1.75 9.95 0.88 1.98 0.99 7.95 0.88 1.49 0.88 0.88 0.88 088 SMIKKELT!? Ö.88 0.88 STOOFSCHOTEL MET UI EN KAA 0.88 14.95 2.98 0.88 10.98 1.88 3.98 1.90 _jS0.69 0.88 oL 200 ml n Rft van 1.05 voor VbOO tM VAKSLAGER WARME BAKKER KAASBOERTJE POELIER ZUIVEL GROENTEMAN VERS VAN 7 MES iiiii Ss I WPZEEUWSE BINTJES 5 kilo K HOLLAND PATATES FRITES JONKER FRIS BRUINE BONEN literblik 1 Cupasou^^ H— bruine bonen 1000 9ram l WOENSDAG 6 JANUARI 1988 Pagina 18 F per kilo per 500 gram per 2 kilo - per 2 kilo per 100 gram van 1.19 voor ALPHEN A/D RUN: RAADHUISSTRAAT 138 GOUDA: WESTERKADE 1 REEUWUK: DORPSWEG 36 1»E 7T3 VELUWS VOLKORENTARWE k LINTHORST ROOKWORST 225 gra Grote kogelharde UIEN Gepelde TOMATEN blikje 400 gram van 0.79 voor Verse SNU-CAMEMBERT Magere VARKENSLAPPEN BERLINER LEVERWORST Maak 500 gram uien schoon en snij ze in plakken. Druk deze uit in ringen. Maak 1 rode en 1 groene paprika schoon en snij het vruchtvlees hiervan in repen. Fruit de uien in 4 eetlepels hete olie glazig. Voeg na een paar minuten de repen paprika toe en laat deze 5 minuten meebakken. Strooi wat oregano nu 2 pakjes Verse KIPFILET Hollandse A-kwaliteit nu 4 stuks per 100 gram Fijne BOTERHAMWORST per kilo Magere RUNDERLAPPEN MAGERE YOGHURT MET VRUCHTEN 4 smaken 1 liter van 2.49 voor HOPJESVLA 0.5 liter van 1.29 voor per stuk van 0.99 voor WP THEEZAKJES 20 stuks LUILEKKERLAND FIJNE PATÉ 100 gram van 1.19 voor VAN NETTEN GEVULDE CHOCOLADEREPEN met citroen, pepermunt of frambozen per 100 gram JONGE KAAS per 100 gram RAUWE BOERENHAM per 2 kilo HOLLANDSE GOLDEN DELICIOUS KOKOSMACRONEN normaal 0.98 per stuk CUP-A-SOUP ERWTENSOEP pak a 3 zakjes van 1.45 voor RODE of WITTE SALUSTIANA'S PERSSINAAS APPELEN TJ ROLLETJE 4 TOILETPAPIER 4 rollen van 1.09 voor GLORIX 0.5 liter van 1.19 voor per kilo Verse KIPBURGER 100% puur kipvlees —•perstuk IiZbV RUNDERGEHAKT MET GRATIS KRUIDEN per kilo^ en paprikapoeder over dit geheel. Laat ondertussen 1 blikje gepelde tomaten uit lekken en snij ze in stukjes. Snij 200 gram Leidse kaas in blokjes of in reepjes. Voeg de tomaten toe aan de uien en giet er iets van het tomatenvocht uit het blik bij. Laat het gerecht zo 5 minuten zachtjes stoven. Schep er de kaasblokjes door en breng het op smaak met peper en zout en veel gehakte peterselie. Serveer er aardappelen of aardappelpuree bij. van 0.99 voor KANEEL- OF PEPERMUNT- BROKKEN 150 gram Wig Geldig van 6 t/m 12 januari 1988 van 1.19 voor NUTROMA HALFVOLLE KOFFIEMELK KLOP-KLOP 80 gram van 1.09 voor BOLLETJE BESCHUIT blauw per rol A QQ van 0.98 voor VbQU GROKO SPINAZIE 750 gram van 1.29 voor CONIMEX BOEMBOE NASIGORENG zakje 50 gram A QO van 1.28 voor VbOO GOUDA'S GLORIE VOORBAKKEN EN BRADEN 200 gram normaal 0.62 per pakje van 1.09 voor 0.88 AMC VANILLE VLA literpak Volvette LEIDSE KAAS 0.69 per 500 gram 5.95 per kilo Vers HALF-OM-HALF GEHAKT j qq per kilo livU pp*—- van 0.99VOOT F k DE KWALITEIT VAN DE VAKMAN HET GEMAK VAN EEN SUPER I 4 PRIJSWIJZIGINGEN EN' UITVERKOCHT VOORBEHOUDEN (geldig t/m zaterdag a.s.) K OP EEN VOORDELIG - «X 9'?tiakte spinazie y a w 088 v'

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1988 | | pagina 18