ENTRECOTE
18.75
17.55
12?5
7951
m
139
119
1»
189
1»
189
1.98
219
159
249
249
19?
09
129
798
498
149
159
169
9»
219
199
119
KOGELBIEFSTUK
STOOFIAPPEN
3.79
Braden:
Bakken
Stoven
Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit
aanbraden gebeurt als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk)
1Vlees kruiden en zouten. 2) Boter en/of vet zolang verwarmen dat
blaasjes verdwenen zijn. 3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een
lange york in beweging houden. 5) Is de onderkant voldoende bruin en
dichtgeschroeid, dan omkeren. 6) De andere zijde dezelfde behandeling
geven. Nu kan de volgende afwerking toegepast worden:
BIEFSTUK
HAGEN I v.d. SLUYS
2695
1695
BIEF-/BAKLAPPEN
PEPERSTEAK
Jonge
Jenever
Ruim assortiment -
zeer voordelige en
de meest
fantastische wijnen:
dat vindt u bij
GÉ DE SLIJTER
«er 1 4P5 l «HOE
BOKMA
GRAAN
WITLOF llö
ZWARTE EMAILLE
BRAADPAN 4 f Cfi
(NIET GESCHIKT VOOR I 7/
ELEKTRISCH KOKEN)
PERSTUK JF
100 GRAM
Vieux Parade
Rum Bacardi
Roal Anchor
9?5
STUNT!
Slijter
Gé d
MEFT HEINZ K0FF,F RUNDERGEHAKT APPELMOES ™WIS
SUPERVERS
SUPERVERS
DREFT
PAK 2 KILO
149
298
349
698
798
249
129
149
Boskoop
Bessen Jenever
Vers gemaakte
Filet Americain 150 gram
100 GUM
MAGERE RUN DER-
Vers gebraden Rosbief
100 gram
KATENSPEK
VOOR VERHUUR
biertap - vaten bier - glaswerk
verenigingen en bedrijven
SPECIALE PRIJZEN
VINOTHEEK-
SUJTERIJ
100 GRAM
OP OP
6 1 GRATIS
500 GRAM
100 GRAM
i i m
Pagina 14
HOEKSTRA
BOKMA
w
whisky special blend
Uit onze prachtige wijncollectie:
BAKKEN, BRADEN, STOVEN.
van
w
Aviko Rösti
Dubbelvla
Umer
UIT EIGEN SLAGERIJ
UIT EIGEN SLAGERIJ
9Ai/0l/im TOMATENKETCHUP ROODMERK khq LITFRRLIlt ZOUTE PINDA'S ROOKWORST
MK2KIL0 pies 513 GRAM pak 250 gram van 239 UlbKBUK ^kssogram 250 gram van 239
VOORDEELMARKTEN
OTBBWI Mg........
Woensdag 17 januari 1990
y DE
r LAGE
PRIJZEN
VAN
SUPER
PUTTELAAN 142,
BOSKOOP. TEL. 12215
F DE
LAGE
PRIJZEN
VAN
SUPER
fantastisch mooie
Rhónewijn, nu
spotgoedkoop
’’PRESTIGE
DE LA CHASSE”
CÓTES DU
RHONE
Rambol noot
20%
vleeskroketten
ZONDER ZWOERD
100 GRAM
Tarwe knip of rond
800 gram
Grote Limburgse
appelvlaai
per stuk
Belle Garde A.C.
Bergerac Rouge
fles 0.75 liter
Roomboter
Maggi stoofmix
GROENSVOORQE 2-4,
WADDINXVEEN.
S00GRAM ujfj
1
liter
liter
liter
(ij
40
zak 600 gram
chocolade/vanille, liter
voor runderlapjes, zakje
0.5 liter
Goudse jonge kaas
2.49
p
100 gram
Week 3: Aanbiedingen geldig van woensdag 17 januari t/m zaterdag 20 januari 990 tenzij anders vermeld. prijswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden.
SMlmLMm
BROOD
H9
DIEPVRIES
UIT ONZE ZELFBEDIENING
MAANDAG 22 JANUARI
WOENSDAG 24 JANUARI
ZUIVEL
DINSDAG 23 JANUARI
KAAS
1
Stegeman Parijzer boterhamworst
100 gram
Puttelaan 146 - 2771 SV Boskoop
Tel.: 01727 - 12215
Over het jaar
1990 doen
wij geen
voor
spellingen
maar deze
stunt komt
zeker niet
meer!
Snijworst
100 gram van 185 voor
Peper-, room- of champignonpaté
150 gram
Gemengd gehakt
kilo
Bretons gehakt
500 gram
Kassla
krop
De handige kwartblikjes
van Bonduelle
Inhoud: doperwten e.f., doperwten/
worteltjes e.f., Franse sperziebonen en
worteltjes e.f., 4-pak
Melitta koffiefilters nr. 4
pak 80 stuks
SupP? Appelsterren
pak 6 stuks van 249 voor
Colgate tandpasta
tandvleesprotectie
tube
Komkommer
per stuk
Clementines
netje ca. 1 kilo
Florida Rode Grapefruits
netje 4 stuks
Magere speklappen
met zwoerd, kilo
Magere speklappen
zonder zwoerd, kilo
Verse andijvie
kilo
kilo
pak 4 stuks van 189 voor
Blue Band margarine
pakje 250 gram
Blue Band halvarine
beker 500 gram
Koopmans poffertjesmix
pak 400 gram
Kühne augurken AB
pot 720 ml.
Honig macaroni
normaal of vlugkokend, pak 500 gram
Felix Laquebrou
Cötes du Roussillon
A.C. literfles
Hero extra confiture
aardbeien, abrikozen of kersen
pot 450 gram
&MXR Hoesttabletten
zak 200 gram van 149 voor
Hamburger
naturel of Pigalle, 100 gram
Bleekselderij
struik
Geldig vrijdag en zaterdag:
^KaS de InCHAS®
r'>ri s nu
per liter
Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit aanbraden
gebeurt als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk)
11 Vlees kruiden. 2l Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes verdwenen
zijn. 3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een lange vork m beweging
houden. 5l IS de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren
6) De andere zijde dezelfde behandeling geven. Nu kan de volgende afwerking
toegepast worden:
11 Verwarmingsbron iets lager draaien 2) Deksel schuin op de pan. 3) Het vlees
pakje 250 gram van 259 voor
Het vlees dat u wilt bereiden moet eerst aangebraden worden. Dit aanbraden gebeurt
als volgt: (is gelijk aan bakken van biefstuk)
1Vlees kruiden. 2) Boter en/of vet zolang verwarmen dat blaasjes verdwenen zijn.
3) Vlees van u af in de pan leggen. 4) Met een lange vork in beweging houden.
5) Is de onderkant voldoende bruin en dichtgeschroeid, dan omkeren. 6) De andere zijde
dezelfde behandeling geven. Nu kan de volgende afwerking toegepast worden:
1Verwarmingsbron iets lager draaien. 2) Het vlees in beweging blijven houden. 3) De
dikte van het vlees bepaalt de tijd die nodig is; 5 tot 15 minuten. 4) Is het vlees vah
binnen warm genoeg, dan uit de pan halen en zouten. 5) Jus afmaken, klein beetje
water toevoegen. 6) Het vlees niet meer in de pan terugleggen, maar meteen op tafel
brengen.
1) Het vlees na het aanbraden uit de pan halen. 2) Verwarmingsbron laag
zetten. 3) Water toevoegen, maar niet teveel ineens. 4) Jus aan de kook
brengen en het vlees er weer in terug leggen. 5) Deksel op de pan
houden. 6) Het vlees nu en dan omkeren. 7) Is er behoefte aan veel jus,
dan boter of margarine toevoegen. 8) Zorgen dat er voldoende water in
de pan blijft. 9) Het vlees zolang laten staan, tot het voldoende gaar is.
De stooftijd zal variëren van 1 tot 2 uur.
-
t IOKMA BIHILUTUIt ZOlniMttJ)
<00% 0>>*ajial<lll
nntt »O*«* MT Mlt KMI
'CHruwsu'rn»Di>tic«*M.i<Bi.l3nx«T
hele liter VI
DO. 18 T/M 2A. 20 JANUARI
40% alc., fles I W#
nu en dan enkele lepels water toevoegen, dit om de bodem van de pan schoon
te houden 5). Is het vlees goed, dan uit de pan halen (ca. 15 minuten per 500
gram) en zouten. 6) Jus afmaken (met water)
aanbiedingen zijn geldig van woensdag 17 januari t/m zaterd-ig 20 januari 1990