pakken 5.38 NIVEA DOUCHE of CRÈMEDOUCHE T WUENSDAG 30 SEPTEMBER 1987 Geldig van 30/9 t/m 6/10 1987 1 I ft - van 5.95 voor van 1.49 voor van 1.39 voor per ALPHEN A/D RUN: RAADHUISSTRAAT 138 GOUDA: WESTERKADE 1 REEUWUK: DORPSWEG 36 IN WINKEL GEBAKKEN per 500 gram Malse magere per kilo Ovenverse per stuk 250 gram normaal 2.69 met rundvlees, konijn, zeevis, hart/rundvlees, zalm of wild 1 liter Mooi mager per kilo 1 liter Mild gekruide perküo per kilo van 1,69 voor 750 gram van 3.45 voor 2 kilo van 1,65 voor 6 stuks 1/1 pot EXTRA ZEGELS 500 gram normaal 0.59 normaal 2.98 per stuk i nü 3 flacons j EXTRA ZEGELS van 1.49 voor per 3^<ilo per stuk EXTRA ZEGELS 2 kilo Zeer malse KENNISMAKING VX r van 3.49 voor nü 2 pakken voor 250 ml SÖéGRAM VA€UUM'VÉ;RS t 6.//^,!^/: <kxX taP*»***’’ K V DE KWALFTEIT VAN DE VAKMAN HETGEMAK VAN EEN SUPER "'XSSS; 5?6 PRIJSWIJZIGINGEN EN/OF UITVERKOCHT VOORBEHOUDEN HIVEA Mklt Maak 1 struik bleekselderij schoon en snij de stengels in kleine stukjes. Kook deze in wat water in ca. 30 minuten gaar. Snij 200 gram kipfilet in blokjes. Bak deze in 50 gram hete boter rondom bruin. Voeg dan 200 gram half-om-half gehakt toe en bak dit rul en gaar in ca. 5 minuten. Schep er vervolgens de gekookte bleekselderij door en breng het mengsel op smaak met peper, zout en een scheutje koffieroom. Warm 1 '/2 blik kapucijners op. Snipper 1 ui en snij 2 tomaten in stukjes. Schep ui en tomaat en wat gehakte peterselie door de kapucijners. s V Geldig t/m zaterdag a.s. H 2?9 O.49 i5 -.«n'nKril DE 'WP’-SPAARAKTIE KOMT OP DE ft! ft ft... n 'i- ft.

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1987 | | pagina 22