f
i
nu
nu
SLIJTERIJ
SMIKKELTIP
ll
GROENTEMAN
WARME BAKKER
KAASBOERTJE
VERS VAN I MES
POELIER
VAKSLAGER
9?8
nu
4 stuks
V0LK0RENTARWE
nu
2 kilo
-9?8
-8?8
nu 1Q00
b
J
van ws
lil
t ZUUUKOOI
95
95
■159
079
049
098
098
-JOO
£49
Skno RA
BI!
SSh: 4^
75
bank^
ROOMBOTERSTAAF
met amandelspijs
200 gram
Xff
DUBBELDRANK
1 liter kM\AV7
KIPS SLAGERSLEVERWORST
Ki 1
f
i.
77L
HtKE
SCHOUDER-
KARBONADE
SLAGERS-
SCHOUDERHAM
per 100 gram
KIPKOTELETTEN
PITTIG
BELEGEN KAAS
ABRIKOZEN
KORFJE
F
J
SPAANSE
NAVELINA'S
1
GOUDA'S GLORIE
ZILVER MA RGA RINE
250 gram
normaal 0.53 per pakje
jl
||k
99 zakje A89
SUPER SCHOON
emmer wasmiddel
4 kilo jh
6 overheerlijkeismake
500 gram
van.2,98 l
ULTRA PAMPERS
mini, super,
maxi of
maxi plus
Kampers .„n
nnKW°RS~
EjjÈi
WOENSDAG 11 NOVEMBER 1987
Pagina 22
fe i'
rf? w
v
w
,J:
w
9.
van 229:
van2&&.
J
Üi
van 2.09 voor
SWEETIES
1
ALPHEN A/D RIJN: RAADHUISSTRAAT 138 GOUDA: WESTERKADE 1 REEUWUK: DORPSWEG 36
IÉ
g|
FLORIJN
JONGE JENEVER
1 liter
PISANG AMBON
0,7 liter
RIBKARBONADE
per kilo
per kilo
ARDENNER
BOTERHAMWORST
per 150 gram
Verse
per 500 gram
BOURSIN
franse kruidenkaas
doosje 150 gram
normaal 0.98 per stuk
w" 1
«Sr
•1i
ELZAS SYLVANER
WITTE WIJN
0.7 liter
van 5.95 voor
4 stuks
Grote
POMELO'S
per stuk
met hele korrel
Prachtige
BLOEMKOOL
per stuk
nü 2 pakjes
HAK BRUINE BONEN,
WITTE BONEN,
KAPUCIJNERS of
RODE KOOL
i potje
normaal 1.19
nu 2 potjes voor
KOT EX MAXI
20 stuks
van 2.99 voor
RUNDERGEHAKT MET
GRATIS KRUIDEN
?er kilo
SCHOUDERFILET-
ROLLADE
per kilo
HAASKARBONADE
per kilo
GEGRILDE ROSBIEF
per 100 gram
FRANSE TAMME EEND
ca. 2-21 kilo per stuk
per kilo
van 11.95 voor
HEERLIJKE TIP VOOR ELZASSER KARBONADE
Bestrooi 4 karbonaden met een gedeelte van 1 zakje kruidenmix vopr karbonaden:
Bak de karbonaden in weinig boter bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd
ze warm. Fruit in de braadboter een gesnipperde ui en 250 gram champignons
tot al het vocht uit de champignons is verdampt. Strooi er een eetlepel bloem
over en laat dit onder af en toe roeren nog even gaar worden. Vervolgens
1 dl Elzasser witte wijn en 1i dl bouillon toevoegen en onder voortdurend
roeren aan de kook laten komen. Na het inkoken tot sausdikte 1 dl
slagroom toevoegen en op smaak afmaken met peper en zout. Giet
de saus over de karbonaden en bestrooi deze met wat peterselie.
Houdbare
VOLNU SLAGROOM
95 °'2|iter ng
van 1.39 voor Kr»
iwi
EUROMA KRUIDENMIX
VOOR KARBONADEN
i van 0.98 voor
voor Wty
zyf
dubbildwm*-
Geldig van 11 t/m 17 november 1987.
-
■5^
£3
,;"j
or>
r
DE KWALITEIT VAN DE VAKMAN
HET GEMAK VAN EEN SUPER
PRIJSWIJZIGINGEN EN
UITVERKOCHT
VOORBEHOUDEN
I
(geldig t/m zaterdag a.s.)
tüefpf^
KLE
;B&
k. Z\^
WP: OOK VOOR
RIJSJES
ZZ/W/Z