ENTRECOTE 18.75 17.55 12?5 7951 m 139 119 1» 189 1» 189 1.98 219 159 249 249 19? 09 129 798 498 149 159 169 9» 219 199 119 KOGELBIEFSTUK STOOFIAPPEN 3.79 Braden: Bakken Stoven Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit aanbraden gebeurt als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk) 1Vlees kruiden en zouten. 2) Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes verdwenen zijn. 3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een lange york in beweging houden. 5) Is de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren. 6) De andere zijde dezelfde behandeling geven. Nu kan de volgende afwerking toegepast worden: BIEFSTUK HAGEN I v.d. SLUYS 2695 1695 BIEF-/BAKLAPPEN PEPERSTEAK Jonge Jenever Ruim assortiment - zeer voordelige en de meest fantastische wijnen: dat vindt u bij GÉ DE SLIJTER «er 1 4P5 l «HOE BOKMA GRAAN WITLOF llö ZWARTE EMAILLE BRAADPAN 4 f Cfi (NIET GESCHIKT VOOR I 7/ ELEKTRISCH KOKEN) PERSTUK JF 100 GRAM Vieux Parade Rum Bacardi Roal Anchor 9?5 STUNT! Slijter Gé d MEFT HEINZ K0FF,F RUNDERGEHAKT APPELMOES ™WIS SUPERVERS SUPERVERS DREFT PAK 2 KILO 149 298 349 698 798 249 129 149 Boskoop Bessen Jenever Vers gemaakte Filet Americain 150 gram 100 GUM MAGERE RUN DER- Vers gebraden Rosbief 100 gram KATENSPEK VOOR VERHUUR biertap - vaten bier - glaswerk verenigingen en bedrijven SPECIALE PRIJZEN VINOTHEEK- SUJTERIJ 100 GRAM OP OP 6 1 GRATIS 500 GRAM 100 GRAM i i m Pagina 14 HOEKSTRA BOKMA w whisky special blend Uit onze prachtige wijncollectie: BAKKEN, BRADEN, STOVEN. van w Aviko Rösti Dubbelvla Umer UIT EIGEN SLAGERIJ UIT EIGEN SLAGERIJ 9Ai/0l/im TOMATENKETCHUP ROODMERK khq LITFRRLIlt ZOUTE PINDA'S ROOKWORST MK2KIL0 pies 513 GRAM pak 250 gram van 239 UlbKBUK ^kssogram 250 gram van 239 VOORDEELMARKTEN OTBBWI Mg........ Woensdag 17 januari 1990 y DE r LAGE PRIJZEN VAN SUPER PUTTELAAN 142, BOSKOOP. TEL. 12215 F DE LAGE PRIJZEN VAN SUPER fantastisch mooie Rhónewijn, nu spotgoedkoop ’’PRESTIGE DE LA CHASSE” CÓTES DU RHONE Rambol noot 20% vleeskroketten ZONDER ZWOERD 100 GRAM Tarwe knip of rond 800 gram Grote Limburgse appelvlaai per stuk Belle Garde A.C. Bergerac Rouge fles 0.75 liter Roomboter Maggi stoofmix GROENSVOORQE 2-4, WADDINXVEEN. S00GRAM ujfj 1 liter liter liter (ij 40 zak 600 gram chocolade/vanille, liter voor runderlapjes, zakje 0.5 liter Goudse jonge kaas 2.49 p 100 gram Week 3: Aanbiedingen geldig van woensdag 17 januari t/m zaterdag 20 januari 990 tenzij anders vermeld. prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden. SMlmLMm BROOD H9 DIEPVRIES UIT ONZE ZELFBEDIENING MAANDAG 22 JANUARI WOENSDAG 24 JANUARI ZUIVEL DINSDAG 23 JANUARI KAAS 1 Stegeman Parijzer boterhamworst 100 gram Puttelaan 146 - 2771 SV Boskoop Tel.: 01727 - 12215 Over het jaar 1990 doen wij geen voor spellingen maar deze stunt komt zeker niet meer! Snijworst 100 gram van 185 voor Peper-, room- of champignonpaté 150 gram Gemengd gehakt kilo Bretons gehakt 500 gram Kassla krop De handige kwartblikjes van Bonduelle Inhoud: doperwten e.f., doperwten/ worteltjes e.f., Franse sperziebonen en worteltjes e.f., 4-pak Melitta koffiefilters nr. 4 pak 80 stuks SupP? Appelsterren pak 6 stuks van 249 voor Colgate tandpasta tandvleesprotectie tube Komkommer per stuk Clementines netje ca. 1 kilo Florida Rode Grapefruits netje 4 stuks Magere speklappen met zwoerd, kilo Magere speklappen zonder zwoerd, kilo Verse andijvie kilo kilo pak 4 stuks van 189 voor Blue Band margarine pakje 250 gram Blue Band halvarine beker 500 gram Koopmans poffertjesmix pak 400 gram Kühne augurken AB pot 720 ml. Honig macaroni normaal of vlugkokend, pak 500 gram Felix Laquebrou Cötes du Roussillon A.C. literfles Hero extra confiture aardbeien, abrikozen of kersen pot 450 gram &MXR Hoesttabletten zak 200 gram van 149 voor Hamburger naturel of Pigalle, 100 gram Bleekselderij struik Geldig vrijdag en zaterdag: ^KaS de InCHAS® r'>ri s nu per liter Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit aanbraden gebeurt als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk) 11 Vlees kruiden. 2l Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes verdwenen zijn. 3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een lange vork m beweging houden. 5l IS de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren 6) De andere zijde dezelfde behandeling geven. Nu kan de volgende afwerking toegepast worden: 11 Verwarmingsbron iets lager draaien 2) Deksel schuin op de pan. 3) Het vlees pakje 250 gram van 259 voor Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit aanbraden gebeurt als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk) 1Vlees kruiden. 2) Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes verdwenen zijn. 3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een lange vork in beweging houden. 5) Is de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren. 6) De andere zijde dezelfde behandeling geven. Nu kan de volgende afwerking toegepast worden: 1Verwarmingsbron iets lager draaien. 2) Het vlees in beweging blijven houden. 3) De dikte van het vlees bepaalt de tijd die nodig is; 5 tot 15 minuten. 4) Is het vlees vah binnen warm genoeg, dan uit de pan halen en zouten. 5) Jus afmaken, klein beetje water toevoegen. 6) Het vlees niet meer in de pan terugleggen, maar meteen op tafel brengen. 1) Het vlees na het aanbraden uit de pan halen. 2) Verwarmingsbron laag zetten. 3) Water toevoegen, maar niet teveel ineens. 4) Jus aan de kook brengen en het vlees er weer in terug leggen. 5) Deksel op de pan houden. 6) Het vlees nu en dan omkeren. 7) Is er behoefte aan veel jus, dan boter of margarine toevoegen. 8) Zorgen dat er voldoende water in de pan blijft. 9) Het vlees zolang laten staan, tot het voldoende gaar is. De stooftijd zal variëren van 1 tot 2 uur. - t IOKMA BIHILUTUIt ZOlniMttJ) <00% 0>>*ajial<lll nntt »O*«* MT Mlt KMI 'CHruwsu'rn»Di>tic«*M.i<Bi.l3nx«T hele liter VI DO. 18 T/M 2A. 20 JANUARI 40% alc., fles I W# nu en dan enkele lepels water toevoegen, dit om de bodem van de pan schoon te houden 5). Is het vlees goed, dan uit de pan halen (ca. 15 minuten per 500 gram) en zouten. 6) Jus afmaken (met water) aanbiedingen zijn geldig van woensdag 17 januari t/m zaterd-ig 20 januari 1990

Kranten Streekarchief Midden-Holland

Weekblad voor Waddinxveen | 1990 | | pagina 14